Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mamaa

ZBIÓRKA WYPRAWKI I INNYCH POTRZEBNYCH RZECZY DLA DZIECKA !!

Polecane posty

Gość mamanatalki
kochana samotna mamo bardzo chętnie ci pomogę moja córcia kończy za miesiąc dwa latka napisz mi na maila lewkowiczk@o2.pl co już masz i co najbardziej potrzebujesz mam tyle rzeczy że na 100% coś dla ciebie się znajdzie pozdrowienia trzymaj się

Gość Moniaczek
Samotna Mamo - ja na gg nie sprawdzę co masz, jaka jest sytuacja, BO NIE MAM GG I GO NIE ZAŁOŻĘ (niestety gg powoduje w moim kompie jakieś problemy i nie generuje mi potem internetu - może błąd kompa, może coś innego). Dlatego mi pozostaje forum.

Gość mamanatalki
ja tez nie mam gg więc proszę odezwij się na mojego maila - pomogę ci

nie jestem teraz w zadnym stopniu beszczelna czy cos, ale dziewczyny meczy mnie juz to jak kazdy sie pyta co mam czego nie, pisałam to juz, na pierwszej stronie na dole wszystko jest dokładnie napisane. Najwyzej moge ci na maila napisac dokładnie jeszcze raz, juz niechce pisac na forum cokolwiek, bo juz mam dosc tych całych zamieszan. Zrozumcie mnie chodz raz. na razie dostałam jedna cudowna rzecz, i bardzo dziekuje tej osobie, ale jak juz wczesniej pisałam nie sa to ciuch butelki śr higieniczne reczniki kocyki posciele ani nic z tych rzeczy niewiem czy moge napisac co to jest i od kogo to jest, bo moge urazic ta osobe, moze sie na mnie zezłoscic

Gość SAMOTNA mamusiu napisz
co dostalas:)

ale wy jestescie uparci, co na złosc chcecie zrobic, czy czytac nie umiecie !! ludzie nie rozumiem was, nie badzcie az tak pusci !! :o:o:o:o:o

Aniu! paczka wysłana! mam nadzieję, że zawartość nie rozczaruje Cię zbytnio! Ale czym chata bogata... :)

ech.... przestan michu :) ja prawie nic nie mam i wszystko mi sie przyda, napewno bede sie cieszyc zreszta juz sie ciesze, szkoda ze poczta bedzie tak wolno szło bo daleko mieszkasz :( ech sie doczekac juz nie moge :) i nie przejmuje sieze cos bedzie nie tak albo mi sie nie spodoba, napewno nic nie zmarnuje !! OBIECUJE !! i dziekuje Ci bardzo bardzo bardzo 🌼 !!

Melduje sie poslusznie na rozkaz :D Ooooo widze ,ze moderX posprzatala troche na topiku , i chwala jej za to :D Tylko przy okazji skasowala rowniez moj wczorajszy post 😭 :D

hehe to ja wreszcie pomyslałam i zameldowałam o wykasowanie, dzielie wspierałam pania M, kasowała od 9 do chyba 12, moje posty tez poszły przy okazji, bo były \"niegrzeczne\" i \"wulgarne\" hehe a sie małpo na gg odezwac nie potrafisz widze FOCH !!

Misiu >> nic ,zupelnie nic ...przeciez ja jestem grzeczniutka :P A tak serio wlasnie o to chodzi ,ze nic zlego nie napisalam .Napisalam tylko ,zeby mama sie nie przejmowala i takie tam . Mama >> Mama malpo Ty :D nie masz serca dla moderatorow od 9 do 12 :D Mama przeciez wiesz ,ze potrafie sie odezwac na gg (masz na to codziennie dowod ;) ) i nawet maila umiem napisac :P Ja niedawno wrocilam do domu ,wykapalam sie i dopiero pare minut temu usiadlam do kompa ,nie placz juz 🌼 I mi tu prosze na starszych nie fochowac :D

czesc MISIU :) barbi znów chodniki szlifowałas !!!!!!!! heheh sie szweda po nocach bóg wie z kim moja mama tak zawsze mówila jak w wakacje o 22 wracałam do domu :) a ja se z kumpelami na podwórku w piaskownicy siedziała, tylko otworzyc okno i spojrzec tymi swoimi slipiami to było jej ciezko :P

Mama przez to ,ze na mnie krzyczalas zapomnialam sie z Wami przywitac 🖐️ 👄 :D Mama 😡 ja sie szwedam ?????!!!!!!!!!!! I nie po nocach ! 22 to jeszcze wczesna godzina :D

a nieeeeeeee 22 to nie noc, ty dam ci moja mame do kompa OK to ona ci powie kiedy sie noc zaczyna, albo na gg se z nia pogadaj heheheh SPAĆ !! :D:D::D:

gruby mis mam pytanko skad jestes, bo sie zastanawiam kiedy paczucha dojdzie, juz sie doczekac nie moge :):):):):) ta babska ciekawosc :D:D

:D napewno mi powie ,ze o 19.30 tak jak sie konczy dobranocka ;) Ja jestem nocny marek ,chodze spac okolo 2 :O A Ty mamo powinnas juz isc do lozka i odpoczywac sobie bo jest juz po 23 :P

\"....jeszcze bedzie czas, by otpoczywac....\" taka piosenka była nie heheh kto to ja grał, znaczy rapował wwo? ech nie pamietam michu skad jestes !! a tak powaznie to zara mykam chodz watpie w to ze zasne, małe szaleje jak nakrecone, skacze wierci sie i wogóle, ech... juz wole jak kopie, bo to co robi teraz mnie gilaaaaaaaaaa buehehheh buuuu yusłyszałam to "ty czasem nie powinnas isc juz spac" ech... papa kobitki, siła wyzsza mnie goni do wyra :( papap 🖐️

WSTAWAC !!!!!!!!!!!!!! !!!!! :D:D:D:D:D:D:D he he he :D:D:D michu a Ty zawsze sie odzywasz jak ja juz se ide 😡 poszłam spac z wielka ciekawoscia, a wiesz jak wtedy ciezko mi zasnac :o no ale wstałam i zaspokoiłam swa ciekawosc :D:D barbi sie włuczyła po nocach i tera odsypia śpiach !! WSTAWAJ !! leniuchy :D:D:D

Aniu, za to Ty się wysypiaj ile możesz, bo niedługo się zaczną nocki nieprzespane... :) paczka poszła priorytetem, to powinna być w poniedziałek lub wtorek. :)

okokokokoko michu fakt faktem małe nie widzi kiedy ma wyjsc na swiat, ale podejrzewam ze do poniedziałku sie wstrzyma :) słuchaj bo mówilas ze posciel przeslesz, i jesli ja tam tez wsadziłas, to powiedz mi jakie wymiary ma. Bo dzis ide kupic poduszke i kołderke bo widziałam takie fajne za 30 zł :) i ciekawa jestem czy posciel bedzie pasowac :):):) ech ile to długich godzin do poniedziałku :(

Poduszkę i kołderkę też wepchnęłam do paczki, trochę \"pokulkowane\" od prania i wirowania, ale w poszewkach nie będzie widać. Za to z atestem, bepieczne dla dziecka. :) To może poczekaj jeszcze z kupowaniem. Tym bardziej, że takiemu maluszkowi na początek wystarczy rożek i kocyk!

Gość Lityle My
Witaj samotna mamo ;) Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale nie mam żadnych ubrań dla dziecka. Powinnam jednak znaleźć jakieś rzeczy do pielęgnacji. Ko.ezanki mojej mamy mają dzieci, więc pewnie wiele niepotrzebnych ciuszków już mają. Pozdrawiam :)

miało być Little My :D A niektóre ciuszki mogą być nie dla bobasa, ale większego dziecka?

dziekuje Ci :) jesli chodzi o wieksze ciuszki, nie ma sprawy, dzieiaczki szybko rosna :) wiec moge miec kilka lumpków na później, oczywiscie jesli to dla ciebie nie problem :) Michu !!!!!!!! podaj mi wymiary tej poduszki i kołdry, moja mama pyta, bo kupiła dzis w sklepie z drugiej reki, duza poszewke w misie, nie mogła sie oprzec i chce dzis se poszyc :) i pyta o wymiary, jak jestes to napisz mi ok. Mamusia bedzie wdzieczna :P bede miała 2 komplety poszewek :):):) i z tym juz chyba bede miec spokój :)