Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość madziorek2302
film "mrówki w gaciach" to jeden film, natomiast "parcie na tarcie" to inny film. Są tak jakby z jednego cyklu filów, główną rolę gra ten sam aktor ;) pozdrawiam

Gość Zakręcooonaa .
naj < 3 . Ciasteczko . hihi . bardzo fajny film buśka ;*

Gość pieknasuper
1.Film o pszczołach 2.Asterix Na Olimpiadzie 3.Artur i Minimki 4.Ja, Irena i Ja 5.Pan i Pani Smith 6.Sam w domu 7.Sam w domu 2 8.Sam w domu 3 9.Sam w domu 4 10.Straszny Film 11.Straszny Film 2 12.Straszny Film 3 13.Straszny Film 4 14.meet the spartans in theaters january 25th 15.Wyzwanie 16.Sleepover 17.Odd Girls Out

Gość martyynaaaa
Właściwie oglądałam wielee filmów młodzieżowych przez całe ostatnie 4 lata ściągałam i oglądałam co wieczór ... oglądnęłam setki filmów ale popłakałam się tylko na parunastu !!! Dziaiaj oglądałam Szanse na sukces ... To najbardziej wzruszający i najfajniejszy film ... Nie powiem że na świecie bo nie oglądałam wszystkich ;P ale powiem wam że najlepsze filmy są z hilary duff ... Żeby nie było że też jestem jakąś zrzędą co cały czas na dramatach siedzi .... To Powiem żę bardzo mi się podobało też Ona To On ... Wakacje w Rzymie iii ....Zakręcony piątek ;P;P Pozdro i zachęcam do oglądania filmów młodzieżowych ... MoŻna się wiele nauczyć ;P

Gość Domi__
Bojcia: jesli to nadal aktualne to ten film sie nazywa "polowanie na druhny" a jesli ktos jeszcze szuka jakiejś komedii romantycznej znajać opis to piszcie bo oglądałam setki takich filmów:P

Gość SzAcHoWnIcA .
Słuchajcie ,potrzebuję pomocy i to pilnej . Czy ktoś zna tytuł filmu w ,którym : Chłopak założył swoje studia i większa część tam chodziła ,robili co chcieli a tak naprawde lekcje były "zabawą" .Na koniec filmu rodzice odbierali te dzieciaki z oburzeniem bo myśleli ,że to jest dobra szkoła . Proszę o pomoc na numer gadu gadu : 5011556 lub e-mail : wera961@vp.pl

Gość SzAcHoWnIcA .
Słuchajcie ,potrzebuję pomocy i to pilnej . Czy ktoś zna tytuł filmu w ,którym : Chłopak założył swoje studia i większa część tam chodziła ,robili co chcieli a tak naprawde lekcje były "zabawą" .Na koniec filmu rodzice odbierali te dzieciaki z oburzeniem bo myśleli ,że to jest dobra szkoła . Proszę o pomoc na numer gadu gadu : 5011556 lub e-mail : wera961@vp.pl

Gość SzAcHoWnIcA .
A filmy takie zarypiaszczo bajeranckie xD takie : ~Piżama party , ~Niania w akcji (oglądałam trzy razy i sie za każdym razem prawie zryczałam x]), ~Fałszywa dwunastka , ~Damsko męska rzecz , ~Taniec ostatniej szansy , ~Jak stracić chłopaka w dziesięć dni? , ~Jump in (wskakuj) , ~Camp rock , ~Job (kilka słówek wulgarnych) , ~Ściągany ~Spadaj Część z nich obejrzałam i są naprawde suuuper ,bardzo je polecam . Buzziam ;***

