Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość uniewaznienie

UNIEWAŻNIENIE MAŁŻEŃSTWA-co,gdzie,kiedy-poradzcie

Polecane posty

Gość olka525
małgoś73 - i od marca u was cisza? wiesz może na jakim etapie jesteście ? od marca to długo... pozdrawiam :)

Gość Małgoś73
Tak od marca cisza. Nic więcej nie wiem. M. nie dzwonił. Była tu dziewczyna u której pół roku II Instancja trwała w Krakowie. Dla nas to nic w porównaniu z I Instancją która trwała 10lat w Kielcach.

Gość Małgoś73
M. właśnie dzwonił. Sprawa jest u sędziów. Tyle się dowiedział.

Gość Małgoś73
Ile to jeszcze może potrwać? Jakie jest wasze doświadczenie. pani nie potrafiła odpowiedzieć nat o pytanie.

Gość Maja 000
MAlgos ..mam ta sama sytuacje od marca II Instacja i po telefonach non stop u sedziów juz to sie robi straszne ile to mozna przeciagac sprawe ;/ Malgos w II instancji mieliscie dodatkowych swiadkow / psychologa itp ?

Gość Małgoś73
Maja nie,nic nie mieliśmy...Tylko jedno pismo na początku o przyjeciu akt.

Gość Małgoś73
Maja Wasza też w Krakowie? Od kiedy mówią ze akta są u sędziów?

Gość Maja0000
Malgos Nasza w Olsztynie ...... tydzien temu dzwonil moj partner i mowili tylko ze papery juz u Sedziego ( ale co to osattecznie oznacza niewiem) ;/ powiem Ci ze nie bylo pisama ze II idzie tokiem zwyczajnym bo w wakacje mieliśmy dodatkowego świadka + dodatkowa oplata za psychologa + rozmowa z psychologiem+ obrońca w. ...a teraz poczatek listopada mowia ze juz u Sedziego. Wszedzie pisza inaczej juz sie boimi bo to sie tak wlecze niemiłosiernie PS Malgos trzymaj sie :)

Gość Małgoś73
My też nie dostalismy pisma czy zwyczajnym czy nie. Mam nadzieję że niedługo się skonczą i to pozytywnie dla nas. czego i wam życzę :) Jaki wyrok był I-szej? Pozytywny?

Gość Maja0000
I Instancja dla Nas pozytywnie :) rozwód cywilny rozpad z winy Ex zony mojego partnera sam ślub trwal 4 miesiące - uniewaznienie myśleliśmy ze prosty i szybki bedzie wynik a tu juz 5 rok ..... U Nas skoro w II byli dodatkowi swiadkowie + psycholog niewiem czy sam w sobie wyrok teraz skoro jest u Sedziego moze dac wynik finalnego unieważnienia??? ( mam nadzieje ze do Świąt się wyjaśni)

Gość gość
Maja ślub trwał cztery miesiące, straszen, to gucio twój gdzieś latał?

Gość Maciekww
gosc pilnuj swoich spraw bo żałośnie tu ludziom trujesz czas

Gość gość
truł wasz luby, a teraz szukacie innej zguby, truła cię luba, szukaj szybko, bo ostanie ci jeno buła

Gość gość
Maciek broni konkubiny, bo nie znajdzie innej dziewczyny. A ta dziewczyna oczarowana, gdy on za darmo broni jej z rana.

Gość Maja0000
do "gosc" sie tak bardzo niemartw o mnie bo to nie moja sprawa sie toczyw sadzie a mojego partnera z którym jestem. do "Maciek" dziekuje ale na goscia niema co zerkac seriotka ktora niema zkim pogadac to wkreca sie w Nasze sprawy w tygodniu znow zadzwonie do Sadu ciekawe co mi powiedzą

Gość Basiek40
Witam serdecznie...czytam wasze wypowiedzi i napewno dużo można się dowiedzieć.Należę do kurii Krakowskiej .Może ktoś wie ile czeka się na jakąś odpowiedż po złożeniu dokumentów do sądu metropoli.... z tego co czytałam to pierwsze jest informacja czy wogóle bedzie rozpatrywane.Może jest ktoś należący pod tą kuriie ,ile się czeka ?pozdrawiam:)

Gość Basiek40
Maja...jak otrzymałaś informacje ze papiery zostały przyjete to ile czekałas dalej na postep? i wtedy bylas wzywana czy swiadkowie?pozdr:)

Gość gość
Maju a to jesteś konkubiną. Gratuluję! A wiesz może dlaczego nie znalazłaś wolnego gościa bez żony? Tylko teraz masz takiego z przeszłością? Może dlatego, że robisz błędy gramatyczne, nie mówiąc o literówach, chodziłaś do podstawówki? Tam się uczy, że czasowniki piszemy oddzielnie, typu nie martw się itp. No widzisz, ot tajemnica rozwiązana! Zamiast na kafe zerknij do elementarza! Pożycz od dziecka konkubenta.

Gość gość
e tam, tok myślenia majki jest taki, skoro niepodległość pisze się razem, to niepodlegać pewnie też:) majka ile masz latek, może jesteś małolat? nie umie i pisać, a i komputera obsługiwać, nie wyskakują ci byki?:) ale żenada!

Gość Maja0000
Do Basiek to juz zależny od Sądu naprawdę rożne są terminy;/ nie do oszacowania bynajmniej na samym starcie

Gość Basiek40
Dziękuję Maja.....pozostało teraz tylko uzbroić się w wieelką cierpliwość.A ma ktoś już te pytania za sobą? czego dotyczą? dopytują o to co się wcześniej pisało czy jak? dopytuję bo jestem po rozwodzie cywilnym 11 lat i trochę się boję że jakieś szczegóły mi umkną...że się pogubię.Pozdrawiam wszystkich:)

Gość gość
długo zajęło ci dawanie odpowiedzi ze słownikiem, a ile słów nowych poznałaś maja

Gość Basiek40
Witam wszystkich ...czy jest ktoś może w kurii w Krakowie? ile tutaj się czeka,niby czas oczekiwania się dużo skrócił? bardzo proszę o odpowiedż .

Gość Skorpionka 88
Witajcie , ja czekam na odzew z II Instancji orientujecie się ile trwa trzymanie dokumentów przez sędziów podczas wyrokowania ? dziwne trochę bo nie dostałam nic listowanie od czasu psychologa ;/ mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i na Świeta dostane miłą niespodziankę

wiadomośc do małgoś73, tez mam sprawę w kielcach na takim etapie, coś nie coś wiem gdyż dzwoniłam tam- proszę o kontakt.

Gość Grzegorz1
Czy ktoś ostatnio dostawał ostatnio korespondencję z wyrokiem I Instancji w Łodzi? Od czerwca dokumenty leżą do osądzenia.

Kto jeszcze ma sprawę w Kielcach? będącą na etapie przejścia do sędziów- oczywiście mam na myśli I instancję.

Gość Małgoś73
Ewmark mojego męża sprawa w Kielcach już się zakończyła. Masz jakieś pytania?

Gość Małgoś73
pisz tylko nie wiem gdzie go odebrać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się