Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość gość
,,,mają tórasy nowy wór-koze do róuchania za darmo.....

Gość gość
Hej.Dostałam propozycję wyjazdu do Stambułu( zwiedzanie), oczywiście od rodowitego Turka.Podpowiedzcie, co zabrać i jakiej gafy nie popełnić:-)

Gość gość
polki sa najglupszymi kobietami swiata!

Gość gość
Słuchajcie...., wczoraj cieszył sie, ze jade znim a dzisiaj zerwał ze mną, twierdząc, że chce być wolny....co to może oznaczać??

Gość gość
to oznacza ze jestes glupia i naiwna, pozdrawiam.

Gość gość
Aaa i jeszcze wyczytałam, że przy rodzinie Turek Cię już gorzej traktuje. --- Przy rodzinie w Turcjii idiotko, nie w PL, tutaj jest na lasce nielasce, tam panem i chamem !

Gość gość
"Aaa i jeszcze wyczytałam, że przy rodzinie Turek Cię już gorzej traktuje. --- Przy rodzinie w Turcjii idiotko, nie w PL, tutaj jest na lasce nielasce, tam panem i chamem !" www.turczynki.com Poczytaj sobie blog gdzie wypowiadają się tylko Polki, które są w związku z Turkami, czyli żadnych, które jedynie coś tam słyszały. Prawie wszystkie mieszkają w Turcji i jakoś żadna nie jest gorzej traktowana przy rodzinie w Turcji! Może czas ruszyć głową i pomyśleć, że wszyscy ludzie na całym świecie są różni?? Od myślenia głowa nie boli! Następnym razem pomyśl zanim wyzwiesz kogoś od "idiotki"! W internecie, anonimowo obrażać to każdy potrafi! Czytaj -> głupota! Bo obraża się kogoś kogo się nie zna...

Gość gość
Gościu powyżej, przeczytałam twój wpis i zastanawiam się, o to już którąś z dziewczyn zapytałam wcześniej, czy te wpisy , delikatnie mówiąc "niespecjalnie" zachęcające do związków z Turkami są nieprawdziwe, czy osoba, grupa osób to wszystko zmyśliła- jeżeli tak, to po co? dlaczego ktoś chciałby poświęcać swój czas i pisać takie rzeczy na forum,żeby Turków przedstawić w złym świetle? To nie jest kraj , z którym sąsiadujemy, który jakoś nam zagraża?. Z mojej lektury tego forum wynika, że pisały tu, co prawda rzadziej, ale również żony Turków czy kobiety, które były z nimi czy są w związkach, niektóre wpisy są dramatyczne!!!. Czy masz pewność, że to nieprawda???A jeżeli tak, to z czego to wynika? Ja nikomu nie ubliżam, nic do Turków nie mam, w związku z Turkiem nie jestem i nie byłam,kraj lubię na wakacje. Po prostu się zastanawiam, skąd to przekonanie. Co do chamstwa i wyzwisk na forum, oj- są takie "partie" wpisów, gdzie zwolennicy i przeciwnicy sobie nie żałują, a potem dyskusja wraca na poziom cywilizowany.

Gość gość
hahaha "turczynki.com" czyli to juz nie polki?

Gość gość
poleczki zawsze udaja kogos kim nie sa! zenada.

Gość gość
i Polacy też!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
polacy nie przechodza na islam i nie daja d**y jak poleczki.

Gość gość
....ale są hamami!!!!!!!!I tyle w tym temacie:-)

Gość gość
"HAMY" - a w jakim to języku i co to słowo znaczy" . Może chodziło o ang. "ham" ? Ortografia to nie wszystko, ale warto ją znać- podpisano "CHAM" ( w celach edukacyjnych).

Gość gość
a polki sa k*rwami i tyle w tym temacie! ;)

Gość gość
Ważne HAMIE, że zrozumiałeś o co chodzi!!!!:-)

Gość gość
Lepiej być "hamem" niż polska k***ą!

Gość gość
Uspokójcie się :) obrażacie się nawzajem - nie wiem ile macie lat, ale myślę, że wypowiadają się tutaj dorośli, więc zachowujmy się jak dorośli. Nie uważam, że Polacy to chamy, itp., bo znam takich, którzy nimi nie są i Polaków nie wrzucam do jednego worka. Tak samo Turków. Przykro mi, że przez to, że spotykam się z Turkiem uważacie mnie za ku**ę mimo, że nią nie jestem, ale Wasze wyzwiska nie zmienią tego, że z nim jestem, dlaczego? Sprawa jest prosta. Zakochałam się. Jest mi z nim dobrze, jestem szczęśliwa - dlaczego mam z tego rezygnować? Tylko dlatego, że jest Turkiem? Proszę Was :) Dużo osób w naszym mieście widziało Nas razem, za rękę, dających sobie buziaka, obcy widzieli i znajomi widzieli i co? Nikt złego słowa nie powiedział. Część moich znajomych go zna i szanuje. A wy? Nie znacie go. Nic o nim nie wiecie. Dla Was najważniejsze, że Turek, nie ważne, że dobry, ważne, że można po nim pojechać. Kiedy w końcu ludzie nauczą się szanować innych? Słyszycie czasem samych siebie? Nie rozumiem tego dlaczego ludzie lubią ubliżać innym, wyzywać mimo, że nie znają danej osoby. Turek to, Turek tamto, Polak to, Polak tamto, Polka to, Polka tamto - znacie wszystkich, że się wypowiadacie? Turek człowiek! Polak człowiek! Polka człowiek! Nie chce mi się dłużej tłumaczyć, że Turcy są różni tak samo jak Polacy są różni.

