Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paluszekek

drugi palec u nogi dluzszy od pierwszego

Polecane posty

Gość ja tez..
mam drugi dłuzsz, nigdy w zyciu nie miałam sandałkow. wg mnie takie paluchy w sandałkach wygladaja tragicznie, nie wspominając o japonkach:o

Ja też mam drugi palec dłuższy od pierwszego:D.Słyszałam,że tak mają kobiety dominujące:Pw związku;).Z kolei moja siostra ma długi (straasznie)pierwszy palec.

Gość bibbie
tez mam drugi palec dłuższy i to sporo!! od razu jest to zauwazalne, i kiedys miałam z tego powodu spoooore kompleksy, uwierzycie ze nawet w upały nie osiłam sandałkow i klapek??? teraz mam pare latek wiecej i uwazam ze to chore było przejmowac sie co mowią inni. Teraz jak ktoś mi mowi: O rany! ale masz długi ten drugi palec?? ale dziwnie to wygląda (czy cos w tym stylu) odpowiadam: No to co???!!! takim tonem zeby było wiadomo ze to olewam ( chociaz nie jest tak do konca:) ) Grunt to nie pokazac komus ze się tym bardzo przejmujesz bo ludzie potrafią byc wredni i swietnie wykorzystac twoje kompleksy! nawet ci bliscy (mi np ostro przycinała przyjaciólka dopóki jej wprost nie spytałam o co u diabła chodzi??!!) Największy problem to to ze sie głupotami przejmujemy...wiem cos o tym:)

Gość mikrogranulka
u mnie też ludzie to widzą i mi mówią , ale się śmiejemy z tego i tyle; mam też dołek w brodzie , a jak ktoś mi o tym mówi , to mu odpowiadam jak mi moja mama mówiła: "komu pan Bóg dał urodę , temu palcem dziubnął w brodę" . Daj spokój , to jest wyróżnienie , nie powód do matrwienia się :P

Gość tez mam taki paluch
heheh zawsze mnie denerwował... Gdy rodziłam swoja córeczke przyjmowała mnie ponoc bardzo wredna połózna, zerknęła na moj paluch i powiedziała: ,,moj mąz też taki ma" heheh Potem była dla mnie całkiem miła i sympatyczna wbrew opinii innych. Czy to zasługa mojego palca ze była dla mnie miła?? :D:D:D:D

Gość liebiezatnikow
Drugi palec dłuższy od palucha to grecki ideał piękna. Wg mnie dodaje to stopom smukłości. Ja tak mam, bardzo mi się to podoba i chodzę w sandałkach i japonkach od maja do września. Ot co!

Też mam taką budowę stopy :) Gdyby nie ten topic nie wiedziałabym nawet, ze są ludzie którzy się przejmują długością paluszków u stópek i stresują :D

Gość normalnie o tej porze
ja mam normalne stopy, tzn pierwszy najdluzszy i reszta schodzaca w dol. czesto w lecie patrze na damskie stopy w odkrytych butach (ale nie jestem fetyszystka;)) i nie podobaja mi sie takie stopy gdzie ten drugi palec "wystaje". mysle ze mialabym kompleksy na tym punkcie. ale to dobrze ze sie tym tak nie przejmujecie i nie wariujecie:)

Gość moj tez jest dluzszy
ze co? drugi dluzszy palec nadaje stopie smuklosci? Litosci, taka stopa w japonkach wyglada tragicznie :O

Gość to oznacza tyle tylko że
będziesz rządzic mężem:D poważnie, też mam dluższy ten drugi palec:D

