tofinka1 0 Napisano Marzec 31, 2006 brontowąsie - tak masz rację ze po rozwodzie wszystko sie zmienia, na początku sie świat wali a potem budujesz go od nowa.....wszystko zalezy od Ciebie.. aczkolwiek nie polecam rozwodów. Napewno znajdziesz jakis gabinecik ktory oferuje dobre zabiegi zobaczysz i o tej liposukcji zapomnisz bo to nie jest rozwiązanie uwierz mi. Zrób sobie jedno badanie -poziom aldosteronu- hormon powodujący zatrzymanie wody w organizmie. To tez moze byc przyczyną twoich kłopotów. Uwierz mi, jestem lekarzem....., mam swoją prywatną przychodnię razem z dwójką znajomych ze studiów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Marzec 31, 2006 Witam. Co do wczorajszej wersij Chce być piekna to troche kiepsko-myslałam ze jakieś gorsze Kobiety pokazą z gorszymy problemami,dlatego zagraniczna wersja pod tym wzgledem była lepsza. Fajnie ze do 15 niz nie jadłas ja juz napewno nic nie jadłam po 17...a poszłam spać około 1 . Teraz własnie zjadłam na sniadanko serek wiejski który doprawiłam szczypiorkiem i ogórkiem. Kurcze znów bede walczyc i sprubuje wogle nie jesc pieczywa-ostatnio mi sie udało pare dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Marzec 31, 2006 zrobie to badanie, ale wydaje mi sie ze ja jestem zalana łuszczem a nie wodą :P a jaką masz specjalizację jesli można wiedzieć. ja od dziecka chciałam byc lekarzem ale jakoś nie wyszło...jak się ma 18 czy 19 lat to ma sie pstro w glowie (ja przynajmniej mialam) i nie posłuchałam rad ojca lekarza zebym szła na medycyne. wybrałam inne studia a teraz troche załuje, bo jednak lekarz to jeden z takich zawodów który moze sam stworzyc miejsce pracy dla siebie. nie jest od nikogo zalezny i nie musi łazic na jakies durne rozmowy o prace i reklamowac sie przed glupimi paniami od rekrutacji które lubią pokazac swoją wyższość. przynajmniej ja sie z tym spotkalam. mam pewne plany co do podjecia kolejnych studiów bo i tak siedze w domu, ale o tym sza bo nie chce zapeszac:) wiem ze rozwód to nic miłego, napewno, ale widze że Ty juz najgorsze masz za sobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka1 0 Napisano Marzec 31, 2006 TAK BRONTOWĄSIE TERAZ JUZ TYLKO LEPSZE JED PRZEDEMNĄ. jESTEM ANESTEZJOLOGIEM, MOI WSPOLNICY TO LARYNGOLOG I KARDIOLOG. PRAKTYKUJE BARDZO NIEWIELE GDYZ WSPOLKIERUJE PRZYCHODNIA. uWIERZ MI CZASEM TEN HORMON JEST BARDZO ZŁOSLIWY I BARDZO UTRUDNIA CHUDNIECIE. ZYCZE CI POWODZENIA W PODJECIU NOWYCH STUDIOW NAPEWNO WARTO I BEDE TRZYMAC KCIUKI ZEBY CI SIE UDALO. A JA NARAZIE WALCZE Z BIALA SMIERCIA CZYLI CUKREM GDYZ ZNOWU WZIELAM DO PRACY TROCHE CZEKOLADEK..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Marzec 31, 2006 witaj forumowa! mi sie podobały metamorfozy chociaz jak dla mnie troche za słabo je pokazali na koniec. ta starsz kobita z twarzy nie była az taka paskudna ale ta młoda...niewyjsciowa, a jaka śliczna była na koniec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka1 0 Napisano Marzec 31, 2006 o ktorej godzinie był ten program? na jakim kanale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Marzec 31, 2006 no bo ją pomalowali-a wczesniej tez wcale taka zła nie była-no ale są gusta i gusciki.Dzisjaj przychodzi mój to wkoncu bede mieć masarzyk:) wczoraj robiłam sobie sama-tymi fusami od kawy spróbowałam a na koniec oliwką.Dzisjaj sie pewnie nasłucham gadania na temat mojego odchudzania-nie lubie jak ktos sie wtraca i komentuje a zwłaszcza on;/ wczoraj go uprzedziłam na gg to moze ni bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Marzec 31, 2006 o 20.15 na polsacie-teraz pewnie co tydzien bedą nowe odcinki o tej samej porze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Marzec 31, 2006 mój mąż mnie motywuje do odchudzania ale nie dlatego ze mnie takiej nie lubi tylko wie jak ja sie zle z tym czyje wie jaki jestem marudna, jak ciągle jęcze i nic