Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość doroles21
Merry 77 dziękuje. dziewczyny a która facet bije lub uderzył? godzi się któŸaś z Was na takie traktowanie?? tak naprawde wiele kobiet ten problem dotyka ale wiekszosc milczy.

Gość doroles21
Merry 77 dziękuje. dziewczyny tutaj nic prawie nie jest napisane na temat przemocy. czy którąś z Was facet bije lub uderzył? ten problem dotyka wiele kobiet jednak wiekszosc milczy. tym panom mowimy stanowczo NIEEEEE

Gość smutasik
...ej Nika nie porównuj się do tej frustratki...każda z nas by tak zareagowała-Ja jestem spokojną dziewczynką,ale jakby taka laska mi stawała ciągle na drodze to tak samo bym się chyba zachowała...zapewne klasą to Ci nie dorówna,skoro piszesz,że tak się zachowuje wobec Was to zapewne słowa klasa i takt nie są jej znane....a propos tego co napisałaś,że Twój turasek nie "otworzy nawet gęby"no to trochę dziwne powinien pogonić tego wrednego babsztyla na cztery wiatry rzeczywiście przeprowadź małe śledztwo czy czasami nie utrzymują kontaktów telefonicznych! oby czasem nie zostawiał sobie furteczki....faceci tak lubią.... a Ty się nie dawaj wyprowadzać tej lasce z równowagi ponieważ zapewne czerpie Ona z tego nieziemską satysfakcję... aha...jeszcze jedno nie potrafię pojąć dlaczego te turczynki tak zaciekle walczą o swoich byłych....przecież nie można prosić o miłość....ona jest albo jej nie ma a One czekają ....może tak mentalność..nie wiem!

smutasik ja też nie wiem, ale to chyba mentalnośc i środowisko w jakim sie wychowują. Znam kilka przykładów małżeństw tureckich gdzie on ją notorycznie zdradza, a ona ściga kochanki, które to niby uwodzą ich niewinnego męża. Ale znam też wiele szczęśliwych małżeństw, i tu o dziwo żony Turków to nie turczynki. Po prostu, świadoma swojej wartości Europejka nie zgodzi się nigdy na to by jej facet był niewierny i miał kogoś na boku. Prędzej pokaże mu drzwi niż się zdecyduje na taki układ. Zresztą turczynki żadko iedy pracują, one są chowane do bycia żoną, matką, gospodynią i w konsekwencji są całkowicie uzależnione od męża i godzą sie na takie życie. Często z przymusu. Faceci ogólnie lubią kobiety, które mają własne zdanie, są niezależne. Poza tym nawet jeśli taka turczynka bedzie miała dosyć i zdecyduje sie odejść jej środowisko bardzo ją potępi - one boją sie wyobcowania,bo często oprócz tureckiego środowiska nie mają nikogo. Faceto jest łatwiej.... Ale fakt, to nie usprawiedliwia zachowania tej panny. Rzucił ją ponad 2 lata temu, a ta dalej. tej ją wywalił przez drzwi, ta wraca oknem. Boże, co za baba. Miłość miłością, ale gdzie honor. Podobno naród turecki słynie z tego;/

poprawiam bład ort- miało być rzadko. jej, już sama nie wiem co piszę z tych nerwów.

Gość zdz
Nika 123 Wyluzuj, naprawde, na twoim miejscu dawno podziekowalabym temu panu...skoro on nie potrafi dopilnowac swoich spraw...to nic ze kulturalny,ze mily, tu nie ma nic do rzeczy,teraz skoro agresja tej turczynki jest tak wielka to powinien ja za leb wykopac daleko od was i juz ,zablkowac numer nie odpbierac tel i juz

Wiesz, to juz ponad rok kiedy nie dzwoniła. A właśnie tel od niej nie odbierał nigdy i nigdy nie odpisyał na smsy i to mnie wkurzało, bo ja chciałam żeby jej jakoś brzydko nawsadzł. Ale on uważa, że lepiej nie prowokować. Może ma i rację... Właśnie pojechał do punktu obsługi klienta zablokować jej numery. Ale to wszystko co możemy zrobić . Postanowiłam ie reagowac na nią. Ona karmi sie tym kieddy widzi, że doprowadza mnie do szału. Ona przestala pisc do niego, bo zauważyła, że to jest bez odzewu, a kiedy ja otrzymuje od niej smsy to odpisuje jej wiązankę. KONIEC!!! Od dzisiaj mam ja w d.... Tak długo ieszkamy ze sobą i nigdy przenigdy sie nie kłócimy, jestesmy niesamowicie zgodni. I przez taką idiotkę mamy marnować nerwy. Ona by tego chciała....

