Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Witam... Czy może macie info. na temat prawidłowych parametrów dotyczących nasienia mężczyzny...czyli jaka ruchliwość, ile ich powinno być...

Ania75!!! A test robiłas teraz jakoś- który masz dzień cyklu,ze już pojawiła się ta bladziutka krecha?????

Oczekująca1- niestety nie mam o tych plemnichach zielonego pojęcia.... :-(

Gość Ania75
Agna, test robiłam dzisiaj, @ miałam dostać w niedzielę, dziś mam 33 dzień cyklu

No to kochana Aniu- teraz mogę pogratulować -NA BANK JESTEś W CIążY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G R A T U L U J E !!!!

Gość Ania75
Dziękuje ślicznie :-) Jutro chcę wziąć od lekarza skierowanie na badanie krwi i w piątek rano pójdę zrobić badanko. Tak, ze na weekend będę już miała pewność.

CUDOWNIE JEST JAK WIDZę ,ZE TABELKA SIę POWIęKSZA !!!! TO DAJE MI NADZIEJę ,ZE SIę TEż W NIEJ ZNAJDę !!!!!!!!!!!!!!!

ANIU DLA MNIE TEż JESTEś SWOJA KOBITA- BO POCHODZę 130 KM OD BIAłEGOSTOKU!!!! :-)

Gość Ania75
Wszystkie sie w niej znajdziemy, nie można tracić nadziei :-) Jeżeli faktycznie jestem w ciąży to potwierdzi się, że pomaga, kiedy się przetaje ciągle o tym myśleć. Ja wyjechałam na urlop, przestałam liczyć dni, nie zastanawiałam się czy płodny, czy nie, wyłaczyłam się...być może własnie nosze pod sercem efekt wakacyjnych igraszek :-)

Gość Ania75
Agna - no proszę :-) Wychodzi że wszystkie drogi prowadzą do Warszawy,hihihi

Czesc kobietki! Wpadam tak wieczorkiem i widze ze dyskusja na calego!!!!! Agno, ja mysle ze Wasze starania juz mogly przyniesc efekty, tak wynika przynajmniej na podstawie mojej karty obserw. i teorii ksiazkowej.... Sluz jest w sumie po to, by ulatwic przezycie plemnikom i dotarcie do celu... Jezeli juz skonczyl Ci sie sluz plodny i zaczyna sie taki gęsty czy grudkowaty, to znaczy ze najlepszy czas na dzidzie byl w okresie Waszych staran... no ale nie chce mędrkować, kazdy organizm jest inny.... AniuM to dobrze, ze z cora już wszystko w porządku... jak zaczyna pyskowac to znaczy ze dochodzi do zdrowia :D Aniu75... naprawde mieszkalas w Bialymstoku?? Ja mam tam dalsza rodzine, tam, w Knyszynie i w Monkach :-)

Gość Ania75
Tak, mieszkałam w Białymstoku i mam do tego miasta ogromny sentyment :-) Uwielbiam tam jeździć, chociaż moi najbliżsi rozjechali się po świecie, ale mam tam grono moich sprawdzonych przyjaciół, takich "od pieluch " :-)

JAK ZWYKLE MAZOWSZANKO KOCHANA POPRAWIASZ MI NASTRóJ :-)Faktycznie śluz mi się ten kleisty skończył a teraz mam gęsty i i takie białe grutki-ale nie za dużo go..... :-) Ja tomogłabym dzisiaj się postarać jeszcze ale tak jak Aniu m.owisz nic na siłę i męzusia nie trzeba ganiać do staranek- co mam być to będzie najwazniejszy jest spontan :-) proszę jaki śweiat mały zaraz się okaże ,że mamy wspólnych znajomych :-) :-) :-)

Teraz to ja wogóle powinnam skupić się na ślubie.......za 16 dni wychodzę za maz :-) Więc mam o czym myśleć....stresik mnie juz dopada.....!Wyślę jak będziecie chcialy wam fotki ze ślubu na mailiki wyśle ;-) Oj ciekawe czy będę się denerwować- w sumie cywilny mam za sobą juz ponad rok-ale cotam cywilny gdzie bylismy sami ze świadkami....:-) a teraz cała rodzina , znajomi 120 osób patrzących na ciebie w kociele-uuuuuu na sama myśl gęsiej skórki dostaje :-)

Gość Ania75
Kochana, ja przed ślubem nie byłam w stanie myśleć o czymkolwiek innym. Oczywiście poproszę o zdjęcia.

