Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszyczek

CZAS GOI RANY ......CZYZBY????

Polecane posty

Gość wot i co vs kronika
koszyczek - główka do gory, ja wiem, że to brzmi banalnie, mi ją też kiepsko się nosie, ale co tam, .... trza ja podnosić i koniec....:))

Gość koszyczek
kronika ->a w jakim wieku jestescie??? ;)

Gość koszyczek
wiem ze trzeba ale jakos robie sie taka obojetna na wszytsko a to chyba zły znak:(

Gość koszyczek
no i dodam ze moj były dalej milczy jak grob .....ani widu na gg nie pokazuje sie a ja tez sie mocno trzymam i nie napisałam ani nie zadzwoniłam......

Gość wot i co vs kronika
no już ponad ćwierć wieku za nami :)) tragedia bo czuje się jak pietnastolatka...jakieś szczeniackie to wszystko...

Gość wot i co vs kronika
uciekam bo mnie wywalą z tej pracy jak się tam za chwile nie pokarze... koszyczek, ja kupiłam dzwieg i przywiesiłam na nim nos i mam go w górze więc pożyczam go tobie:))

Gość koszyczek
to teoretycznie małolatami nie jestescie a jednak jesli chodzi o uczucia to reguły jednak nie ma.....

Gość koszyczek
dzieki kronika i miłego dnia:)

Gość MX
widzę że kronika się pozbierała trochę, koszyczek też jakby lepiej dzisiaj?

Gość koszyczek
wiataj mx :) a jak u ciebie ??? ja tak sobie noc miałam ciezka wieczor moze byc nawet sie troche usmiałam z kolegi ....

Gość koszyczek
tylko wogole nie mam ochoty na to zeby z kimkolwiek wyjsc:(

Gość koszyczek
czuje sie jakbym była troche wypalona ...:(

Gość MX
Wczoraj miałem dobry humor, dzisiaj jakoś nie bardzo, chyba mnie ruszył ten jej wczorajszy mail bardziej niz myślałem :(, chociaż był taki ogólny. Ech...brakuje mi jej i tyle. A co do wypalenia to wierze, ja tez bym teraz nie potrafił.

Gość koszyczek
mx wiesz bardzo bym chciała zeby sie choc na chwile odezwał strasznie bym chciała ...bardzo mi brakuje go ale on milczy :(:(:(:( juz sama niewiem co mam zrobic czy moze sie jednak odezwac a jesli on sie nie odezwie to bedzie jeszcze wiekszy bol:( ile jeszcze poczekac tydzien ....dwa....

Gość koszyczek
tak bardzo chciała bym widziec co o n mysli co teraz czuje wiele bym dała zeby to wiedziec ......znac jego mysli plany ..... czy wogole moja czekanie ma jakikolwiek sens ????

witam was widze ze nie tylko ja mam gorszy dzien siedze w pracy i nie moge sie na niczym skupic cały czas mysle o nim to juz czwarty dzień ciszy

Gość koszyczek
witaj kalala :) tylko 4 dni to pewnie sie odezwie niedlugo do ciebie co prawda nie znam twojej historii ale do wiekszosci sie odzywaja aby nie do mnie :( nawet obojetnego meila nie napisze nie zapyta jak sie czuje :(

Gość MX
kalala musisz przetrzymać, wiem, że nie mozesz sie skupić, nie walcz z tym bo to i tak nic nie da, prześlizgnij sie przez ten dzień w pracy koszyczek ja mysle ze ma sens czekanie

Gość koszyczek
mx a ile wedlug ciebie jako faceta powinnam poczekac??? tydzien dwa miesiac????

dziekuje wam bardzo a moja historia jest bardzo banalna (ja kocham, on nie wie ,ma problemy ze sobą itp.)

od kilku dni jestem cichym obserwatorem tego topiku to mi troche pomagało

Gość MX
koszyczek poczekaj tyle, żebys czuła, ze kiedy do niego zadzwonisz to nie bedziesz miała żałosnego głosu typu "misiu wróc do mnie", sam sie o tym przekonałem że to tylko wkurza druga stronę i obraca sie to przeciw Tobie, musisz czuc ze jesteś w stanie rozmawiac na luzie kalala bierz aktywniejszy udział serio - po to chyba rozmawiamy żeby jakoś przetrwać ten czas i pomóc sobie wzajemnie

Gość koszyczek
wiecie jakos nie moge sobie wyobrazic jakby sie okazało ze on bedzie z inna chyba jak bym ich zobaczyła serce by mi pekło :( nie potrafie tego zaakceptowac ze mogłby mowic innej kobiecie kocham ..... czy wy tez tak macie zc y jestem przypadkiem odosobnionym???

Gość koszyczek
mx wydaje mi sie ze nawet po długim czasie sie złamie mi głos ..... chciala bym byc obojetna ale jak to zrobic ???

Gość koszyczek
kalala wygadaj sie to pomaga czytanie tez ale z tego co ja doswiadczyłam gadanie bardziej ;)

Gość MX
koszyczek miałem w sobotę taka sytuację że widziałem na jej gg opis "stroje się", wiedziałem że idzie do knajpy i to takiej która będzie kilkanascie metrów od pubu w którym ja będę :( wyobraź sobie jaki wieczór miałem :( oczami wyobraxni widziałem jakiegoś facet który przysiada sie do niej i zaczynaja flirtować brrrr....koszmar

Gość MX
a obojętna bedziesz z każdym upływającym dniem, masz cos czym mozesz sie zając? praca, sport albo cos takiego?

Gość koszyczek
tak mam ale i tak mysle nieustannie :( nie wiem czy z kazdym dniem tak bedzie bo wydaje mi sie ze im dluzej go nie slysze tym bardziej tesknie za nim i jak juz usłysze ten głos to i tak sie rozkleje:(

koszyczek - wiesz jak czytałam wszystkie twoje wypowiedzie to miałam wrażenie że jestem twoją kopią albo ty moja - nieważ juz sama nie wiem co myslec, co robić i jest tyle sprzeczności we mnie (chciałabym zeby zadzwonił i nie chce bo co ja mu wtedy powiem???? wierze ze jeszcze bedziemy kiedys razem, że to niemozliwe zeby przestał mnie kochac i równoczesnie w to nie wierze trace nadzieje ajajajaj pokopane to wszystko

Gość do koszyczka
moja rada daj sobie spokój nie czekaj tylko żyj poznasz kogoś wartego Ciebie. Ja już mam w dupie tamtych wątpie żeby mój ostatni się przejmował rozmyślał tak jak ja. Trzeba żyć dalej. Może narazie u mnie to tylko słowa ale i tak to już dużo że tak mówię:)