Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

ewapit gratulacje 🌻 🌻 🌻. Mam nadzieję, że nasz nie zostawisz, daj znać co u Ciebie

Gość
prosze jaki los potrafi byc przewrotny jednym odbiera osobe drugim podarowuje ;) olka no to 3maj sie i do srody :) ewapit gratruluje 2 kreseczek :) i od teraz uwazaj na siebie :) zycze ci jak najlepiej i pisz choc czasem co tam u ciebie :) pozdrawiam wszystkie 🌼❤️👄

Gość
hihhi ale ubaw bawimy sie w berka :) ;) olka hihhi ja pojawiam sie i znikam :P:P:P i do gory... brzucho nadal boli ?? :(:(:(

Witajcie Babeczki!!!!:D **EWAPIT!!!! Oczywiscie,ze Cie pamietam i serdecznie Ci gratuluje!!!❤️Ciesze sie razem z Toba!!!Napisz jak sie czujesz,czy masz juz jakies objawy?? Odwiedzaj nas prosze!!!!Buziaczki!!!!:D:D 🌻-dla Ciebie ***Rosa,no nie gadaj,ze oberwalas za kradziesz slonia!!;)??!!! Ponoc stamtad skad go przyprowadzilam tutaj-tez byl skradziony:D Chodzi po topikach i przynosi szczecie:D!!! ****Ola,przykro mi z powodu Twojego Dziadka..:( Moi dziadkowie odeszli wszyscy jak bylam mala,szkoda,ze nigdy nie poznam tej relacji Babcia-Wnuczka,albo Dziadek-Wnuczka..:( Tacy drudzy rodzice.... ****Mazowszanko jak sie czujesz,czy pracujesz juz,czy jestes jeszcze na zwolnieniu?? Buzki!!!

Gość Ania75
Hej dziewczyny. Ja już na urlopie i dziś własnie podłączyli mi internet, dlatego spieszę do Was z informacją, ze niestety @ przyszła. Kiedy wczoraj jej nie było, zatliła sie we mnie mała iskierka nadziei, że może jednak się udało, ale niestety. W przyszłym tygodniu chcę sobie zrobić badanie na poziom hormonów, bo wydaje mi się, że w tym temacie moze coś być nie tak, zwłaszcza jeżeli chodzi o prolaktynę. Jestem strasznym nerwósem, więc moze należałoby się jej przyjżeć z bliska. Poza tym ok, cały dzień siedzimy dziś w ogrodzie, młoda chlupie się w basenie, a ja łapię opaleniznę. Olka78 strasznie mi przykro z powodu Twojego dziadka. To smutne kiedy opuszczają nas Ci których tak bardzo kochamy. Jutro zajrzę do nas pewnie dopiero wieczorkiem, bo wyjeżdżamy na cały dzień. Trzymajcie się ciepło, a może w ten upał z odrobiną chłodu, hihihi

Chce mieć karolinkę=> ponieważ, przyznaję się, gwiznęłam Twoje obrazki i skserowałam czerwcówkom, to w zamian daję słonia z trąbą do góry :) :D Na szczęście dla wszytskich starających się 🌻 ........................................@@@@@ ......................@@@@@@...@@@@@@@ .................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@ ...............@@@.O.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@ @@@......@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..@@.....@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ...@@..@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@@\\ ....@@@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@...\\ ..............................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ .............................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@ .............................@@@@..................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@

Brzusio 77!!! Ja wlasnie chcialam juz pisac ogloszenie,ze zamienie slonia forumowego z traba opadajaca na trabe podniesiona do gory,wiec zaden problemik,beda miec teraz towarzystwo!!! Monadola!!Tajemnicza jestes;)

Ale sie porobiło z tymi słoniami ;-) ============> Elu, w pracy dzisiaj byłam, jakoś przezyłam, a poważnie to było bardzo sympatycznie i spoko, tylko teraz wieczorem jakos czuje sie buuu i bleee.... Mam nadzieje, ze to chwilowe i ze nie jwest to nawrot mdłościowego nastroju :O =========>Ewapit!!!!! Gratulacje, wiedziałam, że wkrótce zawitasz do nas z taką wiadomością.... a jednak czar tego topiku działa... plus te słonie ;-) wpadaj tu czesto, wpisuj się do tabelki, opowiadaj o objawach i w ogóle.......... ====> Aniu, jak będziesz zazywała kąpieli, nieważne, słonecznych, czy wodnych, pomysl tez przez moment o mnie, co? może telepatycznie poczuje błogostan, jaki daje slodkie leniuchowanie na urlopie... Udanego wypoczynku... :D

Gość hb
hej ja chyba sie wypisuje z topiku..jestem zalamana....otuz mam meza wojskowego a on wlasnie dostal wniosek na misje i prawdopodobnie wyjedize we wrzesniu na 6 miesiecy ..i z tego powodu nie chce byc w ciaze sama jest mi tak zle.....wiem ze napewno by mi sie nie udalao tak szybko zajsc ale jakos odechcialo mi sie nawet staranek..

