Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaaaaaaaajka

Śmieszne powiedzonka pijanych w bambus ludźi - jakie słyszeliście?

Polecane posty

Gość niezle niezleee
:D

Gość heher4
buty mnie bola! za duzo wypilem

Gość wesyr
"zaraz bedzie tu zajebista gładkość penisa"

Gość kokojambo
nieźle zalana kol: moze jeszcze piwa chcesz? ja: (oburzona) sorry kurwa ale nie pije

jest pani glupia,brzydka i nie mila - slowa uslyszane od klienta zalanego w 3 d...y gdy nie chcialam sprzedac alkoholu;)

Gość Rakevka
Sidzimy z kumplem i kumpelą na cmentarzu.Małolaty bylismy,nawalalismy jakiś 70% alkohol w zime,na czczo. Kumpela wyciaga z plecaka kasete Kata i mówi że chce jej posłuchać.a ja na to z wielkim ello TO WSADŹ MI W DUPE I WŁACZ PLAY!!! Impreza u kolezanki,wielkiej menelki:D Wspomniana menelka lezy w kiblu na podłodze z ryjem na betonie. Wchodzi jej młodsza siostra: siostra: Maaaaarysiu,jaka ty blada... Marysia(podniosła ryj z podłogi na chwile): Ale sie fantastycznie czuje!!! :D:D:D

Gość dawn temu to bylo
wracalismy kilka osób z mojej klasy lo autobusem. z nami kolega- dosc wygadany i dowcipny, wiec co chwila z konca atobusu rozlegal sie nasz smiech ( wiem, niekulturalnie :P ) na jakims przystanku wsiada zulik, przez chwile sie nam przysłuchuje, po czym wdaje sie w dyskurs z moim wygadanym kolegą, tak sobie gaworzą, my co jakis czas wybuchamy smiechem, po czym na kolejnym przystanku zul wysiada i na cały autobus rzuca tekstem : " zdrowie cioci, niech ja wujek dobrze grzmoci" :D niby stare i znane, ale cały autobus sie zatrząsł, a my nie moglismy ustac ze smiechu :D

Gość HUYT
ŻUL Z NASZEGO BLOKU: ŚPIEWA JESTEM POJEBANY JESTEM POJEBANY JESTEM POPIERDOOOLONYY KURWA NIE BĘDZIESZ MNIE HUJU OBRAŻAŁ (SAM DO SIEBIE) POPROSZE PATYCZKI NA JĘZYCZKI(W SKLEPIE OSIEDLOWYM) CHODZIŁO MU O TE LODY KOLORKI NA JĘZORKI POD BLOKIEM: JA CI KURWA STASIU POWIEM ŻE CHYBA ZOSTANE OD JUTRA ABSTYNENTEM(PO CZYM WLEWA W SIEBIE ALPAGE)...

Gość limoturx
,,Jak się o mnie mówi, to się podchodzi do mnie i się do mnie mówi" -facet miał śmieszne afro,więc budził powszechne zainteresowanie

Gość hehehehehehehehehehe
upupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupup

Gość olenka2904
Na ulicy koleżanka -Ejj a jak nas straż pożarna złapie? Kolega się wywrocił i wszyscy ze nie zyje i nagle kolega wsateje a koleżanka -Ejjj a co ty tu robisz ,przeciez umarłes' Kolega po wywrotce -o k**** pokrzywa mnie w oczy pokuła - I zawijam pierogi w slimaka:D

Gość cxfgstgfgewewww
pierwszy dzień wiosny (mama koleżanki o marzannie) mama kol: -topiłyście? ja: - nie myśmy nic nie piły!! mama kol: -oo godnemu chleb na myśli ja: - ale ja jestem najedzona

Gość hehehehehheheheheh
dobre prosze o wiecej :)

Gość uuuuuuuuuuuppppppppppppppppppp

kiedys wracamy z imprezy a moj oczywiscie napity wujek do obejmujacej sie pary : puść ją! :)

pijane malrzenstwo maz cos bredzi ze przywali zaraz zonie a ona mu na to "ale czy ja cos zlego powiedzialam" beka byla

