Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plisssssssss

gdzie w arszawie jest DOBRE solarium stojące?

Polecane posty

Gość plisssssssss

zalezy mi koniecznie na takim, w ktorym sie stoi, a nie lezy zna ktos fajne (z dobrymi lampami)?

Przy kinie Femina (zaraz obok kfc i butiku). Są tam 2 extra tuby, lampy były niedawno wymieniane. Ludzie są przemili (często te obsługujące osoby to laleczki z tipsami do ziemi, które wyglądają jak murzynki od samego wejści witające nas wielkim lookiem od góry do dołu). Jedna tuba jest słabsza- minuta 1,10, mocniejsza 1,30, karnet na tą słabszą kosztuje 99 zeta- 120 minut i jeżeli che się wejść na tą mocniejszą to do kazdej minuty doplaca się 20 groszy. Chyba napisałam wszystko co tylko możliwe, jeśli jeszcze masz jakieś pytania to odpiszę. Pozdrawiam i życze miłego dnia.

Gość ja chodzę
.....na ul.Deotymy (na Woli), jak na moje potrzeby jest spoko, min. kosztuje 1 zł.

Gość plisssssss
dzieki Wam wielkie :) 🌻

Gość mokarini
a ja chodze na stojace-nowe lampy,nowe solarium min 80gr bylam 3 razy na 10 min-jestem normalnie czarna:-))))) szkoda tylko ze w krakowie...a nie w warszawie:-P

Gość blebleee
mokarni a gdzie dokladnie w krakowie?;)

Gość aniaf222
wyspowa 8 salon xena super solarium (zacisze)

Gość gość
Tak, najlepsze jest przy Satrucksie, na Solidarności. Dwie tuby, dwa łóżka, mila obsługa i jeżeli dobrze pamiętam 1 min kosztuje 1,50 i 1,70. Najmocniejsza tuba daj e dobrze!