Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaa22

Czy miała któraś z was problemy z kolanem???

Polecane posty

Gość daga345
Hej potrzeboje pomocy mam powazny problem z prawym kolanem poniewaz mam tam plyn i po roznym chodzeniu i tp boli mnke bardzo bylam z tym u lekarza zalecil dodatkowe badania a pozniej powiedzial ze on nic tu nie zrobi ze na bialystok na operacje no i tampojechalismy i tam lekarze powiedzieli ze to nic powaznego ze nie kwalifikuje sie do operacji ze zrobia tylko zastrzyki no już jeden zastrzyk mialam czeka mnie jeszcze dwa ale to boli te zastrzyki troche pomagaja kolano boli mnie mniej niz przed zastrzykiem ale nadal boli po wiekszym wysilku troche sie boje bo już na wf nie cwicze od dwóch lat a boje sie ze jak zaczne cwiczyc od wrzesnia to bol sie bendzie nasilal bardziej lekarze operacji mi nie zrobia bo ze nic powaznego mi nie jest tylko zastrzyki a ja sie boje z tym kolanem mecze sie już od 3 lat sama już nie wiem co mam robic prosze o szybko pomoc tylko mi nie mowcie ze mam zmienic lekarza bo to nic nie da bo już lerzalam w Siedlcach z kolanem i sie ciagalam po lekarzach i nic sesownego nie powiedzieli tylko zastrzyki co mam robic prosze o pomoc :-) !!!

Gość Adrian88z
Dobrze mieć w domu na wszelki wypadek kompres żelowy taki jak np. FLEX. Polecam

Gość Estine
Z kolanami nie ma żartów i lepiej szybko się tym zainteresować. Nie wiem skąd jesteś, ale jeśli z Warszawy to polecam Ci klinikę Rex Medica Sport. Mają tam bardzo szybkie terminy, a dodatkowo jeśli chodzi o kolana to jest teraz promocja i mają zniżkę 30% na badanie drugiego kolana. Na prawdę polecam Ci skorzystać i zainteresować się tym, bo nie warto bagatelizować takich dolegliwości.

Gość gość96
no Tak tylko przed wizytą u ortopedy dobrze jest mieć rentgen przynajmniej, bo nawet jak ma usg i to i tak wszystkiego nie zobaczy. Mi znajoma poleciła rentgen tu praktyka.info.pl na Piwnej 22 i zadzwoniłam, zapisałam się, wszystko na godzinę, miło, szybko, sprawnie, na drugi dzień opis miałam namailu także polecam w razie czego.

Ja przy problemach z kolanem miałam robione usg w celu sprawdzenia więzadeł w Kimedzie na Mokotowie. Na badanie nie czekałam długo bo tylko dwa dni dzięki czemu mogłam szybko podjąć się leczenia specjalistycznego. Dzięki szybkiej reakcji na problem nie musiałam przechodzić zabiegu.

Gość martynnaa

Dobrze byłoby gdyby przyjrzał się temu jakiś sprawdzony ortopeda. W kwestii kolan znam jednego specjalistę, którego śmiało mogę polecić - ortopedaolkusz.pl . Swego czasu borykałam się z bólem lecz po kilku wizytach i trafnej diagnozie w końcu są efekty.