Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieproporcjonalna

moje cholerne małe stopy

Polecane posty

Gość Nieproporcjonalna

Mam problem. Chodzi o moje stopy!. Mam aż 170 cm wzrostu i rozmiar buta tylko 38! Jestem na to wściekła! Mam koleżanki w moim wzroście i mają 40-42 !! Też bym tak chciała! Być taka kobieca jak one. Dlaczego więc ja amm takie małe nogi. Mój ojciec ma 190 cm wzrostu i ma rozmiar prawie 50 a moja mama jest mojego wzrostu i ma 40 !!!

Ja raczej cieszylbym sie z tego powodu. Znam wysoka kobiete z duzymi stopami i jej odwieczne problemy ze znalezieniem butow. Zastanawialas sie nad tym?

Gość maniuska
Ty sobie chyba żarty stroisz...mam 177 i nosze 41-42 i szlag mnie trafia, jak mam kupować buty, bo przeważnie są zaniżone numeracje. To chyba jakaś bezcelowa prowokacja :-0

Małe stópki sa śliczne i rozkosznie małe:) Nie nawidze wielkich girów- ciesz się e emasz amłe stópki-to jest naprawde piękna cecha.. Ja mam 166cm,numer buta 38, a chciałabym miec 36...Im mniejsze tym zgrabniejsze i ładniejsze:)

cedex ma rację ja mam 182 cm i rozmiar 41 - problem z zakupem wymarzonego obuwia - prawie zawsze musze kupic to co jest w tym rozmiarze :( chciałabym miec 38 bo wtedy kupowałabym co bym chciała

Gość Wymgająca atrakcyjności
a co powiecie na małe stopy u faceta! To dopiero obrzydliwość! Zgadzam się z tym że duża noga u kobiety jest nieatrakcyjna ale u faceta mała noga jest jeszcze gorsza !!!

Hmmmmmm..... Ja mam 170 cm i rozmiar buta 37.... Mam płakać?????

taaaa ..... od kiedy rozmiar stopy jest w modzie ? moze sobie poprostu powieksz operacyjnie albo wate wciskaj w czubki butów - gorzej ebdzie latem ale jak moda to moda ...

Gość Do autorki -
Zwariowałaś chyba! Nie moge tego wrecz czytać. Co za pieprzenie 😠 Na siłę sobie wyszukałaś chory problem. Małe stopy są właśnie bardzo kobiece! Duże stopy (czyli rozmiar 41-42) to właśnie bardziej męskie stopy. Zwariowałaś chyba!

Gość kajja
ja mam 173 cm i 36 rozmiar obuwia

Gość Nieproporcjonalna
Może zreczywiście przesadzam. Ale zato na 100 % nieznoszę małych stóp u facetów. Mój ma 42 przy 180 cm wzrostu i to dla mnie niestety za mało. A znam jednego idiotą co ma tylko 39 cm! Taki to doipero ma problem :)

Gość Do autorki -
Puknij sie babo. Takich ludzi to powinien chyba los pokarać żeby dostrzegli jakie miają szczęście a nie doceniają go i chcą być na siłę nieszczęśliwi. Nie wiedziałam że na świecie chodzą takie chore umysłowo kobiety. Wielkie stopy w modzie! Buhaha! też mi coś. Niech ci powiększą operacyjnie stopy. Będziesz wyglądała jak Yeti. Gratuluje

ja też mam malutkie stópki. 36 w porywach 38 zależy od firmy obuwniczej...wzrost: 164...a facetom bardzo podobaja się moje małe stópki...uważają je za seksowne. Kiedyś kumpel powiedział mi,że pewnie obuwie kupuję w dziale dziecięcym, a ponieważ kochał się we mnie...uznałam to za komplement. Zreszta dłonie tez mam malutkie, drobniutkie, zwinniutkie:)

Gość a jakie stopy według was
powinni mieć mężczyźni. Ja uważam że najlepiej tak od 42 w górę !!!

Prowokacja jak w mordę strzelił. W życiu nie widziałam dziewczyny, która chciałaby mieć duże stopy. Z małymi też problem. Mam 35-36 i jak idę do sklepu i spodobają mi się jakieś buty, na bank będą 38.

