Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Dzień dobry:) Jak nocka?? u mnie cięzka, śniły mi się jakieś dziwne rzeczy, co chwila sie budziłam, a teraz chce mi sie spać.

BRY! A ja spalam jak zabita. Przebudzilam sie tylko jak Pablito wstawl do pracy. A rano jak wstalam znalazlam na biurku \'milusia\' notatke :) Teraz czas na zajecia sie udac. Milego dzionka Kobitki!

Dzien dobry:) o prosze pierwsza tu jestem:) patrze,patrze obserwuje wszystkie watki z udzialel 20latek i zastanawiam sie czemu nie wybierzecie wszystkie jednego -tak jak ja-ja juz bede wierna temu;) aaa male ostrzezenie -nie probujcie szpinaku,jest ohydny;/ viki 25 --mam nadzieje,ze juz troche lepiej sie czujesz,a jak nie to szybciutko idz do lekarza🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Ale jestem udana;/ tak sie cieszylam,ze jestem pierwsza a zagapilam sie i nie zauwazylam 4 strony:D buziaki ogromniaki:)milego dnia:)

DZIEŃ DOBRY !!🖐️ No i w końcu się wyspałam :) teraz piję sobie kawkę i ładuję akumulatory do pracy, bo dziś jadę wcześniej i mam jeszcze dwie grupy, więc trzymcie za mnie kciuki :) a tak to życzę miłego dnia i uśmiechniętej buzi :):): 🌼 dla każdej z kochanych Pań :D pozdrawiam 👄 🌼❤️

Dzien dobry Kobietki🖐️ Wpadam sie na chwile przywitac, powiedziec ze od kilku dni sypiam strasznie zle i snia mi sie dziwne rzeczy:( dzisiaj jade do domku bo musze....... Pozdrawiam Was serdecznie, zycze milego weekandu i dzisiajeszego popoludnia🌼 Trzymajcie sie❤️

Dzień dobry :) kanto 🌼 to migrena dzisiaj przeszła na mnie:( Jak się czujesz?? Emilia S.🌼 a mi się śniły były Pan:( Kiedy w końcu da mi spokój?? elvie🌼 bo do tamtego jestem bardzo przywiązana :) A ja szpinak bardzo lubię :) 🌼🌼🌼 i każdej z osobna :) Miłego :)

Witam dziewczyny. Widze ze nowe forum powstalo. Mam nadzieje ze tamte da sie jeszcze odratowac, ale puki co jestem z wami:) U mnie ok. Wlasnie powoli zbieram sie do Krakowa. Jade odwiedzic siostre i troche potanczyc. Moja niunia jedzie ze mna, bo bardzo dawno nie byla w Krakowie. Wracam w pon. Milego wekendu. Buziaki

Gość hanus
Ale fajny deszcz lał :D Szkoda tylko, ze tak krotko padalo :( Zaraz ide polazic po miescie, bo po deszczu jest takie super powietrze. Poza tym i tak powinnam gdzies sie ruszyc, bo ostatnio nigdzie nie wychodze Ale sie ze mnie kapec zrobil! OKROPNY Dzis wrocil Jose. Sasiad Pawla. Pojechal, tzn w sumie polecial, sobie 2 tyg temu do domu na swieta. I przywiozl nam po koszulce :) Fajowe. Jutro mam to przeklete zajecia, z powalonym facetem. Juz widze, ze kolejna draka bedzie. Bo sobie pewnie ubzdural, ze na jutro mamy przyniesc wypelnione ankiety ("tylko"105). A powiedzial, ze za 3 tyg. A "za 3 tyg" wypada za tydzien. Wiec pewnie bede z nim "konwersowac". BUC jeden!!!! Ale w ogole ja na sama mysl o tym kolesiu dostaje bialej goraczki. A co mowiac jak juz siedze na tych zajeciach?:P Chyba cos na uspokojenie sobie zaaplikuje, hehehe Bede dzis gotowac zupke. Jak ktos ma ochote na ogorkowa to zapraszam ;) JoFi -> fajnie, ze wrocilas :] Elvie -> jakos nigdy nie bylo mi dane jesc szpinaku. Ale w koncu sprobuje :] Potem wydam osad Tymczasem, Aloha :)

Łoj! Nie dos ze pomylilam sie we wlasnym nicku, to pomylilam jeszcze topiki. HEHE

