Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurek

A mówi sie ze faceci to dranie..

Polecane posty

Gość liliowe serce jej
i tego sie trzymaj:)❤️ cudem cie 👄

gdybym chcial o Niej zapomniec..czy najlepszym sposobem jest nowe zauroczenie?:/

Gość lea_i
jak mozna zapomniec o UKOCHANJE? tylko na chwile, ale po sekundzie wszystko wraca, nie psuj tego

wiem wiem ze wraca, ciagle...a ja juz nie moge dluzej! To ona popsula, skonczyla bo sie ze mna dusila:/

Gość lea_i
ociables dla niej wlosy, aby cie poznala, nie z nudow i nie z glupiej piosenki meteo, nie niszcz tego co miedzy wami:)

a co jest miedzy nami? nie ma juz niczego..to koniec, a ja nie potrafie sie z tym pogodzic...chcialem sie pozegnac..to ona nie chce... nie rozumiem:(

Gość lea_i
miłość:) i to taka inna, bo bezinteresowna i obopolna:) nie zegna sie milosci, jest sie z nia:)

zazdroszcze Ci tego optymizmu..tak tylko szczesliwie zakochani moga mowic nie zegnam sie z miloscia, chce po prostu przestac o Niej myslec... kawalek serca juz na zawsze bedzie zarezerwowany dla Ciebie...gdziekolwiek bedziesz!!!

Gość lea_i
a co to znczy szczesliwie zakochani? no wlasnie, ze obije sie kochaja:) zatem nie zapominaj a badz z nia:)

Gość liliowa
ja kocham:) chmurek chmurek:)👄 dobranoccccccc ach w ten majowy wieczor gra swierszcz

szybciutko spac idziesz:)....zatem Dobranoc!!! brakuje mi takich prawdziwych buzaikow:/ pa!

Gość taki sam kudłaty
to, że ją kochasz, albo nawet kochacie się, nie znaczy, że jesteście sobie przeznaczeni być ze sobą. muszę tak sobie to tłumaczyć, bo tez mam zupełnie podobny problem jak ty. silna kobieta i ja, ceniący ciepło i uczucie facet. tez marzę żebyśmy chociaż mogli się widywać jako przyjaciele. nie jest idealna, ma nawet duzy nos, grube łydki, cellulit i ziemistą cerę od fajek, ale ile bym dał, aby ją od czasu do czasu zobaczyć. dla mnie jest piękna od początku, ten jej uroczy uśmiech i zapach Diora. mimo, że jest silna i twarda, potrafilismy dać sobie wiele ciepła. pisz bracie, pisz, to pomaga.

Gość taki sam kudłaty
też mam okresy, że chciałbym być silny jak ona, olewać uczucia, nie przejmować się, że dziś jestem z jedną dziewczyną a jutro być z inną, czerpać z życia wszystko co najlepsze i iść na łatwiznę, być chamskim prostakiem. Probuję zapomnieć o niej, wpadając w różne ramiona i łóżka. Nie pomaga.

dobrze ze nie jestem sam...nie chce zalowac ze Ja kiedys spotkalem..ale tak strasznie boli!

Gość taki sam kudłaty
uważaj na takie babki jak liliowa, bo jesteś spragniony uczucia i pocieszenia, ona cię rozumie, a ty chcesz się wyżalić. Też tak miałem, poznałem w barze taką jedną a ona zobaczyła, że mam dużo ciepła, a ja mogłem pokazać całego szczerego siebie, mogłem wygadać się na jej kolanach, wypłakać, wypić piwo, pójść do kina i na rower. polubiliśmy się bardzo. zakochała się i ona tak myślała o mnie, tylko jednego nie mogła znieść, że zbyt często dawałem jej znaki, że wracam myślami do tamtej. przestaliśmy się widywać i bolało, że straciłem takiego fajnego kumpla. powinienem wakczyć, ale co zrobić kiedy ma się żonę.

Gość taki sam kudłaty
chciałbym walczyć o nią, ale głupio to brzmi, bo niestety mam żonę

liljowa to zakochana jest:) a na ine bede uwazal, chociaz bardzo mi potrzeba kogos takiego do wygadania sie i zrozumienia..

kudłaty to nie tak jest z kobietami cos sie troche mylisz bo jak jest kumpel to kumpel i nic wiecej niewiem moze ja jestem wyjatkiem bo od kiedy tylko pamietam miałam kolegow nawet w przedszkolu;) i chybami tak zostało ze wole czasem z facetami pogadacniz z dziweczynami ;) a moze trzeba miec swoje tez zasady ......i wiedziec co wolno a co nie .....

Gość czesc Dawid

Gość faceci to dranie

Gość liliowa
- chociaz bardzo mi potrzeba kogos takiego do wygadania sie i zrozumienia.. no właśnie chmurku, masz taką liliową aby to zrobić, i aby być szczęśliwiym, czy ty nie widzisz, że takie jak liliowa to rozumieją? zobacz, że one nie tylko doradzą, ale i umieją zobaczyć więcej:) po coś los dał ci liliową na drodze. a to, że ona widziała, że myślami jesteś przy zonie, liliowa nie jest nią, wie, że miłośc to obopolność, poza tym potem zamiast liliowej bierzesz na spotkania jakieś kunegundy i masz bardziej pokręcony zyciorys;) a właśnie po rozmowach z liliowa on taki by nie był:) strzeliłbyś raz i to trafnie i tak na trwale i z miłością. zadna by cię już nie skrzywdziła, warto słuchać liliowej;) jak żona bardzo intrygująca, to trudno o niej zapomiec z drugeij strony, jets takie coś co juz mowiłam nie pamieta sie co zle, tylko dobre cyzli takie.. złudne pielegnowanie wspomnien, nazwyanie uczuciem, a to jednak takie wyselekcjowane wspomnienia, to szerszy temat, taki na liliowa rozmowe:) sny byly mocne, spałam jak zabita:)

Gość liliowa
brakuje mi takich prawdziwych buzaikow:/ pa! chmurku mnie też:) a do tego czasu takie 👄 równie ciepłe, bo z serca..:)

czesc Lilijko!:) dziekuje za buziaka, od razu tak cieplej sie zrobilo na duszy. nio..mam taka Liljowa, ale wirtualną..a samo wygadanie sie nie sprawi ze bede szczesliwy. jestem wdzieczny, ze mnie rozumiesz, doradzasz mi i emanujesz ciepłem...gdybys jeszcze mogła zabrac ode mnie to cierpienie a gdybys mogla cofnac czas, to nosilbym Cie na rekach i po raczkach calowal..

Gość liliowa
dziekuje za buziaka, od razu tak cieplej sie zrobilo na duszy. mnie też:) 👄 nio..mam taka Liljowa, ale wirtualną..a samo wygadanie sie nie sprawi ze bede szczesliwy. wiem:)👄 ale to już połowa szczęścia:) jestem wdzieczny, ze mnie rozumiesz, doradzasz mi i emanujesz ciepłem...gdybys jeszcze mogła zabrac ode mnie to cierpienie tak zabiorę, we dwoje cierpeinie na pół, radośc na dwa:) a gdybys mogla cofnac czas, to nosilbym Cie na rekach i po raczkach calowal.. hmm wiesz chciałabym przyspieszyć czas, by już cię mieć;) to co było, to było, ważne co teraz:0 i fajnie jakbyś teraz na rączkach no wiesz....:)👄

Gość hmmmmmm.....................
liliowa , a ty podobno kogoś kochasz ..... licha ta twoja milość....

Gość do hmmmmmmm......
racja cos liliowa tutaj chyba kreci......z ta miłoscia ....