Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

KREM LIKWIDUJĄCY BLIZNY Z MANGOTV ELLEZZA KTOŚ WYPRÓBOWAŁ? DZIAŁA CZY TO ŚCIEM

Polecane posty

Gość Tomi2412
A codziennie stosowałeś czy co kilka dni ??

Gość m.w.s.
Ja bym się chciała dowiedzieć jak się nazywa ten peeling z firmy Loreal do mikrodermabrazji:P Btw. byłam na zabiegu, choć babka powiedziała mi, że po pierwszym efekty nie będą prawie że widoczne, więc pod koniec miesiąca trzeba iśc na drugi, potem trzeci, no i jeszcze czwarty ^^.. Na jesień zaleciła mi peelingi chemiczne:P Pozdrawiam;*

Gość ALANTAN____
przeciez to to samo co zwykły Alantan maść :O ta pieprzona elleza

Gość ALANTAN____
polecam Effacla K na przebarwienia, zawiera kwasy AHA zdaje sie

Gość ALANTAN____
ale tylko na noc ten effaclar K z La roche posay

Gość magada81
BELLEZA ACNE ZINCI ten krem jest super :) Likwiduje powstałe zmiany trądzikowe i zapobiega powstawaniu nowych. Zawiera tlenek cynku ( Zinci Oxydi ) oraz wydzieline ślimaka Helix Aspersa który regeneruje twoją skórę. Zmniejsza nawet duże blizny m.in potrądzikowe, ślady po oparzeniach oraz wybiela nieestetyczne rozstępy.

Gość m.w.s.
Hmmm szczerze mówiąc na mnie Effeclar K nie działał, a kosmetyki z La Roshe dziwnie powodowaly, iż moja skóra się świeciła i była dziwnie tłusta... Belleza Acne Zinci? Gdzie to mozna dostać:P?

Gość magada81
W wyszukiwarce google znalazłam adres sklepu

Gość magada81
www.elicina.bazarek.pl

Gość mikrofibra
http://www.elicina.pl/ podaje strone.poczytajcie.ni trzeba kupowac w MangoTv.w polskich aptekach tez sa. cena ok 140 zl za 30-40 gr.Powiem tylko jedno , dzial i poprawia kondycje cery.probowaliscie mega ilosci kosmetykow,sprobujcie kolejny. koszty sie zwroca. a niedowiarków zegnamy!

Gość majkaaaaa
Nie podniecaj sie tak. Kupiłam 2 i jakos nie pomogło.

Gość mikrofibra
ja kupilam 1. widze poprawe. spora. nie trzeba nawet grubej warstwy uzywac.widac to nie forum dla ciebie. a jak dodatkowo dlubiesz w swej twarzy ,dusisz, wyciskasz to nic ci niepomoze/ mnie krem wyrownal powierzchnie skory,i przebarwienia.drobne krostki. na burze hormonalna nie wiem jak zadziala ale codo niema.krem nie cud.nie zadziala od razu.kazdy najchetniej by siedzial w domu i smarowal sie oczekujac spektakularnych efektow. ja zadowolona.ciebie niepodnieca.to szukaj innej formy podniecenia.jesli wogole probowalas.

Gość mary....
przeciez wiadomo ze na kazdego co innego działa!!!!!! jeden bedzie zachwalał drugi krytykował! mi na tradzik pomógł krem ogórkowy ziaji za niecałe 4 zł.trzeba ciągle próbowac na sobie nie ma innej rady.

Gość majkaaaaa
Mi elicina pomogla tylko na sam trądzik, tak jak inne gówna z apteki, więc bez sensu wykladac na to tyle kasy jak mozna wlasnie kupic cos z ogorasow za 4 zł. Ale na blizny...dupa nie ma NIC ! ehh:(

Gość magada81
Dlaczego ta elicina kosztuje 140 zl skoro mozna kupic taniej np tu www.elicina.bazarek.pl kilkadziesiat zlotych taniej .... znowu jakis posrednik chce sie wzbogacic :/