"bo po każdym alkoholu jest inne najebanie" "pizdłam się i nawet nie czuję- przejebane to jest"

Gość wdowa grudniowa
mój luby patrząc w lustro: kurwaaaaaaa, boże kochany, bożeeeeee kurwaaaa, kto mnie tam wsadził?!? na koniec się popłakał :P

znajomy mojego chlopaka, jak go policja spisywala: Policjatnt: Nazwisko!!?? On: Wawelski Policjant: Imię!!?? On: SMOK ...kurwa !!! I bodajże ten sam gość ponownie spisywany: Policjant: Imię ojca!!?? On: I syna .. i ducha świętego ... amen

Gość Ciemnooka Panna
Moj kumpel nawalony w cztery d.py: - Alleee tyy maszszcz pieeeeeeeekne wlosy... Kruczobrązowe.

Koleżanka która z reguły pije tylko symbolicznie, na jakiejś imprezie dosc nieżle sobie pofolgowała. Rozgadała się niesamowicie po czym nagle ucichła i siedziała nieruchomo tak z 5 minut patrząc się przed siebie. Wszyscy przestraszeni, ze coś jej się stało, że traci kontakt z rzeczywistoscią, a ta nagle poderwała się z kanapy, zdjęła kapcia i biegnie w kierunku tego miejsca co się tak wnikliwie patrzyła i dawaj wlazła na krzesło i napieprza tym kapciem we wbity w ścianę gwóżdż z tekstem " No,w końcu zabiłam tego pierdolonego robala" :D

Gość beshkali
Domówka, środek nocy, goście zaczynają śpiewać. Gospodarz lekko ucisza ich mówiąc że pod spodem mieszka upierdliwa sąsiadka, świadek jehowy, już nie raz wzywała policję za hałasy. Nastała cisza, wszyscy przetrawiają w głowie tę informację, jeden z gości zaczyna skakać na środku pokoju krzycząc "przebudźcie się!!" większość nie zajarzyła od razu ;) ja tez nie, dopiero nazajutrz się z tego śmiałam :)

Gość bluie
kilka dni temu przechodzę sobie przez miasto. zauwazam jakiegos podpitego menelka z balonem na patyku. m: hey lala, masz drobniaczki? j: niee m: masz czy nie?! j: nie mam! m: wiem ze masz, za kare cie BABONEM ubije! i biegl za mna i okladał mnie balonem :D nastepna: idzie jakis podpity menelek (na oko z 50 lat) ja mialam wtedy jakies 15 i mowi do mnie "oo widze ze moj rocznik!" i inna historia z tym samym gosciem stoje z kolezanka pod blokiem, i on zaczal opowiadac nam o reprezentacji pilki noznej, wymachujac dziko nogami i rekami, potem opowiadal o boksie, okladajac sie po twarzy, a na koniec rzekl "a wiecie ze obama oba jądra ma?"

"Nie sraj ogniem" :P "Pijmy szybciej, bo się ściemnia" :D "Bierz to szkiełko ode mnie" (o kieliszku) "Próbowałem na wszelki sposoby, ale się nie dała" (o dziewczynie) :P

Gość w temacie
nalewka - zarąbiste - :-) :-) :-) i z tym rocznikiem to się mało nie posikałam :-) ;-)

Gość qpqpqppqpqpqp
wypad nad jezioro.ja z chlopakiem i kumpela ze swoim.imprezka trwa ale kolezanka jest juz mocno zawiana.z troski o nia chlopak mowi.....ania nie pij juz .zaraz zasniesz i jutro bedziesz chora. anka na to JA PIJANA?(czkawka)JA??????(czkawka)JA JESTEM TRZEZWA I NIE MAM ZAMIARU SPAC!(czkawka)...........po tych slowach zasnela natychmiast:D:D:D