Witam z samego rana!!!:D😴 Agna29!!! Zapisuje sie pierwsza na fotki;) Ale masz fajnie,zazdroszcze....Przygotowania do slubu,nawet ten lekkki stresik to cos fajnego,jak patrzy sie na to z perspektywy czasu!!!:) Napisz czy masz sukienke,czy bedzie duze/male wesele?? 🌼 Ania 75!!! Nie przestaje trzymac kciuki,jak sie tylko cos dowiesz to daj nam cynku;)!!!! Milego dnia!!!🖐️

Gość Amaretat
hej dziewuszki😘 Nie mogłam coś spać i wlazłam na neta choiaż trudno mi bo słońce prosto w oczy raczy mnie swoimi promykami:D

dziewczyny czy są jakieś witaminy lub ziółka na słaba ruchliwośc i budowe oraz wzmożona lepkośc nasienia ????????????

Witam z rana kochane kobiety !!!! Chcę mieć Karolinke napewno z perspektywy czasu jak ma się za sobą ślub i wesele jest miło wspominać ja narazie jestem zakręcona i przewrażliwiona na każdym punkcie......STRES :-) a SUKNIĘ MAM JUZ DAWNO WESELE DUUUUŻE NA 120 OSÓB- kupa zamieszania i wogóle. Mąż na ceremoni slubnej będzie w mundurze galowy - to taka uroczysta chwilaaaa :-) potem zgodnie ze zwyczajem zakłada na weselicho gajerek :-) Fotki przeslę wam kochane napeno i wtedy poproszę o adresy :-) Widzę ,ze stresik mnie zjada bo już jakoś chyba chudsza jestem :-) chociaż żeby rósł brzusio z innych powodów to przeciwna nie jestem :-) Ale dzisiasj mam 17 dnień cyklu- czyli super płodny a męzusia nie ma .... ma służbę :-( Ale może jutro jeszcze się załapię :-) A jak nie to nic będę miałą przed sobą jeszcze dużo szans- a i po Bożemu do ołtarza pójdę :-) :-) :-) :-) :-)

aniu gratuluje, na pewno jestes w ciazy... ja teraz czeka tylko na 13 sierpnia, aby @ nie przyszla... mam regularne, wiec chociaz jeden dzien bedzie cieniem nadziei.... pocieszajace jest to,ze tabelka sie udaje... wiecie ci , mezusiowi chyba spodobaly sie staranka, bo dzis rano kochanie tez bylo... ostatni dzien plodny... hiihihii

Witam kobietki prawie z samego rana!!! Ale widze, ze już dużo rannych ptaszków wstało przede mną.... Mnie też słońce obudziło, dzisiaj chyba będzie dośc ciepło :O Agno, oczywiscie zapisuję się na fotki!!!!!!! A stres rozumiem... tez panikowałam, na szczęscie na kilka dni przed ślubem odeszły wszelkie wieksze emocje i byłam spokojna jak po jakiś prochach..... Noc przed przespałam całą, chociaż postawiłam sobie przy łóżku butlę wina, na wypadek, gdybym nie mogła zasnąć...... ;-) 16 sierpnia miną 3 lata... :-) Dla wszystkich kobietek ❤️ ❤️ ❤️ i uciekam do robótki... Trochę dużo jej dziś mam, ale postaram sie wtrącić swoje trzy grosze ;-)

ale sie tu rozmowa wczoraj krecila... przyznam sie bez bicia ze juz wczoraj podczytywalam alke z racji niedobiru czasowego stukam dopiero dzisiaj strtasznie mnie stres zjada, siedze w tych papierach do mianowania i ciagle mam wrazenie ze czegos nie zrobilam, ze o czyms zapomnialam, napisalam 28stron sprawozdania na razie odrecznie, czeka mnie wklepanie tego w komputer jeszcze, w nocy juz dopadly mnie straszne nerwobole w klatce piersiowej, az mi ciezko oddychac bylo. teraz ciagle boli ale juz troche mniej wzielam prochy ale cos dzisiaj na mnie slabo dzialaja... eshhh nie moge sie tak denerwowac takimi glupotami bo zwariuje oczekujaca - nie mam pojecia, wiem tylko ze znajomej maz mial przepisane leki przez lekarza i po pol roku zaciazyli. Ania - no to ty ciut nie krajanka jestes :) ja w bialym to bywalam tylko na zakupy ale teraz przerzucam sie na warszawke ;) Agna - ja tez sie pisze na slubne foty :) strasznie lubie takie rzecyz ogladac, ogolnie to ja strasznie przepadam za zdjeciami, a moze macie swoje albumy w necie jakies dziewcyznki co???

