Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 amarolka1

ANTYNOWOTWOROWY POST RUDOLFA BREUSSA 42 dni

Polecane posty

Zapomnia艂em doda膰 Rak prze艂yku, warg, j臋zyka, gruczo艂贸w szyjnych (limfatycznych), gard艂a - stosowa膰 herbat臋 z biedrze艅ca wielkiego (Pimpinella magna) przez ca艂e 42 dni! Spos贸b u偶ycia: wzi膮膰 艂y偶k臋 herbaty w usta, dobrze wyp艂uka膰 jam臋 ustn膮 i gard艂o, i nast臋pnie wyplu膰. To samo powt贸rzy膰 z drug膮 艂y偶k膮 herbaty. Trzeci膮 艂y偶k膮 p艂uka膰, jak wy偶ej, po czym po艂kn膮膰. Powtarza膰 jak najcz臋艣ciej w ci膮gu dnia. Spos贸b przyrz膮dzania: 1 艂y偶eczk臋 pe艂n膮 suchej herbaty zala膰 pe艂n膮 fili偶ank膮 wody i gotowa膰 3 minuty (j.t. korze艅 biedrze艅ca wielkiego).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Zapomnia艂em doda膰 Rak prze艂yku, warg, j臋zyka, gruczo艂贸w szyjnych (limfatycznych), gard艂a - stosowa膰 herbat臋 z biedrze艅ca wielkiego (Pimpinella magna) przez ca艂e 42 dni! Spos贸b u偶ycia: wzi膮膰 艂y偶k臋 herbaty w usta, dobrze wyp艂uka膰 jam臋 ustn膮 i gard艂o, i nast臋pnie wyplu膰. To samo powt贸rzy膰 z drug膮 艂y偶k膮 herbaty. Trzeci膮 艂y偶k膮 p艂uka膰, jak wy偶ej, po czym po艂kn膮膰. Powtarza膰 jak najcz臋艣ciej w ci膮gu dnia. Spos贸b przyrz膮dzania: 1 艂y偶eczk臋 pe艂n膮 suchej herbaty zala膰 pe艂n膮 fili偶ank膮 wody i gotowa膰 3 minuty (j.t. korze艅 biedrze艅ca wielkiego).

Udost臋pnij ten post

Czego艣 tu nie rozumi臋 w diecie Johanny Budwig jest olej lniany zimno t艂oczony czy to jest dla ciebie t艂uszcz czy nie? W twoim przypadku post Breussa jeszcze raz przeprowadzi膰 bo nie masz wyj艣膰ia z tym 偶e musisz wiedzie膰 dok艂adnie gdzie masz prze偶uty.Jakie organy ci on zaatakowa艂 .Na ka偶dy z organ贸w jest dodatkowa czynno艣膰 post臋powania i rozmaitych zabieg贸w. Wed艂ug twego opisu 偶e艣 tego raka prawie zlikwidowa艂 ale to jest tylko prawie. poczytaj sobie t膮 stron臋 http://www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_herbaty_i_zabiegi_towarzyszace_totalnej_kuracji_antyrakowej_-_r_breuss_cz4.html nie wiem czy by艂e艣 na tej stronie.pozdrawiam i 偶ycz臋 wytrwa艂o艣ci nie poddawaj si臋 powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Artur75
Witam ponownie M贸j tata jest juz po terapii Breussa i jest tak samo jak w wypadku andariela. W czasie g艂od贸wki po ok 30 dniach znikn膮艂 ca艂kowicie krwiomocz (nowotw贸r p臋cherza) i samopoczucie by艂o 艣wietne. Po 42 dniach wydawa艂o si臋, 偶e wszystko wr贸ci艂o do normy. Okaza艂o si臋 jednak, 偶e po przerwaniu postu natychmiast powr贸ci艂y objawy. Na diecie dr Budwig nic sie nie poprawi艂o. Ma艂a dygresja-nasza s艂u偶ba jest chora a lekarze w wi臋kszo艣ci to chamskie konowa艂y. M贸j tata chcia艂 zrobic po g艂od贸wce zrobi膰 kontrolne badanie usg. Lekarz pierwszego kontaktu okaza艂 si臋.... tu m贸g艂bym u偶y膰 wiele epitet贸w. Po prostu odm贸wi艂 skierowania-poniewa偶 w medycynie TAK SIE NIE LECZY. Faktycznie wniosek jest taki, 偶e post nale偶a艂o prowadzi膰 d艂u偶ej. Tak jak w wypadku andariela sugerowali艣my si臋 publikacjami m贸wi膮cymi o 42 dniach. Co robimy teraz? Tata wr贸ci艂 do optymalnej wagi ( w czasie postu uby艂o 15 kilo). Od dw贸ch miesi臋cy czytam wszystko o amigdalinie. Zastosowali艣my te kuracj臋. Zam贸wi艂em amigdalin臋 z Meksyku i Megazyme Forte (niezb臋dne enzymy) z USA. Po tygodniu wida膰 popraw臋-niewielk膮 ale jednak. Kuracja mo偶e nawet trwa膰 do 4 miesi臋cy, ale jestem dobrej my艣li. Je艣li kto艣 jest zainteresowany (andariel?) s艂u偶臋 adresami producent贸w-przesy艂ka przychodzi po ok 2 tyg. Koszt Amigdalina ok 100$ Megazyme te偶. Je艣li to si臋 nie powiedziecie, ale wszystko wskazuje na to 偶e si臋 uda-w贸wczas wr贸cimy do g艂od贸wki z tym, 偶e b臋dzie trwa艂a ona znacznie d艂u偶ej. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

