Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewekina

jak z zoltych pomaranczowych wlosow przejsc do popielatego blondu????

Polecane posty

Gość ewekina

zamierzam wkrotce pofarbowac wlosy, z ciemnych farbowanych wczesiej na braz, na jasny popielaty blond, uda sie??? dodam tylko ze zamierzam pojsc na farbowanie do fryzjera,, wiem jedak , ze zacznie mi pieprzyc ze sie nie da i takie tam, ktos ma jakis sprawdzony sposob???

Gość ja farbuję w domu
i nie chodzę do fryzjerek bo nie chcę słuchać ich pieprzenia o tym że one by mi proponowały co innego i że sobie zniszczę włosy

Gość piuyrf
kupić perukę najlepiej.

Gość mogą być problemy.
moja nakłada mi coś co nazywa "tacz" i za pierona nie wiem co to jest, ale trochę to "odżółca" włosy.

Gość Ewelina 25
Hej:) Dosyć dobrze włosy "odżółca" płyn w małej buteleczce "Srebrzyk" (50ml), jest to srebrna płukanka do włosów, kosztuje ok.6zł. Drugi produkt, również godny polecenia to płukanka "Niebieska" do włosów siwych i rozjaśnionych firmy Celia 150ml, cena ok. 7zł. Produkty są do kupienia w drogeriach lub w sklepach kosmetycznych. Nadają włosom delikatny srebrzysty lub platynowy odcień, włosy stają sie miękkie, dobrze sie rozczesują. Wypróbowałam i polecam :)

Gość to po tym starsze panie
mają błękitne lub fioletowe włosy?:o

Gość ta ale te panie...
daja tego za duzo daje sie tylko 5-10 kropela nie pol butelki :O tez uzywam takich srebrzykow ,co pare dni plucze nimi wlosy i nie mam fioletowych tylko ładny blond wpadajacy w platyne:P

Gość dzięki za informację

Gość Ewelina 25
Starsze panie mają po tym niebiesko- fioletowe włosy bo źle rozrabiają ten płyn (za mocny roztwór);p Trzeba rozsądnie używać tego specyfiku! Ale jak już przecholujemy i wyjdzie nam ten "fioletowy kolorek" to nie ma sie czym przejmować- przy następnym myciu włosów nie bedzie śladu, wszystko sie "wypłucze"....:) Dodam jeszcze, że w salonach fryzjerskich też sie używa tych płukanek:P:P:P

Gość a jak tym sie robi
jak sie "płuka" włosy ???? jak wy to robicie ??????????????

Gość lenoka456yh
flor illum itp- nie polecam, przynajmniej nie na mocno rozjasnianych włosach !!! Wychodzi sztucznie, nie wszystkie włosy łapie jednakowo. Najlepiej jest niwelowac żółć dobrym rozjasniaczem a potem farbą.......to jedyny sposób żeby włosy odbarwic a potem zafarbować dobra farbą, po samych rozjasniaczach to niezbyt mozliwe żeby pozbyć się zoltego! Chyba ze wlasny pigment szybko sie rozjasnia.

Gość budka dróżnika
Tak wydziwiacie z tymi włosami, a potem chodzą takie chochoły z okropnymi badylami i wygląda to jak idź i nie wracaj. Po co farbowc włosy, jak jeszcze nie siwieją ?