Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Witam! 🖐️ Wcale chora nie jestem!!! :-) Wczoraj wieczorem tak sie zapowiadalo, ale pokichalam sobie troszke i mi przeszlo. Nieraz tak mam-czyzby alergia jakas? Przewaznie mnie tak wieczorem bierze. Ale cale szczeście, ze to \"falszywy alarm\". Mi dzis dzien szybko minal- ostatnio w ogole czas mi szybko mija- wydaje mi sie, ze co chwile jest juz piatek-faaajnie... a dzis rano to taki zakret ze mnie byl, ze nie wiedzialam jaki jest dzien :-o Wszystko przez ten poniedzialek wolny. W pracy znow sie troche nameczylam-tyle mamy pracy, ze nie nadazamy. Juz myslalm, ze w sobote bede musiala isc ale szef nic nie mowil, tak wiec raczej mam wolne. Moze sie wyspie w koncu??? Chociaz watpie-zawsze jak moge dluzej pospac, to predko sie budze-tez tak macie? Emilia, Azja ---> ja dzis tez mialam jakis dziwny sen- co to sie dzieje??? Agucha ---> wiem cos o migrenie... Jak mnie \"zlapie\", to jest ciezko. Chociaz ostatnio-odpukac-nic sie nie dzieje. Tigra ---> a ja nigdy nie bylam w Krakowie, a tak bym chciala... Kanto ---> nie bylam u lekarza-napisalam wyzej, ze to \"pomylka\" byla :-) Hanuś ---> gratulacje Ciociu!!! No to spadam. Chyba musze troche wczesniej klasc sie spac, bo rano mam problemy ze wstaniem... 🌼 ❤️ dla kazdej z Was, pozdrawiam, spijecie spokojnie, Pa pa pa

Macie rację, popłakałam i mi przeszło. Poza tym kumpel zadzwonił że potrzebuje mojej pomocy na 15-20 min i nawet przyjechał po mnie, ale z 20 min zrobiły się 2 godz, ale WORDA ma opanowanego do perfekcji:) Dzięki temu że mu pomagam, teraz muszę się nauczyć obsługiwać Accessa i jakiegoś progarmu graficznego - nie umiem robić slajdów i tym podobnych rzeczy, anwet nie wiem jakie programy do tego służą. Padam na pyszczek, pogadam chwilę z misiem i ide spać - jutro do pracki. Dobranoc

Do 4 kg dolaczylo 58 cm i imie: Adrain :) Kawal chlopa z tego maluszka ;) A nie tak do konca bede matkowac, bo brat z bratowa mieszkaja 350 km od mojego miasta. Od Gdanska to pewnie i dalej :( Ale jedziemy na wekend majowy :D Dobranoc :classic_cool:

no nareszcie was znalazłam, mogę się dołączyć? całusy👄 dla wszystkich dobry ten pomysł z nowym topikiem ale mam nadzieję że tamten nie zniknie ja natomiast znikam bo strasznie chce mi się spać 🌼❤️👄

Kobitki, kto poradzi jak nie wy. Szukam korektora. Czytam cos w necie, ale juz mi glowa peka z nadmiaru informacji:P Chodzi mi glownie o zatuszowanie cieni pod oczami. Bo niestety odziedziczylam takowe po mamie :/ No i oczywiscie zeby sie nie walkowal, tzn dobrze \'wtapial\' w skore, nie zbieral się w zagłębieniach przy oku, nie splywal i pokrywal rozne niedoskonalosci. Ogolnie chyba wiecie o co mi chodzi:P No i zeby za bardzo kieszeni mi nie zgwalcil :P Czekam na jakies opinie, bo moj obecny juz na oparach jedzie:P

Witam wszystkich, dzień piękny za oknem. W końcu cieplutko, milutko, powietrze pachnie wiosną, a mnie ten zapach daje takiego kopa do działania, że szkoda gadać, mogłabym latać... Po południu pójdę sobie na długaśny spacerek i będę sobie podziwiała moje kochane osiedle, którego uliczki znam już na pamięć, bo mieszkam tu całe życie. Może przejdę się też do lasu, nie byłam tam chyba z 10 lat. :) hanuś - ja używam korektora z Avonu i mi odpowiada. Ale wcześniej miałam taki z Manhattanu i też był świetny, chyba nawet lepszy niż ten obecny, ale jest troszkę droższy i jakoś tak wyszło, że zmieniłam. Ale nie będę ci nic radzić, bo to też zależy od twojej skóry. To co odpowiada jednemu, nie koniecznie spasuje komuś innemu. Miłych łowów życzę i daj znać, co wybierzesz. 🌼 Ja zmykam narazie, bo czeka na mnie stos ustaw do przeczytania :(

PS, zauważyłam, że nasze grono się powiększa :) 😍 dla wszystkich nowych i obecnych 🌼

hello:) hanus--max factor jest najlepszy:)polecam pozdrawiam:)))

Hanus, ja tez mam problem z cieniami. Uzywalam kremu Ziaji, ktory mial niby likwidowac since i opuchlizne ale skutkow niestety nie widzialam... Teraz mam zel z flosleku i wydaje mi sie, ze jest troszke lepszy ale i tak korektora musze uzywac :-( Jak na razie mam Miss sporty ale chyba skusze sie na jakis inny. W plynie sa podobno dobre. elvie, a ten max factor jest w plynie, czy w sztyfcie? Pozdrawiam 🌼 ❤️