M贸j znajomy ma te偶 nowotw贸r prostaty. Obje藕dzi艂 nie wiem gdzie i do kogo. I tak spogl膮daj膮c z boku jest to tylko marnowanie czasu i pieni臋dzy. Kolega lekarz wysy艂a do swojego kolegi i tak proceder trwa. Chory nie ma czasu by膰 kr贸likiem do艣wiadczalnym tylko chce by膰 wyleczony lub dobrze postawiona diagnoza a tu tego odmawiaj膮. Nie odm贸wi膮 jak si臋 pieni臋dzmi szasta. Teraz mamy poj臋cie w tym przypadku co opisa艂 Artur i andariel. A mianowicie po 42 dniowej G艂od贸wce Breussa jest od razu potrzebne badanie aby stwierdzi膰 czy g艂od贸wk臋 przed艂u偶a膰 czy nie . Aby tak jak w tych 2 przypadkach nie wpa艣膰 w zachwyt i nie pope艂ni膰 b艂臋du. I w艂a艣nie z tych powod贸w Breuss leczy艂 zawsze w porozumieniu z lekarzami aby mie膰 pewno艣膰 偶e nowotw贸r zosta艂 wyeliminowany. Tylko nie wiem jak t膮 band臋 akademick膮 zmusi膰 do bada艅 po 42 dniach aby wiedzie膰 jak dalej post臋powa膰, bo u nich si臋 liczy pieni膮dze za wykonane czynno艣ci. A jak my ich pozbawimy tego to nie chc膮 nas kierowa膰 na badania. Chc臋 podzi臋kowa膰 dla Artura za t膮 informacj臋 i prosi艂 bym ciebie jak mo偶esz odezwij si臋 na Skype. Bo nowotw贸r znajomego jest nie operowany i ma ma艂o czasu . Moje wiadomo艣ci o witaminie B17 zaczerpno艂em z jednego filmu 2 lata temu 2006.05 poczyta艂em o Ernst Krebs. Potem poczyta艂em o plemieniu z himalaj贸w Hunze. O Eskimosach i Indianach ameryka艅skich jaka by艂a ich dieta bogata w witamin臋 B17.Nie znali oni chor贸b serca i raka. Przez ponad 2 lata czytania kupy artyku艂贸w stwierdzi艂em 偶e Breuss i Gerson wiedzieli naprawd臋 jak to robi膰. Artur i Andariel jak to mo偶liwe chc臋 by膰 z wami w kontakcie gdy偶 w tych 3 przypadkach jest to samo i mo偶emy si臋 uczy膰 na swoich b艂臋dach. Jeszcze raz dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andariel01
Kuracj臋 Breussa przeprowadzi艂em zgodnie z procedur膮, jak膮 otrzyma艂em od pa艅 ze S艂upska, sok by艂 wielokrotnie filtrowany, cho膰 oczywi艣cie wcze艣niej by艂 przygotowywany w sokowir贸wce (nie wiem jak mozna to zrobi膰 inaczej). Do soku by艂 dodawany ziemniak i pi艂em pio艂un. Je偶eli stan m贸j si臋 nie pogorszy to planuj臋 powt贸rzenie g艂od贸wki w kwietniu, maju (obecnie jestem za s艂aby i wa偶臋 tylko 65 kg), no chyba, 偶e stan si臋 b臋dzie pogarsza艂 - wtedy mo偶e szybciej, tylko nie wiem czy korzysta膰 z metody Breussa, czy raczej Ma艂achowa. Co do obecnie stosowanej diety makrobiotycznej - jest to do艣膰 znana dieta - http://pl.wikipedia.org/wiki/Makrobiotyka - og贸lnie rzecz bior膮c - bez cukru, bez bia艂ego pieczywa, bez mi臋sa, bez nabia艂u. Jem br膮zowy ry偶, pe艂noziarniste kasze i produkty z m膮ki pe艂noziarnistej, warzywa, owoce krajowe i troch臋 str膮czkowych (soja, groch, soczewica, azuki). Do tego wodorosty i zielona herbatka. W sumie 艂atwiej wymieni膰 co mozna je艣膰, ni偶 czego nie. Da si臋 wytrzyma膰. Wielu pokona艂o w ten sposb nowotwory. Ca艂y czas pij臋 sok jak w diecie Breussa. Obecnie jestem po trzecim zabiegu bioenergi膮 i c贸偶 mog臋 powiedzie膰 - terapeutka widzi (czuje) popraw臋, a moje samopoczucie zdecydownie si臋 poprawi艂o - znikn臋艂y b贸le, wr贸ci艂y si艂y, ale wiem, 偶e nie ma co si臋 podnieca膰, bo choroba jest wredna i podst臋pna. W kazdym razie jakie艣 艣wiate艂ko w tunelu jest i na razie mama zamiar kroczy膰 t膮 drog膮, cho膰 oczywi艣cie kolejna g艂od贸wka wydaje si臋 by膰 konieczna do pe艂nego wyzdrowienia.

