Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

doświadczenie wartością nabytą i nie zawsze ma jednakowe zastosowanie do wszystkiego. jeśli poczujesz się mile zaskoczony bądź \'wyprostowany\' przestań podejrzewać w tym spisek czy choćby coś złego. rzeczywistość ponownie za jakiś czas zweryfikuje, i ponownie nabędziesz nowe doświadczenie, ale może tym razem-DOBRE, LEPSZE:) tego życzę! i miłego dnia Samotny -->[puszcz drugie oczko];)

Gość michal80
Chochliczek... calkiem to ladnie napisane;) Kwestie materialne pomine (choc malucha bym samochodem nie nazwal :P). Co do oczekiwan... to chyba racja. Jestem wymagajacy. Sporo wymagam od siebie, ciezko mi mniej od kogos innego.

Kurczę, chciałam pomóc :D Hahaha, wyszło jak zwykle :D Możemy pisać o uczuciach... jakie to dla nas (kobiet) ważne itd... I to fajnie brzmi i pasuje do nas...tych wdzięcznych, subtelnych kobietek.Ale prawda i życie niestety jest trochę inne. Nie dlatego, że zaglądamy do portfela. Tylko dlatego, że niestety od zasobności tegowoż zależy czy facet jest zaradny czy nie. Bzdura? Niekoniecznie :) Pozdrawiam niematerialnie :)

Gość michal80
No tak.. cos w tym jest... Ale probowalem juz czegos podobnego. Dluga znajomosc na gg... Po czym wymiana zdjeciami... I czar pryska.. Mimo, ze milo sie rozmawia, facet to facet i jednak wzrokowcem pozostanie. Co poradze jesli zupelnie nie odpowiada mi fizycznie? Ja sie do niczego (poza praca) zmuszac nie lubie;)

Stary, z takim podejściem do sprawy, to ty nigdy kobiety nie znajdziesz.

Gość michal80
agatus... wole byc sam niz sie do spotkan zmuszac i wole byc sam niz spotykac sie z kims, kto patrzy na mnie przez pryzmat mojego portfela. To nieszczere. Ja mowie otwarcie - wyglad jest istotny. Wy jakos przewrotnie, ze pieniadze niby nie... ale jednak moglby byc "zaradny". Zero uczciwosci...

Hahaha, ale kobiety ZAWSZE patrzą przez pryzmat portfela, czego byś nie chciał. I nie chodzi o to, czy bogaty, ale o to, czy potrafi samo siebie zadbać... Nie chcesz,żeby cię oceniano przez pryzmat portfela, a sam oceniasz równie nisko - przez wygląd. Pewnie, że nic na siłę, ale kompletnie nie potragfię zrozumieć tego, że dobrze ci się z panną gada, dostajesz zdjęcie i nagle okazuje się, że nie ma o czym rozmawiać...

Gość michal80
Mlody wyglad nie znaczy "nieladny". Nie widze sprzecznosci.

Gość michal80
Czy facet potrafi o siebie? Czy o mnie zadbac? Nie mowie ze nie ma o czym pogadac... po prostu juz nie ma takiej checi do spotkania sie;)

łojezu A tak w ogóle to co to za pomysł poznawania przez net. Nie masz życia w realu? Tam na dzień dobry masz wizytówkę kobiety. I to tę prawdziwą, nie zmyśloną na poczekaniu!

Gość zarażona
michał oj nieładnie,nieładnie... jak ty oceniasz ludzi???

Gość michal80
No ja bym chetnie poznal kogos w realu. Co wiecej - wolalbym! Ale co poradze kiedy jestem niesmialy;)

Gość michal80
Kiepskie? To jak niby mam kogos poznac?

Boże, nie wierzę :D Chochliczek powiedz sama... czy to jest zardność? Czuję, żes kolejny facet nudny jak flaki z olejem! Zero inwencji, pomysłowości... tylko czeka na złote rady... 😭

Gość michal80
Tee.. no popatrz na siebie.. Caly czas czegos od facetow chcecie. To zaradnosci, to inwencji. Zaradnosc w zyciu to jedno, a niesmialosc w stosunku do kobiet to drugie. Latwo wam powiedziec bo to wy czekacie na pierwszy krok. Po czym lustrujecie faceta i odsylacie z kwitkiem.