Kochane- no więc tak na serio to (po tym miesiacu maju gdzie sie w sumie raz kochaliśmy w płodne dni- mężusia nie było) to za pierwszym miesiącem sie udało. Normalnie mam miseczke C/D - a teraz muszę spac w biustonoszu bo tak mnie piersi bola. Wielkie jak balony- musze dzis z mężusiem biustonosze jakies kupic. Objawy tak jak przy okresie. Bol brucha jak na okres i powiększone sutki...a i normalnie przed okresem jest suchość pochwy a ja miałam niewielkie upławy. Bardzo szczesliwa jestem- i pytanie do kobiet \"przy nadzieji\" - kiedy powinnam isc do lekarza - bo na początku to po co? i tak usg nie zrobi, folik jem, zrobie badania i wtedy pojde. Zycie jest piekne- bedzie Bartuś lub Juleczka/Anusia

Gość hb
ale farciara,,,,,za pierwszym razem

Witam wszystkie przyszłe mamusie....! Tak od jakiegoś czasuczytam wasz topik-i skoro jest taki szczęsliwy postanawiam się dołaczyc :-) Ja co prawda nie jestem w ciaży, ale noszę juz się z takim zamiarem- może nie tyle ,że od tego m-ca się staramy ale poprostu nie uwazamy :-) Nie chcę popaść w paranoje-wiem ,ze tylko 15 % trafia za pierwszym razem, a następna reszta w przeciągu 6-8 m-cy ;-) Ja to nie chcę myslę ,nie nastawiam się by nie zablokować psychiki :-) Jak to u was ??? Która z was jeszcze się stara??? i ile??? MAZOWSZANKA -POZDROWIENIA DLA CIEBIE I GRATULUJĘ ZAŁOZYCIELCE I NIE TYLKO !!!!!!!!! NIE WIEM JA TO WOGÓLE JESTEM JAKOŚ DZIWNIE NASTWAIONA -POROSTU MAM WRAZENIE ,ZE TROCHĘ TO U MNIE POTRWA TE STARANIE- MOŻE BRONIĘ SIĘ PRZED MOZLIWYMI COMIESIĘCZNYMI ROZWAŻANIAMI... i JESZCE JEDNO PYTANKO KOCHANE.... jAK SZYBKO POCZUŁYŚCIE ,ZE JESTESCIE W CIĄZY -OCZYWIŚCIE PRZED ZROBIENIEM TESTU ....????

hej hej babolki :) chwile sie nie odzywałam bo sie urlopuje i czasem ciezko do kompa przysiąść :)... Gratuluje przyszłym Mamom!! Ja niestety walcze z @... potem ginek i we will see :)... Ja chyab moje starnai przesune na wiosne next year..bo etraz to chyba ani zdrowotnie a ni... sie nie da.. chyba że sie trafi :) Sciskam was wsyztskie , Bużka

czesc dziewczyny, od jakieos czasu was czytam i teraz chcialam do was dolaczyc... przyjmiecie mnie? od tego cyklu zaczelam starania, wczoraj zakonczylam i musze czekac... zaobserwowalam cos dziwnego - zawsze w trakcie owulacji bolalo mnie podbrzusze z lewej lub prawej strony, a teraz nic, dlaczego? okres mialam ostatnio 20.06, staralismy sie 30.06,01.07,02.07,03.07.. jak wedlug was wypadaja dni plodne, mam regularnie, co 28 dni

Fiu,fiu ....;) Ale nasz topik sie rozkreca,tyle nowych osobek!!!WITAM!!:D *******ANIKA79!!!! Wklejam linka do kalkulatora dni plodnych,juz go gdzies nawet na poczatku naszego topika wklejalam,ale nie pamietam na ktorej stronie:) http://kobieta.wp.pl/kat,26231,statp,a2Fsa3VsYXRvcnlMZXdh,kalkulatordniplodne.html *****Vall! Ponoc to szczesliwy topik,wiec musi sie udac w tym roku,jak nie to skladamy reklamacje ,bierzemy odszkodowanie od sloniow,ze mialy przynosic szczescie .....;) *****Witaj Agna29!!! Fajnie,ze jestes z nami,razemw grupie razniej sie starac;)!!!Ja dalej jestem w grupie \"starajacych sie\" do polowy marca bralam pigulki,jeden miesiac grzecznie :) poczekalam i staram sie z pelna para!!!:D ****HB!!! Nie opuszcaj nas mimo wszystko......😭 *****EWAPIT!!! Ciesze sie z Toba i czekamy na Bartusia/Juleczke/Anusie!!!:D:D A moze bedzie chlopczyk i dziewczynka????;) Dziewczyny wpiszcie sie do naszej tabelki,jak ja zaraz gdzies odkopie lopatka to odrazu wkleje:D

