Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

kanto 🌻 glowa do gory:) ❤️ Pozdrawiam Was Wszystkie🌻

witam:) u mnie slonce swieci:):):) pozdrawiam:)

🖐️ Agucha, Aneta, elvie ---> sprawdźcie pocztę-cosik tam wysłałam. Oczywiście wciąż nie wiem jak dodać załączniki na interii i posłużyłam się \"szybkim mailem\". Nie wiem czy całej reszcie cos wysyłać, bo nie chcę, żeby później było, że skrzynki zaśmiecam. Więc jak ktoś jest chętny, to proszę o wyrażenie pisemnej zgody ;-) ;-) ;-) U mnie w sumie nic ciekawego się nie wydarzyło... Same nudy... :-( I pogoda nieciekawa. Dopiero dziś trochę słońce wyszło ale co z tego, jak za chwilę znów padało. Byczyłam sie cały czas, nie robiąc praktycznie nic-leń ze mnie! :-p Ale po to chyba są długie weekendy, nie? A u Was jak tam? Też chyba Was słodkie lenistwo ogarnęło, co? Cisza taka na topiku... Uciekam dalej nic nie robić . Trzymajcie się ciepło, pozdrawiam, buziaki 👄 i dla wszystkich 🌼 ❤️ Pa pa! 🖐️

no wreszcie coś się ruszyło na naszej stronce, czyżbyście się tak rozleniwiły ? ale cotam ja będę mówić w końcu ja też nic nie pisałam ale teraz nadrabiam zaległości zwłaszcza że byłam z moim tatą na piwie i język mi się trochę rozwiązał:-) cały dzień dzisiaj było cudne słonko, szkoda tylko że dopiero teraz bo po jutrze wracam do pracy a na wekend znowu na południu ma lać:-((i gdzie tu sprawiedliwość?) byłam dzisiaj na pierwszym terminie na bezrobociu i doznałam szoku , bo nastawiłam się na ciężką awanturę w sprawie tych szkoleń i ofert pracy jakimi dysponują a tutaj pani mnie podeszła z innej strony i kazała przyjść ponownie dopiero 1 czerwca.Dzięki temu będę miała czas na wyjaśnie nia , bo do końca tego miesiącsa ma być wyjaśnione czy porozumienie między ARR a PUP dojdzie do skutku a ja na tym nie stracę w razie czego bo oferty pracy dadzą mi najwcze śniej w czerwcu a ja do tej pory będę robiła dalej na \"lewo\" w byłej firmie . Tak więc kasa dalej będzie spływać i może w końcu coś się ruszy do przodu. Mam wrażenie , że Ten na gorze mi postanowił pomóc i dzięki Mu za to.(będę się bardzo cieszyła jeżeli coś z tego mojego chaotycznego pisania zrozumiecie:-) ) Co tam dziewczynki u Was? Kanto❤️ czym się tak przejmujesz? jeżeli jest Ci ciężko to pisz mnie to pomaga bo jak widzisz piszę i piszę:-):-):-) pozdrawiam dziewczynki bardzo gorącą i zmykam na pocztę sprawdzić co mi tam viki przysłała Viki❤️ z góry dziękuję 🌼❤️👄

Hej :) viki25 🌼 do mnie możesz wysyłać bez pytania :) Aneta_25 🌼 widzisz i w sumie na razie wszystko dobrze się skończyło :) kanto 🌼 elvie 🌼 Lexy 🌼 Hanuś 🌼 Emilia S. 🌼 🌼 🌼 🌼 i każdej z osobna. Miłego dnia lenistwa :)

Witajcie Kochane! 🖐️ W końcu słońce wyszło!!!! I to jakie!!! Aż żyć sie zachciało! :-) :-) :-) Szkoda tylko, że weekend sie kończy... Chociaż nie wiem czy ja do pracy dopiero w poniedziałek nie pójdę-muszę się jeszcze dowiedzieć. Dziś zakupy-podejście trzecie ;-) Wypadałoby (razem, czy oddzielnie...? hmmm...) w końcu jakieś spodnie kupić, bo prawie wszystkie mi na d.... wiszą! Schudłam ostatnio (mimo woli) i przytyć nie mogę! A trochę bym chciała-dziwne nie? Wiekszość się odchudza a ja odwrotnie. No to uciekam. Idę sobie "oko zrobić" i takie tam... ;-) Odezwę się wieczorkiem. Pozdrawiam 🌼 🌼 🌼