I tu się mylisz :D Akurat swojego to ja poderwałam, hahahaha :D Też był nieśmiały, ale na jego i moje szczęście nie szukał panienek w necie :D Pewnie, że go wcześniej zlustrowałam, chociaz za duzo do lustracji nie miałam, bo był jeszcze biednym studentem :D Pewnie, że cały czas chcę zaradności i inwencji :D Tak samo jak on oczekuje ode mnie wielu rzeczy, tak ja od niego, to chyba normalne? A ty sdię nastwiasz na to, że jakaś księżniczka z internetu będzie ci życie umilać... No sorry :D

Jeeeeju, nie każdy jest stworzony do tego, żeby łączyć się w pary. Ale pomijając to, trzeba się gdzieś ruszyć, wyjść do ludzi. Nie wiem, może zacznij trenować jakieś sztuki walki, nabierzesz pewności siebie a i poznassz nowych ludzi. Może jakieś hobby? Ludzie z pasjami są o wiele ciekawsi :) A jeśli nie ruszysz się to do niewiadomo kiedy możesz czekać na tę wielką chwilę, ale pretensje mieć tylko i wyłącznie do siebie. A nieśmiałość... cóż, to da się przezwyciężyć, tylko trzeba chcieć. :) I nie patrz na każdą kobietę jako na potencjalną \"ofiarę\". Traktuj je jak koleżanki - oswoisz się z nimi, porobisz nowe kontakty :) A kto wie? Moze jakaś przyjaźń przerodzi się w miłość? Albo koleżanka koleżanki koleżanki w końcu dostrzerze w Tobie swojego księcia z bajki??

Gość michal80
Alez ja nie szukam panienek na necie... Nie wiem o co ci chodzi? Wychodze miedzy ludzi. Jak tylko jest okazja to wlocze sie ze znajomymi po miescie. No i co widze? Nigdy w zyciu nie zaczepila mnie zadna dziewczyna. Wszystkie wasze metody polegaja na tym, ze facet sie osmieli i do was podejdzie. Ja tego nie zrobie - nie raz probowalem i sie zrazilem. Jak juz napisalem wczesniej, wymagam tego czego i od siebie.

Gość yaga
michale czy mógłbyś napisać gdzie można zerknąć na Twoje młodociane oblicze?

jeśli tak.... to ja nie wiem. Po prostu czekaj :) bo nic innego Ci nie zostaje w takim razie :) Kiedyś w końcu się trafi dziewczyna z silnym charakterkiem, która Cię wypatrzy, ona Cię zdobędzie i taki będzie wasz układ. Ale może się mylę :) Dlaczego uogólnniasz? że wszystkie laski są napuszone i się nie uśmiechają? Przykro mi, że Ty akurat na takie trafiłeś. Każdy jest inny. I może Ty też kiedyś w końcu trafisz na taką kobietę, z którą się dopasujecie :) Powodzenia w czekaniu :)

Mhahaha, taką jak ja. Bo to ja zdobywałam i to ja zrobiłam pierwsze, drugi, trzeci krok :D I nie mam do nikogo o to pretensji, ale mało jest takich kobiet :)

Gość michal80
Wiecie... Jestem optymista;) Nie bede sie rzucal z mostu tylko dlatego, ze jestem sam. Chyba az tak zle nie jest. Zawsze moge zajac sie filantropia:P Ten temat tylko dlatego, ze chce sie wreszcie komus wyzalic i podzielic opiniami. Tyle. agatus: wlasnie na taka sobie poczekam;) Ide na lunch i wreszcie troche popracowac bo wyrzuca mnie z pracy i juz nie bede zaradny;)

Gość michal80
yaga: wole na maila

Gość michal80
Odpowiedz masz wyzej: zostanie filantropia:P

Gość michal80
A mam inne wyjscie? PS. No wyrzuca mnie dzisiaj...:P