Udost臋pnij ten post

A wi臋c tak przy raku prostaty dodatkowo trzeba zrobi膰 to. Rak prostaty i j膮der - pi膰 ma艂ymi 艂ykami przez ca艂y dzie艅 dwie fili偶anki zimnej herbaty z drobnokwiatowej polnej r贸偶y. Jedn膮 szczypt臋 zala膰 na 10 minut wrz膮c膮 wod膮, odcedzi膰 i pi膰 na zimno ma艂ymi 艂ykami. A co do wyciskarki do sok贸w u偶ywam tak膮 Green Star GS 1000 http://rtv-agd.shop.ebay.pl/items/Sokowirowki__W0QQ_catrefZ1QQ_flnZ1QQ_sacatZ77298QQ_scZ1QQ_sopZ3QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282 mo偶na sobie j膮 zobaczy膰 na powy偶szym linku . Wada jej to cena . Ale soki z niej s膮 o wiele warto艣ciowsze a co najwa偶niejsze 艣wie偶e . Bo sok po 2 godz, traci swoje warto艣ci lecznicze. Enzymy zawarte w sokach po prostu ju偶 martwe to ca艂a kuracja mniej skuteczna. I wtedy tak膮 kuracj臋 trzeba wyd艂u偶y膰. Jest jeszcze taka wyciskarka r臋czna i kosztuje 200 z艂 z niej uzyskuje si臋 soki o podobnej warto艣ci. Teraz nie mog臋 jej znale藕膰 . Jestem w 7 dniu g艂od贸wki tylko na wodzie bo nie mog艂em nigdzie znale藕膰 seler biologicznie uprawiany. Jak na razie bardzo dobrze to znosz臋 bo jestem cz艂owiekiem wolnym od na艂og贸w. Andariel01 je艣li stan by si臋 pogarsza艂 mo偶esz w tej kuracji je艣膰 zup臋 cebulow膮 jest opisana w tej diecie Breussa zapobiega ona r贸wnie偶 osteoporozie. Jak mo偶esz to wy艣lij swoj膮 metod臋 Breussa na maila czrs1056@interia.pl zobacz臋 wtedy co w niej brakuje. Bo musia艂 gdzie艣 wyst膮pi膰 jaki艣 b艂膮d w twojej metodzie . Pierwszy b艂膮d to wyciskanie soku. A nast臋pne jak mi przy艣lesz co robi艂e艣 dok艂adnie to wyjdzie. Mam przekonanie 偶e nie wiedzia艂e艣 o zaatakowaniu innych organ贸w i dlatego ta metoda by艂a nie kompletna. Mia艂e艣 te organy zaatakowane przed ta kuracj膮 i ci o tym nie powiedzieli aby ci臋 nie dobi膰. Leczyli by ci臋 par臋 lat ni niez艂膮 kas臋 by na tobie zrobili a potem powiedzieli by s膮 prze偶uty na to i na tamto i znowu maj膮 na czym kas臋 robi膰 . Sam napisa艂e艣 偶e ta kuracja wywali艂a z ciebie mn贸stwo chor贸b, raka te偶 wywali ale liczy si臋 dok艂adna diagnoza i bardzo dok艂adna realizacja kuracji Breussa w zale偶no艣ci do zaatakowanego narz膮du cia艂a. Co do diety to jest dobra mo偶esz do niej doda膰 herbatki Breusa nie zaszkodz膮. A co do bioenergoterapeuty to ci proponuj臋 kupi膰 ksi膮偶k臋 Piotr Lewandowski Samoleczenie Metod膮 B.S.M. Ta ksi膮偶ka kosztuje gdzie艣 do 20 z艂 .Mo偶esz w niej wyczyta膰 interesuj膮ce wiadomo艣ci i sam lub rodzina mo偶e to robi膰 tobie zamiast terapeuta .Lub obejrzyj na YOUTUBE ludzi tych co nie mieli 偶adnych szans na prze偶ycie a jak ta metoda zmieni艂a ich 偶ycie. Jak si臋 z tym nie zapoznasz to po prostu nie b臋dziesz wiedzia艂. Ok ja musz臋 i艣膰 na spacer 2km ju偶 za d艂ugo siedz臋 przed komputerem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andariel01
Artur, napisz, czy amigdalina dzia艂a pozytywnie i jest jaka艣 wi臋ksza poprawa? Gdzie i w jaki spos贸b ja kupujesz? M贸j mail ciuciufrania@wp.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basial
Chc臋 rozpocza膰 post Breussa,kt贸rego celem b臋dzie schudn膮膰 i oczy艣ci膰 organizm,ale mam pytanie czy powinnam nie bra膰 偶adnych lekarstw (np.plastry hormonalne)