Gość a w moim otoczeniu
wszyscy maja drugi dluzszy od pierwszego. zawsze jakos zwracam na to uwage. ja sama mam od najwiekszego do najmniejszego. za to drugi i trzeci mam tak u podstawy jakby troszke zrosniete i mnie to denerwyje, ale nosze takie klapki czy sandalki zeby pasek byl akurat w tym miejscu i tego nie widac. i uwazam, ze mam pierwszy palec za gruby. kiedys poznalam 2 facetow (kolegow) co odrazu sie mnie zapytali jakie mam palce (to byla zima i nie bylo widac), czy drugi dluzszy od pierwszego bo powiedzieli, ze dla nich to obrzydliwe tak miec i ze nawet jakby dziewczyna byla najpiekniejsza i najwspanialsza dla nich to nie mogli by takiej, ktora ma taki palec miec. co za idioci. a ja sie zapytalam czy jakby najpierw poznali dziewczyne i ja polubili, a pozniej zobaczyli palec to z tego powodu by ja zostawili, a oni ze tak. AKURAT! oczywiscie wiecej sie z zadnym z nich nie spotkalam pomimo, ze drugi mam krotszy. z takimi idiotami nie warto. a oni na takie palce co drugi dluzszy mowili farfocle. ;-)

z tego co obserwują to dosc sporo ludzi ma drugi palec dluzszy, wiec to nie ejst nic dziwnego. nie przejmuj sie tym. pozdrawiam

ja znam b. dużo osob które mają dłuży drugi palec od pierwszegom i wydaje mi sie to zupłenie normalnie, nikt chyba na to nei patrzy dziwnie... moja babcia mówi, ze jak sie tak właśnie ma.. to sie bedzie rządzić w małżeństwie... ona tak ma i rzeczywiście rządzi!:)

Gość upuupu

hej wiecie ze ja tez tak mam, ludzie troche sie dziwia i w rodzinie tak mam jako jedyna, ale mi się to podoba a noga w butkach odkrytych tez ladnie wyglada, tylko musze kupowac troche wieksze :) a tak wogole to tez jestem wyjatkowa tak jak wy :D

Gość agula_pppp
Ja też mam drugi palec dłuższy od pierwszego na jedej stopie a na drugiej ten drugi jest mniejszy i kompletnie się tym nie przejmuje jak ktoś to zauwazy to co z tego?Ważne że jestem zdrowa a palec zadną ujmą nie jest.Nie zamierzam się katować i chodzić w zakrytych butach.Dbam o stopy,spiłowane naskórek,ładne paznokcie a dłuższym palcem się nie przejmuje.I wy też przestańcie bo naprawdę nie ma czym,trzeba się cieszyć i korzystać z życia,wkońcu przez palca się gorszym nie jest.

Gość GreenSpot
Mam drugi palec sporo dluzszy od pierwszego i nie przejmuje sie tym zupelnie. Lubie je, sa moje i wyjatkowe. Najlepiej stworzmy szablon stop i wszyscy sie do niego dotnijmy... bedzie fajnie, armia klonow...Mozgi sobie powycinajcie, a nie palce... Nie chce nikogo obrazic po prostu bycie soba z takimi malymi wadami dodaje uroku...Pozdrawiam.

Gość zgrabna stopka
ale przesady :D a ja NIE MAM drugiego palca dluzszego od pierwszego, a i tak rzadze w zwiazku :D co ma piernik do wiatraka? nie ma co sie przejmowac dlugoscia palcow, wazne aby stopy byly zadbane, a na pewno beda sie podobac za caloksztalt ;)

Gość mam i ja
również dołączam się do długasów drugopaluchowych! ha! i dobrze mi z tym, a jak ktoś zwraca na to uwage, i co z tego, niech się patrzą, patrza i patrzą, bo piękniejszych stóp nie widzieli, zresztą czy taka stopa jest gorsza? ye ye ye, mi się bardzo podoba moja stopa, mimo iż 2gi palec mam dłuższy o duuużo od pierwszego a trzeci prawie równy z pierwszym, każdy jest wyjątkowy, czy ma stopę siaką czy sraką x] i wcale takie stopy nie wygladają źle w japonkach, wręcz przeciwnie! do dzieła dziewuchy, pokazujmy swoje stopy i nie wstydźmy się tego, nie przejmujcie się takimi "defektami", bo tego nawet defektem nazwać nie można, toz to dzieło samego Stwórcy xD pozdrawiam.

