Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaaaaaaaajka

Śmieszne powiedzonka pijanych w bambus ludźi - jakie słyszeliście?

Polecane posty

ejjj ty co tak stepujesz ? ledwo cie niesie... Ja ? nie wiem :O moze zamiast glupio pytac pomozesz mi zdajc lyzwy ? srodek lata plaza w Mielnie :)

Gość rykowisko oniryczne
koledzy na imprezie słuchaja opowieści największego podrywacza o tym jak zaciągnął laskę po dyskonece do siebie. -No i co ?było coś?ponaglił jeden z kolegów -Nie, bo" ciotka przyjechała"-zrezygnowany podrywacz -I co? i tak siedziała z wami całą noc?! zapytał zdziwiony "najbystrzejszy"

Gość rykowisko oniryczne
Jakaś impreza na powietrzu, wszyscy piją alkohol na legalu. Nieopodal mnie siedzą dwaj menele na "lekko"przybrudzonej narzucie. Coś ukrywają pod kurtkami(tym to wiecznie zimno) -No daj te chipsy-jeden do drugiego Myślę"obalą winiacza jak nic a tu koleś chipsy wyjmuje. Życie jednak potrafi zaskoczyć.

Gość podnooooszę

Gość to żeś wygrzebał

Gość królik fioletowy
mam jedno, kiedyś z budowlanego niosłam paczkę styropianu, koło bloku grupka lokalnych pijaczków, jak ich minęłam jeden do drugiego -"co ona lodówkę niesie"

Gość fssssssssssssssssssssssssss
:D

Gość moj ojciec z dziadkiem
siedzą i peplaja i leci program jakis tam o jabłkach: dialog: moj ojciec- eee tato zobacz no tylko jakie teraz są krzyżówki tych jabłek dziadek- no ja mam krzyżówki , często sobie rozwiązuje... :o

Gość baciaraa
swietny temat:) bylismy w tym roku ze znajomymi nad jeziorem, no i po pierwszym wieczorze pelnym wódy budze sie w nocy i czuje ze nie jest ze mna za dobrze, wiec ide do lazienki i rzygam - nagle slyusze drzwi sie otwieraja patrze moja przyjaciolka - pomyslalam sobie jaka kochana wstała zeby mnie ratowac!A ona podchodzi do mnie mowi "przesun sie" i rzyga ze mna:D

Gość to były piękne dni
ja: ktos dzwoni m: na komórke czy stacjonarny? ja: do drzwi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx żul do biegnacej dziewczyny: a ty co tak skaczesz jak ta łania xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kolega nie mogący sie utrzymac na nogach : w wojsku nie byłem ale czołgac sie umiem! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx w sylwester ja:do koleżanki siedzącej w osebnym pokoju: A dlaczego do nas nie przyszłas złożyć życzen ona: chciałam ale nie mam opłatka xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx to były czasy !!!

Gość paszczakoowa
To z lodówką boskie, poryczalam sie ze smiechu

Gość yufhj
2 pijaków: -Chcesz w zęby? -Ale ja zębów nie mam. :D Stałam z koleżankami i nagle podchodzą 2 pijane kobiety i jedna mówi: -Chłopcy nie siedźcie tak na ławce! Chodźcie z nami tańczyć!!! :D

Gość organella biologiczna
ze studniówki: "wiesz...ja tak mam że jak się upiję to mówię mądre rzeczy" "ja uważam, że nie jestem pijany, wiem gdzie jestem siedzę przecież obok ciebie"

Sylwester, brat usypia na fotelu. Kiwa się na nim to do przodu to do tyłu. Bratowa do mojej mamy - Weźmy go do pokoju do łóżka. Po czym ściągają go z fotela za ręce i później jedna za nogi druga za ręce ciorają go po podłodze przez pół domu, sapiąc przy tym. W końcu są już bardzo blisko, robią przerwę zmachane a brat uhahany wstaje i wraca na fotel i zasypia xD A one się tak namęczyły :o xD Tata leży na łóżku, zasypia nagle zaczyna kichać. 1 2 3 4...i tak do 16. Mama mu liczy i się śmieje. Doszedł do 16 i już nie może kichnąć i z wyrzutem do żony : Żeś mi to spierdo**ła !! xD

Gość jeszcze jeszcze

Gość :P:P:P::P:P:P:P:P:P:P
" juz wiem dlaczego naj**ani ludzie nie powinni jeździc samochodami, bo jak ich policja zlapie to moze pomyslec ze sa pijani i sie zesmutnieja ze oni nie pili jesli nie pili, ja pierdole tej policji nie dogozisz"

Gość wppwpwwwp
kumpel -osobnik zupelnie nie tanczacy-NIGDY!..pochlał tak ,ze nagle wyrwał od stolika i tak wywijal sam na srodku pokoju ,ze konalismy ze smiechu.do tego gadał cały czas --ja pierdole jaki jestem luzny ,czuje rytm:D..mozna bylo w gacie narobic!:D nagle skonczyl sie kawałek a on na to p ierdolony przestał spiewac:D!! rano nic nie pamietał:P!