No i mam wolne do poniedziałku!!! :-) Ale faaajnie!!! Spodnie w końcu kupiłam! Nie są dokładnie takie jak chciałam ale \"okazyja\" była-ze 109zł. na 39-aż grzech nie kupić ;-) No to uciekam, dobranoc, pa pa! Aaaa, mam pytanko jeszcze: używała któraś z Was jakieś balsamu brązującego? Nie to, żebym zwolenniczką opalenizny mocnej była ale by się przydało tak lekko kolorków nabrać. ;-) Zastanawiam się nad tym Garniera-może ma go któraś?

Agucha--> dobre te smoczki i porsche :-) :-) :-) dzięki, hi hi hi

Dzień dobry, a ja na chwile zobaczyc co sie dzieje:) Jak nadrobię zaległości w czytaniu to napiszę co u mnie:) Miłego dzionka:)

No to ja juz wrocilam :) W sumie to juz wczoraj, ale nawet kompa nie wlaczalam, bo praktycznie nie spalam zeszlej nocy i trzeba bylo odespac. To poszlam spac po 21 :] Teraz ide na zajecia. Poczytam i cos napisze pozniej. Milych dzionkow :)

Szkoda że długi weekend już mija, z resztą ja na sobote i niedzielę jadę do szkoły szkoda. Wczoraj byliśmy nad morzem-zrelaksowałam się, bo Mąż ganiał za naszym półtorarocznym szkrabem. Biegiem leciał do morza, a w zeszłym roku bał się fal , najadł się piasku i wogóle fajnie się bawił. Tak sobie wyobraziłam, że w następnym roku oba szkraby będą tak szaleć po plaży a ja bedę śliczna i szczupła (!!!) Mam zdjęcia znad morza więc proszę zgłąszać zapotrzebowanie ;) Ja w tym roku nie mogę się opalać i też myślę o takim balsamie brązującym tylko czy cięzarne mogą

witajta wszyscy 👄 ja miałam balsam brązujący i sobie chwalę :) nie jest to efekt oplenizny, ale i tak skóra miała ładny kolorek :) blondi-ania ja poproszę :) viki 25 hihi ;)

Blondi ja poproszę zdjęcia. Myślę że spokojnie możesz czegos używać, spróbuj czegoś delikatnego, moze Johnsona widziałam jakieś balsamy. Agucha jaki ten balsam, bo czegoś szukam i tyle tego jest że nie wiem sama co wybrać:(

Przepraszam, jeszcze nic nie przejzalam, nie przeczytalam zaleglych. Jutro - i pro-miś ;) Ale powiem tylkotyle, ze Pablito to moj najwiekszy skarb!!!!!!!!!!!! ❤️ Zycze wszystkim kibotkom takiego mezczyzny:)

Oczywiscie mialo bym Kobitkom, nie kibotkom :P [przez przypadek slowko powstalo, ale spodobalo mi sie:P ] To dobrej nocy Kibotki!!!!

Emilia S. 🌼 używałam Ziaji, masło kakaowe, ale w tym roku przestawiłam się na jedwabisty balsam do ciała Dove z drobinkami jedwabiu. Rewelacyjnie mieni się w słońcu :) Kolastny nie polecam, bo mi akurat brudziła ubranie. Testowałam jeszcze kilka, ale nazw w tej chwili nie pamiętam. Pozdrawiam ciepło i kolorowych snów :)

W koncu moze napisze cos od siebie. W koncu przeczytalam zalegle wpisy i mam chwile. Wekend minal szybko. Za szybko. No i bylam krocej niz myslalam :( Bylam u babcie w szpitalu. Przez te dni co bylam to codziennie. Ciezko z babia :( Ma niedowlad prawej strony ciala, duze klopoty z mowieniem, z przelykaniem. Bo oprocz wylewu miala potem jeszcze udar :(:( Lekarze na pozatku powiedzieli, ze przygotuja babcie tylko do siedzenia :O Caly cas \'zmuszalismy\' babcie do mowienie, do ciwczen, masowalismy, zeby jej sie nie zastaly miesnie. Lekarze troche marudzili, ze za wczesnie, ze jeszcze nie mozna, ale kazdy maswoja opinie. Widac, ze babci jest ciezko, ze ktos non stop musi sie nia zajmowac :( Bo babcia dotad wszystko robila sama, niepotrzebowala nicyjej pomocy. Teraz bedzie ona jej niezbedna. I babcia sie meczy z tym :( Ale mimo tego, ze jest ciezko to ja wierze, ze bedzie dobrze!! Napewno babcia nie bedzie juz ta sama babcia, ale najwazniejsze, ze zyje!!!!! We wtorek babcina pani doktor powiedziala, ze bede uczyc babcie chodzic!! :D Wujo ma lysa lepetyne. Smiesznie wyglada :) Ale nie tak zle jak to cioca mowila:P W przyszlym tyg ma 4 chemie. Potem maja mu robi kolejna tomografie, zeby zobacyc czy ta chemia cos daje. W ogole wujo sie strasznie zalamal przez babcie :( Wie, ze jej stan jest bardzo powazny, ale najgorsze jest to, ze nie zdaje sobie sprawy, ze babcia bedzie teraz kaleka, ze bedzie wymagala opieki. Calkiem jak wujo, bo jemu tez praktycznie nic nie wolno robic, nie moze sie przemeczac, przeziebic, bo nie bedzie mogl brac chemii. Kurna jak sie wali to sie wali wszystko :( Ale dosc smutnych wiesci... Odwiedzilam tez mojego maluskiego bratanka, Adrianka :) I teraz super wiadomosc: bede chrzestna :D:D:D A ten maluch jest naprawde slodki!! Placze tylko jak jest glodny, a tak to spi i spi i spi:P Bratowa nazywa go Chrobotek, bo takie smieszne dzwieki wydaje :P Narobilam sporo zdjec to wysle przy okazji. Kto chetny?? A tak przy okzji, co do wszelkich maili: zdjeciowych i niekoniecznie to ja sie pisze wszystkimi 4 lapkami 🖐️🖐️🖐️🖐️ ;) Dzis sie wzielam za sprzatanie lazienki. Bo tragicznie wygladala!!!! Wiadomo jak to lazienki w akademikach.. Nikt o to za szczegolnien ie dba, nawet mieszkancy poszczegolnych lacznikow, bo to przeciez nie ich :O A grzybek szarzuje :O:O A od taki grzybek to czasem atakuje :P No to posprzatalam, bo dziewczyny to takie standardowe, widoczne miejsca sprzataja. Powinnam jeszcze pokoj posprzatac, ale dzis juz nie mam sily. Jutro, albo w przyszlym tyg. A teraz czekam az Pablito wroci z pracy. Stesknilam sie za nim przez te pare dni. A ostatnio cos niefajnie sie u nas dzialo :(:( Wczoraj tez bylo starcie. Ale to tez przez ta cala sytuacje w rodzinie :(:( No i co jak co, ale Pawel to jest najukochansza istota na swiecie!! Jakby nie bylo niefajnie ja niepozwole, zeby cos popsulo nasz zwiazek!! Bede walcyc. Bo warto! Kurde, ale sie rozpisalam. Sorki :P To juz koncze. Pozdro dla wszystkich Kobitek :)

czesc...mam 24 lata więc chyba zaliczam się do dwudziestoparolatek:)...postanowiłam dać dużego prztyczka w nos mojemu facetowi, który chyba poczuł się zbyt pewnie i dałam mu troche dzis popalić...wkurzyło się biedactwo ze nie mam najmniejszej ochoty się dzis z nim spotkać...hehehe mam nadzieje, że moge się do Was podłaczyć:)idę sobie poczytać:)

macie babaki, cos na doksztalcenie :P Mężczyźni są jak dobre wino... ...zaczynają jako winogrona a naszym zadaniem jest deptanie po nich i pozostawianie ich w ciemnościach aż dojrzeją do czegoś co chętnie chciałybyśmy mieć do dobrej kolacji... Eviaczek -> czesc!!