Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekjjh

Zmuszają do małłżeństwa

Polecane posty

Gość babka po 30
Marcol!!! Wolalbys by Cie zdradzila ? Czlowieku wiesz co to byc zdradzonym? Bredzisz ! potrzebujesz jak najszybszej reanimacji-swojego mózgu! Pozyj ,czlowieku , troche jeszcze na tym swiecie, poczuj smak milosci , a nie pieprzenia o niej i wtedy pogadamy o " woleniu" bycia zdradzonym lub ozenienia sie z laska dziewica. Boze , jak ja sie ciesze , ze nie mam juz 20 lat!!! Boze ,wielkie Ci dzięki za to!!!!!

Pierwszy raz sie wypowiadam na tym forum bo jestem zszokowana wypowiedzaimi facetow ktorzy szykaja na zony dziewic. Troche krytycyzmu wobec wlasnej osoby!!! kobieta ma byc czysciutka dla mezczyzny a mezczyzna to co??moze miec za soba zwiazki z n-kobiet?moze uprawiac seks z kazda? wiele znas decyduje sie na 1 raz dlatego ze kocha i wierzy ze bedzie z tym kims nie miesiac, nie pol roku ale zawsze, a ze zycie sie toczy inaczej i zwiazki sie rozpadaja to juz inna sprawa.... no i jescze jedno jak mozna mowic ze kobieta ktora stracila dziewictwo to szmata,itp.. ??? a facet, ktory przelecial wiele panienek to kto?? no comment :/

Gość Też facet
To doświadczony mężczyzna

Gość Marcol
Do babki po 30 Doskonale znam smak miłości i również doskonale wiem jak boli to że twoja ukochana była z innym. Podtrzymuje opinie że wolałbym aby mnie żona( która była dziewicą zdradziła) tak z ciekawości jak to jest z innym niż ożenić się z taką co cnote oddała komuś innemu.

Gość ingrid24
żałosne wypowiedzi facetów,;/

Ingrid - nie generalizuj tak jak oni - żałosne wypowiedzi zwykłych dupków. ( Chodzi mi oczywiście o tych od argumentów o ścierach, szmatach, puszczalskich itp.). Nawet jeśli dla faceta ważne jest, żeby jego kobieta była dziewicą, to nie powinnien uciekać się do takich bredni. No ale jak niektórzy nie mają wcale argumentów, to niestety bywa jak bywa.

Gość Marcol
Przecież tu nikt nikogo nie obrażą

Gość podsumowanie....
Kochani, zakonczmy te bezsensowna dyskusje, nie widzicie ze to prowokacja, jakis dzieciak zalozyl sie z kolega o piwsko i pisze aby miec jak najwiecej wpisow.

Gość Marcol
Prawdę napisał, nie ma się o co obrażać

\"Są trzy prawdy: cała prawda, też prawda i gówno prawda\" wg mnie ta Twoja prawda to ta ostatnia. Ale pozostawię to już bez dalszego komentarza.

Gość ingrid24
ja powiem tylko tyle, ze jezeli facet naprawde kocha, ma szacunek do kobiety z ktora jest , i dojrzal to prawdziwej milosci i wie co to milosc to nie bedzie pisal takich bredni.

Gość a ja mam problem typowo
logistyczny... bo jeśli kobieta ma być czysta do ślubu, a facet ma zdobywać doświadczenie, to - przy założeniu, że kobiety generalnie chcą wyjść za mąż - na czym ma je zdobywać - na gumowych lalkach? czy od razu przy urodzeniu np. na podstawie skali Apgar klasyfikować niektóre kobiety jako szmaty, aby poświęciły swoje przyszłe ewentualne małżeństwo na rzecz zdobywających doswiadczenie mężczyzn...???