Dziewczyny powpisujcie sie do tabelki i wklejcie ja odswiezona;) 1) Ania20.............Ania............Wawa...........20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin....... 26.............24.06 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen...........29.............10.07. 4) Nai.................Aga.............Wawa............25.............????? 5) hb.................Hania...........Lębork...........26.............brak 6) Jade...............Asia.............Winnipeg........23.............????? 7) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........15.07.2006 8) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 9)myszulka06.....magda...........k-ow.............27........29.05.2006 10)mathylda..........................opole..............29............25.06. 11) ewapit..........ewa..........częstochowa.......27........28.04.2006 12)Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 14) Rosa.........Bozena.........Rybnik...............28..........10.07 kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 .................................................................... Mazowszanka.......Ania............Wawa............28.........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ..........25.........17.01.2007 Jonka.................Asia.........Wrocław...........28.........22.02.

chce miec karolinke, dzieki, wlasnie na pods kalkulatora dni plodnych mialam wszystko wyliczone, teraz musze tylko czekac 1) Ania20.............Ania............Wawa...........20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin....... 26.............24.06 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen...........29.............10.07. 4) Nai.................Aga.............Wawa............25.............????? 5) hb.................Hania...........Lębork...........26.............brak 6) Jade...............Asia.............Winnipeg........23.............????? 7) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........15.07.2006 8) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 9)myszulka06.....magda...........k-ow.............27........29.05.2006 10)mathylda..........................opole..............29............25.06. 11) ewapit..........ewa..........częstochowa.......27........28.04.2006 12)Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 14) Rosa.........Bozena.........Rybnik...............28..........10.07 15) Anika79......ania............Wawa................27...........18.07 kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 .................................................................... Mazowszanka.......Ania............Wawa............28.........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ..........25.........17.01.2007 Jonka.................Asia.........Wrocław...........28.........22.02.

Witam i dziękuję za miłe przyjęcie ! Skorzystałam z kalkulatora i teraz wiem ,ze kochałam się w dniu płodnym i to takim w srodku :-) płodnych !!!- teraz mam też jeszcze dwa dni -ale mam gości...a mieszkamy w kawalerce :-) :-) :-) więc wiecie siłą rzeczy nie ma jak -hihihi....ale bedzie nie jedna okazja jeszcze- tym bardziej ,że bedzie co ma być...i tak nie wierzę ,że może udać się z pierwszej próby ;-)........ Chociaż po czytałam tu i wiedzę ,ze są trafne gole po pierwszej próbie... ALE TO JUŻ FUKS :-) :-) 1) Ania20.............Ania............Wawa...........20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin....... 26.............24.06 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen...........29.............10.07. 4) Nai.................Aga.............Wawa............25.............????? 5) hb.................Hania...........Lębork...........26.............brak 6) Jade...............Asia.............Winnipeg........23.............????? 7) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........15.07.2006 8) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 9)myszulka06.....magda...........k-ow.............27........29.05.2006 10)mathylda..........................opole..............29............25.06. 11) ewapit..........ewa..........częstochowa.......27........28.04.2006 12)Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 14) Rosa.........Bozena.........Rybnik...............28..........10.07 15) Anika79......ania............Wawa................27...........18.07 16) agna29......Agnieszka.......Wawa...............29..........??????? kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 .................................................................... Mazowszanka.......Ania............Wawa............28.........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ..........25.........17.01.2007 Jonka.................Asia.........Wrocław...........28.........22.02.

poziom HCG 291- wiec ok drugi tydzien - zakładam poczęcie 15.07 :) ale jestem Happy:) ze az nie wierze :) 1) Ania20.............Ania............Wawa...........20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin....... 26.............24.06 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen...........29.............10.07. 4) Nai.................Aga.............Wawa............25.............????? 5) hb.................Hania...........Lębork...........26.............brak 6) Jade...............Asia.............Winnipeg........23.............????? 7) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........15.07.2006 8) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 9)myszulka06.....magda...........k-ow.............27........29.05.2006 10)mathylda..........................opole..............29............25.06. 12)Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 14) Rosa.........Bozena.........Rybnik...............28..........10.07 15) Anika79......ania............Wawa................27...........18.07 kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 .................................................................... Mazowszanka.......Ania............Wawa............28.........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ..........25.........17.01.2007 Jonka.................Asia.........Wrocław...........28.........22.02. Ewapit...............Ewa..........Częstochowa......27...... 08.03.2007

KOCHANIUTKIE A TA DATA W TABELI CZYLI TERMIN.... TO CO WPISUJEMY ??? JAK JUZ NAM SIĘ UDA ???

Ewapit....super gratulacje!!!! udało ci się za pierwszym razem ???? dużo musiałaś korzystac z dni płodnych :-) ???

agna 29- no wiec pojechaliśmy do mojego brata do Niemiec i tam poczęliśmy dzieciątko. Wiesz był maxiumu dni płodnych, zmiana klimatu i ....udało się. A śmieszne jest to - moj brta tam na stałe mieszka- ze swojego syna Leona począł na moim materacu w Polsce hahhha bilans na zero Teraz piersi mam jak arbuzy, sutki wielkie, mama nadzieje ze wkrotce piersi mnie przestaną bolec tak okropnie. :)

Tabela jest podzielona- wpowyżej wpisują laski termin ostatniego @ (okresu) a poniżej ................. wpisują [przyszłe mamy z data porodu - wierze ze niebawem sie dopiszesz Długo sie juz starasz?