Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Syndi

Profesjonalne Kursy Fryzjerskie!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 by艂am w Select ! Wika wymiata :D chodz膮ca torpeda w艣r贸d instruktor贸w :D mia艂am swoje stanowisko, czu艂am sie jak w prawdziwym salonie ... normalnie mia艂y艣my klientki i non stop praktyka i to mnie przekona艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Faustos
Polecam szko艂臋 fryzjersk膮 na Podwalu, na warszawskiej star贸wce. Wi臋cej informacji na szkoly.zdz.edu.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny wybiera sie kto艣 na ten kurs weekendowy od 29.07 do select ? Ja za艂apa艂am si臋 w ostatniej chwili na miejsce i jestem ciekawa jak jest na takim grupowym kursie ... Czyta艂am wiele pozytywnych opinii o tym kursie ale je艣li jest tu jeszcze kto艣 po szkoleniu to prosz臋 o opini臋 ;)dzi臋ki !;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim ostatnim kursem by艂o kreatynowe prostowanie w艂os贸w z Amazon Keratin. Du偶o klientek mnie pyta艂o czy robimy w salonie, a tylko jedna fryzjerka jest po kursie. Nie mog艂y艣my odmawia膰 klientkom, wi臋c we dwie ju偶 na pewno damy sobie rad臋 teraz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*keratynowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KajaT
Zajrzyj te偶 koniecznie na stron臋 http://andrzeja25.pl/szkolenia/ . To profesjonali艣ci, u kt贸rych znajdziesz w ofercie najr贸偶niejsze szkolenia. My艣l臋, 偶e to dobra i rozwojowa opcja, kt贸ra powinna przypa艣膰 Tobie do gustu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie , Nie mam poj臋cia od czego zacz膮膰 :o mo偶e na pocz膮tku powiem 偶e z zawodu jestem fryzjerem nie pracuj膮cym tzn po drodze wychowywanie dzieci studia inne prace ..po 15 latach chc臋 si臋 wyrwa膰 z domu szuka艂am pracy biurowej lecz niestety w naszym regionie jest ci臋偶ko ..od d艂u偶szego czasu mysl臋 o jakim艣 szkoleniu kt贸ry wprowadzi mnie w nowe tajniki fryzjerstwa. Podstawa jest mi znana na potrzeby rodzinne typu 艣ci臋cie trwa艂a czy pasemka nie s膮 mi obce ...a to za ma艂o . My艣l臋 o dokszta艂ceniu sie z zakresu fryzjerstwa i w przysz艂o艣ci otworzeniu co艣 dla siebie . To jest ostatni gwizdek jestem juz przed 40 .Prosz臋 Was dorad藕cie co艣 mi bo za choler臋 nie wiem od czego zacz膮膰. My艣la艂am r贸wnie偶 o typowym stanowisku dla dzieci we Woc艂awiu w Magnolii widzia艂am tego typu stanowiska fryzjerskie dla dzieci ...Lampka mi sie zapali艂a ale chyba nie wiem od jakiego kursu zacz膮膰 . Prosz臋 o kilka s艂贸w porad co Wy by艣cie zrobi艂y na moim miejscu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NOVA Centrum Edukacyjne ma bogat膮 ofert臋 edukacyjn膮! Podczas gdy inne szko艂y sko艅czy艂y nab贸r, my prowadzimy go dalej! Posiadamy w ofercie blisko 100 kierunk贸w kszta艂cenia w szko艂ach policealnych, liceach og贸lnokszta艂c膮cych, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i j臋zykowych. Nasze atuty to: - NOWOCZESNO艢膯 - szko艂y w centrum miasta i pracownie wyposa偶one w najnowocze艣niejszy sprz臋t! - RZETELNA WIEDZA - najlepsi wyk艂adowcy! - INDYWIDUALNE PODEJ艢CIE - ceny na ka偶d膮 kiesze艅! Wydajemy te偶 legitymacje i za艣wiadczenia do ZUS! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona G贸ra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Mo偶na zapisa膰 si臋 r贸wnie偶 za po艣rednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NCE WROC艁AW
