Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

ojjj bo wysłałam tylko do Eli i Ani ale juz wysyłam i również czekam na twoje foteczki :)

Gość
nana no tylko nie zapomnij o rosie :) czekam na foteczki :):):)

Nana ja tez nic jeszcze nie dostalam ale cierpliwosc cwicze i czekam :)

hej a co wy tak sobie posyłacie..ja też chce:)!! Juz jestem w domku:)..ulzyło torche bo zazywłam prochów mase, ale tprche mnie \"rozwaliło\"..tzn..przymuliło..:)hehehe

Rosa do ciebie też wysłałam:) Aniu cierpliwie czekaj już poszły więc pewnie zaraz dojdą:) Vall a tak sobie swoje fotki posyłamy:)

Widze, ze podjelyscie temat samolotow... Dolaczam sie, to moj konik, chociaz faktycznie zagrozenie terrorystyczne powoduje, ze czlowiek ma pewne leki przed wejsciem na poklad... Wlasnie nie awarii czy bledu pilota (bo wypadki chodza po ludziach nie tylko w samolocie), ale napalonych fanatykow sie boje... Dziewczyny, cos tam sobie wysylacie, wyslijcie i mi, nie wiem co to wprawdzie, ale chetnie sie dowiem..... :-D A jak fotki to juz w ogole, czekam z niecierpliwoscią.... AniuM... dzisiaj znowu zrobilam salatke z Twojego przepisu... ziemniaczana... pycha... juz prawie zjedzona....

A zagladala Pani Mazowszanka juz do skrzyneczki???:);) Dziewczyny,jak cos do kogos nie dotarlo to piszczcie( i piszcie!:D),wysle z innej polskiej skrzynki! A co do samolotow...Pomimo,ze spadaja,mimo terrorystow i tak je kocham!!!!:D

Elu, wlasnie skonczylam przegladac poczte... dostalam fote kolejnej superlaski z tego forum i zastanaiwam sie, czy juz wiesz czy to Karol, czy jednak Karolinka będzie.... :-) Poza tym mam wrażenie, ze młodniejesz kobieto!!! Bo jezeli fotki z Borysem byly wykonane jakis czas temu (pisalas, ze jeszcze w Polsce) a wrozby niedawno, to tylko pogratulować!!!! :-) I dzieki Elu, za rozeslanie moich zdjęć.... Na Ciebie zawsze mozna liczyc!!

Gość
tak tak nana dostalam dziekuje :) moje tez ci poslalam :) jeju hi;) niekupujcie dziecia farbek :P bo wszystko bedziecie miec pomalaowane wokolo ;)jesli sa bez nadzoru ;( nie wspone jak wyglada kuba ;) pedzle mial ale chyba nie byly mu potrzebne :) ciekawe dlaczego ??;););)

Gość anita27
witam was dziewczczyny!te ciezarne ,nieciezarne,oczekujace i starajace sie tak jak ja.Mam malutkie pytanko- jak to jest dokladnie z ta podwyzszona temperatura.powiedzmy ze jestem wciazy od wczoraj to od kiedy mam mierzyc temperature?od dzisiaj przez 19 kolejnych dni czy jak?

Maarta a do mnie???????? dalej nie mam fotek od nana :| ale znajac zycie poczta z wp dojdzie do mnie po 2-3 dniach.. ciekawe czemu na onet tyle z wp idzie :O

Kobietki mamusie mam do Was pytanie odnosnie badania na glukoze... Mam je zrobic za miesiac, ale z nawalu wrazen nie podpytalam lekarza dokladnie jak to wyglada... mam nabyc sobie glukoze w aptece? i potem ide na czczo czy pije to w domu... bo gina cos mowila ze po godzinie. tzn. po godzinie od wypicia mam miec pobrana krew czy po godzinie maja mi pobrac krew drugi raz... wiem ze wszystkiego bym sie dowiedziala w przychodni, ale wolę od Was :-)

NaaaaaaaaaNAaaaaaaaaa nanana ola ola ... ale my tu mamy laske :) a i ten przystojniak z fotki obok tez ze ho ho ho :D w koncu foty dolecialy :D

Mazowszanko Aniu ja nie mialam tego badania robionego, swoja droga nie wiem czemu, czy to dlatego ze 4 lata temu tego nie badali czy u mnie takich podejrzen nie bylo czy lekarz byl jeszcze wiekszym konowalem niz mysle...

Kurcze, juz teraz wiem, dlaczego mowi sie, ze Polki sa najpiekniejsze na swiecie – wlasnie dostalam kolejne fotki od Was... Nana i Rosa, dzieki!!!! Nana, poniewaz wszystkie chwala Twojego mężczyzne (przystojniak, nie powiem) ja pochwale Twoj sweterek – bardzo mi sie podoba!!!!! Rosa, masz slicznego synka, widze, ze jest milosnikiem psow – tak jak ja!!!! :-D Aniu, u mnie na razie wszystko jest git. Wlasnie jestem po badaniu u ginki.. Jedynie to zelastwo kuleje, ale jest lepiej niz poprzednio, wiec mysle, ze sie podniesie jego poziom. Przyznam bez bicia, ze nie bralam tego preparatu codziennie, bo nie za ciekawie sie po nim czuje, ale teraz juz lykam i lykac bede, jak mi babka powiedziala, ze w najgorszym razie grozi mi przetaczanie krwi to dzienx!!!

Tak więc dostałam zdjęcia od Rosy, Kubuś jest słoooodziuuuuutki :D Aniu i Marto zdjęcia wysłałam ale chyba rzeczywiście zdjęcia z wp na onet idą całe wieki;) więc cierpliwości dziewczynki :D Aniu a z twojej córci to niezła laseczka będzie, zobaczysz nie będzie mogła odpędzić się od amantów :):):) A od ciebie Martuś jeszcze nic nie mam, mam nadzieję że o mnie nie zapomniałaś. Na wszelki wypadek przypominam adresik: marzal22@wp.pl Ja zaraz kąpu kąpu i lecę trochę mężusia pomęczyć :D Miłej nocki 🖐️

Aniu Mazowszanko a moje specyfiki do picia probowalas??? to tez podnosi zelastwo a znacznie lepiej bys sie po tym czula i zdrowsze niz leki... patrze Nana ze mamy podobne plany na wieczor :) proponuje powszechne odciecie swiatla na dzisiejszy wieczor i zmolestowanie mezow bez znaczenia ktory to dzien cyklu ;) jak szalec to szalec :D 🖐️

ja się z tego molestowania wypisuję :-( idę do łóżeczka, ale tylko po to żeby przytulic podusię i zasnąć. Biedny mężuś.....przymusowa kwarantanna....z powodu nudności żony. Teraz mnie już trzymaja cały dzień....

Tak, Aniu, lykam nie tylko Sorbifer, ale wszystkie mozliwe naturalne kombinacje i propozycje....No i gorąco wierze, że to pomoże :-) Widze ze macie chytre plany na wieczor i noc ;-) Życze udanego baraszkowania!!!!

Gość hb
ja tez ja tez chce wasze fotki....swoja tez wysle jak wybiore jakas fajowa.....moj meil haniab-24@o2.pl