Gość Domi__
przed chwilą obejrzałam Twoje,moje i nasze i było ekstra:P a przedtem oglądałam Piząma party tez było ekstra wypisze komedie romantyczne oraz filmy młodzieżowe które obejrzałam i o których wiem :P: *anioł stróż *mała wielka miłość *całe szczęście *dziewczyny z wyższych sfer *goraca laska *uwierz w miłość *ona to on *cała ona *powiedz tak *jeszcze raz *27 sukienek *szkoła uczuc *dzis 13 jutro 30 *polowanie na druhny *akwamaryna(polecam) *perfect man *dziewczyny z drużyny 1,2,3 i 4 chociaz najbardziej polecam 3 *raise your voise(to tez polecam) *honey *eurotrip *Lizzie McGuire *zakochana złosnica *jak w niebie *dogonic marzenia *historia kopciuszka(to MEGA polecam) *spadaj *dlaczego nie *tylko mnie kochaj *zaczarowana *wredne dziewczyny *wyznania małoletniej gwiazdy *ksiaze i ja (obie wersje) *dziedziczki(jak dla mnie film bez sensu) *księżniczka na lodzie *stowarzyszenie wędrujących dżinsów(polecam) *flicka(też super choc troche smutne) *pamietnik księżniczki *notting hill *czego pragną dziewczyny(poleecam) *mesko-damska rzecz *paszport do Paryza *nikomu ani słowa *odlotowa podróz *zostańmy przyjaciółmi *kadet kelly *komedia romantyczna(głupie ale strasznie smieszne:P) *wytańczyc marzenia *widze-cie.com *wskakuj *John Tucker musi odejsć *wygraj randke *old school *juz nachodzi *powiedz ze to nie tak *niania Mc phee czy jakos tak(bardziej dla dzieci ale fajne:P) *Niania w nowym Jorku *Dziennik Bridget Jones 1 i 2 *nie kłam kochanie *z ust do ust *step up 1 i 2 *jak stracic chłopaka w 10 dni i tyle co wiem ze ogladałam jakby ktos miał jakies pytania pisac

Gość Domi__
a i wczoraj jeszcze ogladłam CAMP ROCK (nie ma to jak siedziec na kompie do 3 w nocy) i normalnie Z CAŁEGO CAŁEGO CAŁEGO CAŁEGO serca poleca,od czoraj jestem w euforii po obejrzeniu go :Pjest nawet lepsze niz HSM. a jakby ktos nie miał pomysłu jak to sciagnac to polecam wejsc na youtube wpisac camp rock dobbing i tam jest w częściach od 1 do 11:D

Gość mjynmyunku
znacie moze tytuł filmy mniej wiecej opowiadajacy o tym : nieatrakcyjna dziewczyna ( wiadomo typ \"brzyduli\" okulary , rude włosy) wyjeżdza z domu do wielkiego miasta bo otrzymuje tam prace w redakcji jakiejs sławnej gazety. podkochuje sie w szefie lecz on nie zwraca na poczatku na nia uwagi za wyglad. mieszkanie w ktorym mieszka jest obskurne, poznaje chlopaka ktory mieszka obok niej i jest architektem wnetrz. bierze go na poczatku za geja. poznaje równiez kuzyna swojego , ktory tez jest gejem i pomaga dziewczynie zmienic sie w atrakcyjna kobiete. szef odrau sie nia interesuje... cos w tym rodzaju. ????/

Gość wekkkk
znacie moze tytuł filmy mniej wiecej opowiadajacy o tym : nieatrakcyjna dziewczyna ( wiadomo typ \"brzyduli\" okulary , rude włosy) wyjeżdza z domu do wielkiego miasta bo otrzymuje tam prace w redakcji jakiejs sławnej gazety. podkochuje sie w szefie lecz on nie zwraca na poczatku na nia uwagi za wyglad. mieszkanie w ktorym mieszka jest obskurne, poznaje chlopaka ktory mieszka obok niej i jest architektem wnetrz. bierze go na poczatku za geja. poznaje równiez kuzyna swojego , ktory tez jest gejem i pomaga dziewczynie zmienic sie w atrakcyjna kobiete. szef odrau sie nia interesuje... cos w tym rodzaju. ????/

Gość klllllllllllllllllll
znacie moze tytuł filmy mniej wiecej opowiadajacy o tym : nieatrakcyjna dziewczyna ( wiadomo typ \"brzyduli\" okulary , rude włosy) wyjeżdza z domu do wielkiego miasta bo otrzymuje tam prace w redakcji jakiejs sławnej gazety. podkochuje sie w szefie lecz on nie zwraca na poczatku na nia uwagi za wyglad.

