Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

NEFE

zgrywanie przez kabel usb.

Polecane posty

Go艣膰 emjo
kochani, m300 prawdopodobnie nie poddaje si臋 kabelkom. po pierwsze - 偶eby by艂 widoczny dla kompa przez usb musi mie膰 opcj臋 telefonu jako pami臋ci masowej, wtedy jest dla kompa widoczny jako dysk, do i z kt贸rego mo偶na co艣 wgrywa膰. w m300 takiej opcji nie znalaz艂em. po drugie - nie wiem jak w innych sieciach, ale era zmienia oprogramowanie z oryginalnego fabrycznego na swoje w艂asne. podobne, ale bez wielu opcji. m贸j m300 z ery ma w艂a艣nie takie brandowane oprogramowanie. tak, wi臋c pozostaje nam... zmieni膰 telefon na inny tylko nie samsunga...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hugi
Witam wszystkich. Zakupi艂em telefon samsung d600e i razem z nim dosta艂em kabelek (kt贸ry da si臋 znale藕膰 na allegro). Ca艂y problem polega na tym 偶e p艂yta kt贸r膮 dosta艂em wraz z kabelkiem nie startuje i nie mam jak zainstalowa膰 sterownik贸w (sam kabel nie jest wykrywany przez system a po pod艂膮czeniu telefonu do niego nast臋puje 艂adowanie lecz telefon nie jest rozpoznawalny). Jakby kto艣 z posiadaczy takiego kabla m贸k艂by wys艂a膰 oprogramowanie na maila by艂 bym wdzi臋czny. Dzi臋kuje za pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patrysia888
Mam pytanie. Zainstalowalam program Samsung PC studio i potem przez przypadek siostra nacisnela jego odinstalowanie.. Gdy sie zorientowala co robi to przerwala odinstalowanie. Teraz program mi nie chodzi.. Nie da sie go ponownie zainstalowac... Pr贸bowalam go odinstalowac ale tez sie nie da.. usunelam wszystko z programu files i wszystkie pliki z windows zwiazane z samsungiem. Pr贸bowalam usun膮膰 program poprzez dodaj/usu艅 programy ale sie nie da wyskakuje error. Nie wiem co robic! Pom贸偶cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna O.
Mam problem z moim USB. wszystko dzia艂a, zainstalowa艂am, aczkolwiek przed tem musia艂am 艣ci膮gn膮膰 sterowniki z WWW . Chodzi o to, 偶e jak wysylam piosenki do telefonu (SGH-E250 model Samsunga) to wgrywa mi sie na telefon , nie dam rady tego na Sim zmieni膰. U偶ywam program samsung PC studio 3 . Nie da si臋 czy co? Jakby co艣 to mo偶ecie odp. na moje gg 8444457

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marze7
czy moze mi ktos pomoc?probowalam zainstalowac program pc studio na laptopa z plytki,probowalam tez z internetu i pomimo iz sie zapisal na pulpicie to nie idzie go otworzyc i nie da rady polaczyc z samsungiem e 250.moze cos blokuje?ten sam program u kolezanki na xp chula a u mnie na viscie nie,o co chodzi?niby zainstalowal sie a z otwarciem ...

Udost臋pnij ten post

marze7 - wejdz na www.samsung.pl i sciagnij PC Studio pod Viste. Sterowniki USB tez.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marze7
dziekuje bardzo za chec pomocy ale mimo to ze sciaglam program pc studio dla visty nie moge otworzyc go wcale.mam juz 3 sciagniete i w zaden nie moge wcale wejsc.mam tylko skrot na pulpicie nie da sie tego rozpakowac??????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gibsu
nie wiem ale jesli masz xp to problemu niepowinno by膰 bo on ma hyba wszystkie sterowniki . tak mi sie wydaje zobacz czy dobry kabel masz ??? a jak lipa to szukja programu na sw贸j fon kupujonc fona powiniene艣 mie膰 tam p艂yte z poczebnymi sterownikami ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myst
Witam koledzy mam taki problem. Mam Samsunga D500 i nie chce mi sie polaczyc z kablem USB. Przed przeinstalowaniem systemu wszytsko dzialalo jak nalezy, ale po przeinstalowaniu nie chce sie polaczyc z PIMS'em. Zainstalowalem wszytsko to co trzeba prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaNeI
zrobilem wszystko tak jak bylo napisane zainstalowalem pc studio i usb driver instaler tez, gdy podlanczam telefon do komputera najpierw wystakuje ze znaleziono nowe urzadzenie, a potem "jedno z urzadzen USB podlanczonych do komputera ma awarie, ale system windows nie moze go rozpoznac i zeby kilknac na ten dymek co sie pojawil w celu rozwiazania problemu. instalowalem wszystko po kilka razy, restartowalem komputer, przy kazdym porie USB wystakiwalo to samo, jak wchodze w menegera urzadzen to port do ktorego jest podlonczony telefon jest nieznane urzadzenie, a przeciez mam sterowniki zainstalowane, nic sie nie dzieje jak wchodze w connection manager i robie ze ma byc USB. czy tamten komunikat oznacza ze kabel jest uszkodzony? bardzo prosze o odpowiedz i pomoc na ten numer gg:11370596

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samsung M300
Siemka!!!!!!! ;))) Powie mi kto艣 mo偶e czy Samsung M300 ma funkcj臋 zgrywania fotek przez kabelek USB ????? Pliska... Bo nigdzie nie mog臋 si臋 dowiedzie膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AaAaAAalexxxissssssssssss
potrzebuje pomocy w kwestii zgrywania do telefonu dzwonk贸w, tapet czy tez zdj臋膰 z telefonu do kompa. mam telefon samsung model SGH-s401i i szukam odpowiedniego oprogramowania do niego prosz臋 o pomoc i odpowiedz na maila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AaAaAAalexxxissssssssssss
hodzi mi o oprogramowanie do kabla USB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ysy
czy kto艣 ju偶 rozszyfrowa艂 M300