Gość blum blum
od kiedy pamiętam, w rodzinie wiele osób zwracało uwage na mój dłuższy drugi palec u obydwu stóp, a ja byłam z tego bardzo dumna ponieważ mówiono mi , że zawsze będę dominować nad mężem i chyba tak jest , co wcale nie przeszkadza nam być dobrym małżeństwem- jestem zadowolona ze swoich stó, są smukłe a niedawno dowiedziałam się , że kobiety o takim typie stopy są niesamowicie atrakcyjne seksualnie -----------i to sie zgadza, zawsze mialam duże powodzenie , a i w małżeństwie jest bardzo dobrze!!!!!!!są poważniejsze problemy - jeżeli martwicie sie takimi , to znaczy , że nie macie poważnych zmartwień !

Gość eh niestety ja tez
ja tez mam strrrraaaaaaszzzzznnnniiiieeeee duży ten drugi palec u nogi i chodzę zawsze w zakrytych butach mam straszne z tym problemy jak miałam kiedyś japonki wszyscy patrzyli na moje stopy to mnie strasznie stresuje i nie potrafie tego zignorować, bardzo bym chciała ubrać takie ładne sandałki albo ostatnio modne buty z dziurką z przodu ale niestety to wygląda okropnie palce są takie hmm "rozczłapane" mimo że moi przyjaciele obracają to w żart to strasznie się źle z tym czuje i dlaczego akurat to musiałam byc ja zazdroszcze wszystkim co mają normalny uklad stopy ale jak przeczytałam niektóre wypowiedzi na forum humor mi sie trochę poprawił i miło że nie jestem sama

Gość sssss1
ja wam powiem ze tez mam 2 palec wiekszy od pierwszego ;) i niewiem dlaczego robicie z tego jakis problem przeciez to ladnie wyglada nie ogladacie tv?? kiedys byla taka reklama bodajze wody mineralnej i siedziala taka blondynka po lyku wody kucyk jej podskakiwal a potem to paluszki u nog:)i ona tez miala tak jak my:) i to naprawde fajnie wyglada :) a wyglad stop to sprawa genow ale zawsze paznokcie lepiej wygladaja jak jest na nich pediciure francuski ja tak mam i pieknie to wyglada;)trzymajcie sie

Gość sssss1
a poza tym uslyszalam kiedys tekst ze jak sie ma 2 palec wiekszy to sie bedzie rzadzic w zwiazku;)

Gość a aj aj aj aj
i Marylin Monroe miala tez dlugiego drugiego palca stopy.

Gość palec
to ja do grona długich paluchów też dołączam :D i ma sie co przejmowoac bo JESTEśMY WYJąTKOWE NASZE STOPY Są ORYGINELNE WYJąTKOWE I NIEPOWTARZALNE

Ja tak nie mam i się bardzo z tego cieszę.. ;) Ale bez przesady żeby z tego powodu mieć jakieś kompleksy.

Gość odpowiadam....
znane sa trzy typy stop: -grecka - dominuje drugi palec -rzymska - przynajmniej 3 pierwsze palce sa jednej dlugosci, stad kwadratowy ksztalt stopy -egipska - dominuje duzy palec zdjecia znajdziecie na niemieckiej stronie: http://www.winkler-osm.ch/Fuss/Inhalt2h.htm autorko, nic sie nie przejmuj, taka twoja uroda, tak jak niektorzy maja rude inni blon a jeszcze inni czarne wlosy! albo kazdy ma inny kolor oczu :) na marginesie, moj drugi palec tez jest najdluzszy i wcale mi to nie przeszkadza!!!

Boze. ja mam jedna stope grecka, a druga egipska.Cale zycie nosze latem sandalki i japonki, a nawet buckiki na obcasie z wycieciem na palce. Moj swiat sie zawalil

Gość do frontem.
NIE PRZESADZAJ, do tej pory nic nie robilas sobie z roznic mieszy stopami, a teraz nogle sie niby zalamujesz..... no co ty.... taka twoja uroda.. .... glowa do góry!!!!