Udost臋pnij ten post

Robi艂em ten post we wrze艣niu 2008. Motywem by艂 zdiagnozowany nowotw贸r nerwu s艂uchowego. Po zako艅czeniu postu przeszed艂em na diet臋 Budwig kt贸r膮 kontynuuj臋 do dzi艣. Moja opinia na temat tej kuracji jest zdecydowanie pozytywna, uwa偶am jednak ze do jej przeprowadzenia trzeba si臋 nieco przygotowa膰 tak pod wzgl臋dem praktycznym jak i teoretycznym, pozwoli to unikn膮膰 stresu i ewentualnych zagro偶e艅. Og贸lny stan mojego zdrowia uleg艂 sporej poprawie, niestety w najbardziej interesuj膮cym mnie aspekcie poprawy nie uzyska艂em. Kuracj臋 wg. Breussa powt贸rz臋 jeszcze w tym roku. Aktualnie przymierzam si臋 do nowej terapii wg. Ashkara. basial \"\" Chc臋 rozpocza膰 post Breussa,kt贸rego celem b臋dzie schudn膮膰 i oczy艣ci膰 organizm,ale mam pytanie czy powinnam nie bra膰 偶adnych lekarstw (np.plastry hormonalne) \"\" oczy艣ci膰 organizm - ok, schudn膮膰 - .. hmm... - no nie wiem, ja w czasie postu schud艂em 14 kg, po miesi膮cu 9 kg odzyska艂em, dzi艣 do pierwotnej wagi brakuje mi zaledwie 2kg. Fakt 偶e jestem raczej szczup艂y 73/178. Je艣li problemy z waga to wynik z艂ej diety ( np podjadanie s艂odyczy ) to na pewno post pomo偶e - tracimy swoje chciejstwa - ja przesta艂em je艣膰 s艂odycze ( zupe艂nie przesta艂o mnie do nich ci膮gn膮膰 ). Z lekami jest najwi臋kszy problem: Je艣li mo偶na nie bra膰 to nie bra膰. Je艣li leki zaleci艂 lekarz , ich odstawienia/zmniejszenie dawki trzeba z Nim skonsultowa膰. Je艣li zapadnie decyzja o odstawieniu/zmniejszeniu dawki lek贸w to zrobi艂bym to minimum miesi膮c przed rozpocz臋ciem postu.Zdecydowanie u艂atwi to obserwacje organizmu w czasie postu. Dobrze je艣li przed postem wykona si臋 og贸lne badania krwi i moczu. Dwa miesi膮ce po zako艅czeniu postu badania nale偶y powt贸rzy膰. W czasie postu nale偶y pami臋ta膰 o regularnym p艂ukaniu jelita grubego. Bez tego nie tylko nie oczy艣cimy organizmu mo偶emy go wr臋cz zatru膰. Mo偶e to te偶 doprowadzi膰 do powa偶nych problem贸w np. uszkodzenia w膮troby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polesiuk
posty to os艂abianie raka i ca艂ego organizmu i teraz zale偶y kto szybciej padnie rak czy reszta i jeden wyjdzie a drugi nie poczyta膰 dr Clark kto jest winowajca za powstanie raka i innych chor贸b.leczenie naturalna vitamina c lewoskretna ,wod膮 utleniona ,i zapperem jest wed艂ug mnie bezpieczniejsze i skuteczniejsze

