Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mydlo

Bezpłatny numer - pomoc psychologa

Polecane posty

Gość Mydlo

Moja przyjaciółka ma chyba depresje. Znaczy jej tata troche pije, ona ostatnio była w szpitalu i okazało się że brakuje jej magnezu. Ciągle jest zmęczona, nic jej sie nie chce, cały czas płacze. Nie wiem co się z nią dzieje. nie wiem czy to przez ten magnez czy przez problemy rodzinne. Ma ktoś z was może jakiś numer bezpłatny do jakiegoś psychologa, do jakiejś pomoscy czy czegoś takiego? Proszę o szybką odpowiedź!!

Gość kup jej magnez
nie ma nic za darmo.

ona cały czas bierze magnez przepisany od lekarza - juz chyba z miesiac.

Gość Bernadettka23
to niech idzie do psychologa

Gość a skad jest ta kolezanka

Gość Bernadettka23
sorry ale przez tel nikt jej nie pomoze musi wyjsc do ludzi, najlepiej do psychologa na terapie

Gość a skad jest ta kolezanka
Antydepresyjny Telefon Zaufania Fundacji ITAKA 22 654 40 41 Czynny w poniedziałki i czwartki w godz. 17-20 Przy telefonie dyżurują lekarze psychiatrzy - specjaliści od leczenia depresji. Udzielają porad, wspierają chorych i ich rodziny. Nie stawiają diagnozy, nie leczą - nie da się tego zrobić przez telefon.

Gość no więc
Dobrze że Ona ma Ciebie :) Może Twoja przyjaciółka powinna chodzić na spotkania do AA, jako osoba współuzależniona ?

no ja jej mówilam a ona mi na to: taa wiesz jak zas z moja mama... No chyba ze jej powiem zeby w koncu sama poszla.

Gość no więc
Mydlo --> to idź z nią :)

znaczy mowilam jej zeby szla do psychologa a nie na grupy wsparcia AA. ona jak jest w szkole to jest spoko jest usmiechnieta i luz, a jak jedziemy same np na ropwerach, albo chodzimy po miescie to ona mi mowi ze juz nie wytrzymuje i ciagle placze i ze spac nie moze. wczoraj np wstala o 5:30. ja np nie umiem wstac nawet z budzikiem o 6:30....

Gość no więc
o w szkole ? to jeśli chodzi o bezpłatną pomoc psychologa to przecież może iść do pedagoga szkolnego, on już będzie wiedział co dalej :)

mieszkamy w Tarnowskich Górach to jest na śląsku. U nas w szkole to jest taka pani pedagog ze tylko siedzi i pierdoly pociska. stara glupia i nie wiem po co w ogole w tej szkole jeszcze jest.