Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolona

--- Nierówny cykl miesięczny ---

Polecane posty

Kobitki! Ja to chyba naprawde mam ten \"zegarek\" biologiczny jakis nienaregulowany ;-) Zawsze praktycznie mialam nieregularny okres, ale teraz to juz jest przesada!! W styczniu spoznial mi sie 3 tygodnie, poszlam do gina (pogodzona juz z mysla, ze jestem w ciazy) - ten przepisal mi luteine i w lutym okres dostalam.... Ale on stwierdzil, ze widac (cyt.) \"taka moja uroda\" i tyle, i nic z tym zrobic sie nie da. Od tamtej pory okresu nie mam (a w ciazy juz nie jestem na pewno - z braku \'laku\' ;-)), czyli ani w marcu, ani w kwietniu nie mialam tej watpliwej przyjemnosci. Ale zaczynam sie juz niepokoic troche. Do lekarza pojde i pewnie znowu popatrzy na mnie jak na hipochondryczke... Dodam tylko jeszcze, ze w marcu schudlam jakies 4 kilo, wiec to mzoe tez ma jakies znaczenie. W kazdym razie.... Czy ktoras z Was brala moze cokolwiek, co pomoglo jej wyregulowac cykl? I czy mialyscie keidys takie dlugie zastoje? Pozdarwiam!

Gość milaczek
Słońce miałaś robione hormony? Ważny jest estradiol, a twój przypadek (schudnięcie) sugeruje jego spadek! Z naturalnych metod polecam pić malwę lub na wyregulowanie cyklu jeść castagnus (takie ziołowe tabletki z niepokalanka), ale lekarzem nie jestem, więc lepiej zmuś swojego żeby ci dał skierowanie na badania lub zmień go!