Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Miłość nie zna granic przez neta. Żadnych granic, żadnych flag tylko ty i ja i łącze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Żadnych granic, żadnych flag tylko ty i ja i łącze Przez neta można mieć Red flagi żółte widocznie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Makaron coś kiedyś dawno pisał brała 50zeta Zapomnieli doustnie czy to Poka czy inna nie wiem. Kumpeka brała 20 zl za całowaniem z języczkiem małolatów 3 minuty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kumpeka brała 20 zl za całowaniem z języczkiem małolatów 3 minuty Lepiej nie pisać tutaj są biedacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Lepiej nie pisać tutaj są biedacy Dorobiła sie e-papierosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dorobiła sie e-papierosa Ja sobie zbytkuje Makaron dawno było można zastanawiać czy prawda. Niech Makaron na Ambonie ćwiczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu Współczuję Makaronowi troszeczkę łasy na odrobinę dobra przez neta. To co ma w życiu także ja życzę szczęścia mu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 409 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Współczuję Makaronowi troszeczkę łasy na odrobinę dobra przez neta. To co ma w życiu także ja życzę szczęścia mu. Ja Tobie współczuje, bo nie miałeś odwagi pojechać do Szynszyli. Byłem widziałem i żadne twoje słowa tego nie zmienią. Trzymaj się ramy w swojej wiosce ogór Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja Tobie współczuje, bo nie miałeś odwagi pojechać do Szynszyli. Byłem widziałem i żadne twoje słowa tego nie zmienią. Trzymaj się ramy w swojej wiosce ogór Nie mam odwagi, mam swoją, co ja bym powiedział? jak mnie 2 godziny niema, ja już mam 10 telefonów. Jaka jest opcja jedynie jak mieszka naprzeciwko na 1 godzinę wolnego Ona mnie pilnuje gorzej niż Gestapo. Tutaj trochę jestem wolny. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie mam odwagi, mam swoją, co ja bym powiedział? jak mnie 2 godziny niema, ja już mam 10 telefonów. Jaką jest opcja jedynie jak mieszka naprzeciwko na 1 godzinę wolnego Jakbyś pojechał to byś mial wiecej telefonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja Tobie współczuje, bo nie miałeś odwagi pojechać do Szynszyli. Byłem widziałem i żadne twoje słowa tego nie zmienią. Trzymaj się ramy w swojej wiosce ogór Ty to chociaż telefonów nie miałeś to mogłeś jechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jakbyś pojechał to byś mial wiecej telefonów Co powiedział ja nie umiem tak kłamać małe kłamstewka tak. Ona spojrzy na mnie i wne kiedy kłamie czy jestem smutny czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Co powiedział ja nie umiem tak kłamać małe kłamstewka tak. Ona spojrzy na mnie i wne kiedy kłamie czy jestem smutny czy coś. No i fajnie bo kłamstwo jest złe. Też nie umiem kłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 409 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jakbyś pojechał to byś mial wiecej telefonów Nie musisz mi wierzyć nie oczekuje tego, uwierz w Ogórka Szynszyla mega laska, taki sam charakter jak na forum tutaj. Nie znasz jej bo skąd, ale uwierz mi na słowo i ktoś może je potwierdzić Zapytaj tego gościa z którym piszesz na priv czy ścieniam. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No i fajnie bo kłamstwo jest złe. Też nie umiem kłamać. Ja nawet koleżanek w domu niemogę mieć. Jedna przychodzi zna ją dużo lat, jest o nią zazdrosna żebym ja nie wpuszczał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Fifofa napisał: Ja nawet koleżanek w domu niemogę mieć. Jedna przychodzi zna ją dużo lat, jest o nią zazdrosna żebym ja nie wpuszczał. Mnie takie coś wkurzało taka zazdrość u mężczyzny. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie musisz mi wierzyć nie oczekuje tego, uwierz w Ogórka Szynszyla mega laska, taki sam charakter jak na forum tutaj. Nie znasz jej bo skąd, ale uwierz mi na słowo i ktoś może je potwierdzić Zapytaj tego gościa z którym piszesz na priv czy ścieniam. Nie pojechał i tyle. Ty pojechałeś. Czy naprawdę to aż takie ważne jest? Pewnie była super laska ale nie każdy musi do niej jechać. To chyba nawet lepiej że ty pojechałeś a inni nie bo nie miałeś konkurencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie takie coś wkurzało taka zazdrość i mężczyzny. To jest nie dobre ma trochę uzasadnienie życiowe. Jak nie widzi to jest dobrze,. Obojętnie gdzie pójdę nieraz trzeba mieć ludźmi kontakt chcący czy nie, jakby zobaczyła oo ja unikam nieraz tego Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu Kładę się i dobranoc bo zasypiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kładę się i dobranoc bo zasypiam. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 409 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nie pojechał i tyle. Ty pojechałeś. Czy naprawdę to aż takie ważne jest? Pewnie była super laska ale nie każdy musi do niej jechać. To chyba nawet lepiej że ty pojechałeś a inni nie bo nie miałeś konkurencji. Ważne, bo gość mi wmawia z zazdrości, że jest inaczej. To fakt, ale po co jej pisał głupoty, jak nie ma odwagi i jeszcze obraża z tego powodu wiele osób tutaj w tym najwięcej kobiet od staruch pajac Nie znoszę takich frajerów. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 34 Napisano 57 minut temu 31 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja Tobie współczuje, bo nie miałeś odwagi pojechać do Szynszyli. Byłem widziałem i żadne twoje słowa tego nie zmienią. Trzymaj się ramy w swojej wiosce ogór WIDZIAŁEŚ I JĄ JEEBAŁEŚ AŻ JEJ ISKRY Z CI.PY LECIAŁY 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 34 Napisano 55 minut temu (edytowany) 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Ważne, bo gość mi wmawia z zazdrości, że jest inaczej. To fakt, ale po co jej pisał głupoty, jak nie ma odwagi i jeszcze obraża z tego powodu wiele osób tutaj w tym najwięcej kobiet od staruch pajac Nie znoszę takich frajerów. I tak pjoter by nie zaruuuchał widziałeś jak on wygląda? Nawet jakby zapłacił to szynszyla i tak by mu nie dała. Ty przy nim to Massimo z 365 dni jesteś Edytowano 54 minuty temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 54 minuty temu (edytowany) 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Ważne, bo gość mi wmawia z zazdrości, że jest inaczej. To fakt, ale po co jej pisał głupoty, jak nie ma odwagi i jeszcze obraża z tego powodu wiele osób tutaj w tym najwięcej kobiet od staruch pajac Nie znoszę takich frajerów. Ma uzasadnione życiowo. Jakbyś miał ładna piękną kobietę i podbijało do niej 20 chłopa jakby było? Sobie wyobraż na odwrót. Nie wiem czy warto pisać. Zazdrosny nie jestem. Ja mam same Red flagi jak tam sobie nazwą kobiety ale i tak nic nie da. Ale tego i tak nie zrozumiesz. Edytowano 52 minuty temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 409 Napisano 50 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Ma uzasadnione życiowo. Jakbyś miał ładna piękną kobietę i podbijało do niej 20 chłopa jakby było? Sobie wyobraż na odwrót. Nie wiem czy warto pisać. Zazdrosny nie jestem. Ja mam same Red flagi jak tam sobie nazwą kobiety ale i tak nic nie da. Ale tego i tak nie zrozumiesz. Co Ty ... o mnie wiesz, że mnie obrażasz ? Byłem u Szynszyli i dotykałem jej nie to co Ty ...o. Red flagi masz, bo jesteś do niczego facet. Nie masz odwagi i tyle. Żegnam Edytowano 49 minut temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 34 Napisano 50 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, big bo napisał: Brakuje mi tych czasów jak wyznawales miłość Poce, to były czasy nie to co teraz Hahahaha szkoda że nie zachowały się jego wpisy co jej na pw wysyłał, bo to była kopalnia beki Edytowano 48 minut temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 150 Napisano 46 minut temu a Magda co to ją kocha Makaron nie ma czasem męża ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 409 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a Magda co to ją kocha Makaron nie ma czasem męża ? Pisała, że ma Ziemniak i szanuje jej zdanie. Mimo tego to wspaniała kobietka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 34 Napisano 30 minut temu 15 minut temu, mr_Kumpir napisał: a Magda co to ją kocha Makaron nie ma czasem męża ? Miała męża Bunie policjanta który ją bił i z którym jest kilka lat po rozwodzie, ale Magda udaje że nadal są razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 34 Napisano 29 minut temu (edytowany) 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Pisała, że ma Ziemniak i szanuje jej zdanie. Mimo tego to wspaniała kobietka jest Ty też masz żone spier.miarzu kudłaty chyba że spier.doliła Edytowano 29 minut temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach