Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie sie to podoba

zupa kapusciana -dobry sposob na schudnniecie

Polecane posty

Gość Oll...
Czy jeśli ktoś ma wolną przemianę materii to też schudnie dużo???

Gość zolek26
hejka, ja dzis pierwszy dzien, waze 69, chcialbym dobic do 63, ciekawe co z tego wyniknie... wczesniej bylem na Dukanie zjechalem 9 kg le juz mi sie znudzila, robie 2 tyg przerwe na kapuscianke... 178/69>>>>63

cześc dziewczyny ja od jutra tez zaczynam ,juz dzisiaj ugotowałam zupkę ale niewiem czy dam radę ją jeść ten zapach mnie odstrasza,może za mało ją doprawiłam ?jakie przyprawy dałyście bo mam kilka przepisów i w każdym piszą trochę inaczej,pomocy muszę wytrzymać i proszę o wsparcie pa pa do jutra-i piszcie jak wam idzie

ja tez dzis pierwszy raz te zupke ugotowałam i powiem Wam że bardzo mi smakuje... Ja od miesiąca juz cos próbuje robic ze sobą - mam 168cm wzrostu i miesiąc temu ważyłam 65-66kg teraz ważę 57-58. Moim celem jest 50kg. Wiec tak: zupka pyszna tylko nie udało mi się nigdzie kupić selera naciowego - myślicie że bez niego też ujdzie?? Już nie moge sie doczekać kiedy minie ten tydzień - czy beda jakieś efekty... Czy wtedy moge zapodac sobie taka kuracje bez robienia żadnej przeerwy? Ta zupa jest pyyycha;)

witam -ja jednak zaczynam dietę od jutra -musiałam z lodówki pozjadać jedzonko i rozdać reszte żeby nie kusiło,mam pytanie i proszę o odp.ja już ugotowałam zupę z przepisu gdzie nie ma marchewki i pietruszki a w innych przepisach są te warzywa i który przepis jest prawdziwy?mam nadzieję że będą efekty ,dziewczyny z którego przepisu tak fajnie chudniecie ?

Gość 101
Witam!! Od jutra zaczynam kapuściankę.Byłam na niej już wiele razy z różnym skutkiem- wiadomo.Wszystko zależy od tego jak postępujemy po diecie.A w jej trakcie ja nie zamierzam się głodzić, żeby mieć jak niektóre dziewczyny- zawroty głowy.Mowy nie ma.Właśnie dlatego wybieram te diete, żeby móc jeść kiedy mam ochote

Gość 101
Może ktoś się dołączy????

Gość nexx
Ja zaczynam od jutra dietę. Trzymajcie za mnie kciuki :P

Gość Estera125
Witajcie:) Jutro zaczynam. Mam 164 cm i ważę 58 kg. Jeszcze półtora miesiąca temu ważyłam 65kg. Mój cel to 54kg. Życzę wszystkim powodzenia:)

Gość kasia;]]]]
cześć kochane odchudzary od jutra chce zacząć kapuścianą bo ważę 49kg jestem bardzo nska chce ważyć 42kg.moja waga tak bardzo przeszkadza mi w życiu żże wstydzę sie chodzic po ulicy.miałam robić dukana ale po ostatnim jakoś odrzuca mnie od tego białka tak bardzo chce żeby kapuściana mi pomogła bo nie lubie kefirów serków wiejskich itp piszcie komu już dietka kapuśniana pomogła zrzucić kg nie byłam na niej jeszcze nigdy pomocy

Gość kaarola.
Ja zaczynam dietę od poniedziałku waga 60 wzrost 170 .chce zrzucic okolo 5 kg :)

Estera i jak postępy ? Mam taką samą wagę i wzrost :) i identyczny cel :) Karola- zaczynamy od jutra ??? :)

Gość kapustkka
Co do wypowiedzi ewusi ... nie wolno stosować soli !!! przyprawy to pieprz curry bazylia koper

Gość Mila93
ja wlasnie koncze 1 dzien. Zjadlam zupe tylko na obiad. 2 lata temu stosowalam ta diete i schudlam ponad 5 kg.. potem kg same lecialy w dól bo wyeliminowalam slodycze i biale pieczywo z diety. W sumie schudlam 11 kg w ciagu 2 miesiecy!! teraz czas od nowa zacząc:)

Gość kinia j
jest tu kto ?? odchudzacie sie jeszcze tak ??? musze zaczac ta dietke od przyszlego tygodnia ! MUSZE bo jestem gruba jak bela .Ostatnio przytylo mi sie 10 kg.Jestem tym zalamana .:( Rzucilam fajki rok tem u i teraz waze 77 kg przy wzroscie 172 . Na poczatu sie cieszylam ,ze nie mam juz problemu z papierosami ale teraz tak wszystko mi smakuje i nie wchodze wswoje ciuchy .

