Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość Paulkaaaaa
Omg!!! SREP UP 2 zajebisty filmik!!!!!

Gość józka
Polecam gorąco: - Step up (obie części) - A Cindrella Story - Honey - W rytmie hip-hopu - Hooligans - Zakochana złośnica -American Pie - Szkoła uczuć - Dziewczyny z drużyny - Ona to on -Szybcy i wściekli Tokyo Drift -Szalonu weekend - Dziedziczki - Szansa na sukces - Trzynastka - Wieczny student I jeszcze wiele innych

Gość toona 92
kurcze dla mnie jak narazie to najlepsza jest szkoła uczuć !!!!

Gość toona 92
znacie może jakiś film podobny do szkoły uczuć ????

Gość nynka
uwielbiam-komedie-romantyczne::)

Gość xxxxxnynxxxx
trzynasta:::::))))))) uwierz-w-miłosc aCINDErella-story:P dziewczyny-z-druzyny(3i2) diabeł-ubiera-sie-u-prady hot-chick cała-ona ja-wam-pokaze dlaczego-nie tylko-mnie-kochaj nowy-york,nowa-miłosc mama-na-obcasach proto-w-serce o-czym-marza-dziewczyny ostroznie-z-dziewczynami wredne-dziewczyny to-własnie-miłosc ostatnie-wakacje perfect-men date-movie-komedia-romantyczna dziedziczki w-rytmie-hip-hopu

Gość agusia1515
Uwierz w Miłość Szansa na SukceS Taniec Zmysłów Wredne DZiewczyny WygRane MarzeNia Sposób nA teśCiową Ona to On Szkoła uczuć Dziewczyny z dróżyny Dziewczyna z sąsiedztwa Zakochana złośnica POLecam te filmy są naPraWdĘ świetNe!!!!

Gość Monisica
Ja podam troche takich filmów : - 7 krasnoludków historia prawdziwa - Cinderella Story (z Hilary Duff) - Akwamaryna (z JoJo) - American Pie (wszystkie części) - Eurotrip - Fałszywa dwunastka - Zakręcony piątek (z Lindsay Lohan) - Garbi super bryka (z Lindsay Lohan) - Gorąca Laska - High School Musical (z Zac Efron i Vanessa Hudgens) - High School Musical 2 (z Zac Efron i Vanessa Hudgens) - pod koniec 2008 roku polecam High School Musical 3 (z Zac Efron i Vanessa Hudgens) - Hooligans - Księżniczka na lodzie - Legalna blondynka - Legalna blondynka 2 - Lizzie McGuire (z Hillary Duff) - Mała miss - Parcie na tarcie (troche głupi, ale młodzieżowy) - Sposób na teściową (z Jennifer Lopez) - Stary, gdzie moja bryka - Step up - Step up 2 ( z Hanning Tatum) - Super zioło - Szalony weekend - Szkoła uwodzenia - Trzynastka - Za ile mnie pokochasz ( Nie zbyt młodzieżowy) - Zakochana złośnica - Zakochana Jane - Zaczarowana - 100 dziewczyn i Ja - Cała Ona - Chłopaki na Ibizie - Ciasteczko - Córka Prezydenta - Czego pragnie dziewczyna (z Amanda Bynes) - Diabeł ubiera się u Prady - Dirty Dancing - Dirty Dancing 2 - Dogonic marzenia (z Britney Spears) - Dwa tydognie na miłość (z Sandrą Bullock) - Dziedziczka (z siostrami Duff) - Dziewczyna z sąsiedztwa - Dziewczyny z drużyny - Dziewczyny z drużyny 2 - Dziewczyny z drużyny 3 - Honey (z Jessica Alba) - Idealny facet (z Hillary Duff) - Jak stracic chłopaka w 10 dni - Jak w niebie (z Reese Witherspoon) - Książę i Ja - Książę i Ja 2 - Miłośc na zamówienie - Moja super eksdziewczyna - Na psa urok - Ona to On (z Amanda Bynes i Channing Tatum) - Pamiętnik Księżniczki - Pamiętnik Księżniczki 2 - Szkoła uczuć (z Mandy Moore) - Uwierz w miłośc (z Mandy Moore) - Wieczny Student - Wredne dziewczyny (z Lindsay Lohan) - Piękna i Szalona - To właśnie miłosc - Ostrożnie z dziewczynami (z Cameron Diaz) - Wygrane marzenia - Sztuka rozstania - Cztery siostry - Mój chłopak się żeni (z Cameron Diaz i Julia Roberts) - i jak ktoś lubi to trylogia Shrek\'a Mam wiecej, ale juz za dużo napisałam he :)

Gość Mikkaaa
Podajcie tytóły filmów o śpiewaniu jak np. Szansa na sukces czy Wygrane marzenia.

