Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaaa

Why przyciągam takich facetów jak to zmienić????

Polecane posty

a co ja mam powiedzieć o gorącu po podróży autobusem do wrocka i spowrotem? :( ale przynajmniej jeden exam do przodu :) malutka - no jak to, nie ma milionów kobiet? napewno można znależć bardzo wiele wartościowych

kurcze no... ja nie wiem... dajcie mi tu kogos normalnego i wartosciowego (chodzi mi o faceta...o zwiazek z facetem) no to gdzie ja znajde takiego?

za te graty dziękuję :) a z tym normalnym - no przecież się nie rozdwoję :P - żartuję oczywiście ;)

no wlasnie! ja rozdwojonego faceta nie chce! serca rozdwojonego tym vardziej... ale jakis normalny...jednolity..nie rozdwojony..to jak najbaredziej

Małą ja nie wiem czy przesadziłam czy nie...może dlatego tak,bo zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam :P

no nie wiem..zacznijmy od tego,ze myslslam,ze mas zczarne wlosy..nie wiem czemu...i ze jestes starsza :P

a lwasnie..nie wiem czy Wam mowilam.. ale o 12 w nocy..spotkalam kolesia na przystanku..moze skoczymy w piatek na jakies piwko?:P dobre...

czarne hehe a to czemu???:)ale chyba nie wyglądam na pustą lale co;) dobry koles oczywiście się zgodziłaś:) hihihihihihi

hehe..no nie wiem czemu..jakos tak :P ej maleńka..czy Ty nie masz kompleksow z ta pusta lala? bo normalnie codziennie cos wspominasz.. a nie..to ja go poprosilam o numer telefonu :) i to ja go zaprosilam.. starsznie sympatyczny

tak myślałam aon pewnie dał Ci kosza i pomyślal boże jaka dziwna o tej porze takie propozycje:) hihihi co mojego przyczepienia się chyba w ostatnim czasie za dużo się tego nasłuchałam od forumowiczów i stąd to:) kurcze ale mnie główka boli buuuuuuuuuuu:(

Gość hehehehehehhee
pusta lala miałabyć brunetką nie to oczywiste że jakaś blondi

a no nie :) powiedzial,ze bardzo chetnie..zebym mu wyslala smsa i do mnie oddzwoni..wstepnie um,owilismy sie na piatek :) nie sluchaj wszystkiego co ludzie gadaja..co czasami starsznie piep..ą//bez sensu...