Dobra kawa, rozmowy o rzeczach ważnych i tych mniej ;), spacer w słońcu i aż się mordka uśmiecha. Milusi popołudnie dzisiaj miałam :) U mnie wiosna całą parą. Hanuś 🌼 niestety nie pomogę, nie używam korektora 👄 wszystkim :)

viki 25 --korektor jest w sztyfcie,jest rewelacyjny:) szczerze polecam:) Dobranoc🌻

Rzeczywiscie pusto... A ja cos sie nie moge zabrac, zeby zrobic cokolwiek... Jeszcze w pizamie chodze-az wstyd!!! :-p Zaraz doprowadze sie do porzadku i biore sie za pranie. Pozdrawiam cieplutko, pa pa!!! 🌼 🌼 🌼

viki 25 - mnie się też nic nie chce, a piżamką się nie przejmuj, ja paraduję tak samo. :) A w domku pusto. Wszystkim się wybyło i zostałam sama. Miałam się ostro zabrać za robotę, ale siadłam i obejrzełam \"Anię z Zielonego Wzgórze\" Nie wiem jak to jest, że uwielbiam ten film, chociaż przez książkę za nic nie umiałam przebrnąć. Ale i tak wolę te kolejne części, a nie sam początek :) Wszyscy wokoło się zakochują... Wiosna, wiosna... :) Pozdrowionka dla wszystkich.

A w Gdansku dzis padalo. Teraz slonce przeblyskuje, ale jest tylko ok 7-8 st.C, czyli okropnie zimno!! A my dzis z Pawlem zaplanowalismy sobie wycieczke do parku oliwskiego. Ale nie dalismy sie deszcowi ;) Pogoda nie za bardzo do spacerow, ale poszlismy do muzeum. Byla wystawa o Kaszubach. Jakie przepiekne hafty sa wystawione!!!!! Nosz cuda istne!!!!! Teraz Pablito sie uczy, a u siebie robie projekt. Niby robie:P Bo przeciez uzaleznienie o kafe robi swoje, hehe Kanto -> ja na codzien tez mam problem ze spacerami. Nie chce mi sie po raz enty chodzic potych samych ulicach tego samego niezmiennie Wrzeszcza. A na dluzsze wyprawy to na co dzien czasu nie ma. Mam niby lasek naokolo akademika, ale tam dosc niebezpiecznie samemu :/ A co do korektora - ja nie lubie avonu :P Mialam kiedys pare rzeczy i stwierdzilam, ze te firma to bubel :P Moze akurat trafilam na te gorsze kosmetyki, ale juz nie moge sie przekonac. Viki -> to lacze sie w bolu ze wspolnym problemem! Ja mialam juz rozne zele, kremy pod oczy i ogoleni: lipa! Zbyt duzych efektow nie ma , wiec dalam sobie z nimi spokoj. Pozostaje korektor Elvie -> przy najblizszej okazji sprwdze ten Max Factor. Dzieki A dostalam propozycje od kumpeli odnosnie korektora Maybelline. Sprawdzilam juz i genialnie sie roprowadza. W ogole dzieki za wszelkie rady i porady ;) Dobra starczy tego stukania w klawiature:P Milego wekendu :)

...jestem sama... i na kafe i w zyciu:( zostawil mnie -powod -denerwuje go+nie pozyczylam mi pewnej rzeczy(bo nie mialam mozliwosci) nic nie moze wiecznie trwac..:(

elvie - nie jesteś sama. W każdym razie nie tutaj. A w życiu? Pewnie też nie, tylko tak wyszło... Za niedługo wszystko się odmieni, zobaczysz.

kanto --dziekuje dzis jeszcze tego nie rozumiem,bo za bardzo boli:(

witam wieczorem 🖐️ elvie-- trzym się laska, wszystko będzie ok, tu nie jesteś sama, masz Nas, chodź tylko wirtualnie 👄🌼

Elvie -> uchy do gory!!! Pamietaj, ze tu mozesz marudzic ile wlezie. To pomaga :)

Elvie Kochana! Nie smuc sie! Jeszcze znajdziesz swojego, prawdziwego Xsięcia. Wiem, ze z poczatku jest ciezko ale dasz rade! Jestesmy z Toba i jakby co, to tak jak Hanus napisala-marudz smialo! Trzymaj sie dzielnie! ❤️ ❤️ ❤️ dla Ciebie.

elvie❤️ witaj w klubie niestety :-( I pamiętaj, że tu zwsze możesz się wyżalić, mi to trochę pomogło, pomoże i Tobie ❤️

elvie - nie za ma co. Będzie dobrze. Marudź, płacz, narzekaj, a za jakiś czas obudzisz się rano i uśmiechniesz się do swojego odbicia w lustrze, zobaczysz. Wiem, że boli, przekro mi. 🌼 - to dla ciebie. :) Teraz już do łóżeczka, bo za długo ostatnio przesiaduję na kafe, a potem ziewam przez cały dzionek. Dobranoc, miłych snoof wszystkim życzę.