Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość olcia111
eurotrip stup-up szansa na sukces legalna blondynka ona to on american pie

Gość księżniczkaPATI
czy ktoś może mi podać tytuły filmów podobnych do \"nastolatki\" , \"trzynastka\",

Gość psikuskus
czy ma ktoś albo wie skąd ściągnąć EnVy girls czyli fitness? proszę o odppowiedz albo linka :) z góry dziękuję..........

Gość betikat
Hej:) oglądałam w telewizji kiedys taki film że pod pewną kobietę podszywała się inna o tym samym imieniu i nazwisku. I ta pierwsza postanowiła odnaleźc tę drugą, i przy okazji pozanała pewnego mężczyznę z którym się związała, opowiadała mu po co przyjechała itd. na koniec filmu okazało się że ten mężczyzna chce zabic tę drugą kobietę, która była kiedyś jego żoną.... troche skomplikowane, wiem ;) sory że ak nieumiejętnie opowiedziałam, ale czy ktoś zna tego tytuł?? byłabym bardzo wdzięczna... myślałam że to ma tytuł "mistyfikacja" ale chyba jednak to nie jest to... ;) pomocy i pozdrawiam ;P

Gość Dodka Pati
Oglądałyśmy parę fajowskich filmów: Wredne dziewczyny High school musical 1 & 2 Sposób na teściową Step up Dziewczyny z drużyny (wszystkie części) Ona to on Piżama party Dziedziczki Za szybcy,za wściekli Zakochana Złośnica Niania McPhee(ale to nie z takich filmów:PP) Pamiętnik Księżniczki 1 & 2 Moja dziewczyna 1 & 2 Wygrane Marzenia I duuuuuuuuuużo innych,których w tej chwili nie pamiętamy

Gość Paolaaa**
moje ulubione filmy: -Honey -Dziewcztny z druzyny3 -American Pie -Dziewczyna z sąsiedztwa -Step Up 2 -Step Up1 -Ja Ty i On -Ona to On -i wiele innych których nie pamiętam:):)

Gość werkkaa
Szkolny terror, Wredne dziewczyny, To nie jest kolejna komiedia dla kretynów, Dziewczyna z sąsiedztwa, Stary, gdzie moja bryka? , Zakręcony piątek, Szybcy i wściekli, Cała ona, Ona to on, Zakochana złośnica, Szkoła uczuć, Czego pragnie dziewczyna, Piżama party, Za szybcy za wściekli, 100 dziewczyn i ja, Legalna blondynka, Szalony akademik,

Gość Margolciaa92
Możecie podac mi tytuły filmów, w których akcja rozgrywa się na terenie szkoły???Dziękuje:)

Gość Czaro
ja lubie szybcy i wściekli , 13 dzielnica , szalony weekend , american pie , Szkoła uwodzenia, Za szybcy i zawściekli Tokio drift with projekt

Gość kajkast
no to zaczne o miłosnych -szansa na sukces -szkla uczuc -ona to on -John tucker Must Die -High School Musical -Zakochana Złośnica **teraz troche tańca -youve got served(super film) - step up 1 i 2 w rytmie hip hopu 1 i 2 -Księżniczka na lodzie ( nie wiem czy to mozna zaliczyc do tance) **pozostałe -Dziewczyny z drużyny (wszystkie części zwłaszcza 3) -Trzynastka -american pie 1,2,3,4 -wredne dziewczyny -pamiętnik ksieziczki1 i 2 -John Tucker must die -Stick it ** kilka horrorkw - Pila 1,2,3 -Milczenie owiec -Lśnienie -oszukac przeznaczenie 1,2,3 -Wzgrza mają oczy 1 i 2 to tyle wszystkie ogladalam i musze powiedziec ze napisalam te ktore najbardziem mi sie podobały:)

Gość Margolciaa92
dziękuje śłicznie:)

Gość Puul.
hmm.. to fajnie, ale moglibyście podawać jakieś nowe tytuły, a nie ciągle to samo : Cinderella story, Dziewczyny z drużyny, Boat Trip ? To już się robi nudne ! ;d jak widzicie że ten film był już wymieniony, to po prostu Go nie wymieniajcie ; ) Dzięki !!! ;*

Gość LALŃKA
ZBUNTOWANI WREDNE DZIEWCZYNY WSKAKUJ TO NAJLEPSZE FILMY

Gość -_-***pAuliNciA***-_-
najlepsze filmy które oglądałam to: -High School Musical 1 i 2 -Material Girls (dziedziczki) -Akwamaryna -Lizzie McGuire -szansa na sukces -Idealny facet -a cinderella story(kopciuszek) -Mean girls (wredne dziewczyny) -wyznania nastoletniej gwiazdy hih spoko filmy, znam wiele innych ale nie chce mi się pisać ;)

Gość justa333
hej!! Wiele z tych filmów oglądałam i szukam filmów podobnych do filmu: PRZEBOJOWE PORWANIE. Może napiszecie kilak podobnych filmów??