Gość gość
To skoro jesteś taka szcześliwa, to po co marnujesz swój bezcenny czas, który mogłabyś poświęcić na ćwierkanie z ukochanym/ inne aktywności z nim lub w oczekiwaniu na niego, na bazgranie po forum i wywlekanie swoich prywatnych spraw?

Gość gość
Gościu powyżej, przeczytałam twój wpis i zastanawiam się, o to już którąś z dziewczyn zapytałam wcześniej, czy te wpisy , delikatnie mówiąc "niespecjalnie" zachęcające do związków z Turkami są nieprawdziwe, czy osoba, grupa osób to wszystko zmyśliła- jeżeli tak, to po co? dlaczego ktoś chciałby poświęcać swój czas i pisać takie rzeczy na forum,żeby Turków przedstawić w złym świetle? To nie jest kraj , z którym sąsiadujemy, który jakoś nam zagraża?. Z mojej lektury tego forum wynika, że pisały tu, co prawda rzadziej, ale również żony Turków czy kobiety, które były z nimi czy są w związkach, niektóre wpisy są dramatyczne!!!. Czy masz pewność, że to nieprawda???A jeżeli tak, to z czego to wynika? Ja nikomu nie ubliżam, nic do Turków nie mam, w związku z Turkiem nie jestem i nie byłam,kraj lubię na wakacje. Po prostu się zastanawiam, skąd to przekonanie. Co do chamstwa i wyzwisk na forum, oj- są takie "partie" wpisów, gdzie zwolennicy i przeciwnicy sobie nie żałują, a potem dyskusja wraca na poziom cywilizowany. ------------------------------------------------------------------------------------------------- To nie tak, że zachęcam do związku z Turkiem. Szukałam czegoś na necie gdy poznałam Turka. Poczytałam, przestraszyłam się, chciałam się wycofać, ale poszłam w to dalej i nie żałuję. Obecnie jestem zakochana i szczęśliwa. W te dramatyczne opowieści wierzę, ale były też szczęśliwe i w nie też wierzę. Wszyscy ludzie są różni. Pewności, że mnie nie skrzywdzi nie mam. Tak samo może być z Polakiem. Moje związki z Polakami to: 1. psychopata, 2. zaliczający wszystko na prawo i lewo (bo ja mu nie dawałam), 3. Kłamca, grający na dwa fronty przez 2 lata, 4. Był w porządku, ale się nie zakochałam. I kilka przypadków chamstwa od osób bez związku, najczęściej to przypadki krętactwa, bo d**y nie dostali, dowiedzieli się, że nie dostaną to szukali innej zdobyczy. Dodatkowo miałam przemoc w rodzinie. Myślę, że mnie już nic nie zaskoczy. Czy to Turek czy Polak - uderzy mnie to automatycznie koniec. Zdradzi - koniec. Mój Turek mnie dobrze traktuje. Powiedziałam, że seksu nie będzie i zrozumiał, nie zaczął się wykręcać tak jak było to w poprzednich związkach. Wiem, że mnie nie zdradza, bo każdą wolną chwilę spędza ze mną. Jestem zadowolona z takiego związku :) Podsumowując, chcę tylko powiedzieć osobom, które pytają się jaki jest Turek i czy warto, że nie dowiedzą się jeśli same go nie poznają, ale spotkają dobrego, albo złego i że tak samo może być z Polakami.

Gość gość
To skoro jesteś taka szcześliwa, to po co marnujesz swój bezcenny czas, który mogłabyś poświęcić na ćwierkanie z ukochanym/ inne aktywności z nim lub w oczekiwaniu na niego, na bazgranie po forum i wywlekanie swoich prywatnych spraw? ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Dlatego, że raz się wypowiedziałam na tym forum, gdy jeszcze nie byłam zakochana i to się ciągnie, ale już nie chce mi się pisać, czas mam, tylko mi się po prostu nie chce.

Gość gość
ciongnie sie ci tórecki glót z pipy

Gość gość
Polka i Muzulmanin...FUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!

Gość gość
kiedys jan sobieski pogonil turasow i muzulmanow z europy, a dzisiaj poleczki im daja d**y i przechodza na islam.

Gość gość
Do 2 osób powyżej - darujcie sobie, niszczycie to forum, i osoby, które mają coś do powiedzenia, po prostu przestają pisać.

Gość gość
Ale argument, a wiesz, ze gdyby nie pogonił, to prawdopodobnie rozbiorów Polski by nie było, historycy są co do tego zgodni. Poza tym, co ma piernik do wiatraka?

Gość gość
"Do dziewczyny Turka"- cos wybrałaś , wymagało to pewnej dorosłości i odwagi, i z tego co piszesz, masz świadomośc konsekwencji, może być dobrze albo nie, ale kto nie ryzykuje, nie zdobywa doświadczeń...ten nić nie ma, tylko pisze elaboraty na forum pt " co by było gdyby". Nie przejmuje się tymi uwagami, taki juz urok tego forum.

Gość gość
gosc powyzej, tez dajesz d**y turasowi?

Gość gość
Jestem heteroseksulanym facetem, zresztą zruganym kiedyś na tym forum za negatywną opinię o "tureckich zakładach" , ale poza "złymi Turkami" sa też Turcy całkiem normalni, zwyczajni, nawet blondyni.

Gość gość
STOP ISLAMIZACJI!!!!!!!!!!!!!!