Gość sayuri-san
nika123 - nie daj sie tej kobiecie,pamietaj ze przeciez jej wlasnie o to chodzi zeby was skłocic i rozdzielic.3mam kciuki ;) Dolores,co u Ciebie?oddzywasz sie jeszcze do tamtego goscia?pzdr

Gość LeicesterGirl
doroles21 ma racje, jak dla mnie oni sa za porywczy.. a te wszytskie czule slowka i komplementy tylko na poczatku a jak cie juz zdobedzie zaczyna sie play with your minds.. mialam 10 kolezanek w anglii z ktorych jedna wyszla szczesliwie za turka ale ostatnio okazalo sie ze on podobno zrobil to tlyko dla wizy.. reszta z nich cierpi: albo dostaje, albo facet traktuje ja jako kelnerko-sprzataczke, albo bawi sie z jej psychika. aa byla jeszcze taka jedna- francuzka, ktora byla z moim sasiadem 5 lat, i wkoncu oszalala i wrocila do Francji, dziewczyny widzialam wiele i to mi wystarczy stuknijcie sie najpierw w glowe nim ulegniecie ich pieknym slowkom i hojnym prezentom, nie myslcie ze opowiadam tylko na przykladach kolezanek.. myslicie ze mieszkajac w anglii 7 lat zaden z turkow lub kurdow mnie nie zaczepil? bylo ich 10-tki na szczescie posluchalam co sie o nich mowi i nie dalam sie uwiesc zadnemu z nich, choc nie powiem bo nie raz bylo mi szkoda, bajerowanie to ich moooooocna strona :D

Gość Samir
ALE: naiwne mlode kurwy szukaja przygody przyjezdzajac do anglii to myslisz ze taki turas albo arab nie skorzysta?

Gość Nocna Pani
tyle ze tu chodzi o podejscie jakie maja Azjaci mieszkajacy w Uk czy Niemczech do POLEK!! pada pytanie od takiego: z kad jestes, odpowiadasz ze z Polski i nie mozesz sie od czarnucha odgonic;/ to wola o pomste do nieba co sie tam dzieje, a szczegolnie w UK bo mam tu cala rodzine, meza i idzie juz 5 rok jak sie tu osiedlilismy, wolelibysmy nie widziec tego co widzimy codziennie, a glownie w czasie wakacji;/

Gość ppppppppoooooooooowie
Wiesz co Ty sobie mozesz pisac co chcesz prawdopodonie sama jestes nie szcZesliwa!A ja z kolei znam wiele turków co rzeczywiscie chca kobiety przeleciec!Wszystko zalezy od przypadku bo wszystkich(OBOJETNIE JAKIEJ NARODOWOSCI)nie wklada sie do tej samej beczki.Bo skoro tak podsumowujesz to pomysl jak Ty wygladasz w oczach ludzi innej narodowosci...K.....wy,zlodzieje i alkoholiki to Polki i Polaki!Jak widze nie zdarzyłas przeczytac to wiele dziewczyn pisze tutaj,ze sa szczesliwe ich staz w zwiazku nie jest 1miesiac tylko ZNACZNIE WIECEJ!CHOCBY JA JESTESMY JUZ DLUGO Z TURKIEM I MAMY DZIECKO I JAKOS NA KURE DOMOWA NIE WYGLADAM A WRECZ PRZECIWNIE MAM ZYCIE WIELE LEPSZE NIZ NIE JEDNA POLKA BEDACA W ZWIAZKU Z POLAKIEM.KAZDY JEST PANEM SWOJEGO LOSU WIEC PATRZ LEPIEJ POD SWOJE NOGI ZEBYS SIE KIEDYS NIE PODTKLEŁA.POZDRAWIAM