Gość grubaska1812
Witam wszystkich ja wlasnie jem zupke drugi dzien Przez trzy miesiace pilam ziola tybetanskie mialy byc super efekty jest ZERO gdzie stosowalam sie do zalecen (zero chleba tluszczu kasz itd) mam cicha nadzieje ze tu beda Czytajac was rezultaty sa ZOBACZYMY k

Gość anisss
Ja też drugi dzień jestem na zupce [ ale nie tylko ] i czekam na rezultaty.

Gość grubaska1812
Witam ciesze sie ze mam wspulnika w odchudzaniu Czy możesz coś więcej napisac o swojej diecie

Gość anisss
Trochę mi wstyd , bo zrobiłam i wczoraj i dzisiaj parę grzeszków. Jak tak dalej pójdzie to nic na wadze nie ubędzie.Jestem po tej zupie cholernie głodna więc sięgam po coś innego. Dziś trochę popracowałam w ogrodzie , więc coś tam więcej spaliłam, dobre i to. A co u ciebie słychać ? dajesz radę ?

Gość grubaska1812
Witam w dzisiejszym dniu też troszkę zjadłam chlebka tak dwa gryzki i jakaś jestem słaba cały dzień dziś koniec 6tego dnia zobaczymy co dalej będzie mam zamiar pociągnąć do świąt na wadze mam 4ry kg mniej

Gość anisss
4 kg mniej to super , jest motywacja.Ale do świąt daleko ! wytrzymasz tyle ? na samej kapuście , czy dopuszczasz też coś innego ? Ja się chyba poddam , nie wytrzymam na tej diecie , jest strasznie monotonna i jestem na niej strasznie głodna. Jednak białko lepiej syci.....

Gość grubaska1812
Jest monotonna owszem ale powiem szczerze ja uwielbiam kapuste jeszcze tydzien rygoru a po tem wprowadze drób ryby po troszke i ZUPA no i tak do swiat na swieta lekkie jedzenie po swietach do sylwestra rygor z jedzeniem Ja zupe tez gotuje pol kapusty kwasnej pol wloskiej dodaje pietruszke szczypior suzony curry kminek mielony imbir dla mnie bomba smakuje bardzo i sie najadam do syta.Nie poddawaj sie znajdz dobra motywacje i dasz rade POZDRAWIAM

Gość grubaska1812
nie dopisalam ze ja trzymam sie jadlospisu tego z pierwszej strony na tym poscie zobacz tam ja wlasnie do zupy dodaje to co jest tam napisane w danym dniu dozwolone

Cześć Dziewczynki:) Garnuszek zupy ugotowany zaczynam od rana:) Będę motywować się z Wami:) T dietka mi pasuję bo tyle chcę schudnąć ile ona mi oferuję ,zobaczymy:)

Gość mońcia32
hej dziewczyny:) dołączam do Was dzisiaj, z noworocznym postanowionkiem zrzucenia kg:) pozdrowionka

Gość Violciunia
Hejka... Nowe postanowienie, nowy rok.! Jedyne co mi sie w zyciu udalo przy wzroscie 148 mialam 63 kilo... Balam 10 dni tylko na owocach 7 dni diety kapuscianej (kiszonej) i 10 dni glodowki schudlam do 45,5 byla moja najmniejsza waga. Niestety trzymala sie caly czas okolo 2 lata podniosla sie do 47-49 kilo i tak bylo caly czas... Bylam szczesliwa wystarczylo mi to... Teraz moj organizm nie daje sobie rady na glodowce nie mozna jej za czesto robic ... szkoda bo dzieki niej schudlam i moje 63 kilo nigdy nie wrocilo...! Natomiast jak wyjechalam do niemiec mialam duzo stresu i przytylam do 55 i od tego dzis zaczynam. Wczoraj tez zrobilam zupe ale z normalnej glowki kapusty bardziej mi smakuje kiszona ale taki przepis dostalam od siostry mojego meza... Takze sproboje.! 02.01 - 55kg Kto proboje ze mna?

Gość Nesia1
Ja spróbuję. Zakupiłam kapustę, po południu lecę do marketu po seler naciowy i paprykę. Wieczorem ugotuję zupkę i od jutra zaczynam. Jestem ciekawa jakie będą efekty. Do tego od dzisiaj siłownia, aerobik i sauna. Jak to nie pomoże to już nic nie pomoże.Startuję od wago 70 kg trzymajcie kciuki :-))

Gość Violciunia
Ja bd sie wazyc co drugi dzien a dzis zjadlam male jablko i 2 zupy oraz szklanke 2 tab calcium a wy?

Gość Nesia1
Dzisiaj było tak: zupa x3 + pół grapefruita + 2 mandarynki do tego 40 minut siłowni + 60 min ćwiczeń grupowych i na koniec sauna. Nie jest źle, głodna nie byłam. Zważę się jutro rano. :-))

Gość szprycha
Pozwólcie,że się do Was przyłącze.Od poniedziałku zaczynam za 3 tygodnie mam studniówkę i chciałabym trochę zrzucić tu i ówdzie :). Mam nadzieje,że tutaj znajdę wsparcie :)