Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Dzień dobry 🌼 Hanuś 🌼 ja też już od dłuższego czasu nie potrafię i szczerze powiem, że mam już dość takiego stanu rzeczy. Trzym się ciepło 🌼 lexy 🌼 kanto 🌼 Emilia S 🌼 elvie 🌼 blondi-ania 🌼 Mandylia 🌼 iriss 🌼 Dobrego dnia Panie, mnie dzisiaj czeka mgr. :o

Witam Kobietki, jest 12:00 z groszami a mi sie dalej nic nie chce, jestem ogromnie zadowolona, że tu jesteście i jest Was tak dużo, no i topic przetrwał :):) Nic mi sie nie chce a najgorsze jest to, że muszę iść do pracy... może któraś z Was pójdzie za mnie, a ja w tym czasie czmychnę na zakupki, bo musze kupić nowe gaciorki. Trzymcie za mnie kciuki, żebym moje dzieciaki w pracy nie pozbijała. elvie-- dużo zdrówka 🌼, świetne zdjątka hanuś-- poradzisz sobie, ja w Ciebie wierzę 🌼 kanto-- trzymię za Ciebie kciuki, będzie dobrze 🌼 Agucha-- zdjątka świetne poza tym zostawcie maile to powymieniamy się fotkami życzę WAM milutkiego dzionka do wieczorka papatki 👄 ❤️

dzien dobry! milego dnia zycze! hanus-jaki dziwny post....jakos nie pasujacy mi do Ciebie..cos jak jakas prowokacja...hmm czasem nikt sobie nie radzi,ale ulozy sie:)

Lexy -> ja chetnie pojde za Ciebie do pracy, ale Ty pojdziesz za mnie na zajecia :P Czka mnieteraz laborka z jakze cudonym i wspanialam, pasjonujacym i porywajacym programem iGrafX :D BLEEEEE :P To co idziesz na wymiane? ;) Iriss -> ano nie pasujacy :) Ale moj ostatni post na 20toparolatkach wiele tlumaczy. Tzn czesc wypowiedzi do Malusi. I to nie jest prowokacja. Ja tez miewam problemy :] Tylko tutaj z nikim sie nimi nie \'dziele\'. Osoby, z ktorymi mogalbym sie podzielic, pogadac i uzyskac jakas podpowiedz sa w Olsztynie i Kętrzynie. A to troche daleko od Gdanska :( Moje najlepsze kumpele. One mnie znaja, od tej zlej i dobrej strony. Nie oceniaja, ale zwyczajnie pomagaja jak moga. tu nie ma tak dobrze :P Nie chce gadac o takich rzeczach, bo kazdy ma swoje problemy, a mi nie pomoze porozmawianie o tym. Tu trzeba dzialac! I dlatego pisze, ze sobie nie radze. Bo nie chce zeby tak bylo, a jednoczesnie nie wiem co zrobic zeby tak nie bylo. takie male bledne kolko. Ok, starczy mrudzenia, bo sobie wypracowana \"Gombrowiczowa gębe\" zszargam :P Ide na te zajecia. Modelowanie symulacyjne, bleee 3majcie sie :)

hanuś--- nie ma sprawy idę na tą wymianę, tylko musiałabyś przyjechac expresowo na Śląsk, co Ty na to???

Mala errata do slow \" mi nie pomoze porozmawianie o tym\": porozmawianie tez pomoze. Ale uwazam, ze o takich sprawach glupio rozmawiac na forum publicznym. Wole byc tu wesola, radosna, beztroska dziewczyna, czasem wredna i zolzoawta jak cos mi nie pasi, niz ta czasem bezsilna, z problemami i kompleksami :P To jest moja \"gęba\" :] POZDRAWIAM

Lexy -> Śląsk czy Gdańsk, co za roznica :P To Polska i to Polska, hihi Ale ja juz naprawde uciekam! :) Na lepszy humor: Facet stoi przed szpitalem i woła do żony: - Urodziło się? - Urodziło! - Chłopiec czy dziewczynka? - Chłopiec! - A do kogo podobny? - Nie znasz!

widze ze czesc z was sie tu przeniosla czesc jest na innych topiach........ Pozdrawiam Was

dobra, ja mykam do pracy... do zobaczyska wieczorem całuski 👄

No i ja w końcu tutaj zawitałam. Zyczę nam wszystkim aby ten topik był dla nas :) żebyśmy były z niego zadowolone i żby stał się niewidzialny dla niedobrych pomarańczowych. 🌼

Hej 🌼 No niemal przegapiłam, że tu jesteście. Ale się odnalazłam :-) Hanuś 🌼 ja chce na modelowanie symulacyjne!!!! Bardzo chcę! A na laborki to już zupełnie!!! Uciekam do domku. Pa!