Gość arciuszek
nie myślałam, że kiedykolwiek tu napiszę, ale chyba powinnam... też mam za sobą związek z Turkiem, z którego jedyne co mi zostało to poszarpana psychika i kupa drastycznych wspomnień. facet był z Istambułu, niby spędził w Europie 7 lat, z pozoru - dżentelmen. ale to tylko pozory. oni początkowo wszyscy zgrywają tolerancyjnych i w ogóle, że co to nie oni. potem niestety przeważnie (zaznaczam, że jest to pogląd oparty na moich doświadczeniach i tym, co tu przeczytałam) wychodzi szydło z worka. żeby nie wchodzić za mocno w szczegóły, powiem tyle - facet okazał się maminsynkiem (mieszkał z mamą w wieku 35 lat), psycholem (przepraszam za takie określenie, ale jeśli ktoś wali głową w ścianę, drze mordę o byle głupotę i rozwala meble, to chyba inne określenie nie wchodzi w grę:P), dodatkowo uważał, że z jego rodziną należy obchodzić się jak z jajkiem, ale polska rodzina to już nie rodzina, dzieci oczywiście muzułmańskie, ale z czasem dowiedziałam się też, że one będę turkami a nie polako-turkami i jakakolwiek nauka języka ich matki raczej nie wchodzi w grę:D ciekawe ;) nie wspomnę już o tureckiej gościnności, której nie dane było mi niestety zaznać, o mamie, która przy zwykłym śniadaniu waliła mi teksty, że nie kocham jej syna (on mi tłumaczył jej tureckie uga-buga), a znajomym "turbanom" nie przedstawiała mnie inaczej jak "yabanci" (ta cudzoziemka). ogólnie wszystkim dziewczynom zakochanym w turkach życzyłabym szczęścia, ale osobiście wydaje mi się, że jednak sporo jest prawdy w powszechnym w polsce poglądzie, że turek to jednak nie dla polki. ja kiedyś też byłam zakochana i broniłam (jak każda zakochana dziewczyna) swojego faceta. zwróćcie uwagę tylko na jedno, Wy dla nich jesteście w stanie poświęcić wiele (chociażby spokój we własnej rodzinie), niestety w 99% przypadków okazuje się, że jak oni mają coś zrobić dla Was, wykazać się np. tolerancją wobec Waszej kulutry to tak łatwo już nie jest. myślę, że to daje sporo do myślenia. mi dało... na koniec podsumuję jeszcze historią, którą dane mi było przeżyć w zeszłego sylwestra. poleciałam do niego do Istambułu i spędziłam go płacząć na kanapie, po akcji podczas naszej ostatniej kłótki, a polegała ona na rozwaleniu nogą biurka, wykrzyczeniu mi (nie pierwszy raz zresztą), że mnie zabije. o romantycznym sylwestrze nie było mowy ;) ogólnie, jeszcze raz życzę wszystkim zakochanym jak najlepiej, ale miejcie oczy szeroko otwarte i brońcie tego, jak zostałyście wychowane i patrzcie, czy w Waszym mężczyźnie nie mieszka przypadkiem mały tyran ;) pozdrawiam!

Wow to rzeczywoscie nie ciekawa historia;(Wspolczuje;(Ale mam male pytanie ile lat razem spedziliscie?pozdrawiem