Gość m.w.s.
No właśnie... Podobnie jak majkaaaaa mam, że krem ze ślimaka pomógł mi doskonale na trądzik, ale zostały blizny i na nie już nie podziałał zbytnio;). No ale blizny - metoda prób i błędów, trzeba wszystko przetestować:) P.S. Proszę Was, jeśli X pisze, że pomogło mu to i to, to niech osoba Y nie odpowiada na temat w stylu "Eeee to co napisałaś/łeś jest do d***" :). Być może dla Ciebie jest do D, ale akurat dla kogoś innego może być pomocą:) Na blizny pani dermatolog poleciła mi mikrodermabrazję i peelingi chemiczne (kiedy słońce nie będzie już takie intensywne, czyli na jesień), ponieważ oznajmiła, że powinnam złuszczyć duzą ilość naskórka, by go odnowić:P (Zabiegi dośc kurde kosztowne niestety)

Gość mikrofibra
no wlasnie zgadzam sie. probowac zawsze warto. ja blizn nie mialam.tylko krostki, nierowna powierzchcie skory, cera wydawala sie ziemista. ale duzo czynnikow ma na to wplyw. co do mikrodermabrazji to racja, na jestien czy zime.trzeba by unikac slonca skrupulatnie i zrezygnowac z urlopu i trzymac sie przy tym postanowieniu bo inaczej powstana plamy.tak mi powiedzial pani w instytucie dr irena eris. takze moja skora przeszla jak narazie zabieg pilkingu kawitacyjnego, wygladzila sie, miaalm tez maske nawilzajaca bo te wszystkie preparaty tradzikowe strawsznie odwadniaj skore, jest szorstka momentami podrazniona.

Gość mikrofibra
mnie to kasy nie szkoda. ladna buzia to wizytowka. a nieladna wprawia w kompleksy ,zaskakuje z dnai na dzien, krepuje momentami. a jesli sa na to sposoby, chocby kosztowne. jak kto komu.. Czemu nie?

Gość m.w.s.
Mnie tez kasy nie szkoda, bo akurat zgadzam sie, ze ladna cera i buzia to wizytówka. Tylko, ze napomknełam o tym, ponieważ niektórzy mają problem z kasą. Nie jest to jakiś majątek, ale tanio tez nie jest.. Jestem po jednym zabiegu mikrodermabrazji, bo w sumie mozna powiedzieć, że zaczęłam się w to 'bawić'. Pod koniec tego miesiąca będzie drugi. Jak narazie mały efekt, prawie, że niewidoczny. Skóra się wygładziła, jest taka bardziej miękka, ale nic poza tym. Czekam na efekty:). Na jesiem peelingi chemiczne i witamy w domu:P

Gość mikrofibra
mnie mikrodermabrazje odradzono, z racji zblizajacego sie lata. piling kawitacyjny wygladzil mi skore od razu po, mialam tez lodowa maske nawilzajaca z alg. po tym skora byla gladka. ale pani omijala najgorsze miejsca typu, jakies otwarte krostki, zadrapane czy podraznione zaczerwienione punkty punkty. to 200 zl. ale coz. pojde na kolejny. to poprawia samopoczucie:) a co do kremu, to kupie teraz kolejny , na allegro sa niezle promocje u sprawdzonych sprzedajacych. tkze mniej niz 100 zl to dobra cena. vichy kosztuja podobinie a nigdy jakos wiekszych efektow nie zauwazylam

Gość m.w.s.
Z vishy kupilam jeden krem, ten, ktorym się tam podniecali na wszystkich reklamach miedzy TVNowskimi telenowelami - Skin set, czy jakos tak.. Tez jakos zero efektow, a nawet skora byla po nim dziwnie jakby tlusta.. Jak narazie bede chodzic na mikrodermabrazje, a na jesien zastosuje peelingi chemiczne;p

Gość mikrofibra
tez mam skin set.u mnie to cale matowanie wysusza.mam cere mieszana,natluszczenie srednie,odwodniona-tak mi wyszlo po badaniach.i ten skin set malo wydajny jest,jakos za duzo sie go na reke wylewa, a ze w tubce,to jak potem nadmiar wpuscic spowrotem?:)poza tym po nalozeniu na niego innego kremu czy podkladu pod makijaz "kula sie", wiec nie nadaje sie jako baza,tworzy powloczke.norma derm na dzien tez taka tworzyl.ale byl najlepszy z nich wszystkich.a norma na noc tez wysuszal miejscowo.widac taka mam cere.

Gość Oho ah ehh
Ile czasu po kwasach trzeba unikac słonca?