Ja tylko na chwilkę. Z nauki dziś niewiele wyszło, bo MIGRENA postanowiła mi zepsuć dzień :( A to znaczy, że zaraz idę spać, a rano i tak obudzę się z bólem głowy i do tego niewyspana. SUPER... Pozdroofka dla wszystkich🌼 i witam nowe bywalczynie👄

Kanto -> juz spac??? WOW!!! Niezle :] Ja sie za to chyba walne i cos poogladam. Pewnie cd Losta (1 serie rypie) 🖐️

Gość VIKI 25
Czasc dziewczyny! 🖐️ No to i ja sie do Was przylacze! Moge? Od jakiego juz czasu sledzilam Wasz stary topik i nawet chcialam tam sie wkrecic ale zrezygnowalam. Ciesze sie, ze powstal nowy i mam nadzieje, ze milutko tu bedzie. :-) No to kilka słow o mnie: mam 25 lat (ale juz niedlugo), pracuje (na szczescie) i mam super faceta :-) :-) , z ktorym planujemy wreszcie zamieszkac razem. Ale co z tego wyjdzie, to niewiadomo- nie wszystko niestety zalezny od nas... :-( Ale mam nadzieje, ze jakos sie ulozy. A poza tym jestem chyba nie za bardzo powazna jak na swoj wiek ale mi osobiscie to nie przeszkadza ;-) ; czasami sobie troche pomarudze, no ale nie za czesto (tak mi sie wydaje). Na razie to by bylo na tyle. Spadam bo padnieta jestem-nadgodziny dzis mialam.... Pozdrawiam Was cieplutko. pa pa

Doczytałam początek w końcu. Lexy 🌼 - nieważne kto zerwał, ważne czy zależy Ci na tej miłości. Mój eks też zaraz po tym, jak skończył nasz związek szukał ze mną kontaktu, co mnie bardzo dużo kosztowało emocjonalnie, więc kazałam mu przestać. Przestał niestety, a ja cierpiałam tak samo mocno. Ważne też dlaczego nie jesteście już razem. Nie wiem, czy jestem dobrym doradcą, sama mam namieszane w życiu pod tym wzgledem jak po tajfunie ;-)

Witam kobietki 🌼 uff ja już po pracy yupi witam nowo przybyłe i oczywiście te z Was, które już wcześniej pisały dziewczyny dzięki za wszystkie Wasze rady, oczywiście sobie wszystko przemyślę i oczywiście powiem Wam jak to się potoczyło.. na razie mykam na kolację zjarzę jeszcze wieczorkiem 👄

liww 🌼 witam :) Lexy 🌼 a co Ty robisz, że pracujesz z dzieciakami?? Pani pedagog?? Hanuś 🌼 a ja swoich przyjaciół mam albo w Wawie albo w Filandii albo Portugalii :( buuuu i bardzo mi ich dzisiaj brakuje 😭. A jestem w błędnym kole od jakaiś 3 m-cy, całe szczęście, że często udaje mi się o tym zapominać :P kanto 🌼 viki 25 🌼 witaj ciepło

Agucha -- masz racje, jestem lektorem, uczę sobie dzieci niemieckiego... a prócz tego ucze sie w studium turystyki

azyjko dla ciebie 🌼 elvie 🌼 marta🌼 agucha🌼 liww🌼 hanuś🌼 kanto🌼 viki🌼 iriss🌼 lexy🌼 Ja miałam ciężki dzień, mam bałagan w domu i marzę o położeniu się spać, ale to za ok godz. Dobra ide się kąpać a potem posprzątać. Kolorowych snów

wszyscy ida spac ide zaraz i ja --- jednak dzien nie byl yaki zly:)okazalo sie ze moj Xiaze ma super poczucie humoru i chec rozsmiesznia mnie,rozpogadzania mojej bussssi:) --- 🌼-dla kazdej Pani:) nie bede wymieniala,bo i tak Kazda z Was wie,ze to dla niej:) :) Kolorowych Snów Mile Panie:)

Oj chyba mnie jaies przeziebienie lapie... Psikam jak... I katarek sie zaczyna-ehh niedobrze... :-( Dobranoc dziewczynki! 🌼 dla kazdej, kolorowych snoe Wam życze!

Gość chciałabym...
kolorowych snów zmykam