Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

Gość tictac blondi przestań lizać
zegarek! tylko 2 kalorie ma co innego :P

Tylko niewiedza czyni głupcem a ponieważ nie wiecie i nie potraficie sobie wyobrazić czy tez nie mieliście okazji znaleźć się w podobnej sytuacji oskarżacie i klepiecie co ślina na język przyniesie. Pewnie sądzicie kogoś swoją miarą... Co to za bzdura, że dziewczyna, która doświadczyła gwałtu nie epatuje swoim ciałem... Skąd ta teoria? Jaka nienawiść, zawiść kapie, zazdrość bije z waszych wypowiedzi. Teraz rozumiem dlaczego te wszystkie dziewczyny, które zostały zgwałcone boją się cokolwiek na ten temat powiedzieć komukolwiek. Wiedzą, że zostaną obwinione i potępione co gorsza każde ich słowo będzie rozkładane na czynniki pierwsze... Cieszę się, że urodziłam sie osobą pewną siebie i potrafiącą bronić swoich racji bo jakiez cierpienia przechodzą osoby, które wstydzą lub boją się wypowiedziec swoje zdanie.

Gość grube złośliwe baby

Gość basetla
Akurat nie jestem grubą, złośliwą babą. Też mam ładne ciało, tez miałam trzy ataki na moją cnotę- nieudane. Jednemu gościowi wybiłam zęba. Nie jestem z tego tytułu zakompleksiona, ale miałam okres w życiu, że nie mogłam patrzeć na facetów. Przeszło mi, mam fajną rodzinę. Mimo wszystko nie miałabym ochoty na pokazywanie swego krocza-nawet w majtkach- tysiącom ludzi. Rzecz w tym, że EG nikogo w tej kwestii nie słucha. Więc nie jest kupką nieszczęścia. Zadziera nosa, jak mało kto i wie najlepiej. To się mści popełnianiem kolejnych błędów. A zresztą, co mnie ona obchodzi. :P

Gość do basetla
te ataki na cnote to pewnie byly tylko twoje niespełnione erotyczne sny, bo w rzeczywistosci jestes tłustym, obleśnym pasztetem i zazdrosc ci dupe sciska jak widzisz super figure EG. przyda sie pomoc psychoanalityka w podniesieniu poczucia wlasnej wartosci.

Gość basetla
EG już nie ma super figury i niczego jej nie zazdroszczę. W przeciwieństwie do niej, jestem stabilna emocjonalnie, dowartościowana, i szczęśliwa. I wykształcona. Żadna sława mi nie musiała odbijać, nie muszę się upokażać dla kasy, nie ścigają mnie paparazzi, nie muszę obnosić się z gołym tyłkiem dla pieniędzy, bo to, co mam mi wystarcza. Nie przeżywam frustracji w związku z utratą popularności i z powodu takiego, że każda straganiara wie, z kim sypiam. EG chciała zrobić szybkąświatową karierę, nie wyszło, współczuję . Ale trzeba umieć to znieść z godnością i klasą. To, co ona wyprawia, to kompromitacja na całej linii. Wiecznie biedna, zasmarkana, pokrzywdzona. Na pewno nie zamieniłabym się z nią życiorysami, więc nie pieprzcie, że można jej czegoś zazdrościć.

Gość basetla
upokarzać

Gość brawo i racja
do>>>>basetla

zgadzam się ,że nie powinna robić z tego reality show. Jutro Darek Krupa występuje w Dzień Dodry TVN i będzie o tej całej historii opowiadał a więć medialnej zawieruchy ciag dalszy

Gość to co napisane
proszę bardzo... jeśli faktycznie pan Krupa jutro o tym opowie w telewizji śniadaniowej w tvn , to będzie ostateczny dowód na to że pani Edycie brakuje klasy. Jak można sprzedawać takie przeżycia i to chyba sprzedawać za dość dobre pieniądze , bo zdaje się że tvn ma na wyłączność "gwałt na edycie górniak".

