Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

eh nie wiem czy usmiech by nic nie dal, bo dziewczyny sie raczej do mnie nie usmiechaja. a zwlaszcza nie w Polsce.

hmmm ja to w zasadzie nie bylem w zadnym zwiazku... i kobiety mnie nie podrywaja;) przynajmniej wiesz, ze sie im podobasz;)

niby tak ale sam widzisz jak mnie oceniają a ja chce prawdziwej szczerej miłości

Jak dla mnie sprawa jest duzo prostsza... umawiaj sie z tymi, ktorzy cie podrywaja. wybierz tego, ktory ci najbardziej odpowiada. nie tak to dziala?

tylko że takim chodzi tylko o zabawe widzisz ostatnio spotykałam się z takim myślałam że coś wyjdzie a on tylko się pobawił:(

Wiesz... wlasnie sobie przejrzalem twoj topik. Z tego co piszesz.. wygladasz na bardzo atrakcyjna dziewczyne. Do tego dosc wyzywajaca. Pewnie jestes sliczna, ale przecietny facet, albo do tego niesmialy jak ja, z gory zaklada, ze nie ma szans. Popatrzy, westchnie - nie skomentuje na glos - pojdzie dalej. Moja opinia jest taka, ze ladnej dzieczynie, to do twarzy bedzie we wszystkim. I nie musi nadrabiac solarium i makijazem. Wydaje mi sie, ze odwaznym ubiorem osiagnelas troche inny efekt niz zakladalas. Podobasz sie wszystkim, ale odwage zeby z toba porozmawiac to juz maja naprawde nieliczni. Zwykle ci bezkrytyczni wobec siebie. Poza tym.. To tylko moja opinia. Do tego ja sie na kobietach raczej nie znam, wiec opinia pewnie niezbyt miarodajna. Mimo to, sama z pewnoscia nie zostaniesz... U ladnej dziewczyny to niemozliwe.

wiesz zależy co dla kogo jest wyzywające bo z tego co się pewnie doczytałeś RÓŻOWE CIUSZKI SĄ WYZYWAJĄCE TLENIONE WŁOSKI I DŁUGIE PAZURKI. No właśnie nie każdy facet który uważa się za przeciętnego taki jest. Więcej odwagi ja chce zeby zaczęto patrzeć na moje wnętrze a nie na mój wizerunek

Niestety jest tak, ze eleganckie kobiety raczej tlenionych wlosow nie maja. To samo z tipsami. A solarium zawsze w umiarze. Poogladaj sobie jak wygladaja kobiety pracujace na wysokich stanowiskach. Akurat ostatnio widuje sporo takich. Nie mowie, ze to nie moze byc ladne. Kwestia gustow. Ale to tez troszke tak jak ze sportowymi butami to eleganckiego kostiumu. Jesli chcesz skierowac uwage mezczyzn na swoje wnetrze to tym bardziej nie powinnas kusic wygladem. Bo tak jak wczesniej napisalem, w pierwszej kolejce ustawia sie ci bezkrytyczni wobec siebie - zwykle mniej wartosciowi (delikatnie mowiac).

Tak wlasnie jest... Kierujesz swoja oferte nie do tej grupy odbiorcow. Tacy jak ja.. beda stali ostatni w kolejce.. jesli sie w ogole odwaza w niej ustawic.

Gość *mala blondyneczka*
lepiej nie mozna bylo tego skomentowac, brawo Chochliczek:D ja niestety tez kiedys wychodzilam z inicjatywa poznania faceta i nie wspminam tego dobrze. nawet jesli byly to niewinne (z mojej strony) rozmowy to zaraz slyszalam propozycje 'skonsumowania znajomosci'. dla mnie takie propozycje sa obrazliwe i swiadcza o poziomie moich rozmowcow. dlatego teraz powstrzymuje sie od nawiazywania kontaktow na imprezie, owszem jesli facet zagaduje, usmiecha sie to ja ODWZAJEMNIAM usmiech,itp

Sluchaj niunia. Przeciez nie mowie, ze sa zle. Moga byc i sliczne i inteligentne i blyskotliwe. Ale poprzez niezbyt trafny... hmmm.... image (?) raczej nie wzbudza zaufania tzw. normalnych mezczyzn. mala blondyneczka: pisalem wyzej - nie zawsze potrzebne jest zebys do mnie podeszla i zaczela rozmowe. Wystarczy ze sie chociaz usmiechniesz pierwsza. Poza tym.. widze, ze wrzucasz wszystkich facetow do jednego worka. Nie kazdemu zalezy na tym, zeby cie od razu \"skonsumowac;)\" i nie kazdy to tak odbierze. Poza tym pewnie nie podejdziesz do przecietnego faceta, tylko do tego, ktory pewnie nie jedno juz widzial i slyszal. Ci zwykle odbieraja to wlasnie jednoznacznie...

dlaczego niezbyt trafny a jeżeli ładniej jej np w blondzie to co ma mieć inny kolor bo będzie uważana za tlenioną lalę sory ale to fair:(

chochlik to uważasz że np ja mogę liczyć tylko na bycie z kolesiem typu cwaniaczek z autkiem :(

Voila chochliczek! Segmentacja calkiem pasuje! niunia: jesli ci ladnie i jesli lubisz... Twoj wybor! Ja tylko mowie jak jest. Jest ladnie. Ja tez lubie popatrzec!!!! Naprawde! Ale na tym sie konczy;)

Gość *mala blondyneczka*
i tu sie mylisz. nawiazywalam kontakty z facetami na rozego rodzaju imprezach, studenckich w gronie chlopakow z polibudy czy na imprezie w klubie. wiadomo wszedzie znajdzie sie buractwo. jak wspomnialam mi nie zalezalo na flirtach czy zwiazkach tylko zwyczajnej rozmowie, zeby kogos nowego poznac...jednak sie zniechecilam. a szkoda

Nie mozesz pojac niunia jednej rzeczy. Facet jest wzrokowcem. Mozesz miec najpiekniejsze wnetrze! Ale on zanim cie pozna oceni cie po wygladzie! A ty tleniac wlosy i noszac tipsy mowisz: \"karczki!! bierzcie mnie!\" A do tego \"frajerzy spadajcie!\".

mala blondyneczka.. tak samo jak ja sie zniechecilem kiedy kolejna dziewczyna mnie splawila;)

michał oki wiem najpierw patrzy się na wygląd ale ty mowisz że jak widzisz taką jak ja odrazu pasujesz a może taka dziewczyna ma coś w środku nie pomyślałeś o tym

I tutaj tak jak pisalem jeszcze wczesniej... pewnie niewlasciwego faceta piszesz o zdanie. Ja jestem niesmialy. W twoim przypadku to nie oniesmiela mnie juz tylko fakt ze jestes ladna dziewczyna.. ale bardzo ladna dziewczyna. Wyglad mowi mi jeszcze kolejna rzecz. Mozesz miec kazdego przystojniaczka. Wiec ja tym bardziej nie mam szans. Popytaj tych, ktorzy cos wiecej wiedza o kobietach.

Gość rodi
eep- moze rozwin to określenie pustawa z wygladu, bo jestem kobieta i niestety nie czaje bazy:P

Gość brzydki
napwno wygląd jest wazny :P