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaasiek66
mam problem ... gosciu jak sprzedawal mi kabel usb razem z telefonem nie dal mi p艂ytki bo powiedzial ze r贸wniezx mozna go sciagnac z internetu . a ja nie moge tego znale藕膰 . ! prosze mi odp na emaila kasie1995@op.pl z g贸ry thnx

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ysy
Nie umia艂em da膰 sobie rady ze zgraniem zdj臋膰 to przes艂a艂em je na inny telefon i je bez problemu zgra艂em.Troch臋 czasu to zaj臋艂o i kasy 艂ykn臋艂o ale zdj臋cia mam.Zdj臋cia z tego modelu(M300)s膮 bardzo z艂ej jako艣ci.Nie potrzebnie tyle zachodu no ale zale偶a艂o mi na tych fotkach.Ja spr贸bowa艂em no i mam mo偶ecie spr贸bowa膰.Powodzenia

Udost臋pnij ten post

艂ysy, po przes艂aniu fotek mmsem, sa one zmniejszane do rozdzielczosci 128x128, co za tym idzie, obniza sie znacznie jakosc fotek. Jak zrzucisz je po USB albo bluetooth\'cie to zobaczysz je w pelnej rozidzielczosci i jakosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ysy
deg to jak te nieszcz臋sne fotki zgra膰 z tego m300

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ysy
m300 niema bluetooth

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasa
MAM PROBLEM GDY POD艁ANCZAM TELEFON SAMSUNG L760 PRZEZ KABEL USB PO ZAINSTALOWANIU STEROWNIKOW.WYSKAKUJE MI TWOJ SPRZET MOZE NIE DZIALAC WLASCIWIE......JAK ZROBI ABY UTWORZYC DYS WYMIENNY???PoM贸呕cIe!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich Od tygodnia jestem posiadaczka samsunga sgh-i900,i mam problem bo plyta sie uruchamia ale nic nie moge zainstalowac,wiec sciagnelam pc studio ale moj bardzo stary komputer nie widzi telefonu,widzi tylko karte i nie wiem co mam teraz zrobic,kto pomoze??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Colin.pl
No jak mi艂o trafic na tak膮 stron臋. pliki pobrane i zainstalowane. wszystko 艣miga i hula. wielkie txs

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faka
Gdzie znajde oprogramnowanie do kalba usb samsung bo mam kabel ale niemam p艂yty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia-zyleta
Witam! Czy ktos m贸g艂by, krok po kroku, przeprowadzic mnie przez zgrywanie zdj臋膰 z Samsunga M300? na jakim艣 forum wyczyta艂am, 偶e maj膮c kabel z modelu D800 trzeba go odblokowa膰. B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia-zyleta
Witam! Czy ktos m贸g艂by, krok po kroku, przeprowadzic mnie przez zgrywanie zdj臋膰 z Samsunga M300? na jakim艣 forum wyczyta艂am, 偶e maj膮c kabel z modelu D800 trzeba go odblokowa膰. B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

olenka2001 - Omnie 艂膮czysz przez active sync w wersji 4.5, lub ustawiasz usb jako pamiec masowa, wtedy bedzie widoczny folder, ktory ustawisz w opcjach jako widoczny. faka - najprosciej szukac na streonie producenta www.samsung.pl (myslenie boli?!) madzia-zyleta - do m300 musisz miec kabel dedykowany (czyli tylko i wylacznie do modelu M300), bo inny nie bedzie dzialac. Nastepnytm krokiem sa sterowniki USB i program SGH-M300 Samsung PC Studio II (ver. 1.0 GG1) (ver.1.0) (wszsytko znajdziesz na stronie samasunga). Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Godlo
Cze艣膰 niedawno dosta艂am telefon samsung s3500 i mam problem nie bylo tam kabelka usb wiec kupilam go no i zainstalowalam taka mala plytke ktora tam byla to jest jakis program PC Studio 3.13 no i podlaczylam kabelek ale ten program mowi ze moja komorka jest nie podlaczona a ona sie 艂aduja o co chodzi bo nie rozumiem a i ja sie wogla na tym nie znam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reene
Hej. Ju偶 trzeci dzie艅 siedz臋 i modl臋 si臋 偶eby m贸j komp w ko艅cu zobaczy艂 m贸j telefon(samsung c3050). Modlitwy, instalowanie i odinstalowanie program贸w z p艂ytek do艂膮czonych do kabla i 艣ci膮ganie ze strony samsunga pc studio nic mi nie da艂o. Wy艣wietla si臋 komunikat 偶e jedno z urz膮dze艅 usb pod艂膮czonych do tego komputera ma awari臋 i 偶e system nie potrafi go rozpozna膰. W pc pr贸bowa艂am wyszuka膰 po艂膮czenia w obu moich portach. Wiem 偶e elektronika mnie nie lubi (i vice versa) ale bez przesady, przecie偶 si臋 mo偶na pochlasta膰. na stronie samsunga dla mojego modelu nie ma nic wi臋cej z oprogramowania opr贸cz samsung new pc studio(nie wiem czy to jest istotna info ale wol臋 o tym wspomnie膰)Deg ekspercie (hehehe) pomo偶esz, 艂adnie prosz臋? albo kto艣 kto wie czy jest sens traci膰 na to czas czy wywali膰 za okno?

Udost臋pnij ten post