Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu gruba

ile schudne jak przez tydzien nic nie zjem tylko bede pila zielona herbate?

Polecane posty

Gość znowu gruba

wiem ze bedzie efekt jojo itp ale ile??

Gość 11111111
od 3 do 5 kg

ja jak mialam powazne zatrucie, i moj organizm nie przyjmowal zadnych pokarmowo, tylko wode przez 5 dni. to schudlam 6 kg, ale oczywiscie szybko potem te 6kg mi przybylo :P

Gość ludziki
nic tak się nie da schudnąć bo traci się tylko wodę. Poza tym to efekt jest odwrotny bo organizm nic nie spala tylko stara się zużyć jak najmnej zapasów a jak coś w końcu zjecie to wszystko zmagazynuje w sadełku. Nie tędy droga...

Gość dvdsvs
kurwa matko jedyna jakie tu pustaki pisza przecie to zalezy od organizmu jedni schudna od 3-do 6 ja no kiedys tak robilam to nic nie sludlam :( matko jakie pytania

Gość dvdsvs
kurwa matko jedyna jakie tu pustaki pisza przecie to zalezy od organizmu jedni schudna od 3-do 6 ja no kiedys tak robilam to nic nie sludlam :( matko jakie pytania

Gość bo sama nie wiem
A co zrobić, żeby nie przytyć po tych 5 dniach i chudnąć dalej?? jeść 1000 kcal??

Gość ludziki
lepiej od początku zastosować jakąś dietę np 800kcl i jeść często a mało no i do tego herbatka zielona do oporu.

ja robie głodówki regularnie po ok 5-7 dni i nic nie chudne tylko woda schodzi i potem wraca

Gość Via Olka
nie schudniesz tylko pozbędziesz się wody-czyli w obwodzie nie wiele, waga na pewno spadnie, ale jak wrócisz do normalnego jedzenia to po 2-3 tyg odzyskasz swoje kg i do tego jeszcze z dokładką. Ponieważ organizm zwolni metabolizm i "nauczy się oszczędzać energię i gromadzić zapasy" na ciężkie czasy (głodówki).

ja jem śrdnio 800-900 kcl dziennie do tego duzo biegam i jestem szczupluteńka ze ażkoleżanki pytajami się jaką diete stosuje że taka szczupła jestem .Dwa razy dziennie pije zieloną herbate.Nie jadam ziemniaków wogóle.Jem od czasu do czasu ryby ,soczewice albo glony morskie algii aby białko dostarczyc.Od roku nie jem tezmięsa.Lece na samych warzywach i owocach oraz wodzie mineralnej i otrębach ,sporadycxznie jogurt.Mam talie osy,zero celulitisu .Dzięki własnie zdrtowemu odzywianiu jestem sczuplutka i mam piękne zdrowe włosy i cere.Kiedyś jak byłam grubsza mialam problemy z wypryskami icelulitem.Od dwóch lat dzieki diecie w lustrze sie nie poznaje oczywiście na korzyść :).Jestem drobniutka i zgrabniutka.Mam 1.69 i waże 49 kg i przy tym mam fajny tyłeczek i biuścik.wydaje sie że waże jak szczupak ale tak nie jest bo jestem bardzo zgrabniutka.w atli jestem chudziusieńka i ztad ta waga też taka niska.Tak więc 800-1000 kcl dziennie jest bardzo wporządku !

Gość fojfojfojf
szlag mnie trafia jak czytam takie posty... Po prostu szkodzisz sobie i jeszcze innym polecasz to?? Po pierwsze ustalmy fakty: masz niedowagę, konkretnie: 5 kg, a 800kcal to wyniszczajaca dieta zwłaszcza stosowana przez 2 lata. Powiedz proszę kiedy zatrzymał Ci sie, względnie masz nierugularny, okres (o ile nie bierzesz pigułek, które sztucznie utrzymują okres)? TO NIE JEST ZDROWA DIETA!!! Owszem jesz zdrowe rzeczy, ale za mało - same warzywa i owoce to za mało dla twojego organizmu. Tak można oczyścić organizm przez 6 tygodni, ale 2 lata?? Brakuje to wielu ważnych składników. Jeżeli uważasz że jest tak ok zrób dla siebie badania krwi i jonogram i idź z tymi wynikami do lekarza. Radzę też wizytę u dietetyka żeby ustalił z Tobą co to jest zdrowa dieta. Podejrzewam że masz zaburzenia łaknienia (jak jest sama wiesz, o ile przyzansz się sama przed sobą), wtedy psychiatra to obowiązek. Powiedz nei boisz się obsesyjnie przytyć?? Sama jestem drobna i szczupła i jestem na zdrowej diecie dzieki której (i sportowi) nie mam cellulitu i innych niespodzianek. Dzieki temu mam także ładną talię. Owszem też nie jadam ziemniaków, zwykłego chleba tylko ciemny pełnoziarnisty... ale to wszystko nie ważne (nei o to chodzi żeby sięporównywać!) bo jem tyle kcal ile powinna jeść zdrowa dorosła kobieta. Mam prawidłowe BMI, świetne wyniki i samopoczucie... i co najważniejsze jestem zdrowa! Możesz się na mnie obrazić ale mozesz tez przemysleć ile jest racji w tym co piszę...

Gość gość
Mozna schudna. Od 3-6 ( z czego 2 kg to pozostalosci z jelit)a przy czwiczeniach nawet 8 i bialko itp traci sie dopiero przy dluzszych glodowkach niz tydzien a co bdo zielonej herbaty to pije ja od 2 tygodni 3-4 razy dziennie i mi juz niecale dwa kilo ubylo mam 13 i waze jakies 64 wiec mi szybko dosyc waga schodzi podczas picia zielonej herbaty jak cwiczylam to nic mi nie schodzilo chociaz yciskaloam z siebie siodme poty ale wiadomo kazduy organizm jest inny :)