Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aggis

erotyczne zabawki w Waszej sypialni

Polecane posty

Gość Aggis

jakich "zabawek" i erotycznych gadzetow uzywacie zeby podkrecic atmosfere w waszych sypialniach??? Chodzi mi o rzeczy typu wibrujace jajeczka, nakladki na penisa itp. :)

Gość tak se pisze
przedmioty codziennego uzytku w nowych zastosowaniach, jakie, nie napisze

Gość Aggis
A moze cos z sex shopu? Wiadomo, ze rzeczy codziennego uzytku moga miec rozne zastosowania ale mi chodzi o bardziej specjalistyczny "sprzet" ;)

Gość a jaa....
ogórki - są super, kukurydza, banany ale w skórce są trochę kanciaste i ostre, kiełbaska - rózne grubości i długości też jest super, nakładki na penisa ale rzadko - tyle pamiętam

Gość teletubisiów
używamy ze Stefanem

hahaha, ale macie pomysly ;) widze, ze nikt sie nie wyposaza w sex shopach!

Gość pani ch
1 kg marchweki :o

Gość karambula21___
dzisiaj kupilam wibrator :)

Gość Agggis
żałośni jesteście, ja ze swoim używamy do gry wstępnej kalafiora, który on wkłada mi w odbyt. ja rewanżuję się, wkładając mu w odbyt rozgotowanego pora. warzywa RULLLEZZZZZ:)

Gość new in town
Czy już nikt się nie bawi w sypialni? Odświeżając wątek, szukam ciekawy zabawek i gadżetów, które urozmaicą grę wstępną. Czego używacie? Chciałabym podczas wyjątkowej nocy zrobić coś kreatywnego :)

Gość ulalalalala
hmmm wątek chyba trochę stary ale chciałabym wam polecić rewelacyjny sexshop internetowy erogen.pl, naprawde fajny sklep dla poczatkujacych

Gość gość
Ją kupuje swoje zabawki na www.sexish.pl Kupilam już tam realistycznego czarnego wibratora, kulki gejszy i czekoladę do smarowania ciała.

Gość gość
my kiedys z wibratorem ale obecnie kulki gejszy no i zatyczka analna dla mnie :P OD niedawna :)czasem jakis filmik nakrecimy .potem ogladamy razem :) i dyskutujemy :P

Gość żona mężą
Kulki gejszy - mamy wersję z 4 na sznureczku - wkładanie i wyjmowanie to najlepsza część całej zabawy. Dodatkowo na aliexpress nakupowaliśmy trochę szklanych gadżetów, bo strasznie nas kręcą - zarówno widok jak i uczocie. Mamy trzy różne szklane dildo, szklaną kulkę na łańcuszku która bardzo podnieca mojego męża i często mi ją wkłada i wyciąga powoli, oraz klasycznie: wibrator. No i ostatnio mąż zamówił szklany koreczek analny, ale taki wielki. Zabawa polega na włożeniu go do pochwy (do drugiej dziurki nic nie wkładamy). Mąż wariuje kiedy mam tego szklanego olbrzyma w sobie.

Gość gość
Wibrator, nakladka wibrujaca na penisa, zele nawilzajace, bita smietana, fikusna bielizna, zatyczka analna, kulki gejszy, maly bacik. Maz uwielbia zabawy, ja tez :D

Gość gość
My mamy wibrator, dildo i kajdanki. Rozważamy wibrujące jajko i jakiś fajny lubrykant z tej strony http://wstydliwie.pl/

Gość gość
U nas w łóżku ostatnio jest moda na BDSM i mówię to całkiem poważnie ;p zdecydowaliśmy, że spróbujemy..potem nam się spodobało i zaplecze zabawek tego typu rośnie wraz z przyjemnością i nowymi doznaniami ;P Teraz czekamy własnie na http://freetaboos.pl/uprzaz-skorzana-p-1832.html ehh nie piszę już więcej o tym bo już ciarki mam.. :D

Gość 8 Widmo 8
Ja mam zawsze pod lozkiem kołek osikowy :classic_cool:

Gość gość
Womanizer w500 pro - na razie nie ma nic lepszego!

Gość gość
Wibrator króliczek lub stymulator seksu oralnego.

Gość gość
Wibratory, korki analne, strapon, doubledildo, pierścienie erekcyjne, czasami też różne inne przedmioty jak np butelka, ogórek, kukurydza itp.