Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta33

Ryczące trzydziestki !!! I nie tylko...

Polecane posty

Słuchajcie. Nie było go dziś dłużej, wrócił powiedział że nie zauważył tego smsa i że bardzo przeprasza za wszystko. Przyniósł ogromny bukiet kwiatow. Nie [powiem żeby to nie było miłe. Pogadaliśmny trochę. Powiedział że tez było mu bardzo źle i że choć może być chwilami ciężko niewyobraża sobie życia bez nas. Że spróbujemy ponaprawiać . Wierzyć ?

Ania znasz mnie... Ja bym póki co uwierzyła... ale trzymałabym rękę na pulsie. Konsekwencja, to najlepszy sposób. Ściskam. :D

Witajcie!!! Fajnie się czyta takie newsy księzniczko :-)) Kobietko a co u Ciebie za mina w opisie? Byłas na tej kawie czy czekasz do powrotu?J ezeli chodzi o mnie, jakby nie było oczekuję wyjasnienia, ale musi byc dobra wola z drugiej strony, a jak nie to trudno...cos się zdarzyło, coś sie skończyło.... ja tak mam po prostu...zawsze cos mnie omija szerokim lukiem, albo się trafia tylko na chwilę Jeżeli chodzi o palec , to chyba przezyje ;-), dziś dla odmiany mój mały zrobił slizg do basenu uszkodzając się lekko, ale też przezyje . No dziewczyny, jeszcze tylko 2 dni i wolne hurraa, az 2 tyg. :-)

U nas dziś sloneczko pokazalo pyska.Fajnie. od razu inaczej. Cosma przenosimy sródziemnomorski klimat do nas? Kobietko jak nastrój? mea zwolniłaś troszkę?

Księzniczko!!!Po tysiąckroć tak, tak , tak!!!!Ja chce ciepła !!! Jutro ostatni dzień boju , ale wesoło nie bedzie , bo czeka nie nasiadowka do pozna!!! I doczekałam sie odp. hmn.... dziwne to wszystko, oboje milczelismy..., ale kurcze, przeciez ja nie bede zabiegać...każda z nas potrzebuje \"adoracji\"...u mnie c.d.n. księzniczko masz profil na naszej-klasie? mea_ sie nam zgubiła...

Hej!!!!! zjadło mi wcześniejszy post. Pogoda prawie, że przedwiosenna :-)))), a ja mam labę

oooooooooo, nastepna wylewna sie odezwala. Co u Ciebie ksezniczko?

No to żeśmy sobie pogadały. U mnie kwinkanie bezustanne i nocne wiszenie na cycusiu. Marzę o tym żeby moje dziecko przesypiało choć dwie pełne godzinki w dzień. Ile by mi to dało. A ten małpiszon nie chce. W dodatku domaga się bez przerwy uwagi. Chodzę jak zombie. cosma jak bylo u Ciebie? A tak w ogóle co u Was? Nie chcę się samam uzewnetrzniać. Buziaki

Księżniczka pociesz się, że już nie długo... A niewyspanie i kwękanie to chyba standard i fajnie jest przez to przejść. Napewno zmęczenie jest kolosalne, ale to składowa macierzyństwa. Cosma się nie odzywała. Mea !!!

Hej!!!! Księzniczko==> ja karmiłam 1,5 roku. Moje maleństwo było spokojne i kochane ( jak to sie szybko zmieniło...;-) ) Tylko,ze później budził sie do karmienia częściej niż noworodek. Odstawienie od piersi było koszmarem dla mnie. Próbowałam podawać mleko kozie, ale juz na sam zapach- nie mówiąc o smaku, miałam odruch wymiotny.Trzeba było sobie radzić... Dosyc szybko przeszłam na zwykłe mleko, bo ie miało uczulenia moje maleństwo. Plany co do wolnego wzięły w leb. Dziecko mi zachorowało i bedziemy siedzieć w domu. Znów sie poklocilam z eksiem , w dodatku przy dziecku. Nie wytrzymam tego dluzej.

Cosma jak tam Twój mały zdrowieje? Księżniczko - chciałam coś napisać o swoim karmieniu piersią, ale wolałabym napisać coś by podnieść Cię na duchu. U mnie było ciężko bo mały duży się urodził ;) Najpierw spędziłam ponad 2 miesiące leżąc i przekładając go od jednej piersi do drugiej. Taki miał apetyt. On rósł, ja marniałam. Gdy poszłam do pracy jak skończył 4 miesiące, cała \"medyczna\" częśc rodziny zaczęła eksperymentować by namówić go na jakiekolwiek inne mleko, niestety same porażki. Musiałam odciągać mleko gdzie się dało i robić zapasy. W pracy było to kłopotliwe i męczące. I tak do 1 roku i 3 miesięcy. Zrezygnował nagle sam z dnia na dzień. Niestety u każdego dziecka jest inaczej. Jedyne pocieszenie, że dzieci rosną jak na drożdżach i sama wkrótce zaczniesz się gubić w czasie. Mój za 3 miesiące kończy 8 lat, a ja pamiętam jego narodziny jakby to było przed rokiem najwyżej. Trzymaj się księżniczko! Głowa do góry! Pozdrawiam wszystkie! P.S. Cosma, księżniczka....co się nie odzywacie?

Miało być cosma, kobietka ;) Wybaczcie zmęczonej kobiecie, tzn. mnie... Boże co ja gadam :)

Kobietkę chyba gardło boli ;) Tylko ręką pozdrowienie? To nie pochód 1 majowy ;) Gadaj nam tu szybko co słychać )

cześć, jestem , jestem melduję się KUrcze, odkryłam w domu jeszcze jedna kartę, która mi przysłałi , a ja zamiast ją odesłać, to schowałam głęboko do szafy. Dobrze ze wziełam sie za wiosenne porządki ;-) Obiecałam sobie ze juz bede pilnowac takich spraw. Otwieram oczy jak rachunek przychodzi i nie wiem za co==> a to oplata za karte, z której nie korzystałam...wrrrr kobietko==> wydałaś w słusznej sprawie.... mea_==> mały juz zaczał pyszczyc tzn wraca do zdrowia, ale plany feriowe poszły.....cos juz mu tam zeszlo na oskrzela przez wekeend, ale mamy wszystko pod kontrolą i szczuplejszy portfel po wyjsciu z apteki