Witajcie!! Agus - wierze, że się denerwujesz - kto by sie nie stresował!! Ale napenwo będzie przecudnie!!I tak jak sobie wymarzyłas!! ściskam!

ANIU I VALL DZIĘKUJE ZA SŁOWA OTUCHY!!!! FOTKI NAPEWNO BEDĄ DLA WAS PRZESŁANE :-) MAM PONOĆ SZCZYT PŁODNYCH DNI A SLUZ MAM BIAŁY I KLEISTY- CO TO ZA ZJAWISKO- PEWNIE JUŻ NIE MAM PŁODNYCH DNI :-( MIAŁA KTÓRAŚ Z WAS TAK?

agna, moze to stres... ja ostatnio tez mam jakies dziwne objawy, niby dni plodne,a sluz jakis dziwny, wiec nie wiem... co ma byc to bedzie... ja tez zapisuje sie na zdjecia ze slubu... sama pamietam ten stresik - raptem 1,5 miesiaca temu, bezdie dobrze... a tak w ogole, to na ursynow jezdzilam przez 5 lat... studia...

Biala suknia,120 osob....aaaahhhh:) Rozmarzylam sie....:D!!!! U mnie dzisiaj znowu pochmurna pogoda,tak narzekalam na upaly a teraz juz mi teskno do sloneczka...:O!!😭Jak widze caly czas deszcz,mam wrazenie ,ze to juz jesien:P

ale mnie wzielo na wspominki...az wyciagnelam slubne foty... w pazdzierniku bedzie 5 lat tyle z ja nie mialam weselicha a jedynie przyjecie na 50osob z najblizszej rodziny. Wolalam kase na mieszkanko odlozyc a zreszta az taka zzyta z rodzinka nie jestem a z przyjaciolmi spotkalismy sie po prostu na impreze. Zreszta przyjecie przewidywalismy znacznie krotsze a ostatecznie skonczylo sie po 5 rano i sie wytanczylismy i nawyglupialismy jak pewnie by i na normalnym weselu bylo :) teraz wlasnie siedze i pisze znajomem z netu turczynce o polskich tradycjach weselnych, kurcze nie sadzilam ze az tego tyle jest ;) aaa ja wam nie pisalam ze ja mojego meza to przez przypadek na necie poznalam dlatego mam taki sentyment straszny do internetu :)

Gość Ania75
Dzień dobry wszystkim :-) U mnie nadal cisza, więc pewność coraz większa. Zapisałam się do lekarza po skierowanie na hcg. Czy wiecie może jaki wynik powinno się "uzyskać" żeby mieć pewność ciąży?

Anika to znasz ursynów jak własną kieszeń !!!!!! Też myślę ze to stres....przez ten ślub i wogóle- tak jak mówisz kochana co ma być to będzie.... Mazowszanko tempka nadal podwyższona 3 kreseczki 36,8 :-) To w sumie nie duży skok tej mojej tempki :-) Wogóle chcę zauważyć ,że ten cykl to naprawdę inny niż zawsze - śluzu miałam nie dużo.... sutki mam strasznie wrażliwe w środku cyklu- wszystko przez stresik - MOŻE JA WOGÓLE MIALAM CYKL BEZOWULACYJNY- SŁYSZAŁAM ,ŻE TO SIE ZDARZA ????

Anika, ja na Ursynow jeździlam przez lat 4... do narzeczonego :D Teraz też jeżdże... do teściów :O Studiowałaś na SGGW? AniuM mam do Ciebie pytanko... jestes nauczycielką? czego uczysz??? Ten mianowany to ktory stopień po stażu? Ja sie w zupełności nie wyznaje w tym, ale myślę sobie o zrobieniu licencjata z pedagogiki... Jestem polonistką, ostatnio coraz częsciej myśle o pracy w szkole... Polecasz ją???