Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyttt

czy mozliwe jest że facet gdy robilam mu loda wytrysnął moczem?

Polecane posty

Gość pyttt

robiłam ostatnio loda moejmu facetowi i nagle poczułam w ustach jak wytysnął. wydawało mi się ze to mocz. kiedy jednak pozniej osunęłam usta dalaej juz tryskał spermą normalnie...nigdy wcześniej nie miałam w ustach spermy (ani moczu::) wiec nie wiem jak smakuje... dlatego pytam czy to mozliwe że najpierw wyrysnął moczem a pozniej spermą(masakra swoja drogą:o )... moze sie myle i to normalnie byla sperma...poprostu chce wiedziec czy takie rzeczy sie zdarzają tak na porzadku dziennym? jeśli mogę prosze o inteligentne opinie osób które się znaj.ą a nie głupie komentarze laików którzy luią gnębić innych:(

Gość raczej niemożliwe
bo jak się jest podnieconym albo tuż przed wytryskiem albo nawet po wystrysku to trudno wtedy sikać

nie możliwe ponieważ podczas erekcji w mosznie zamyka się dopływ z pechęrza a otwiera z jąder. To tak jak nie da się połykać i oddychać naraz bo masz jeden kanał łączący dwie rurki

Gość pyttt
ufffff :) dzięki wam bardzo!!!!!!!!👄 na myśl że mogłbyć to mocz mialam mdłości do dziś:P sperme przeżyję ale mocz... co to to nie:D

Jest bardzo trudno podczas erekcji siknac ale jak sie mocno napnie to moze poleciec ale tez mozna w tym samym czasie puscic baka

Gość mały bączek
:D

Gość kaja625
witam, temat powyzszy nurtuje mnie od jakiegos czasu.. chodzi o to ze jak robie loda mojemu facetowi to czasami jego sperma ma strasznie kwaśny smak, ja wiem ze smaki sa rozne ale ten jest bardzo intensywny.. prosze o odp osoby doswiadczone wiedzace cos w tym temacie, czy to moziwe zeby on spuszczal sie moczem? dodam ze jego sperma zawsze jest przezroczysta i rzadka wiec ciezko okreslic co to wlasciwie jest, jednak jej smak czasami bardzo sie rozni, wiem ze dieta na to wplywa ale jednak mam watpliwosci

Bułke w bibułke, a chuja cała łapą.... , uwazaj mocz jest smiertelnie toksyczny.

Gość kaja625
moglby mi jeszcze ktos odpisac :P to wazne a wy wszyscy pierdoły popychacie :P

Gość oj oj jojo
ja kiesy pannie w olsztynie trysnalem moczem niestety. ostra byla balanga - kawalerski kumpla. da sie tylko musi sie chciec sikac po alkoholu :)

Gość do oj oj jojo
olsztyn to wogole fajne miasto

Kaja, dużo zależy od tego jak twój facet się odżywia i jaki prowadzi tryb życia. Prawdopodobnie pali papierosy, stąd kwaśny posmak :P Polecam jedzenie ananasów z puszki, sperma jest wtedy słodka.

Gość oj oj jojo
do do oj oj jojo w rzeczy samej :) z moich ulubionych polskich miast wymienilbym jeszcze torun

Gość kaja625
własnie nie pali, pije tez raczej rzadko i dlatego nie wiem co mam myslec, zniose wiele ale mocz? :| nie wiem czy moze pogadac z nim o tym?

jeśli chciałby siknąć ,to musi bardzo mocno się napiąć ,bo to jest bardzo trudne ,czasami gdy się sika gdy stoi to natychmiast wymięka.I konsystencja jest wody a sperma jest śluzowa.Sperma bardzo szybko się uwadnia tak około minuty robi się wodnista

Nie. To niemożliwe. Cały ładunek musiał być spermą.

Chociaż z drugiej strony zdarzają się różne fizjologiczne patologie. Naukowcy wciąż odkrywają nowe.

Gość gość
To co poczułaś to substancja wydzielana przez prostatę. Może mieć słonkawy smak, jednak zwykle jest on neutralny, a sama substancja jest dosyć kleista, przezroczysta i dosyć gęsta. Pojawia się zawsze przy silnym podnieceniu jako lubrykant (nawilżacz) i podczas wytrysku dla zmniejszenia podrażnień cewki moczowej

Gość Poradnia seksuologiczna
jak bierzesz do buzi to jesteś podobna do psa one też tak sobie liżą przypatrz się uważnie poziom moralny zerowy określam dr. seksuolog.