Gość Agacia99
Mam małe pytanko... Cz ktoś z was zna jakies fajne programy z których mozna sciagnoac filmy ..

Gość justa333
ja do sciagania filmow mam eMule...

Gość KOKKOSOPOS
Hej słyszeliście o filmie Pietnastolatka w ciąży?? Oglądałam w TV i szukam teraz linków do ściągnięcia ale zeby były z polskim lektorem i nigdzie nie moge znaleźć ;(( Może ktoś ma??;> Bardzo o nie proszę...=** z Góry dzięki...=**

Gość LiLAaX
pamieta ktos z was ;) taki film, kiedys lecial na TVN, byl on o 2 goaciach ktorzy chodzili razem na wesela i podrywali rozne babki ;D.wlasnie tytulu zabardzo nie pamietam...;/ cos tam bylo...kawalerzy z wesela..? czy jakos tak, nie bardzo pamietam niestety.blagam o pomoc ;) bylo to za..jebisty film ;D pozdrawiam

Gość toona 92
GREEN STREET HOOLIGANS !!!! RULES !!!!

Gość Justynka123
*whirly girl *good luck chuck *rozbitkowie *juno *sydney white

Gość heh D
lilaax : "Polowanie na druhny" :D extra film ;]

Gość heh D
lilaax : "Polowanie na druhny" :D extra film ;]

Gość patusssssssssia
Szansa na sukces Idealny facet Lizzie McGuire Historia kopciuszka dogonić marzenia Księga Cieni:Blair Witch 2 (super horror xD) Byle zaliczyć Alex Rider misja stormbreaker Akwamaryna Jak w niebie Twarda sztuka Garbi super bryka American Pie(wszystkie części) w Rytmie hip-hop'i 1 i 2 sa świetne^^ Kod Leonarda Da Vinci (moze nie za bardzo młodzieżowe, ale świetne) Piła (wszytskie części) Dziedziczki RV- szalone wakacje na kółkach Całe szczęście 50 pierwszych randek Piżama party szkoła uczuć Szkoła uwodzenia xD wszystkie części Zakochana złośnica Córka prezydenta Odlotowa podróż nowy York nowa miłość Honey Ona to on Wredne dziewczyny Pamietnik księżniczki(wszytskie części) Jak stracic chłopaka w 10 dni dziennik Bridget Jones dzis 13, jutro 30 eurotrip czego pragną dziewczyny uwierz w miłość oszukać przeznaczenie (1,2,3) i duzo duzo wiecej, hmm duzo z tych co napisałam sie powtarza, ale to dowodzi tego ze są świetne^^

Gość bojcia
>>>>>>>>>>> LiLAaX pamieta ktos z was taki film, kiedys lecial na TVN, byl on o 2 goaciach ktorzy chodzili razem na wesela i podrywali rozne babki ;D.wlasnie tytulu zabardzo nie pamietam...;/ cos tam bylo...kawalerzy z wesela..? czy jakos tak, nie bardzo pamietam niestety.blagam o pomoc bylo to za..j**isty film ;D pozdrawiam "Polowanie na druchny" chyba :P

Nie wiem, czy był już wspomniany mój ukochany film, więc dla pewności go wymienię - Mój chłopak się żeni, arcydzieło tego gatunku według mnie, polecam!!!!! :) Niezmiennie od kilku lat przyprawia mnie o drżenie i potok łez...

Gość lajla94kke
jestem legenda - o wirusie:D when in rome-z olsenkami ,to jest chyba rzymskie wakacje ale nie jestem pewna:) alvin i jego przyjaciele- dla dzieci ale ja nawet go obejrzalam taki byl fajny:) shrek 1,2 i 3 parcie na tarcie -(mrowki w gaciach) kobieta kot ja robot hanibal -wszystkie cztery czesci, naprawde fajny film pianista 1 i 2 pokojowka na MANHATANIE honey -fajny film mozna sie nauczyc hip hopu :D 28 tygodni pozniej:) byle zaliczyc :D zaginiony lad na fali- bajka ale fajne next nie klam kochanie lejdis rajustopy to na tyle pozniej napisze wiecej milego ogladania:)

Gość MłodaD
Co wy tu piszecie no żal jakieś beznadziejne filmy ;p Moje ulubione: Step up Step up2 8Mila Ona To ON HSM 1,2 13 Dzielnica żółtodzioby dirty dancing Szybcy i Wściekli Za szybcy za wściekli Za szybcy za Wściekli-TOKIO DRIFT

Gość Patuskaa12244
HEj:) Uwielbiam filmy o cziridelkach (napisałam tak jak sie mowi) czy znacie jakies? aa i filmy typu HSM ?

Gość LiLAaX
do Patuskaa12244: na mysl przychodzi mi narazie jeden;P "Dziewczyny z druzyny". bardzo fajny ogladalam go ;)