Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaaaaaaaajka

Śmieszne powiedzonka pijanych w bambus ludźi - jakie słyszeliście?

Polecane posty

hahahaha :D:D dawajcie więcej :D mnie to w sumie nic takiego nie spotkało,tylko kiedyś jak miałam około 13 lat jakiś stary piernik do mnie podszedł i zaczął gadać i powiedział,że koniecznie mnie ożeni ze swoim synem,że jesteśmy jak dwie krople lodu :O :D

o,mi sie przypomniało,jak do mnie podbił : a gdzie ty mieszkasz?? też tutaj?? bo mój syn jest dla ciebie :D Poza tym on miał z 70 lat,to ciekawe ile jego syn mógł mieć..pewnie ze 40 :classic_cool:

o,mi sie przypomniało,jak do mnie podbił : a w ogóle to gdzie ty mieszkasz?? też tutaj?? bo mój syn jest dla ciebie :D Poza tym on miał z 70 lat,to ciekawe ile jego syn mógł mieć..pewnie ze 40 :classic_cool:

o,mi sie przypomniało,jak do mnie podbił : a w ogóle to gdzie ty mieszkasz?? też tutaj?? bo mój syn jest dla ciebie :D Poza tym on miał z 70 lat,to ciekawe ile jego syn mógł mieć..pewnie ze 40 :classic_cool:

Moje: W stanie zawiania: "jest dobrze, bo idę po jednej płycie chodnikowej" (chodziło mi o to, że nie idę od krawężnika do krawężnika wężykiem :D )

Gość damapik tik
pracuje w sklepie i czesto przychodzi taki zulik czesto mowi: Ty blondynko;) on tez blondyn wiec mu sie to udzielilo, blondyni gora. co z tego ze bylam wtedy ruda ;)

Gość Daaaaajeeeeeemy
:)

Gość Temat hop w
górę