Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszyczek

CZAS GOI RANY ......CZYZBY????

Polecane posty

Gość koszyczek
troche sie zastanawiałam nad tymi wypowiedziami innych na ten temat ....i wiele z nich to bardzo trafne spostrzezenia ...i chyba warto wziasc to pod uwage:)

Gość MX
jak samopoczucie?

Gość wot i co
mogge się dołączyc...chyba mam podobny problem...i kompletnie sobie z tym nie radze

Gość koszyczek
coz samopoczucie za bardzo sie nie zmieniło..spałam zle ciagle snia mi sie jakies dziwne rzeczy budze sie wczesnie nad ranem i nie moge potem zasnac:( ciagle patrze na komorke az sie sama sobie dziwie ze nie wysłałam mu nawet strzałeczki .... tak chciała bym zeby sie pokazała strzałeczka ale..... mysle dalej...patrze na gg to puste gg i łzy mi sie cina do oczu ale nie moge płakac bo robie przykrosc mamie a ona nie moze sie denerowac i najgorzej jest wieczorem w dzien jako tako ale wieczorem brakuje mi jego rozmowy ...

Gość koszyczek
ech pisałam isie znowu popłakałam:(

Gość MX
koszyczek współczuję bardzo bo wiem co przeżywasz nad ranem i wieczorem - masakra, pomysl ze mija kolejny dzień, a z każdym będzie bolało coraz mniej wot i co opowiedz jak to z Toba jest

Gość koszyczek
mx a jak u ciebie jak ty sie czujesz ?? jak twoje samopoczucie??

Gość MX
kurde pogoda fatalna ale samopoczucie miałem dobre, do czasu jak nie przyszedł na skrzynke w pracy mail od NIEJ, taki w stylu "ale pogoda, jak samopoczucie?" Od razu szybsze bicie serca i sucho w ustach. Nie wiem czy odpisać. Nie chcę byc nieuprzejmy ale z drugiej strony...

Gość lea-i
czas leczy rany, zabliznia je, ale to my sami je rozdrapujmey i czas ma wiecej lat by leczyc je... sami zadajemy sobie rany np na przekor sobie sluchamy rozumu zamiast serca, potem mamy zal.. rany sa ale na wlasne zyczenie czlowiek to nie tylko egoista - do swego po trupach- ale i masochista -

Gość koszyczek
moze to z jej strony zaczepka do ciebie .... zalezy czego oczekujesz czy chcesz o niej zapomniec czy chciałbys zeby wrociła .....jesli to pierwsze milcz jesli to drugie odpisz.....

Gość koszyczek
lea-i kazdy mowi zeby teraz słuchac rozumu a nie serca bo serce mi mowicalkiem co innego to czego nie moge miec....

Gość koszyczek
ja chyba jednak jestem troche naiwna ze czekam i mam nadzieje ze wroci... wiesz ja bym chciała nawet takiego meila o pogodzie dostac a nie to milczenie:(

Gość MX
wierze koszyczku, ale poczekaj trochę - ja poczekałem i sie doczekałem, tylko sam nie wiem co lepsze a co gorsze, odpowiedziałem na tego maila, uprzejmie i oficjalnie, a teraz burza myśli w głowie "to był zwykły oficjalny mail czy też chce coś wiecej?" ech...śmieszno i straszno

Gość koszyczek
jesli cos tam sie jeszcze tli u niej to pewnie zacznie delikatnie zeby cie nie wystraszyc ze moze taka niezdecydowana raz koniec potem wroc nie moze powiedziec tak otwarcie jesli jej zalezy to dostaniesz nastepne :)rowniez nie zoobowiazujace a potem dostaniesz zapytanie a moze bys my wyskoczyli gdzies tak całkiem niezobowiazujaco.....

Gość do koszyczka
jak się czujesz dzisiaj????

Gość koszyczek
po japonsku jako tako:) moze ciut lepiej niz wczoraj ale nie jest to szczyt moich marzen....tak jak napisałam wczesniej wieczorem strasznie sie czuje w dzien sie trzymam ale sie nie odezwałam do niego ...

Gość do koszyczka
a moj były zaczął do mnie pisać:(

Gość koszyczek
tez bym chciała zeby cokolwiek napisał a co pisze cos ciekawego czy tak jak do mx niezobowiazujaco???

Gość do koszyczka
raczej niezobowiązującego

Gość koszyczek
a długo milczał???

Gość wot i co
nie jem juz praktycznie miesiąc ...w pracy płacze wdomu płacze, jak mam wolne to z łóżka nie wychodze, wot i co... szlak mnie trafia bo w sumie to na własne życzenie...myślałam, że szybciej się z tym uporam, że będzie łatwiej, ale ostatni jak poczytalam ze ludzie latami z tego wychodzą to ... usiąść i plakać...buuuu

Gość koszyczek
wot i co napisz cos wiecej ile byłas z tym kims mi pomogło troche wygadanie sie tutaj moze i tobie pomoze ....

Gość do koszyczka
no jakieś trzy miesiące nie licząc życzeń urodzinowych i na dzień kobiet

Gość MX
wot i co dokładnie, napisz coś więcej do koszyczka odpowiedziałaś?

Gość koszyczek
ktos tu dobrze powiedział płaczesz i co z tego bedziesz miała nie znam historii waszego zwiazku dlacezgo sie rozstaliscie ...s siedzisz w domu zalewasz sie łazmi a on i tak tego nie widzi ..... a jak nie bedziesz jadła schudniesz i ponawiam pytanie co z tego bedziesz miała??? staraj sie nie myslec o nim i staraj sie miec zawsze jakies zajecie takie lezenie w łozku nic ci nie da tylko depresji jakiejs dostaniesz.... a kazdy z tego wychodzi inaczej wiec sie nie sugeruj innymi..

Gość do koszyczka
MX tak coś tam napisałam

Gość koszyczek
do koszyczka->czy odpowiedziałas na tego meila???

Gość wot i co
juz gdzieś o tym pisałam...na innym topiku...więc zrobie ctrV :)) bo nie mam juz sił powtarzać tego mam troszeczkę ina sytuację...nie do konca z facetem ale z baaardzo dobrym kolegą...5 lat wszystko robilismy razem, prawie jak stare dobre małżeństwo,codziennie się widzieliśmy, śniadania razem, obiady, kolacje, wszystkie wolne chwile...no i doszłam do wniosku, że to zbyt długo już trwa a ja na niego na pewno nie patrze tylko jak na kolege, wydawalo mi się kiedyś, że może coś z tego będzie...ostatnio jakoś niezbyt często widzieliśmy się no i zdałam sobie sprawę, że cos muszę z tym zrobic bo zwariuje, napisałam mu o tym, a on się nie odzywa...chyba koniec. No i teraz schody...jeść nie moge bo co spojrze na talerz to jego widze, każda rzecz w pokoju jego mi przypomina, na spacer wyjśc nie mam sil bo wiecznie przecież razem chodziliśmy, nawet muzyki nie moge posłuchać bo wiekszość płyt razem odkrywaliśmy...

Gość do koszyczka
napisał sms tak popisaliśmy troche ze sobą

Gość MX
wot i co o czymś takim to nie słyszałem jeszcze...a nie odzywa sie bo pewnie go zaskoczyłas ostro, długo sie juz nie odzywa?