Szukasz ciekawej pracy ? Pomys艂u na biznes? Chcesz rozwin膮 swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie mo偶esz uzyska膰 cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykszta艂cenia 艣redniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do os贸b pracuj膮cych - mo偶esz pogodzi膰 prac臋 i edukacj臋! Polecamy: elektryka, logistyka, us艂ugi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemys艂u mody itp. Rekrutacja trwa ca艂y rok ! Przyjd藕 do naszego biura a dowiesz si臋 wi臋cej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. O艂awska 4 Wroc艂aw, tel. 533 125 676 , mail: wroclaw@nova.edu.pl lub zapisz si臋 ON-LINE: www.nova.edu.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomo偶emy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa ca艂y rok! Wystarczy 1 rok by zosta膰 specjalist膮 ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Asystent nauczyciela przedszkola, dekorator wn臋trz, instruktor fitness, filolog j臋zyka nowo偶ytnego, grafik komputerowy multimedi贸w, instruktor terapii uzale偶nie艅, rejestratorka medyczna, specjalista ds dietetyki, wiza偶ystka/ stylistka, technik elektryk i wiele wiele innych! Zapisz si臋 do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona G贸ra,mail: @ lub zapisz si臋 ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomo偶emy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa ca艂y rok! Wystarczy 1 rok by zosta膰 specjalist膮 ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Asystent nauczyciela przedszkola, dekorator wn臋trz, instruktor fitness, filolog j臋zyka nowo偶ytnego, grafik komputerowy multimedi贸w, instruktor terapii uzale偶nie艅, rejestratorka medyczna, specjalista ds dietetyki, wiza偶ystka/ stylistka, technik elektryk i wiele wiele innych! Zapisz si臋 do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona G贸ra,mail: @ lub zapisz si臋 ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nela66
Ja robi艂am kurs w Akademii Gnatyshyn na Ursynowie. Z tego co wiem to maj膮 kursy dla pocz膮tkuj膮cych i dla zawodowc贸w. Bardzo mi艂o wspominam to szkolenie, sporo si臋 nauczy艂am. Warto przejrze膰 ich stron臋 internetow膮 i troch臋 poczyta膰 na ten temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka80
witam mam 37 lat i chcia艂abym zostac fryzierka .pomo偶cie mi wybrac odpowiedni kurs lub akademie .slysza艂am ze akademia gabriel jest dosyc droga ale dobra,czy to prawda????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KalinaMalina
Wypr贸buj kursy w Akademii Gnatyshyn. Kilka os贸b ju偶 tutaj o nich pisa艂o. Wejd藕 na ich stron臋 i poczytaj o tym, jakie kursy oferuj膮. Nie s膮 one jakie艣 super drogie ale pami臋taj o tym, 偶e wiedza i dobry fach kosztuj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o najlepsze moim zdaniem 藕r贸d艂o takich rozwi膮za艅 do salon贸w to polecam - http://www.sprzet-fryzjerski.pl/ Pami臋tajcie, 偶e jako艣膰 ma tutaj kluczowe znaczenie. Bardzo z艂ym pomys艂em jest kupowanie pod salon rozwi膮za艅 odpowiednich pod dom. Salon to ca艂kiem inne potrzeby, zupe艂nie inny klimat oczekiwa艅!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bony i pr贸bki testowe od r贸偶nych sklep贸w min.(rossmann, biedronka) http://bonyzafree.ga !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kursantkaMojSukces
Ja polecam kurs "m贸j sukces". Jest ca艂kowicie bezp艂atny, dofinansowany chyba z unii. Wystarczy tylko chodzi膰. Du偶o si臋 na nim nauczy艂am, a no偶yczki mia艂am w r臋ku pierszy raz. Dodatkowo trener pod膮偶a za nowinkami wi臋c i nauczy艂am si臋 jak ogarn膮膰 brod臋 m臋偶owi :) zaj臋cia s膮 na tarchominie www.mojsukces.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam a mo偶e kto艣 poleci膰 jakies fajne szkolenia/kursy z pielegnacji w艂os贸w

Udost臋pnij ten post