Udost臋pnij ten post

Kol. polesiuk mam dwa pytania: Jak d艂ugie posty kol. przeprowadzi艂 ? Jaki nowotw贸r i w jakim czasie uda艂o si臋 kol. wyleczy膰 wg. metody dr Clark ?. Robi膮c post wg. R. Breussa pewien , niewielki spadek wydolno艣ci organizmu odnotowa艂em w 6 tygodniu ,jednak m贸g艂 go spowodowa膰 fakt ,偶e pozwoli艂em sobie zmniejszy膰 dzienn膮 porcj臋 mieszanki sok贸w warzywnych z 1/8 do 1/16 litra ( co przypuszczalnie obni偶y艂o poziom elektrolit贸w ). Faktem jest ,偶e metod膮 t膮 nie wyleczy艂em nowotworu, ale w istotny spos贸b poprawi艂em stan og贸lny mojego zdrowia i ten stan utrzymuje si臋 do dzi艣. Kilka lat temu po przeczytaniu dr Clark naby艂em zappera i stosowa艂em go profilaktycznie. Od problem贸w gastrycznych mnie nie uwolni艂 ( w przeciwie艅stwie do postu ) .... i ..... przed nowotworem nie ustrzeg艂. Chc臋 jednak podkre艣li膰 , ( co wynika zreszt膮 z tre艣ci wy偶ej zamieszczonych w膮tk贸w ) 偶e post nie stanowi panaceum na wszystkie dolegliwo艣ci , a przeprowadzony w spos贸b niew艂a艣ciwy mo偶e przynie艣膰 wi臋cej szk贸d ni偶 korzy艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....finka
"Profilaktyka i leczenie Raka "---temat tu na forum .......Prosze przeczytac koniecznie ,abym nie musia艂a sie powtarzac .Obecnie pisze ze zrode艂 na temat NAFTA na RAKA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
R臋c臋 opadaja jak sie czyta 偶eby sie leczyc z raka g艂od贸wka a nie u lekarza, no ale c贸偶 kazdy odpowiada za swoje 偶ycie, macie prawo umrze膰 zamiast sie wyleczy膰 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....finka
Czytamy ....A NAJWAZNIEJSZE ---NAFTA MOZNA LECZYC NOWOTWORY ,NAWET TAKIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....finka
,KTORE DAJA JUZ PRZERZUTY.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....finka
Wielu ludzi ,ktorym nie pomog艂y operacje i napromieniowanie wyleczyli sie nafta ,przy czym nie wywo艂a艂a ona zadnych skutkow ubocznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....finka
SPOSOB UZYCIA NAFTY----poniewaz nie wszyscy toleruja odpowiednie dawki od razu ,dlatego mozna zaczac od 1-2 kropli na cukier i dojsc do 15 kropli na przegotowana wode ,przyjmowac 3x dziennnie po jedzeniu . Gotowa do uzycia nafte mozna kupic w aptece .Mozna tez nafte oczyscic samemu .....