mi sie nie chce. wracając do programu to ja na miejscu tej młodej tez bym sobie zoperował nos i zrobila zęby ale biustu bym nie powiekszała, chociaż musze przyznać że wyglądała super z nowymi cyckami. dzis wypiłam kawe z mlekiem i słodzikiem i zjadłam kurczaka z sałata i łyżką kwaśnej śmietany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Marzec 31, 2006 faktycznie zeby to miała obrzydliwe;/ ja dzisjaj zjadła serek wiejski-ze szczypiorkiem i kwałake ogórka,kawe z mlekiem(nie słodze bo nie lubie) w miedzy czasie wiadomo jakies tam herbatki,na drugie sniadanko zjadłam pomarancza-teraz znów popijam kawke,na obiad bede jesc to samo co wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Marzec 31, 2006 widze,ze nikt sie do nas niechce dołaczyc;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Marzec 31, 2006 forumowa widze ze zaglądałas na inny topik dzie dziewczyna stosowała cos w rodzaju diety niejedzenia weglowodanów i stwierdziłas ze tez zastosujesz, wiec musze Cie zmartwic co do twojego kochanego groszku i marchewki. te warzywa akurat są zakazane podobnie jak kukurydza i buraki. maja wysoki indeks glikogemiczny. lepiej rozsmakuj sie w czym innym jesli chcesz szybkich rezultatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Marzec 31, 2006 a musze Ci powiedzieć,ze wiem o tej marchewce ale jakoś wcale mnie to nie rusza. gorzej gdybym za miast niej jadła np czekolade:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Marzec 31, 2006 i wcale nie koniecznie sie dostosuje do tej diety-mam swoja-jem co uwazam-nie musze sie stosowac zadnych dietek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewusia44 0 Napisano Marzec 31, 2006 Wysoki indeks glikemiczny ma gotowana marchewka, a SUROWA MA NISKI INDEKS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Marzec 31, 2006 hmmm jednak rzeczywiscie zastosuje sie do diety plaż południa I faze sobie zrobie-zobaczymy czy zadziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 jeju! ledwo donalazłam nasz temat! dlaczego nikt nie pisze? ja wczoraj byłam w gościach i wróciliśmy bardzo późno. diety nie trzymałam oczywiście ...zjadłam obiad potem na kolacje bułkę i chleb z serem i wędliną a na koniec chyba z 5 ciastek...poległam ale nie planowałam sie trzymac diety. ciężko było znaleźćna stole coś zgodnego z sbd. dziś chyba też będzie ciężko, ale plis zaglądajcie tu dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 Hej-ja to juz wogle chyba sobie odpuszczam to odchudzanie-a razcej bede jesc wszystko tylko z umiarem i w mnijeszych ilosciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 bo takie torturowanie sie jest bezsensu w moim przypadku;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 ja to normalnie jestem,co chwile zmineiam zdanie-od jutra znów srubuje sobie podjetkowac-mam nadzieje ze juz z wiekszym zaparciem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka1 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 hej dziewczyny, widzę ze zapały do odchudzania troche opadły! Ja tez poległam w walce ze słodyczami, całymi dniami jest ok , najgorsze przychodzi w nocy tak ok. 11 -12. Wtedy wsuwam wszystko co w szafkach - oczywiscie słodkie. Najlepszy sposób to nie kupować ale u mnie to mało realne , córka tez uwielbia słodycze ale jest zasuszona tak jak jej tatuś..... spróbuje dzisiaj wytrwać. A co do tych diet to lepiej jesc małe porce ale wszystkiego tak aby posiłki były pełnowartościowe. Oczywiscie nie zaliczam tutaj słodyczy chociaż w niewielkich ilosciach organizm ich tez potrzebuje no ale wszystko z głową i rozsądkiem ,...... ktory ja gdzies dawno straciłam....bo jem i jem to słodkie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiger Lilly 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 ja też się dołączam :) Mam 22 lata, 58 kg, a chcę, żeby na lato było mniej, niekoniecznie 