http://uwaga.onet.pl/1322324,archiwum.html ja myślę że może to być prawdą z tego względu że nawet jeśli dała się sfilmować - to przypomnijcie sobie was samych sprzed lat, jak ja się cofam pamięcią i widzę siebie mając te 15 czy 16 lat to co widzę? bo tu chyba wszystkim głównie chodzi o to dlaczego się nie sprzeciwiła, ale walnąć w gębę powiedzieć komus starszemu? ja też całe życie przemilczałam - jeżdżąc na działkę do kochanka mojej matki - a wiecie że na tejże działce to on był z własną żoną!!!! Całe dzieciństwo na milczka ja i trójca święta moja matka jej kochanek i jego żona.... nie raz ich przyłapałam na scenie łózkowej - dosłownie. No i teraz zastanówcie się a właściwie to może nie bo zastanawianie się nad czymś to jedno a przezycie doświadczenie - sytuacji to drugie.No i jeszcze jedno każdy z nas reaguje inaczej ale ile ja podobieństw znalazłam w jej wypowiedzi, ja nikomu nic nie powiedziałam nic nie zrobiłam, dlaczego? nie wiem a co by się musiało stać żebym powiedziała? też nie wiem.

A i żeby było jasne, nie jestem fanką górniak choc głos ma niebrzydki ja wolę jednak bluesa, ale....rzecz w tym że w tym filmiku na dole na stronie uwagi ona mówi że była w szpitalu bo targnęła się na swoje życie, i padło zdanie że nie umiała o tym powiedzieć nikomu. Ja nie byłam zgwałcona, ale całe życie jeździłam na spotkania z pewnym panem i jego żoną - znajomymi mojej matki, a ten kolo do późnych godzin nocnych siedział u nas w domu - w sypialni matki tuż za drzwiami od mojego pokoju, i co i się po prostu posuwali nawzajem, i tez jakoś o tym nigdy mi nie przyszło na myśl żeby na przykład powiedzieć jego żonie, ale kurwa jaki tupet ma moja stara, wozić mnie do nich i przy jego żonie jeśc obiadki kolacyjki spać w ich domku letniskowym.... no samo życie kto nie doświadczył ten tylko będzie na forum gdybał.

No to facet widać był wyjątkowo zdemoralizowany bo nie dość że gwałcił to jewszcze szantażował(zamiast przeprosić) .Dla takiego to dożywocie w kamieniołomach się należy .

Gość a niech mnie
http://bi.gazeta.pl/im/1/2187/z2187431G.jpg Jak sie tak ubiera w miejsca publiczne, to ja sie nie dziwie, że jest obiektem pozadania. Mogla najlepiej nie zalożyć majtek, też by zwrociła na siebie uwage :)

jestescie okropni, tak jak wloski sad, ktory uniewinnil gwalciciela 14latki (jej ojczyma), bo dziewczyna w momencie gwaltu nie byla juz dziewica. Jak mozna mowic, ze pokazaie majtek uprawnia do gwaltu? rabnijcie w lby idiotki, na plazy kazda odslania 3/4 ciala, a mimo to nikt was nie gwalci!!!

Gość Bondi
pieprzycie głupoty, ale to z pewnością wynik waszych kompleksów, nie wasza wina ;)

Gość jagootka
A wy jesteście naiwni,jak dzieci. Cały ten show biznes, to jedno wielkie bagno i walka o sławę and pieniądze. Oni tam zrobia wszystko dla kasy. Włącznie z takimi idiotycznymi wynurzeniami ,odzieraniem się z intymności i godności.

Gość ona jest ofiarą
Gdyby ten facet okazał się szybszy i sprzedał tę kasetę mediom Edyta uznana zostałaby za k.. , sz.... i dz...., więc nie dziwcie się, że wolała sama się bronić niż odpierać ataki, każdy na jej miejscu zrobiłby dokładnie to samo. Ona jest ofiarą i miała pełne prawo, żeby mówić o tym głośno, a co do kariery jej plany ległyby w gruzach gdyby ta sprawa ujrzała światło dzienne. Oprawca tak spreparowałby film, że Edyta nie uchodziłaby za zgwałconą, ale za dupodajkę.