Gość Pochmurna Ella
Tez cos takiego przezylam, facet byl bogiem, idealnym wrecz kandydatem na chlopaka, narzeczonego nawet meza! Im bardziej jednak mi zaczelo zalezec tym bardziej on stawal sie wladczy i rzadal ode mnie zmian (nie wiem jakich bo na poczatku mowil ze jestem idealnaa nagle potem zmienil zdanie chociaz bylam taka sama jak na poczatku znajomosci!) Te wszytskie piekne slowa, glebokie spojrzenia, nagle o wszytskich tych wyjsciach do restauracji dyskotek pubow, zapomnial siedzielismy w domu a on dla rozrywki wszczynal bez pwoodow klotnie, pamietam taka sutyacje jak probowal mi wmowic ze umawialam sie z jakis fagasem przez smsy na spotkanie podczas gdy w zyciu z zadnym innym nie pisalam bedac w zwiazku z moim TURKIEM, mial on jednak tak silny dar przekonywania ze w koncu sama zwatpilam ze moze z jakims tam pisalam(chocby i we snie haha) i sie rozplakalam a on do mnie powiedz ze wiecej tego nie zrobisz i mnie przepros, to tak zrobilam dzis jednak wiem ze sie niezle zabawil wtedy moim kosztem wmawiajac mi jakies paranoje, niezle sie przy tym czliowieku zeszmacilam, ale powoli wychodze na prosta, i nawet kontaktu z nim nie chce miec, TURCY nie musza sie uczyc sily persfazji czy przemawiania i wplywania na innych ludzi, te porywy pyschologiczne maja od urodzenia i nie wazne czy mieszka taki 7 lat w Europie czy 12 czy tez urodzil sie w Europie, kultura mu zostanie w krwi, no i chyba widzi jak ojciec traktuje matke, wiec podaza jego sladem potem, NIE POLECAM absolutnie tych ludzi do zwiazkow a tym bardziej malzenstw!!

Gość wiele dziewczyn
broni tu swoich turkow, ale mam pytanie jak dlugo ich znacie ile o nich wiecie? moze i jest jakis procent porzadnych ale nie ludzilabym sie ze jest ich duzo;/ po prostu taka juz maja kulture tradycje i dla nich to jest zupelnie normalne ze traktuja swoje dziewczyny czy narzeczone(nie wspomne juz o ZONACH) jak pokojowki albo kelnerki.. powinnyscie wiedziec o tym zanim powiecie przed olatrze TAK, a przynajmniej powinnyscie spojrzec jak traktuje jego ojciec swoja zone mzope wtedy cos do was dotrze, pozdrawiam wszytskie inteligentne dziołchy ;)

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilka doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później (kiedykolwiek) żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com

Gość arciuszek
spędziliśmy ze sobą dokładnie 16 miesięcy, więc nie jakoś dużo... dopóki przyjeżdżał tu do mnie do Polski, to zachowywał się prawie normalnie - chociaż już podczas 3iego miesięcznego pobytu pokazał rogi ;) ogólnie też wychodzę na prostą powoli, ale myślę, że niepotrzebne mi były wszystkie te traumy, które udało mi się (choć jeszcze nie do konca, ale myślę, że jestem na dobrej drodze) na szczęście pokonać. jego ojciec zmarł, gdy on miał 3 lata, także nie sądzę, że nabrał wzorców od niego:) matkę szanował bardzo, ale ogólnie tam matka ma poważanie - żona już niekoniecznie:/ teraz sama z perspektywy czasu się dziwię, jak mogłam być nadal przy nim - po tym jak pierwszy raz powiedział, że za zdradę mógłby mnie zabić, powinnam była od razu zwiewać gdzie pieprz rośnie! to jest jednak niechlubna cecha większości kobiet (w tym moja), że nas pociągają gdzieś tam takie czarne typy, których możemy starać się zbawić :D teraz się z tego śmieję, ale jeszcze 5 miesięcy temu naprawdę do śmiechu mi nie było... dlatego powtórzę jeszcze raz - trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte i mimo iż ciężko, postarać się wyplenić z siebie dziewczęcą naiwność...

Gość Arciuszku
swiete slowa !!! nie wierzcie tak bezgranicznie bo powiedziec mozna wszystko a dopiero jak facet widzi ze cie ma w swojej wladzy i nie odejdziesz pokazuje swoje prawdziwe JA !! nie mowie tu tylko o Turkach ale o wszytskich facetach , chociaz prawda jest ze wsrod tych Azjatow duzo czesciej na takiego trafisz, Z Polakami az tak zle nie ma

Gość luxia
a ja jestem z moim męzem 6 lat ...wychowujemy dzieci w 2 religiach

Gość calibre7
wooow..luxia mozna wiedziec gdzie mieszkacie?

hehe i tu musze sie zgodzic z wiekszoscia dziewczyn mieszkam z tata turkiem od 7 lat on jest na ogół ok alle dwaj wojkowie i koledzy taty to potrafia bawic sie kosztem dziewczyn widziałam to na własne oczy pomiataja nimi ostrzegal.am je ale on e były i sa uparte i maja swoje zdanie

Gość luxia
mieszkamy w Krakowie ..wakacje w Turcji ... na początku było trudno no ale z czasem .....teraz jest cudownie

Gość luxia
a swoją drogą to przyznam , że 253 stronki to bardzo dużo .