Witam wszystkich!!! Ja w dniu dzisiejszym obudziłam się o 6:OO, bo zaplanowałam sobie ostrą naukę, ale oczywiście obudziłam się z okrutnym bólem głowy, więc na dzień dobry zaprzyjaźniłam się z tabletkami przeciwbólowymi :(. Na szczęście dziś podziałały, bo wczoraj to lepiej nie mówić. Potem były zajęcia i zapowiedzi kolejnych egzaminów - nie wiem, jak ja z tym wszystkim wyrobię, ale jakoś będę musiała, niestety. Teraz jestem w domciu i zjadłam pyszniutki obiadek. Babcina kuchnia - nie ma wiele lepszych rzeczy na tym świecie :) Hanuś - niestety, jak mnie głowa boli, mogę tylko spać, choćby w środku dnia. 🌼 Lexy - jak tam dzieciaki? Mocno dały ci w kość? 🌼 Agucha-ropucha - jak przeszła, to szczerze współczuję, ale mnie chyba jeszcze nie opuściła, więc może tobie się trafiła jakaś mniej wredna... Jakoś w każdym razie idzie. 🌼 viki 25 - jak tam zdrówko? Co lekarz powiedział? Bo byłaś chyba? 🌼 Emilia S. - i co, wyspałaś się? Życzę miłych snoof 🌼 Dla nie wymienionych 😍, bo widzę, że coraz więcej nas tu zagląda.

Gość hanus
Musze sie pochawalic :) JESTEM CIOCIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Moja bratowa urodzila 1.5h temu :D Chlopczyk, 4 kg. Tyle wiem. I widzialam zdjecie, bo brat mi mmsa wyslal. Jaki sliczny :D:D:D:D Czyli mam chyba plany na wekend majowy. Jade 'obejrzec' bratanka :) HURRRRA :D

Gość hanus
I znou literowka w nicku :) Ale to z radosci :P

Tak w ogole, to napisz cos o sobie: gdzie mieszkasz, co i gdzie studiujesz, jakis facet?. No, cos o sobie :)

Faceta - brak, niestety :( i coraz mniej wierzę... Nieważne, takie mam różne dziwne zajawki. Gdzie mieszkam? Śląsk, a konkretnie to stolica tego pięknego, naturalnego, zalesionego :P regionu. Studia? Drugi rok i na razie nie widzę się na trzecim, ale się zobaczy. Coś o sobie: głowa w chmórach, a nogi mocno na ziemi. Mam mnóstwo planów, z których niewiele udaje mi się zrealizować :) Jestem okropną idealistką, co coraz więcej osób uważa za wadę, a ja myślę, że to pomaga w życiu, wiem przynajmniej w co wierzę, co akceptuję, co mnie razi, z czym się nie zgadzam. Uwielbiam czytać książki, uwielbiam pisać. Nigdy nie wychodzę z domu bez pióra i zeszytu :) Wiem, że to dziwne, ale tak już mam. Co jeszcze? NIe wiem, a co chcesz wiedzieć?

Emilia S. - płacz, płacz. Ja beczałam wczoraj, zupełnie bez powodu :)

Gość hanus
A co studiujesz? I wybacz laictwo moze, ale co jest stolica Slaska? I ktorego gornego czy dolnego?

Przepraszam, zart okrutny :) Ale mam taaaaki dobry humor :) Jakbym to ja urodzila, hehehe Ja studiuje jeden z najbardziej oklepanych kierunkow, czyli Zarzadzanie i marketnig. Ale specjalizacje mam juz nie oklepana, bo takich jest kilka w Polsce, tzn: zarzadzanie wiedza i informacja. A studiuje w Gdansku, na polibudzie EmiliaS -> rycz, Mala, rycz :P Placz oczyszcza ;)

witam ja już po pracy a jutro mykam sobie do Katowic zwiedzać hotel Qubus :) Hanuś -- gratulacje !!!!!!!! Emili S. --- wypłaczsię, bo mówią, że płacz oczyszcza kanto --ja też mieszkam na Śląsku, co prawda nie w stolicy regionu, ale to Śląsk pozdrawiam mykam na serialik potem do Was zajrze buziaki dla wszystkich Kobiet 👄

Hanuś 🌼 gratuluję :) to pewnie dostanie Ci się \"matkowanie\" :)?? Fajna sprawa, jak już mam swoją córę ;). A czem takie studia?? A na którym Ty jesteś roku?? Tigra21 🌼 witamy w gronie :) kanto 🌼 nawet jak mam full nauki to i tak nie potrafię się zmobilizować, żeby wstać o 6, podziwiam :) Emilia S. 🌼 👄 na poprawę nastroju ;) Lexy 🌼 a po co masz zwiedzać hotel?? I w jakiej miejscowości mieszkasz?? A ja piję sobie piwko, w tle leci Nils Petter Molvaer i się wkręcam... ;)

Agucha--- zwiedzam jutro hotel,bo uczę się w studium turystyki, no i moja babka z zajęć praktycznych nam to załatwiła, bo mam też zrobić praktyki w hotelu i dla porównania wiedzamy jutro Qubusa. A mieszkam w Piekarach Śląskich. A Ty gdzie mieszkasz? Też na Śląsku?? pozdrawiam i życzę cukierkowo kolorowych snów ja mykam pod prysznic, poczytam i do łóżeczka papatki 🌼 👄 ❤️ 🖐️