Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konspiracja

Mam 30 lat jak większość ludzi w moim wieku

Polecane posty

Novenna ja jestem ze Wszystkimi i dla Wszystkich:)) No,nie wiem,nie wiem!!Jak to by wyglądało:Jakiś facet w sutannie podchodzi do kompa(w publicznym miejscu)i ucina sobie sympatyczną rozmowę:) Konspiracja:)Zgłoszę sie dopiero za tydzien.Narazie mam w czym chodzić:) Nie denerwuj się:)

a mnie jeszcze czeka jedna nieprzyjemna rzecz do załatwienia Makaron dzięki za litość:D

Przepraszam za miłą,co prawda krótką,rozmowę:)Ale idę zjeść obiad.A potem jeszcze kilka spraw:)) Miłego dnia:) Ps.Konspiracja głowa do góry:) Ps1.Novenna:)Buty na pewno będą fajne:D

Oj,jakieś GUPOTY piszę....nie przepraszam...a dziękuję:)) Ehh......zdolny jestem nie ma co:/ Tzn.w sumie przepraszam jeśli coś nie tak kiedyś było.Ale nie w tym kontekście...

Oj,jakieś GUPOTY piszę....nie przepraszam...a dziękuję:)) Ehh......zdolny jestem nie ma co:/ Tzn.w sumie przepraszam jeśli coś nie tak kiedyś było.Ale nie w tym kontekście...

Gość
oj dziewczyny,oby jutro było lepiej..... Ja też pracuję w babińcu :P ogólnie nie ma większych nieporozumień,jedna tylko drugiej raz powiedziała ze jej przypier**** :D ale nie doszło do tego bo ją trzymałyśmy :):) ech....babki po 50 do bitki się rwą:D to chociaż udanego popołudnia i wieczoru życzę 🌻

Gość
To znowu ja tyle ze kilka godzin później :) cześć laski 🖐️i cześć Makaron :D miłego dnia i bądźcie dziś grzeczne :P:)

Ja mam dziś wolne:) I piękna pogoda- świeci słoneczko:) Wypiję kawkę w kafeterii i spadam na rowerek:)

Kaca masz??a to fajnie!:) tez bym sie napiła ale prohibicja;) no właśnie tez mnie zdziwily te puste ulice-ludzie nie sa jednak tacy głupi:) Czy nowa kolezanka to Matka-polka? Makary pewnie sie juz szykuje na 12.30 na spotkanie z duchowienstwem:P

Polka:) Oczywiście:) Zaczęłam temat o obcince młodych w szkołach ale coś nie zaskoczył:( Syn idzie do gimnazjum od września i chciałam zobaczyć jak to jest z tymi obcinkami młodych ogonów w szkołach? Ale coś nikt nie podchwycił:(

no bardzo fajnie, zaraz umrę chyba:P myślę tylko o tym, że chciałabym się położyć

bo na forum matko to chwyta tylko ciąża i lewe związki a dzieci z gimnazjum to chętnie piszą tylko o seksie albo zakładają topiki jak nie potrafią zrobić zadania z angielskiego

Wiem ale on sie szykuje pod wejście:P chce tylko pomachać:P dobra Konspiracja miałaś swoje chwile wczoraj to teraz cierp:D

dla Ciebie zawsze:P Novenna chyba mnie na Mszy nie będzie :( za to teraz pojde pomachac na trase:P pomacham i od was:)

bo ty bedziesz!:P:D nie kurde bo mam egzamin i naprawde sie musze uczyc (tak wiem że to brzmi strasznie) pozatym nie mam wejsciówki:P

ale zaraz szybko skocze na Fatalne i dam ogłoszenie może jakis X mi zasponsoruje:D z parafii ukradnie:P :)

dla VIP-ów?/Novenka to ty jestes biskup czy masz chłopaka biskupa???:P:) dla wejściowki zrobie wszystko!!:P zaraz cos zeskanuje:D Konspira poszła na "klinika: chyba;)

kawę piłam:P ja już sektory VIPowskie omijam z daleka po tym jak musiałam swojego ryja ciągle w TV oglądać i wszyscy znajomi kwiczeli z uciechy dodam, że wyglądałam okropnie moja rodzina uderza w Wadowicach ale ja już nie idę

:P jeszcze nie, czekam na odpowiedni moment:P kurde ale w pracy aktualnie siedze a tu nie ma TV!:O opwiadaj co robi!:)

no tak;) qurde to pierwszy raz jak bede widzieć papieza wiec wiesz troche mi sie z emocji w glowie miesza:P

pomacham mu ok 11.40:) spokojnie, mam swój plan:P nie może sie nie udać:P no niestety nie widziałam, jak przyjeżdzał to byłam młoda i głupia. mowiłam juz ile!23:)