Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki jaki

Jaki krem do depilacji intymnej polecacie?

Polecane posty

Gość jaki jaki

Gość jaki jaki
dzięki, ale czy możesz podać producenta tego kremu?

Gość jaki jaki
gapa ze mnie, nie spojrzałam na Twój nick;) jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

Gość veet
pozdrawiam

Gość lilliannam
up ... odpowie ktos???nikt sie nie depiluje kremem do depilacji?

Gość dylemat dość dziwny
starcza na dłuuuugo, nie wiem na ile, kilkanascie na pewno veet jest drogi :-( używam eveline ale ostatnio podrażnił mnie tak, że skórę zeżarło mi do krwi, masakra, ściągałam włosy z kreme i razem z skórą :-(

Gość lilliannam
a dostanie sie do środka?

Gość nie lubie veeta
smierdzi strasznie nie usowa wszystkich wlosow ehhh nie ma to jak depilator

Gość lilliannam
Ja jutro ide do Auchan i kupie jakis chyba ten veet bo jest najbardziej polecany, mam nadzieje ze wszystkie wloski z bikini i myszki mi usunie:)

Gość lilliannam
Dzis kupilam Veet niebieski z olejkiem migdalowym i jest super!:) nalozylam na cala myszke, po 5 min szpatulka zebralam wloski, i mam idealnie gladka myszke:) Na drugi raz zostawie paseczek tak jak zawsze jak goliłam golarka.Tylko ze drogi ten krem 17 zl, a starczy chyba na 2-3 razy.

Gość fergieee
lilliannam i jak nalozylas ten krem? sama chce sobie żabke wydepilowac i chyba kupie veet ale niewiem jak to mniej wiecej wyglada... a jak sie dostanie krem do srodka? :O chcialabym wiedziec cos od was bardziej doswiadczonych...

Gość ano.ano
ano to trzeba nakładać tak, żeby się do środka nie dostał, jak się człowiek postara to się udaje, ja używam revitolu (z tego sklepu - uwaga gdzie indziej zdarzaja sie podrobki http://www.revitol.pl/3,revitol-hair-removal-cream.html) pachnie inaczej tj. niemiłosiernie, ale UWAGA opóźnia odrastanie włosów! baaardzo wygodny i baaardzo wydajny choć pewnie nie każdemu, szczególnie ten zapach, będzie pasować

Gość katerinazeta
słuchajcie moje kochane, znalazłam ciekawe miejsce, a mianowicie ranking kremów do depilacji. sama nie wiedziałam, że niektóre z tych kremów istnieją ;) http://depilacjakrem.pl/ jest to fajne porównanie, bo można spojrzeć na te kremy pod kątem, pod którym wcześniej nie myślało się o tych kremach :) częstujcie się ;)

Gość majeczkus
rzeczywiście rankingi są pożyteczne, o ile są oczywiście obiektywne, ten akurat wygląda ok, do tej pory goliłam się jedynie maszynkami, ale chyba skuszę się na jakiś krem do depilacji, bo mam już dosyć żyletek.

Gość preczwłoskom
ja też męczyłam się przed długi czas maszynkami, ale krem do depilacji działa znacznie lepiej no i efekty są znacznie dłużej widoczne, bo golić trzeba się praktycznie codziennie

Gość barbarkaix
ja ogólnie korzystam z depilatora, ale w tamtych miejscach nie wytrzymałabym raczej bólu, dlatego od jakiegoś czasu stosuje krem, bo to chyba najlepsze rozwiązanie

Gość kingussss
ja wcześniej myślałam, że depilacja w gabinecie będzie najlepszą opcją, ale koleżanka poleciła mi revitol hair removal, który można stosować do depilacji całego ciała, również miejsc intymnych. nie tylko depiluje, ale też hamuje wzrost nowych włosków

Gość gładziutka:)
najbardziej popularny krem to chyba veet, ale to ze względu na reklamy telewizyjne, nie znaczy to jednak że jest najlepszy

Gość gość
ja stosuję maszynkę, bo boję się tam smarować kremem, chociaż może niektóre kremy są do tego odpowiednio przygotowane? muszę poczytać na ten temat trochę więcej.

Gość beeatryczze
na konkretnych kremach masz napisane, że mogą być stosowane do depilacji intymnej i jeśli tak jest, na przykład w przypadku wymienionego wyżej revitolu, to nie masz się co obawiać

Gość gość
Dobry jest krem Bielenda Vanity z aloesem. Bardzo skuteczny i delikatny a przy tym kosztuje nie więcej niż 8 zł.

Gość wiśśenka
ja od jakiegoś czasu stosuję taki zestaw kalo 3 pak i nie mam żadnych podrażnień i innych nieprzyjemnych rzeczy, polecam

Gość wiśśenka
aloes również może być dobrym rozwiązaniem, warto też pamiętać, że każdy jest inny i środki mogą trochę w inny sposób na każdego działać

Gość kingapytalska
kiedyś widziałam ciekawy ranking środków do depilacji, ale jakoś zagubiłam go po naprawie komputera ;(

Gość kossmetyczkaaa
ja swoim klientkom polecam revitol hair removal, bo sama stosuję i jestem zadowolona. oczywiście na rynku jest więcej ciekawych sposobów na depilację miejsc intymnych, można zobaczyć sobie w przykładowym rankingu kremów: http://kremdodepilacjiintymnej.pl/ .ważne żeby wybrać sposób jak najbardziej komfortowy dla nas, który zapewni nam odpowiednią satysfakcję, a włoski nie będą szybko odrastały

Gość gość
a ten revitol sprawia, że włoski wolniej odrastają?

Gość kossmetyczkaaa
tak, przy stosowaniu revitol hair removal włoski nie odrastają tak szybko, do tego posiada składniki odżywiające skórę i jest delikatny, dlatego można go stosować w okolicach intymnych. wszystko macie napisane w tym rankingu, który wcześniej podawałam: http://kremdodepilacjiintymnej.pl/ ,więc nie będę się rozpisywać, zobaczcie sami

Gość gość
ok z chęcią o nim poczytam, pozdrowionka

szczerze mówiąc to ja często zmieniam kremy do depilacji, moja skóra szybko się przyzwyczaja do jakiegoś produktu i zmniejsza się jego działanie :/ ostatnio znalazłam fajną stronkę z rankingiem kremów, mi się przydała może i Ci się przyda :) kremydodepilacji.com.pl

Gość gość
Ja też sprawdzałam te kremy na http://depilacjakrem.pl i jeden mi przypadł do gustu. Nie będę robić reklamy ale dodam, że gładko poszło ;)