Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta33

Ryczące trzydziestki !!! I nie tylko...

Polecane posty

Czas życzeń rozpocząć.... Życzę , aby wszystkie problemy schowały się gdzieś w kąt ( i najlepiej ,żeby tam pozostały ;-) ) ,aby święta upłynęły w spokojnej i serdecznej atmosferze, aby kazdy z nas znalazł chwilę dla siebie i swoich bliskich. Niech każdy dzień w nadchodzącym Nowym Roku będzie jak gwiazdka z nieba :-))))

Księżniczka :) wyluzuj. To tylko święta. I tylko 2 dni. Warto wariować ??? Nieee... W czwartek będzie już po. Nie dajmy się zwariować :P

Cosma piekne zyczenia Pozwolicie ze ja pożycze Wam jutro. Dzis jeszcze sobie ryknę tylko. Ja chce sluyżąca do sprzatania !!!!! Nie wyrabiam sie cholercia przy tym malym kwinkaczu :)

Ja nie ze względu na święta . Tylko tak w ogóle marzy mi sie porządek względnie stały. Nie jestem pedantką ale nie lubię jak mi sie permamentnie podłoga w kuchni lepi np Kobieto wygląda na to że dokonałaś teleportacji w inny wymiar czasowy na chwilkę. Hi hi jak było ? Ja tez bym chciała. Może nie zrobiłabym par głupstw , które mam na swoim koncie. Albo może i bez tych głupstw teraz nie byłoby takie jakie jest? No to se pofilozofowałam. Buziaki

Pogodnych, spokojnych, pełnych miłości i dobrych myśli świąt życzy Ania z rodziną. I jeszcze wspaniałej światecznej pogody. :) To chyba moje pierwsze świeta od wielu lat , kiedy nie przezywam zniżki formy psychicznej. :). Tego samego oczywiście Wam życzę. :) :) :)

Wszystkiego dobrego na święta :) Wracam w czwartek. Mam nadzieję, że dożyję. U mnie zniżka formy standardowa. Nawet nie zniżka, zapaść na całego !

Kobietko. Słodki buziaczek dla Ciebie . Nie poddawaj sie . Jeszcze będzie ok. Ja tez długo walczyłam. Tobie tez sie uda wywalczyć ten kawałek nieba dla siebie. Pokłóciłam się z tesciowa . wreszcie wybuchłam jak wyrwała mi dziecko z rąk. Nie jestem konfliktowa i to trudne. Gdzie Was wywialo drogie pozostałe ryczące?

moze jakas ryczaca 30 tka sie nudzi i milo pogada o wszystkim? pozdrawiam

Dziękuję Księżniczka. Dam radę. Poboli i przestanie, ale świadomość nie jest miła :( Przeboleję i to. Cześć Mr. T

no ale brakuje mi jakies milej kolezanki :) ktorej moge nakrzyczec na wszystko co mnei doprowadza do szalu.. zreszta nie tylko:)

no to pasuje, ale pewnie niektore beda zawstydzone moja osoba:) ale coz.. postaram sie byc nie zauwazalny! Zreszta facet to facet duzo widzi inaczej:) wiec moze nie bede odrazu takim smietnikiem:) kto ma cos przyciwko mnie reka w gore:)

no nie a co my tacy wadliwi jestesmy? Przeciez na nas to tylko same plusy:) no moze czasami jakies pojedyncze problemiki ale facet jak to facet zaraz je rozwiazuje

na posterunku! jestem w pracy a wy napewno w domku wolne:)

Witajcie :) Cosma u rodziców, wraca po nowym roku. Mea w pracy. Jutro się spotykamy :) Kawy ???