15, wystarczy mi 5 :) Ja rano jem płatki owsiane z wodą i wieczorem też staram się jeść, poza tym nie jadam pieczywa białego w ogóle. A resztę to jem normalnie, chociaż staram się mniej niż zwykle. W dodatku, zaczęłam chodzić na krav magę - system samoobrony. Takie wyczrpujące treningi naprawdę dużo dają :) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 tiger--przyłaczaj sie bo nas tu mało a i morale spadają ;) ide dzisiaj wieczorem z mężem na basen a od jutra będe chodziła sama do południa jak on będzie w pracy. doszukałam sie w koncu zabiegów mezoterapii w lublinie. jestem zapisana na 21 kwietnia. zabieg średnio kosztuje od 200 do 400 zł w zależności od użytych ampułek. trzeba robic do tego masaże wyszczuplające. troche to będzie kosztowało, bo mezo trzeba robic co tydzien przez 2 miechy a potem co miesiąc. ale trudno(na lipo trzeba więcej), byle były efekty. kupie sobie dzisiaj jeszcze kapsułki bio-slim. moja mama tez się od dziś odchudza bo usiadła w babci na szawce kiedy zakładała buty i szawka poległa pod jej ciężarem :P mama też je zgodnie z sbd. wczoraj za to z mężem wybralismy sie na spacer po starówce i zafundowaliśmy sobie lody i pizze ale jedna na pół bo mój mąż też trzyma dietę :P on dużo cwiczy na siłowni i ma super ciałko, chociaz musze przyznać, że w małżeństwie brzuszek mu sie powiekszył-syndrom mążulka. dziś piekna pogoda a ja spałam w ciemnościach do 11:30. musze ukrócić ten sen bo wstaję zamulona. pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka1 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 brątowąsie - widzisz znalazłas te zabiegi, zobaczysz bedzie dobrze tylko musisz byc wytrwała i nie przerywac sesji.Mało nas tutaj wiec chociaż my piszmy! ja dzisiaj jogurcik naturalny zjadłam z 15 dkg szyneczki drobiowej i oczywiscie czerwona herbatka . Teraz rzucam sie w wier pracy papierkowej. Zyczę wytrwałosci sobie i wam wszystkim pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka1 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 AHA, NA MNIE BIO SLINM NIE ZADZIAŁAŁ NIESTETY , MOZE SPRÓBUJ CELLASSENE - DROŻSZE ALE SKUTECZNIEJSZE , WYPRÓBOWAŁAM, PO 3 OPAKOWANIACH CELLULIT ZNIKŁ CAŁKOWICIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 tofinko--próbowalam, zjadłam 2 opakowania! diabelnie drobie ale po pierwszym op. widzialam minimalne rezultaty wiec zafundowalam sobie drugie i...nic. wszystko to jest g... warte jesli sie nie przestrzega diety i cwiczeń. ale jak schudlam w zeszłym roku to brałam l-karnitynę i nie wiem czy to ona pomogła mi tak szybko schudnąć czy byloby tak samo i bez jej stosowania? trzymaj sie dzielnie :) wszystkie sie trzymajcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 a może powinnam dotrwac do 3 op.? może teraz znów spróbuje z tym specyfikiem. niedoczytałam wczesniej ze Tobie pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 ide zaraz na solarium bo blada jestem jak smierc a mam czarne włosy i wygląda to slabo jak nie zastosuje podkładu. w ogóle ciałko sie robi ładniejsz i szczuplejsze po solce. a Wy jaki macie kolor włosów i długie czy krótkie? ja mam dlugie z odrastającą grzywką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 cześć dziewczyny! Dzisiaj rano wstałam z myślą,że zastosuję dietę kopenhaską-niestety nie udało mi się. Siedzę w domku i nic nie robię (tzn. nie pracuję zawodowo),czyli według reszty świata mam super,bo nic nie robię. Postaram się tutaj zaglądać regularnie i zmniejszyć porcje żywieniowe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brontowąs 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 monika--witaj w klubie! ja też szereg razy wstawałam z mysla diety juz miałam pokupione produkty ale wszystko za 10 mi sie kończyło :( ile masz lat i ile chcesz schudnąć bo puki co tylko ja tu mam nadwagę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach