Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię się ważyć

45 kg i 165 cm + drobna budowa

Polecane posty

Gość nie lubię się ważyć

Czy wg was powinnam przytyć, Jestem szczupla, ale nie mam zadnej anoreksji.

jak masz dobre proporcje, to nie tyj specjalnie! ja marzę o wadze 48kg... a mam 50 ;)

Gość avika
ale masz super!! mi brakuje 2 cm do 170 :O tak bym chciała miec już te 170! i ważę 52-53 a chce schudnąć do 49 jakbym ważyła 45 to byłabym w 7 niebie :)

Gość nie lubię się ważyć
Ponoć mam wyjątkowo zgrabne nogi. Znam kilku chłopakow ktirzy mowia ze mam swietna figure, moj wlasny takze nie narzeka..to ze jestem chuda slysze od dziewczyn...mama i babcia tez kaza jesc..ale mowai ze jestem ladnie zbudowana. Szczupla bo szczupla..ale ze ladnie. Ale wiadomo, mama, chlopak czy tez babcia nie powiedza nigdy nic zlego.. a wy jak sadzicie?

Gość problemytomojaspecjalnosc
jejuś ja waze 42kg i mam tylko 156 cm i mowia ze jestem zajebiscie chuda wiec ciebie to se nie wyobrazam poprostu , szkielet?

Gość oczywiscie ze przytyc
wazysz za malo. Ja mam 170cm i waze niestety teraz tylko 51-52 kg, o duzo za malo:( zle sie z tym czuje.

Gość nie lubię się ważyć
Nie, nie szkielet, bo jestem drobna. A to troszke innego jak ma sie normalna budowe i malo wazy...a drobna budowe i sie malo wazy...

Gość przytyć jest bardzo cieżko
Ja na przyklad waze podobnie, ale bardzo bym chciala przytyc...tylko jak!?

Gość 49 168
a moim skromnym zdaniem to jestes idealna ja waze 49kg i mam 168 i uwazam ze nie jestem za chuda

Gość kikit
ja mam 164 i waze 47 i tez czesto slysze ze chydzielec jestem,ale co zrobic jak nie moge przytyc...wazylam sie ostnio na aptecznej wadze i tam mozna zrobic sobie takze pomiar tkanki tluszczowej i wszysko jest w normie ...takze lepiej specjalnie sie nie objadac bo lepszy jest przyrost miesni niz tlusczu.....

Gość taaaaa
będą Ci tak wmawiać, że jesteś za chuda do samej śmierci. Uwierz swoim bliskim- dobrze ważysz i- mam nadzieję dobrze się z tym czujesz? Chudość, czy grubość to osąd względny, jak pewnie sama wiesz- a jak nie wiesz, to poczytaj odpowiedzi w twoim temacie! Ja mam 40 lat i od 20 ważę tyle samo-48 kg. Jak przytyję 4 kg to jest wszystko, a i to przy wieeelkim wysiłku- i zaraz mi spadnie. To co? Mam dać się zabić? Zauważ, kto Ci mówi, że jesteś za chuda? Przeważnie te osoby, które też nie są zadowolone ze swojej wagi(nadwagi). Według nich ile byś nie przytyła, to i tak będziesz za chuda- bo one takie nie będą!! Aha, mój mąż , moje dzieci i rodzice mówią, że świetnie wyglądam. Moja szczupła szwagierka mówi, że jak na swoje lata mam świetną figurę, 18-letnia córka też, natomiast szwagierka z nadwagą, kiedy tylko jest ten temat, twierdzi, że jestem za chuda i powinnam przytyć. Tylko, że ja jej nie mówię, że powinna schudnąć!!!!

Gość nie lubię się ważyć
Dokladnie...czemu ludziom przy kosci nie wytyka sie ich tuszy, bo to nie stosowne..a jak ktos komus sie wydaje za chudy, to nie ma zadnych oporow by mowic i wytykac to komus. To nie jest mile.

Gość Ja też mam ten problem
Mam 164 i waże 49 kg.Ciągle slyszę że estem chudzielcem.

Gość a ja to ci powiem
ze chcialabym tak wazyc jak ty:)

Gość dolores86
zgadzam sie z taaa ze kwestia oceny czy dana osoba jest chuda czy wygląda dobrze jest względna.od swojej kuzynki , która waży za duzo usłyszałam , ze wyglądam jak anorektyczka.od mojej bardzo dobrej i pogodnej koleżanki, która notabene też ma lekką nadwagę , usłyszałąm , że jestem szczupła , ale w żadnym wypadku nie za chuda i wyglądam bardzio dobrze.moja kuzynka ma masę kompleksów , natomiast koleżanka jak juz wspomniałam to pogodna osoba, która wielkich kompleksów nie ma . wnioski wyciągnijcie same.