Gość ech dziwi mniw tylko
że ta biedna EDYTA przeważnie jest ofiarą , a już na pewno zawsze z siebie ofiarę robi.

fakt, Edyta lubi sie przedstawiac jako osoba pokrzywdzona, przez psychopatycznych narzeczonych, przez ojca, przez dziennikarzy, paparazzi, gazety. Ona jest infantylna i glupiutka. Z drugeij strony rozumiem, ze dopuscila TVN do sfilmowania tej historii. Gdyby tego nie zrobila pojawilyby sie przecieki, plotki w mediach i spekulacjom nie byoloby konca, wszystkie brukowce by na niej uzywaly. Tak byla szybsza i miala sznase jako pierwsza przedstawic swoja wersje wydarzen.

ech wszystkowiedzący...:o Pamiętajcie,że to co piszecie to tylko i wyłącznie wasze domysły...

Gość mimoza zielona
Ona jest delikatnie mowiac psychicznie niezrownowazona , czgo dala dowod nie raz i nie dwa. Szkoda dyskusji na ten temat - bo zdarzenie to nie jest tego warte. Pokazala calej Polsce swoja glupote.

Gość LUDZIE GDZIE WASZ ROZUM
CZY WY NIE WIECIE CO TO JEST ZGWAŁCENIE?????? TO JEST SYTUACJA GDY JEDNA OSOBA DOPROWADZA DRUGĄ OSOBĘ UŻYWAJĄC SIŁY FIZYCZNEJ DO OBCOWANIA PŁCIOWEGO. A NIE TAKA SYTUACJA, ŻE KTOŚ OPŁACA KOREPETYCJE I UWODZI MŁODĄ DZIEWCZYNĘ. CZY WEDŁUG WAS LOGICZNA JEST SYTUACJA, ŻE GWAŁCICIEL WŁĄCZA KAMERĘ PO TO ŻEBY NAGRAĆ PRZESTĘPSTWO I SPORZĄDZIĆ DOWÓD RZECZOWY PRZECIWKO SOBIE? WEDŁUG MNIE SYTUACJA WYGLĄDAŁA TAK - FACET JĄ NAMÓWIŁ NA NAGRANIE JEDNEGO ZE STOSUNKÓW KTÓRE EDYTA Z NIM DLA PRZYJEMNOŚCI ODBYWAŁA ALBO NAMÓWIŁ JĄ NA PREZENTACJĘ SOLO PRZED KAMERĄ I TYLE. ALE NIE MOŻEMY MÓWIĆ ŻE DZIEWCZYNA 15 LAT NIE WIEDZIAŁA ŻE NIE WYPADA SIĘ POKAZYWAĆ NAGO PRZED KAMERĄ. I ŻE TEN FACET NA SIŁĘ Z NIEJ ZDZIERAŁ UBRANIE. JEŻELI TAK DUŻO POLAKÓW MYLI ZGWAŁCENIE Z UWIEDZENIEM TO JESTEM ZA WPROWADZENIEM EDUKACJI SEKSULANEJ W ŚCISŁYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU DO SZKÓŁ.

Gość klkl
co tak tu wszyskich chcesz edukować. I tak wogóle to nie wiadomo do czego zmierzasz w tej dyskusji.

Gość .pupa.
Nasz rozum jest tam gdzie trzeba, tobie natomiast umknął fakt, że wylądaowała w szpitalu po nieudanym samobójstwie. Pewnie tak z rozkoszy chciała się zabić, co? Bo jej dobrze było. :P

Gość to jest koniec topiku
no to czekamy na darka co jutro powie...

Jesli Edyta miala tylko 15 lat w czasie domniemanego seksu to byla nieletnia. A chyba jest to przestepstwo scigane z urzedu. Nie wiem po ilu latach takie przestepstwo ulega przedawnieniu.

Gość niefanka
Jeśli tak wam działa kobieta na nerwy to po jaką cholerę oglądacie programy z jej udziałem i z takimi emocjami śledzicie jej życie?