Gość toona 92
to znacie jakieś filmy typu "szkoła uczuć" czy nie za bardzo !!??

Gość agusia1515
najlepszy filmy jaki do tej pory widziałm to Szkoła Uczuć jest po prostu świetny...polecam kto jeszcze nie ogladał niech po prostu zobaczy..pozdrawiam

Gość Patrysia9109
"Zwariowany Piątek", "Szkoła Uwodzenia", "Historia Kopciuszka", "Szansa na Sukces", "Dziedziczki", "Nigdy w Życiu", "Z Ust Do Ust", "Szalony Weekend", "Luzacy", "Dziewczyny z Drużyny" (wszystkie części), "13 Dzielnica", "Chłopak Do Wynajęcia", "Ostrożnie z Dziewczynami", "Nowy Jork, Nowa Miłość", "Wredne Dziewczyny", "Wieczny Student", "Step Up", "Szkoła uczuć", "Hooligans", "Dogonić Marzenia", "Ona to On" ... Kilka z wyżej wymienionych niekoniecznie nalezy do filmow mlodziezowych, ale rowniez sa warte uwagi ;D

Gość Misiaaczek
high school musical (1,2) straszny film (1,2,3,4) wendy wu dziewczyny cheets harry potter (1,2,3,4,5) dziewczyny z drużyny (1,2,3) Shrek (1,2,3) Książe i ja (1,2) step up (1,2) poranek kojota czyja to kochanka u pana boga w ogródku czy to ty czy to ja niewierzcie bliźniaczkom

Gość toona 92
MOONLIGHT zawalisty serial.... polecam

Gość violet....
Hmmm... *Step up *W rytmie hip-hopu *Harry Potter *Stowarzyszenie wędrujących dżinsów *Szansa na sukces *Władca pierścieni *A cinderella story to są te, które mi się podobały. Ogólnie nie oglądam zbyt wiele filmów tego typu, szczególnie komedii romantycznych :/

Gość break_dance
Hmmm... *Step up *W rytmie hip-hopu *Harry Potter *Stowarzyszenie wędrujących dżinsów *Szansa na sukces *Władca pierścieni *A cinderella story to są te, które mi się podobały. Ogólnie nie oglądam zbyt wiele filmów tego typu, szczególnie komedii romantycznych :/

Gość OlCiAaA***
Hej:* chciałam zaproponować wam kilka filmów które obejrzałam i mi się spodobały! oto one: - "Legalna blondynka" - "Legalna blondynka 2" - "High school musical" - "High school musical 2" - "Wredne dziewczyny" - "Zakręcony piątek" - "Pamiętnik księżniczki" - "Pamiętnik księżniczki 2: Królewskie zaręczyny" - "American pie" (wszystkie części) - "Piżamaparty" - "Miłosć w rytmie hip-hopu" - "Twarda sztuka" - "Nie wierzcie bliźniaczkom" - "50 pierwszych randek" - "Smakosz" - "Smakosz 2" - "Skarb narodów" - "Skarb narodów 2: Księga Tajemnic" - "Tylko mnie kochaj" - "Wielka mała miłość" - "Nie kłam kochanie" - "Lejdis" - "Pokojówka na manhatanie" - "Diabeł ubiera się u Prady" - "Sposób na teściową" - "Dziewczyny z drużyny" - "Dziewczyny z drużyny 2" - "Dziewczyny z drużyny 3" - "Dziewczyny z drużyny 4" - "Step up" - "Step up 2" - "Dzieczyna z sąsiedztwa" - "100 dziewczyn i ja" - "Sztuka zrywania" - "Wyznania małoletniej gwiazdy" - "Stowarzyszenie wędrujących dżinsów" - "Jak stracić chłopaka w 10 dni" - "Czego pragną dziewczyny" - "Całe szczęście" - "Dlaczego nie" - "Ring" - "Klątwa" - "To nie jest kolejna komedia dla kretynów" - "Wieczny student" - "Wielkie kino" - "Świadek koronny" - "Transporter" - "Dziennik Bridget Jones" ORAZ NAJWAŻNIEJSZE!!! WSYSTKIE MOŻLIWE FILMY Z SIOSTRAMI OLSEN:*:*:* TE FILMY SĄ POPROSTU BOSKIE!! I ZACHĘCAM DO ICH OGLĄDNIĘCIA. ZAPEWNIAM, ŻE NIKT NIE POŻAŁUJE!! :** To i tak nie wszystko bo nie pamiętam tytułów niektórych filmów!! Ale mam nadzieję , że te filmy wam się spodobają!! Szczeże je polecam.:D:D pozdrawiam gorąco i całuje:*:*:*

