Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ko-bietka

Kto by chciał ze mną porozmawiać?

Polecane posty

Gość Madzia24
Kochana Kobietko🌼 Rzeczywiscie u mnie miło sie zrobiło:)widujemy sie tez na uczelni i jest sympatycznie:)dzisiaj mamy isc sobie na spacerek:)...wiec pewnie porozmawiamy sobie jeszcze o wszystkim.. Wiesz przyznam sie szczerze, ze boje sie tego długiego weekendu:( bo On napewno pojedzie chociaz na 2 dnie do domu...no a tam jak zwykle pewnie gdzies wpadną na siebie:( a ta dziewczyna jest naprawde dziwna...niezła z niej szantazystka z tego co wiem...grozi ze sobie cos zrobi...itp No ale mam nadzieje ze jakos bedzie A u Was mówisz wiele niejasnosci...no nic moze trzeba to wszystko zostawic swojemu biegowi...niech sie dzieje co ma sie dziac:) Ale miło, ze byliscie razem w kinie:)jak na moje oko to jeszcze cos z tego bedzie:):):) Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki Usciski Kobietko:)

Gość ko-bietka
Witaj Kochana Madziu:) To fajnie,że miło spędzacie ze sobą czas:)A dzisiaj była randka;)i jak było na spacerku?;)szczęśliwa?to raczej pytanie retoryczne:) Nie dziwię się,że trochę się obawiasz jego wyjazdu do domu.Z tego co piszesz to ta dziewczyna jest zdolna do wszystkiego i każdym sposobem będzie chciała go odzyskać i na nowo zdobyć,ale jak on będzie w stosunku do Ciebie uczciwy i zerwie z nią ostatecznie to nie będziesz miała powodów do niepokoju. Bardzo się cieszę,że u Ciebie wszystko idzie po dobrej myśli:).Tak przeczuwam,że w maju to będziecie już parą:) A u mnie to dziwnie:(,bo Ja go nie rozumiem:( Ściskam Cię mocno:):)i pozdrawiam serdecznie:) buziaczki:):):)🌼🌼

Gość Madzia24
Kochana Kobietko:):):)🌼 Własnie niedawno wróciłam ze spacerku:):):)i dlatego dopiero pisze:).... Ale wiesz :( to wszystko chyba za piękne żeby mogło by prawdziwe:(...ta dziewczyna ciągle do Niego dzwoni...pisze smsy itp. Ona nie odpusci sobie ja to wiem.... Nie uwierzysz tez co sie stąło poza tym...pomylił moje imie z jej imieniem:(:(:(:( Niby jest fajnie, zapewnia mnie ze On nie chce z nią byc itp, ale ja znowu mam wątpliowsci Nie wiem co robic... Juz sie poddaje chyba bo nie mam siły:(:(:( Pozdrawiam i caluje Cie mocniutko

Gość ko-bietka
Witaj Kochana Madziu:) Ojej:(to mi bardzo przykro:(A po co ona do niego dzwoni i pisze?To on z nią raczej nie zerwał?Nie wiem, jest dziwny.Proszę uważaj na niego,żeby Cię nie skrzywdził.Ja myślę,że to jest typ mężczyzny asekuracyjnego albo lubi działać na dwa fronty. Wiesz Ja go nie znam,ale proszę Madziu bądź ostrożna. A Ty jak się Madziu teraz czujesz?Jak Twoje samopoczucie??Na pewno o niej myśli jak wymówił jej imię i nie oszukujmy się pewnie jak wraca to są razem:(tacy są mężćzyźni:(ale może się zdecyduje i zerwiue z nią ostatecznie. Musisz posłuchać własnej intuicji i podjąć decyzję,a on powinien się zdecydować wkońcu. Nie dziwię się Madziu,że już nie masz sił:(a kto by miał.Widać,że męczy Cię ta cała sytuacja:(a kogo by nie męczyła?Ja też sama nie wiem co o ty myśleć:( Ściskam Cię mocno Madziu i pozdrawiam:):):):):):):)

Gość Madzia24
Kochana Kobietko:) Bardzo dziękuje za dobre słowo:)Wiesz juz sama nie wiem co mam myslec...On jest raczej przekonujący w tym co móiw...to znaczy ze nie chce byc z nia itp... Ale ona jesttaka dziwna...ciągle dzwoni ...pisze...ja juz nie mam siły... No a z tym imieniem to wywalił tak, że mnie zatkało...ja juz sama nie wiem co robic..zobaczymy jak bedzie wyglądął ten długi weekend...ale On ciągle do mnie pisze smski jesli sie nie widzimy...a ostatnio dosyc duzo czasu spedzalismy razem i zapowiadało sie naprawde fajnie... No ale trudno ja juz narazie zostawiam to samemu sobie niech sie dzieje co chce:) Pozdrówka i buzki:)

Gość ko-bietka
Witaj Kochana Madziu:):):):) Ja też tak myślę,że powinnaś poczekać i zobaczyć jak to dalej się rozwinie.I czy on w końcu zerwie ostatecznie ze swoją dziewczyną?bo na dłuższą metę to będzie to męczące:(.Badź silna:) i zostaw tą sprawę czasowi:)Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze:)i będziecie razem:):)bardzo szczęśliwi:):). Ja tymczasem definitywnie dałam sobie spokój:)wszystko sobie przemyślałam:) i jestem zadowolona:).Jesteśmy nadal dobrymi przyjaciółmi.Nadchodzi maj i czuję,że spotka mnie coś wyjątkowego;) Miłego dnia i trzymaj się cieplutko:):):):) buziaczki:):):):)

Gość Madzia24
Kochana Kobietko🌼 Strasznie przepraszam Cie za to milczenie takie długie, ale niespodziewanie wyszedł wyjazd do kolezanki:) na długi weekend.... Nie uwierzysz, ale definitywnie dalam sobie spokój....Wiele rzeczy sie pozmienialo...Ta Jego dziewczyna naprawde nie odpusci...A On chyba wcale tak naprawde nie chce tego skonczyc...nie wiem moze sie myle...Ale ja juz troszke odpuscilam...to znaczy chyba odpuscilam calkowicie...Ta dziewczyna zaczela do mnie wydzwaniac.....szok!!!!!I takie akcje sie zaczely ze ja powiedzialam dosyc... Ale wiesz jakos mi lzej....naprawde...juz mialam tego dosyc....i chyba jest dobrze tak jak jest... Pozdrawiam i caluje...Mam nadzieje ze nie gniewasz sie za to milczenie:):):)

Gość ko-bietka
Witaj Kochana Madziu:):):) Tak myślałam, dlaczego się nie oddzywasz?Może się coś stało?Wiesz Ja też się wybrałam na majówkę:)nad morze:),ale było zimno:(ale bawiłam się świetnie:) Ojej:(z tego co mi piszesz to ciężko musiało Ci być w tym okresie:(Wiesz ja myślę,że jak ona się tak zachowuje to oni najwidoczniej się tylko pokłócili,i wiesz godzili się i kłócili.Ona wydzwaniała do Ciebie?To musiała mieć dostęp do jego komórki:(A on co na to wszystko?Jak się zachowuje? Wiesz Madziu powinnaś się do tego wszystkiego zdystansować.Współczuję Ci Madziu bardzo:(wiem jak to musiało Cię zaboleć:(ale nie przejmuj się nim i zachowaniem jego byłej dziewczyny. Zasługujesz na kogoś kto będzie Cię całym sobą kochał:)i to na pewno będzie Wyjątkowy Mężczyzna:)bo tylko na takiego zasługujesz:) Ściskam Cię mocno:)i trzymaj się cieplutko:) buziaczki

Gość Madzia24
Witaj Kochana Kobietko:):):) Wiesz tak naprawde to nawet dobrze mi jest z taką sytuacja jak jest teraz.....Wiesz juz ostatnio naprawde za duzo sie wydarzyło...juz bylam zła na samą siebie, że sie wpakowałam w taki nieciekawy układ...dlatego jest mi teraz dobrze Tylko juz nie chce do teog wracac bo juz postsanowilam i tak ejst dobrze... A powiedz jak u Ciebie sytuacja wygląda:)? Pewnie fajniutko było chociaz przez chciwle zobaczyc Bałtyk:):):) U mnie tez wlansie pogoda nie dopisała ale za to fajniutkich ludzi poznałam:):):);) Szczerze to poznałam bardzo fajnego chłopaka ale nie chce niczego zapeszyc narazie:) Buziaczkii ogromne przesyłam🌼🌼🌼

Gość ko-bietka
Witaj Kochana Madziu:):):) Biedactwo jesteś:(w taką nieprzyjemną sytuację Cię wplątał ten chgłopak wplątał:(A jak on się zachowuje?Przeprosił Ciebie za to wszystko? Dobrze,że dałaś sobie z Nim spokój:),bo on na Ciebie nie zasługuje jak tak się zachowuje. A nad morzem było fajnie,wybawiłam się:)ale zimno było i to bardzo:) To super,że poznałaś:)bardzo się cieszę:)właśnie nie można niczego zapeszać:)ale i tak mocno trzymam kciuki:)bo wiem,że zasługujesz na kogoś wyjątkowego:) A co u Ciebie Madziu słychać?U mnie dzsiaj pochmurno jest na dworze:(i deszcz pada:(ale humor mi dopisuje:)a to najważniejsze:) Ściskam Cię mocno Madziu:) Trzymaj się cieplutko:) :):):):):)🌼🌼🌼

Gość Madzia24
Kochana Kobietko:) U nas we Wrocławiu dzisiaj piękna pogoda, a ja dzisiaj cały dzien spedziłam z moim nowym kolegą:):):):):)juz dawno z nikim tak swietnie mi sie nie rozmawiało...a weisz moja kolezanka Go bardzo dobrze zna więc jestem troszke spokojniejsza:):):) Ciesze sie ze Tobie humor dopisuje:) to najwazniejsz ja tez jakos teraz po tym wszystkim jakso odżyłam i jestem szczesliwa:) Tmaten koles nawet mnie nie przeprosił a teraz weekend znów spedza ze swoją panną...więc sama widzisz ze ten układ był bezsensu...Ciesze sie, że mam Ciebie i moge zawsze sie wyżalic:):):) Buziaczki ogromne przesyłam:):):)

Gość ko-bietka
Witaj Kochana Madziu:):):):) Dzisiaj milo spędziam dzień byłam z przyjaciólmi na małym wypadzie a potem wybraliśmy się do kina:).Bardzo dobrze się bawiłam:):):) Bardzo się cieszę, że milutko spędzasz czas z nowym kolegą;).To super,że się dogadujecie:).Cieszę się, że [poznałaś wartościową osobę, bo tamten to nie zasługiwał na Ciebie i to jego wielka strata, niech teraz żałuje:). Dziękuję Madziu:).Ja też się cieszę,że mam Ciebie i możemy sobie porozmawiać:) Wiesz u mnie zawirowania ogromne:(sama nie wiem co mam myśleć,a nie chce na forum o tym pisać:(ale mam nadzieje, że to się wyjaśni:)Nie wiem dlaczego spotykam niezdecydowanych i niekonkretnych mężczyzn:( A co tam u Ciebie Madziu słychać? Ściskam Cię mocno Madziu :):):) Trzymaj się cieplutko:):):) pozdrawiam serdecznie buziaczki 🌼🌼🌼:):):):)

Gość Madzia24
Kochana Kobietko:) Ja tez wlasnie przezywam pewne sytuacje teraz takie, o których ciezko pisac na forum:)....ale naparwde czuje ze teraz swietnie trafilam....Nie wiem co moge Tobie powiedziec...ale zobaczysz ze moze wszystko sie wyjasni i ułozy pozdrówka i buziaczki

Gość ko-bietka
Witaj Kochana Madziu:):):):):) Wiesz Ja czuję się szczęśliwa:), bo wiem czego pragnę i czego chcę:)Czasami warto zaryzykować i być szczęśliwą;), Ja tak zamierzam zrobić, ale nie zapeszam:) Najważniejsze, że wiem już czego pragnę:):):)i że czuję coś;) Cieszę się, że u Ciebie sytuacja się dobrze się rozwija:)i poznałaś fajnego mężczyznę:). Trzymam za was mocno kciuki:):):) Ściskam Cię mocno:):):) buziaczki:):):):)

Gość Madzia24
Ciesze sie Kochana Kobietko, że jestes szczęsliwa....:):):):) Ja własnie tez chyba własnie teraz znalazłam 'cos' na co tak długo czekałam...juz dawno nie czułam tego co czuje teraz:):):):) Mam nadzieje, ze moze tym razem nam się uda...A ryzykowac zawsze warto:):):) Mam nadzieje, ze nic nie zakłóci naszego szczęscia....:):):) Pozdrawiam serdecznie całuje mocno