Gość wodzu
troche tu nie zaglądałem ale widze że znowu to samo ktoś kto nie ma blizn poucza jak je zwalczać tych którzy maja moi drodzy byle slad po trzech krostach to mozna zwalczyc miesiącem na meseczkach dwoma miesiącami na peelingu nie potrzebna cała masa kremów M.W.S. ma racej nie opisujcie jak ktoś napisze że znalazł cudowny krem że to kicha itp ale tez prosze znawcy od siedmiu bolesci mający po 13 lat nie pouczajcie ludzi którym trądzik speprzył życie na tyle lat na ile Wy czesto macie lat My naprawde przerobiliśmy wiekszość produktów i mamy wiedze dużą na ten temat NIE MA IDEALNEGO ŚRODKA NA BLIZNY TAK JAK NA TRĄDZIK NIE MA nie dla wszystkich z kwasami i innymi bardzo inwazyjnymi środkami walki z bliznami prosze uważać bo można nie mieć blizn ale piękne przebarwienia

Gość m.w.s.
No tak, dość trafne stwierdzenie - nie ma jednego jedynego cudownego środka na blizny czy trądzik.. Trzeba próbować, po to tyle tego chyba powstało, bo przecież każda skóra jest inna... Kwasów nie próbowałam i nawet nie chcę próbować, bo slyszałam właśnie o tych różnorakich przebarwieniach.. Zresztą ja akurat nie muszę, bo nie mam tych blizn aż tak silnych.. Pozdrawiam(:

Ja robilam sobie kwasy, zmniejszaja pory, eliminuja przebarwienia, blizny potradzikowe. Efekt rewelacyjny, dermabrazja dziala podobnie wiec polecam, teraz stosuje krem elicnia na blizny. Buzia jest gladka, faktóra skory sie wyrownala , pory sa zmniejszone blizny prawie nie widoczne. Koloryt skory jednolity bez przebarwien, wygladam rewelacyjnie co widze po reakcji plci meskiej, kiedys nie zwracali na mnie uwagi a teraz...... :), efekt super!!!!!

Gość m.w.s.
A tych kwasów nie robi się czasami tak samo na jesień, kiedy słońce jest mniej intensywne? Nie ma jakichś powiłkań w stylu przebarwienia skóry itepe? Dużo to kosztuje? Bo słyszałam o tych kwasach, ale praktycznie nic o nich nie wiem... Jakby ktoś mógł coś to prosze :)

robi sie je na jesien lub wczesna wiosna gdy skora nie jest narazona na slonce. Cena moich kwasow to 90 za sesje, bylo ich 5 w odstepach dwu tygodniowych, natomiast kolezanka placila 60 zl, byly to kwasy o mniejszym stezeniu zapewne. Kosmetyczka sama zdecyduje jakie sa dla ciewbie odpowiednie. Moje eliminowaly zaskorniki, przebarwienia i blizny potradzikowe, rewelacja zaskorniki same znikaja, jakis miesiac po ostatnich kwasach.

Gość Estel
Elicina? a i owszem na początku wszytsko pięknie ładnie skóra zaczela nabierac koloru ale blizny jak były tak są, stosuje juz drugie opakowanie i z kazdym dniem popadam w wieksze zalamanie bo wydałam kase a efekty znikome no i jakby tego malo nadal mam trądzik...buu tak sie nie da zyc

Gość Sylwuśka
Witam wszystkich;) ech...tak czytam to wszystko i tyko gorzej się czuje... Nie mam pojęcia co mam zakupić bo wiafdomo że na każego działa coś innego... a chciałabym sie już jak najszybciej od tego uwolnić... aż tak strasznie nie wyglądam...bywło gorzej... chodziałm do dermatologa...kosmetyczki...miałąm mnóstwo lekartsw...kremów i tabletek... a wyglądałąm tak tragicznie że czasem po prostu rano płakałam przed lustrem i nawet do szkoły nie chodziłam...:( Teraz wyglądam lepiej może dlatego że w złości nie stosuje zadnych kremów... bo mam wszystkiego serdecznie dość!!! Ale codziennie wieczorem smaruje sie sokiem z liści aloesu;P myśle ze nawet pomaga ale chciałabym sie pozbyć blizn... ale chciałabym sie pozbyć blizn i zaczerwienień... Czy ktoś by mi mógł polecić jakiś dobry wypróbowany krem na te blizny?? chciałabym zeby był taki żebym mogła na niego nakładać podkład bo bez niegoz domu raczej nie wychodze;p Prosze o pomoc...;] pozdrawiam...;*