Gość Mery92
Szybcy i wściekli (wszystkie części) Czekolada Dirty Dancing Piraci z Karaibów (wszystkie części) Brown sugar Taxi (wszystkie części) Edison ( z Justinem Timberlejkiej) Step up ( 1 i 2) Krok do sławy Black Snake Moan ( z Justinem Timberlejkiem) Diabeł ubiera się u Prady Niania w Nowym Jorku Jak stracić chłopaka w 10 dni Rosario Tjeras Dom woskowych ciał ( z Paris Hilton) Kod Da Vinci Wyznania Gejszy Egzorcyzmy Emily Rose ***No to narazie chyba tylko tyle

Gość Margplcia
Najlepsze filmy jakie oglądałam to: HONEY!!! Step up Wzgórza mają oczy Wrong turn Egzorcyzmy Emily Rose Oko Oszukac przeznaczenie (wszystkie) Smakosz (1,2) Szkoła uczuc (można się popłakac) Książe i ja Dom woskowych ciał (polecam) 13 dzielnica 7 Krasnoludków (1,2) Świat żywych trupów Spadaj Efekt motyla Notting Hill Kropka nad "i" Egzorcysta Klątwa (nie oglądaj sam/sama:) Daleko jeszcze Komedia romantyczna Ale kino Edward nozycoręki:) z JOHNNYM DEPPEM Wiem kto mnie zabił Jeśli możecie to poleccie jakieś filmy o szkołach...miłości i takie tam:)

Gość Elko
Może polecicie mi jakieś horrory??Tylko żeby naprawdę były straszne:)

Gość oOoNaTaLia1994OoxD
1.Spadaj 2.Szansa na sukces (z Hilary Duff) 3.Cała ona 4.Ona to on 5. Czego pragnie dziewczyna 6. Miłość i inne nieszczęścia 7.Step up 1 i 2 :) 8.Historia kopciuszka 9.Księżniczka na lodzie 10.Eurotrip 11.Dziewczyna z sąsiedztwa 12.Crank 13.Pamiętnik księżniczki 14.W rytmie hip-hopu 15.Idealny facet 16.Dziedziczki 17.Miss agent 18.Zakochana złośnica 19.Dirty dancing 20.To właśnie miłość 21.Twarda laska 22.Luzacy 23.Mała miss 24.Z ust do ust Jest ich więcej ale nie chce mi sie pisać..:P

Gość Margoolcia
Dziękuje:):):)

Gość agusia1515
hej..mam prożbę niech mi ktoś poda kilka komedi romantycznych bede wdzieczna....takie naprawde ekstra żeby były..pozdro

