Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konspiracja

Mam 30 lat jak większość ludzi w moim wieku

Polecane posty

hmm brzydki nie jest...nie wiem, jaki jest, jedyne, co moge stwierdzić, to to, że lubię go jako aktora...;) ja nie wiem, Wąż, ale nie życzę Ci już nigdy widoku srającego psa, bo potem masz dziwne nastroje.. :P

w sesie \"nie wiem, jaki jest\" miałam na myśli charakter

widze ze nie tylko ja mam guwniany nastroj:) az mi lepiej, za nie taka osamotniona:)

tak myślę, że przez psa...chociaż sądzę, że Wierzejski dopełnił całości :P

tobie, apsórdalny, pies łysieje, tak? czy cos pokręciłam? :O

w moim poście, pomiędzy \"apsórdalny\" a \"pies\" był przecinek :P P.S. nigdy nie posiadałam psa...ani kota...jeno żółwia, który okazał się kobietą...aha, zapomniałabym o stadzie mrówek faraonek, wybitych w 3 Wielkiej Wojnie Kuchennej :P :D

miałaś tyle zwierząt? teraz znaczy sie, jakie masz? coś pisałaś o psie i kocie... ;)

i starczy mi juz:) mialam chomiki, swinki morskie, akwarium, papugi, patyczaki, gołebie,zółwia, szczura, nutrie i tchorzofretki i jeza na podwórku:)

aaa wiedźma N.! 😘 ty! w kólko November Rain? buahaha, ja miałam jakiś czas temu fazę na to i też bez przerwy puszczałam :D:D Ala...no to ja podziwiam...tyle zwierzaków. Chybabym nie wyrobiła ;) a co do medalu, to lepiej się wstrzymaj, bo ja wątpię szczerze, że mi sie uda...prędzej przygotuj flache, to wspólnie się obleje przekroczenie magicznej granicy :P :D

Bandycki Petersburg oglądałam parę odcinków...ale to zdajsie dawno leciało, już nie pamiętam za bardzo, o co w tym chodziło...to było chyba coś jak u nas te seriale kryminalne, nie?

poł dnia sie zastanawiałam jak sie ubrac na jutro a sie okazuje, ze ja zwykłycg rajstop nie mam a ponczochy tylko czarne:) rany co ze mnie za kobieta???

ja mialam pewien czas taką fazę, że dużo chodziłam w spódniczkach i sukienkach...teraz przeszło :P i też rajstop mam niewiele (tak zwane pozostałości), pończoch nie posiadam wcale ;)

hmm ja nie nosze spodniczek za czesto ale chcialm sie wystroic a nie wiem czy nie bedzie glupio tak wdziac czarne rajstupki:)

rozumiem, że nie mówimy o jamie ustnej tudzież dziurce do nosa..? :P

o powierzchniach płaskich..? :D z gdzieniegdzie wystającym kaktusem?