No my rowzniez bedziemy wychowywac naszego syna w dwoch wiarach a jak dorosnie to sam zadecyduje ktora wybierze.pozdrawiam

Gość luxia
a ile macie lat ?

Gość Zgehenny
ja mam tylko nadzieje ze juz nigdy nie popelnie takiego bledu i nie uwierze zadnemu z nich!! Rok czasu przezywalam gehenne z moim "cudowny' przez pieerwsze miesiace Turkiem, kiedy sie w koncu znudzil zabawa z moja psychika wyrzucil jak rzecz z domu, postanowilam sie odizolowac i wykasowac wszelki kontakt z nim, to prawda na poczatku pisalam prtosilam blagalam i przysiegalam ze go kocham i sie zmienie, ale potem pomogla mi mama, nie oddzywalam sie ok miesiaca i nagle on zaczal wydzwaniac i mowic jak mu ciezko po decyzji jaka podjal, ze oglada wciaz nasze wspolne zdjecia nosi moja obraczke z wygrawerowanym LOVE U, i teskni, nie wie co ze soba zrobic aby przestalo go bolec.. No coz wysluchalam go jednak nie uwierzylam, bylam bardzo spokojna chociaz z lekka niepewna jak to bedzie gdy wroce tam do pracy, ale wierze w siebie i nie dam sie mu juz zabawic moim kosztem, a wszytskim innym 'wspanialym' turkom czy kurdom stanowcze NIE ;];]

Gość Zgehenny
zapomnialam dodac ze naturalnie moj byly Turek spodziewal sie ze bede za nim chodzic na kolanach i blagac o kolejna szanse (szanse na zycie w wiecznym ponzianiu;]) ja tymczasem na przekor nie zrobilam tego i wiem ze to go zabolalo a nie zadna "strata milosci swojego zycia" Tak dobrych aktorow jak oni nawet w telewizji nie znajdziemy, pozdrawiam te Polki ktorym sie udalo trafic na przyzwoitego ;)

Gość rozśpiewana
Witam dziewczyny. Po długiej przerwie zajrzałam na forum i widzę, że nasi mężowie, narzeczeni, kochankowie czy mężczyźni z Turcji to bardzo nieskomplikowane istoty. To forum powstało o kilka lat za późno. Jeśli trafiłabym na nie ponad 10 lat temu - nie zmarnowałabym życia sobie i dzieciom, które przyszły na świat. Jeśli któraś z was zastanawia się nad powaznym krokiem z tureckim man`em, weźcie pod uwagę to, że po słodkich słwach będą bardziej surowe, obiecanki bez pokrycia, temperament szaleńca (o którym pisała któraś z was kilka stron wcześniej), który przejawia się furią i niszczeniem sprzętów bądź opuszczeniem mieszkania i ... co najgorsze: bardzo trudno się z nimi rozstać (po prostu nie znoszą porażek). Mnie jest bardzo ciężko ale służę pomocą i radą jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości. Całusy