Udost臋pnij ten post

Powtorze sie (pisalam w temacie Profilaktyka i leczenie RAKA: nafta nie pomoze oslabionemu i wyniszczonemu organizmowi. Piszesz bzdury, finko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miro125
a ja znam lepsze lekarstwo na wyleczenie raka

Udost臋pnij ten post

miro, pisanie na zasadzie "wiem ale nie powiem" mija sie z celem. Jesli wiesz - napisz od razu. Jesli chcesz napisac bzdure, daruj sobie tez od razu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....finka
BIOENERGOTERAPIA ----bardzo wskazana ;wzmacnia i oczyszcza organizm . Na poczatku najlepiej przyjac energie co drugi dzien przez ok 12 dni -do tego nie musi byc jakis wybitny bionergoterapeuta --najblizszy miejsca zamieszkania .Dobrze jest korzystac z drugiego 'uzdrowiciela '- uznanego ... rzadziej. .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....finka
OK艁ADY Z LISCI KAPUSTY--- odtruwaja i regeneruja leczone tkanki .Przed przy艂ozeniem posmarowac liscie olejem aby uniknac odparzania skory .Najlepiej olejem rycynowym ,ktory ma dodatkowe w艂asciwosci lecznicze .Nie lekcewazyc tutaj ok艂adow. Bardzo delikatne sa liscie babki lancetowatej -bez oleju ,liscie topoli ......

Udost臋pnij ten post

finka, daruj sobie wypisywanie tych madrosci rodem z Google :O Na marginesie: liscie kapusty sa dobre na stluczenia i bole stawow. Nie powoduja odparzen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JenniferLopez
FINKA g艂upia jeste艣 albo sprzedajesz naft臋 i dopad艂 Cie kryzys i chcesz ja sprzeda膰, wciskaj膮c ludziom takie kity, a swoja drog膮 Tobie nafta nie pomog艂a na chorob膮 umys艂owa :D

Udost臋pnij ten post

Niew naskakujcie tak na fink臋 - ja mam astm臋, mia艂am kiedy艣 takie zapalenie oskrzeli, 偶e dusi艂am si臋 maksymalnie przy prawie 40 stopniach gor膮czki, astmatycy wied偶 jakie to cierpienie, gdy nie mo偶na pozby膰 si臋 zalegaj膮cej wydzieliny, gdy cz艂owiek nie mo偶e przej艣膰 5 krok贸w - wtedy przypomnia艂am sobie o dzia艂aniu kapusty, m膮偶 patrzy艂 na mnie jak na wariatk臋, ale li艣cie wywa艂kowa艂 i zrobi艂 ok艂ad, po kilku godzinach zacz膮艂 si臋 normalny \"mokry\" kaszel - ogromna ulga, chocia偶 choroba jeszcze trwa艂a z 10 dni, gdyby nie kapucha poczciwa, trafi艂abym do szpitala;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majastorm
Prosz臋 o pomoc dotycz膮c膮 leczenia w przypadku raka wargi dolnej. Naczyta艂am si臋 tego wszystkiego tak du偶o 偶e ju偶 sama nie wiem co jest dobre a co nie- wit c, wit b17, alveo?

Udost臋pnij ten post