Gość wlasnie
chyba nie masz wiekszych problemow na glowie!! wez sie zastanow co ty mowisz...tak jakby 38 to byl bardzo maly rozmiar i mialabys jakies problemy,np w kupieniu butow....bez sensu....:0

Gość z tego co mi wiadomo
to właśnie rozmiar 38 jest standardowym i najbardziej rozpowszechnionym rozmiarem dla kobiet, wiec kompletnie nie rozumiem imaginacji tego topiku.

Gość wlasnie
Mój ma 42 przy 180 cm wzrostu i to dla mnie niestety za mało. A znam jednego idiotą co ma tylko 39 cm! Taki to doipero ma problem || nie no po prostu parodia!!! tak jakby wielkosc miala jakies znaczenie!! nie.. no smiech na sali...

Gość uhahahaha
ale sie uśmiałam!!! 38 to są małe stopy??? :D :D :D To jest normalny, sredni rozmiar, proporcjonalny do wzrostu 170. Ja mam 168 cm. Przed ciąża nosilam rozmiar 36-37. Po ciąży - 37-38 Naprawdę podobają ci się takie duże kajaki? Dla pocieszenia napisze ci, ze małe stopy były uznawane kiedyś za arystokratyczne (nie piszę tu o wynaturzeniach typu krępowanie stóp w chinach oczywiści). Natomiast duże stopy oraz dłonie charakteryzowały dziewczyny z nizin społecznych he he he

Gość wlasnie
* wielkosc stopy-oczywiscie tam mialo byc;)

Gość zastanów się co piszesz
ja mam 170 cm i nosze rozmiar 39, mam płaskostopie i wstydzę się nosić spódniczki , bo wydaje mi się , ze w szyscy patrzą na moje wielkie stopy:( ciesz się , bo masz szczęście

Tak się zastanawiam w czym Ty widzisz problem? Sama mam 169cm wzrostu i noszę 38 rozmiar buta i wcale nie uważam by to był mały rozmiar. Zupełnie normalny. Właściwie to nie wyobrażam sobie mieć większą nogę, bo po co? mała stópka wygląda zgrabniej:)

Gość o2 kuchnia
ale brednie, ja mam tylko 2 cm mniej wzrostu od Ciebie i wcale nie uwazam ze mam za male stopy, wlasnie te wieksze przy takim wzroscie nie ladnie wygladaja!

Gość ja mam rozmiar 38
chociaż zależy też to od tego czy rozmiar buta jest zawyżony czy zaniżony. Czasmi jest to 39. Mam 172 cm wzrostu i uważam że to jest bardzo dobry rozmair buta. W życiu nie chciałabym mieć wiekszego!!!! nie chce miec dużych stóp jak Yeti. Moja koleżanka (cholernie zresztą ładna) ma rozmiar stopy 42 lub 43 bo jest wysoka (185 cm). Ma naprawdę duże stopy i zawsze je chowała bo to był jej kompleks.

duze stopy to problem?? ja mam 34-35 przy 164 cm wzrostu i nigdy jeszcze nie kupiłam takich butów jak chciałam w moim rozmiarze, zawsze kupuje 37 i mi fruwają na stopach,wszędzie są buty właśnie dla rozmiaru 39-40 a ja do tego mam waska stopę więc \"wjeżdża\" w każdy czubek :( 37-38 to jest ok rozmiar

Gość 256246424
ja tez mam prawie 170 i stopę średnio 37 (eleganckie 36, ciężkie buty np. w góry kupuję 37/38- zalezy od firmy) i mam bardzo ładne stopy, pewnie nie masz innych kompleksów i cos znalazłaś, albo lubisz jak ktos Ci prawi komplementy;)

wyzywac od idiotow facetow z malymi stopami, puknij sie w leb i znajdz sobie tworcze zajecie, ktore odciagnie Cie od Twoich \'kompleksow\' :O

Gość o mój boże
to ja isę powinnam pochlastać już, bo mam 168 cm i stopę 37:o Daj sobie spokój, pustaku, zajmij się czymś konstruktywnym- naklarm głodne koty, przystrzyż trawnik przed blokiem albo wyrzuć śmieci...

Gość Popieram
Chyba z choinki spadłaś! Tym tematem tylko denerwujesz posiadczy dużych stóp!!!!! Moda na duże stopy!!! Dobre sobie....