Gość Też facet
Dla nieudaczników dziewic nie starczy. Mam nadzieje że nie będe jednym z nich

nie odpowiedziałeś na moje pytanie. skądinąd dośc proste i oczywiste. jeśli wprowadzamy od dziś taką zasadę - i nagle 95% kobiet zapragnie zostać dziewicami do ślubu, to uważasz, że pozostałe 5% "obsłuży" 100% mężczyzn? nawet jeśli, to uważam, że nie w stopniu, w którym można by było mówić o męskim doswiadczeniu w tych sprawach. no, pokaż, że jesteś pełnoletni, podyskutuj logicznie. nie umiesz? dla wyjaśnienia - jestem żoną i w dniu ślubu byłam dziewicą. nie ma to nic do rzeczy, ale chce uprzedzić ewentualne wyzwiska pod moim adresem.

Gość Też facet
Ostatnio czytałem że w polsce z prostytucji utrzymuje się 280 tysięcy kobiet, to jest ponad 1% czynnych zawodowo pań. A są w stanie obsłużyć wszystkich ogierów w naszym kraju.

Gość przedsiębiorca
Gdyby wprowadzić ułatwienie i ulgi podatkowe dla alfonsów. Bezrobocie wśród kobiet byłoby niższe

Gość zwykła kobieta jak każda
Panowie, po poziomie tej dyskusji stwierdzam, że Wasz poziom jest żenujący. Dla kogoś takiego jak Wy to wierzcie zal dziewictwa. Uczyć się na dziwkach, a potem żonka dziewica. W łożku sztywna jak kłoda, a Wy i tak do dziwek. Tak byście chcieli??? To żal mi Was bo żonę ma się po to by mieć życiowego partnera i przyjaciela, kogoś z kim nam dobrze i na kogo możemy liczyć. Ja mogę być z facetem który miał tysiąc kobiet i z takim który nie miał ani jednej to dla mnie nie kryterium. Ale z facetem który płacił za dziwki to nie, dzięki wielkie. Dla mnie to nieudacznik

Gość Ireneuszszsz
Nie przesadzaj z tym nieudacznikiem. Ja zawsze marzyłem aby raz w życiu z dwiema kobietami a trudno przekonać do takich rzeczy dziewczyny

Gość Ireneuszszsz
ZResztą nieudacznik też potrzebuje sexu

Gość Damian 55556
Tylko nie mówcie na początku znajomości dziewczynie że szukacie dziewicy. Bo wiele kobiet jak to usłyszy postanawia kłamać. Ja pół roku chodziłem z dziewczyną która wmawiała mi że jest dziewicą a jak przyszło co do czego to powiedziała że czego to ona nie robiła. Normalnie pierwszy raz uderzyłem kobiete ale nawet sprawiło mi to przyjemność

Ireneuszszsz, ale Ty masz do tego zdrowe podejście. Widzę po jednym poscie. A reszta to banda debili. Akurat takie fantazje jak Twoja jestem w stanie zrozumieć

zresztą ja tam bym nie chciala tracić dziewictwa z którymś z debili, którzy tu sie wypowiadają