Gość kiymiuyih
znacie moze tytuł filmy mniej wiecej opowiadajacy o tym : nieatrakcyjna dziewczyna ( wiadomo typ \"brzyduli\" okulary , rude włosy)

Gość kmhnjjhmk

Gość hbyuhy
znacie moze tytuł filmy mniej wiecej opowiadajacy o tym :

Gość Domi__
ja znam tytul ale nie musiałes tyle tego razy pisac nie jestesmy az tak ułomni film sie nazywa Celeste w nowym jorku ale bardzo ciezko jest go znaleść

Gość mlmui
wlasnie wpisuje w aresie i nie moge znalezc.. ale dzieki

Gość Domi__
ostatnio oglądałam jeszcze: *najlepszy strzał *mamma mia *rozbitkowie i wszystko było ekstra a do obejrzenia z płyty zostało mi jeszcze: *rozmowy nocą *horton słyszy ktosia(:P) *słodka jak cukierek

Gość młoda123
Córka prezydenta Muza i meduza Po prostu walcz Dziewczyny z drużyny (wszystkie czesci) Jak stracic chłopaka w 10 dni Twoje, moje i nasze Historia Kopciuszka Idealny facet Czego pragnie dziewczyna Step Up i Step up 2 Ona to on Szansa na sukces Szkoła uczuc Dziedziczki Jak zostać gwiazdą Ksiaze i ja i Ksiaze i ja 2 Ksieżniczka na lodzie Licencja na miłość Rozbitkowie Sydney i siedmiu nieudacznikow Niania w Nowym Jorku Wygrane marzenia Zakochana złosnica Honey W rytmie hip-hopu 1i2 Krok od sławy Bratz Na ostrzu 2 (polecam swietna komedia romantyczna):* Facet pełen uroku Dziewczyna z sąsiedztwa Jak w niebie Masz wiadomość Zupełnie jak miłosc Pamietnik Ksieżniczki 1i2 Powiedz tak Wielki podryw Pokojówka na Manhattanie Miłość na zamówienie Uciekająca panna młoda

Gość katineeeq
hej , moze ktoś z was będzie kojarzył ten film: Jest dość stary , oglądałam go w tv kilka lat temu.. Mąż znęcał się nad żoną , specyficzną sceną jest jak ona próbuje uciec z domu , a on ją dogania i wbija jej kilkanaście razy nóż w plecy.. jej udaje się przeżyć i przychodzi na rozprawę w stabilizatorach na całym ciele? moze ktoś kojazy.. hmm

Gość Kim01211
Ona to on Historia Kopciuszka Szansa na sukces Idealny facet Nowy York , nowa miłość Fałszywa Dwunastka Fałszywa Dwunastka 2 Wyzwanie Wakacje w Rzymie H2o wystarczy kropla Czego pragnie dziewczyna

Gość Kim01211
Honey z Jessica Alba Niania w Akcji

Gość Koffana.Aluś**
My się podobały filmy; Szkoła uczuć, Miłość w rytmie hip hopu, Książe i ja, Ona to on, Wredne dziewczyny, Lizzie Mcguire, Step up, Nowy Jork,nowa miłość, Córka prezydenta, High school musical, Pamiętnik Księżniczki...jest ich znacznie więcej, ale nie sposób wszystkich wymienić, a i tak wszystkie się powtarzają ;**

Gość Anahi
*Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 1 i 2 *Picture This

Gość laleczka17
hej. wiecie gdzie można ściągnąć w jakimś programie albo z jakiej strony film \"Dziś 13, jutro 30\"??? Proszę o pomoc;))

Gość xxpaulina15xx
Ja POOOOOOOLLLLLLLEEEEEEEEECCCCCCCAAAAAAAMMMMM !!!!!!!CAMP ROCK!!!! super super super!!!! dzis go ogladalam jak sobie przypomne to mi sie plakac chce ze tak szybko sie skonczyl:( tak sie rozmarzyc moza i wogole.. i Joe taki przystojny SUPER!!!! i tez szukam jakis fajnychy komedi mlodziezowych bo czuje niedosyt...

Gość Domi_
macie setke filmów zapisanych w tym temacie osobiście mam zapisanych 90 filmów obejrzanych + 10 do obejrzenia z płyty :P

Gość Domi_
jest setka filmow młodzieżowych w tym temacie,poszukaj :] ja mam zapisane że oglądałam 90 filmów o takiej tematyce + 10 które posiadam ale nie mam czasu ich obejrzeć:P