Gość kamilbuzka
Cała Ona" "Dziewczyny i Chłopaki" "Zakochana Złośnica" "EUROTRIP" [polecam gorąco] "100 dziewczyn i ja" "Bez pamięci" "Frajer" "Twarda laska" Hot Chick 50 pierwszych randek Agent Cody Banks 1 i 2 Cinderella story Czego pragnie dziewczyna Duży, gruby kłamczuch DZiś 13, jutro 30 Lizzie McGuire Ministranci Młodzi gniewni Pamiętnik księżniczki 1 i 2 SZkoła rocka Szkoła Uczuć Uwierz w Miłość... "Zbuntowana klasa" "Młodzi gniewni" "Kosmaty zawodnik" szalony akademik idealny facet szalone wakacje na kółkach ciasteczko ona to on mężczyzna do wynajęcia całe szczęście • Wredne dziewczyny *** Dziewczyna z sąsiedztwa ** Kocurek ** Old School ** Job, czyli ostatnia szara komórka * Sex is zero * 100 dziewczyn i ja *** Miłość nic nie kosztuje *** Step up ** Szkoła uczuć *** Cindrella story * White Chick (Agenci bardzo specjalni) * Akwamaryna * Just my luck ** Ona to on ** John Tucker musi odejść * Ice Princess * Dziewczyny z drużyny 1 * Dziewczyny z drużyny 2 *** Dziewczyny z druzyny 3 * D.E.B.S. * Material Girls ** High School Musical * Uwierz w miłość *** Honey ** Wieczny student *** Szkoła uwodzenia * O czym marzą dziewczyny ** Apartament -Basen -koszmar kolejnego lata -mroki pamięci -przygoda na Antarktydzie -trainspotting -taxi IV -the gravedancers-after -futbol factory -Komórka -the descent -Zatańcz ze mną -nigdy więcej(fajny ale go niestety nie mam) -diabeł ubiera się u Prady -edison -honey -hostage -teoria chaosu -kiss,kiss bang,bang -boogeyman -miłość na zamówienie -PNJ -dogma -jacket polelite -50 pierwszych randek -dziewczyny z jersey -dziennik brodget jones -książe i ja -harry potter i kamień filozoficzny -harry potter i komnata tajemnic -harry potter i wiezień azkabanu -harry potter i czara ognia -harry potter i zakon feniksa -szkoła uczuć -wyznania małoletniej gwiazdy -american pie(I,II,III,IV,V,VI)(VI jest extra) -eurotrip -egzamin dojrzałości -road trip -serce nie sługa -wieczny student -40 dni i 40 nocy -john trucker musi odejść -kulek-super tata -o czym marzą dziewczyny -Córka prezydenta -nowy jork nowa miłość -całe szczęście -garbie super bryka -DOA -dirty dancing 1 -dirty dancing 2 -dwóch gniewnych ludzi -Dziewczyny z drużyny 2 -love don't cost a thing -notting hill -Córka mojego szefa -eragon -klątwa 2 -mroczne godziny -zaginiony batalion -pociąg do piekła -przeklęta -cmentarne wrota -jazda na maxa -dziewczyny z drużyny 3 -high school musical -pamiętnik księżniczki 2 -syrena(aqvamarine) -step up-taniec zmysłów -stowarzyszenie wędrujących dżinsów -księżniczka na lodzie -old school -oszukać przeznaczenie III -piżama party -uwierz w miłość -dlaczego nie! -miłosna zagrywka -miłość i koszykówka -o dwóch takich co poszli w miasto -Swiadek koronny -mali agenci 2 -aniołowie apokalipsy -białe laski -jak w niebie -szkoła uwodzenia -dziedziczki -piła 2 -w rytmie hip-hopu -dziewczyna z sąsiedztwa -legalna blądynka -szansa na sukces -ona to on -agent cody banks -fałszywa dwunastka II -lizzie mcguire movie -historia kopciuszka -idealny facet -agent cody banks 2 -spotkajmy sie w więzieniu -to nie jest kolejna komedia dla kretynów -zostańmy przyjaciółmi -luzacy -wygraj randkę -nigdy w zyciu -motel -czasem słońce, czasem deszcz -gorąca laska -high school musical 2 -legalna blądynka 2 -powiedz tak -twarda sztuka -omen -kevin sam w domu IV -zwariowany piatek -welcome home alabama -książe i ja 2 -miłość! nie przeszkadzć! -norbit -szkoła uwodzenia 3 -z ust do ust -szalony akademik -licencja na miłość -wytańczyć marzenia -rozbitkowie(lovewrecked) -zaczarowana -jak zostać gwiazdą -moja super eksdziewczyna -czarownica -zupełnie jak miłość

Gość NP7331
Ona to on Cała ona Dzziewczyny z drużyny Dzziewczyny z drużyny 2 Dzziewczyny z drużyny 3 Księzniczka na lodziee Historia kopciuska Czego pragnie dziewczyna Prezydeencka Corka Szkoła uczuć Garbi super bryka Nowy Jork, Nowa miłość Książe i ja Ksiąze i ja 2 Całe mioje szzczeście ogółem Filmy z Amanda Bynes i Hilary Duff są ok i warte obeejrznia serial "H2O- wystarczy kropla"

Gość Andzioolka*
Najlepsze fil,y młodzieżowe to: - SZKOŁA UCZUĆ(gorąco polecam;p) - HISTORIA KOPCIUSZKA - SZANSA NA SUKCES - IDEALNY FACET - OLD SCHOOL MIUSICAL I i II - PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI I i II - KEVIN SAM W DOMU - DIRTY DANCING I i II Te wszystkie filmy są bardzo fajne ale najbardziej polecam "SZKOŁA UCZUC" 3MAJCIE SIE xD:*

Gość Margolcia92
a może jakieś HORRORY??? Proszę dajcie kilka tytułów...tylko niech beda straszene:)

chciałabym polecić wam portal http://www.kinomaniaki.com/ , gdzie znajdziecie ciekawe recenzje wszystkich filmów, które was interesują oraz tych, którymi powinniście się zainteresować. Dodatkowo sami możecie zostać recenzentami a ponad to jest mnóstwo atrakcyjnych konkursów z nagrodami. To portal, który każdy kinomaniak znać powinien.