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
z ciebie też facet to taki półbrudny inteligent. Czyli coś tam kumasz, ale nagle klapka ci zapadfa na mózgu i wszystkie słowa to dosłownie groch o ścianę. Widzisz... zadajesz się własnie z dziwkami, szmatami i na ich podstawie oceniasz wszystkie kobiety. Mówisz, że studiujesz, ale jak widać (w twoim przypadku), te studia to tylko etykietka łądna dla Ciebie, ponieważ rozumu u ciebie za grosz nie widzę. Zawsze było kilka plastikowych laleczek, jak i męskich dziwek na tym świecie (ty właśnie jestes męską dziwką, chociaż nazywasz to doswiadczonym mężczyzną hahaha cała firma miała z ciebie polewkę), jednak ty wrzuciłeś wszystkie kobiety bez cnoty do jednego worka. Wcześniej czytałam komentarz, którego nawet nie zauważyłeś. Myślę, że nie chciałeś zauważyć, ponieważ zabrakło ci słów. A mianowicie co z dziewczynami, których chłopak zginął, co z kobietami, które nigdy nie zdradziły, a zwiazek niestety rozpadł sie?? O gwałcie nie wspomnę. Czy te kobiety to szmaty i ścierki??? wiesz... z tego co piszesz, przychodzi mi do głowy jeden opis twojej osoby: Z ciebie to taki Ken... wiesz, ten od barbie- ładna (być może) opakówka, ale pkastik w dodatku pustaczek w środku i za takie niewiasty się łap. Ponieważ tylko takich niewiast jestes wart. Na szczeście czasy tak sie zmieniły, że te dziewice-EWENEMENTY też rządają od faceta czystosci przedmałzeńskiej. I za cholerę jej do łóżka nie zaciągniesz, jeśli okaże się, że bzykałeś dziwki. Skoro one okazały sie wstrzęmięźliwe, to znaczy ze mają zasady. A jeśli mają zasady, to takie byle co, jak ty ich nie złamie. Nawet jeśli mamusia i tatus kupili syneczkowi mieszkanko. Szkoda mi ciebie. Nie lubię ludzi niemyślących i nieanalizujących. Dziewczyny, naprawdę szkoda słów, bo jego mózg chłonie wiedzę do pewnego momentu.

Co Wy się przejmujecie tym ponoć facetem - już sam tu prawie się przyznał, że zdobywa doświadczenie na prostytutkach. Pewnie inaczej nie potrafi. Bo która kobieta by go chciała jakby jej wypalił tą swoją teorią Kalego. A \"zwykła kobieto...\" - bardzo dziękuję za stwierdzenie, że wszyscy wypowiadający się tutaj faceci to debile - dzięki, dzięki. Tylko czy nie generalizujesz podobniejak ten niby facet i podobne typki?

albo wcale nie chłonie... ja, też facet, mam inną propozycję, jako że w naszym kraju prostytucja jest nielegalna - niech mężczyźni zdobywają doświadczenie na mężatkach. mam nadzieję, że twoja żona jako pierwsza zacznie po waszym ślubie świadczyć takie usługi.

Gość Też facet
Jesteś rozczarowana, bo nie udało Ci się przekonac mnie do swoich racji. Z tego forum jedynie osoba która złożyła wątek miała nie duży wpływ na moje poglądy a mianowicie taki że postanowiłem nie zadawać się już ze starymi dupami a znaleść sobie małolatkę. Poza tym nie czytam wsystkich komentarzy, więc mogłem jakąś twoją wypowiedź przeoczyć. Nie musisz mnie obrażać bo każdemu można zarzucić głupotę. Albo że mózg nie przyswaja informacji. Takie dość prostackie zachowanie. A co donie dziewic to wielu mężczyznom nie zależy na dziewictwie np mieli kilka dziewc i uważają że to przereklamowana przyjemność albo jest im to obojętne. Każdy powinien znaleść osobę z którą bedzie szczęśliwy

Gość Też facet
znależć miałem napisać a napisałem znaleść

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
też facet.. cos ci powiem. Wiesz, ja mam 32 lata i za moich czasów całowanie się z chłopakiem przed dyskoteką, czy w dyskotece to był obciach. Współczesna młodzież niestety w wieku 14 lat jak nie ma cnoty, uważa to za obciach. Więc wiesz.. ja wole byc tym próchnem, ale z zasadami. Jeszcze jedno. Kiedyś facet, który wykorzystał seksualnie kobiety był nikim nawet w otoczeniu innych mężczyzn. Nazywali się gentelmenami. Teraz faceci (nie wszyscy), ale 3/4 nie dosć, że naobiecuje dziewczynie gruszek na wierzbie, wykorzysta ją i jeszcze wyzwie od dziwek. To Wy mężczyźni zniżyliscie się do ziemi .. do zwierząt... chcesz dziewicę, a co dajesz od siebie??? czy jesteś w stanie wytrzymać 2 lata nie myśląc penisem????? więc prosze, nie wyzywaj tu od szmat i ścierek kobiet, ponieważ do piet nam nie dorastacie