Czesc dziewczyny .. Dawno sie tutaj nie wypowiedzialam, ale teraz cos napisze bo nie wiem co mam zrobic jestem kompletnie zalamana. Jestem z turkiem juz od roku. Wydawalo sie byc pieknie .. ale sie chyba wszystko pokrochmalilo. Wiec .. od jakiegos czasu zaczal silownie i ostrzegl mnie,ze bedziemy sie zadziej spotykac (raz w tygodniu, gdzie wczesniej bylo 3). Zbuntowalam sie, powiedzialam,ze takie relacje nie bd mialy sensu. Ale jakos to przetrwalam. Bylo dobrze, kiedy znow .. jakos zaczal sie w stosunku do mnie dziwnie zachowywac.. nie bylo porannych sms-ow, zadkie telefony a jak mowilam o spotkaniu to slyszalam tylko \" we will see\" co mnie do pasji doprowadzalo. Zaczelam znow sie buntowac, ze mam dosc i sie ma zastanowic. I znow w miare bylo ok, ale czulam niedosyt .. brakowalo mi wszystkiego. Pewnego wkend-u wyskoczylam ze znajoma do jej chlopaka (wtedy jakos sie poklocilam z moim) i nie spodziewalam sie taam 4 kolesi,az ! Moj dzwonil do mnie pary razy, ale nie odbieralam bo jakby sie dowiedzial,ze bylam z kolesiami to chyba by mnie ukrzyzowal ;/ wiec milczalam. Ale ja jestem osoba raczej szczera i powiedzialam mu o wszystkim, ktoregos dnia jak sie spotkalismy. Byl zalamany, powiedzial ze jest pewnien ze go zdradzilam. Ze napewno sie upilam i cos zrobilam. Powiedzialam mu,ze go kocham i nic nie zrobilam .. od tego czasu zaczelo sie jeszcze gorzej i ciagnie sie az do dzisiaj ;/. Obrazal sie o byle co , nie odbieral moich telefonow .. a jak mielismy rocznice to juz w ogole. Wkoncu odebral. Poplakalam sie mu i pytalam co sie z nim dzieje, on odpowiedzial smiechem \"nic sie nie dzieje\" . Ja powiedzialam, ze jak to .. nie odzywasz sie do mnie .. spotkamy sie dzisiaj .. a on do mnie,ze nie ma ochoty .. Bylam zalamana, zly mi lecialy strumieniami, mamy rok a on mowi ze nie ma ochoty sie ze mna widziec:( Powiedzial,ze rok to nic wielkiego i mozemy sie spotkac w nastepnym tygodniu. Ja mu plakalam, wrecz krzyczalam jak tak mozna, ze jest chamem i w ogole. Powiedzial,ze zachowuje sie jak jego ex, ze dzwonila, pisala gadala bzdury .. i on ma takiego zachowania dosyc i jak ja sie tak bd zachowywac to zerwie ze mna.... Pytalam sie go czy nie chce skonczyc, a on do mnie ze \"shut up I dont wanna talk about that\". I sie wylaczyl. Do konca dnia mial wylaczony telefon \" bo mialem baterie slaba\". A ja jak glupia siedzialam w domu i ryczalam. I taak jest do teraz .. nie chce sie ze mna spotykac, jak odbierze telefon to odbierze .. Jak sie pytam czy ma dosyc mowi ze tak, a jak mowie o zerwaniu to nie chce o tym slyszec. Nawet jego kuzyn z nim chcial porozmawiac, bo traktuje mnie jak dickhead .. nie chce sie spotykac, nie odbiera. NIestety wylecial do kuzyna,ze to nie jego sprawa. A mnie zjeb*l za to ,ze prosze o pomoc jego znajomych/kuzynow. Sytuacja sie juz tak ciagnie ponad miesiac. Wczoraj porozmawialam z nim na msn , przeprosilam i powiedzialam ze juz nie bd dzwonic jak najeta tylko,zeby mi dal szanse ze go kocham i nie chce zostawic. I zapytalam czy dalej jestesmy razem , a on mi odpowiedzial \"I dont know\" i wyszedl .. I juz kobiety naprawde nie wiem co robic. Chcce sie z nim spotkac i pogadac na spokojnie bo jak nie chce ze mna byc niech mi to powie wprost. Wczoraj zagladajac na jego facebook zauwazylam,ze zaczal pisac do innych turczynek. Wczesniej tego nie robil (bo mam jego haslo), i wykasowal przy mnie numery telefonow innych lasek .. Normalnie zalamana jestem .. tym ,ze nasz zwiazek wisi na wlosku i tym ze nie chce mi nic powiedziec, ze nie umie porozmawiac. MOZE WY MI COS DORADZICIE.. MIALYSCIE PODOBNE AKCJE ? NAPISZCIE COS BLAGAM