Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiiii

Kiedy wiecie, ze facet sie Wami interesuje. Jakie sygnaly wysyla ??

Polecane posty

Gość mimiiii

Tak sobie mysle, kiedy wiecie/jestescie pewne ze facet jest Wami zainteresowany, kiedy czujecie ze "cos" wisi w powietrzu ?? Nie mowie tu o nachalnych typach... Tylko o takich delikatnych sygnalach, tak jakby badal grunt ?! Chcial sprawdzic na czym stoi ?! Co odbieracie za taki sygnal, ze cos sie kroi ? Zanim zaczna sie telefony czy smsy ?

Gość mimiiii
Panowie Was tez chetnie wyslucham :), co takiego robicie zeby dac znak kobiecie ze Wam sie podoba ? Bez mowienia jej tego wprost ?

U mnie to tak nie ma...przeważnie nachalne typy,albo tacy,których nie zauważam.Raz sie dowiedziałam od znajomej po roku,że pewien koles się mna interesował.Oczywiście,było to dla mnie conajmniej dziwne,bo nie zauwazyłam wczesniej żadnych sygnałów z jego strony:o Jesli już się tak zdarza,to poznaję po takim błysku w oczach,jego wzrok spotyka się z moim,lekki usmiech na twarzy,no i cały czas próbuje byc blisko mnie:D

Gość kocham A.Z.
no jak sie patrzy i uśmiecha i przypoadkowo jest tam gdzie ty:)

Gość emiiiii
Ciągłe smsy, sygnały. W smsach czułe pieszczotliwe słówka... jednak na początkuy bardzo wyważone. Ja widze u ludzi po oczach wiem kiedy patrzą "inaczej" Czyżby coś zaczynało się kręcić??

Gość mimiiii
Hm, no wlasnie nie wiem... Tylko ze u mnie brak smsow, telefonow mimo iz moj numer zna, jednak jak z nim jestem, spotykam na neutralnym gruncie,to przychodzi pogadac, usmiecha sie, patrzy w oczy, zartuje... Chyba nawet troszke mu zalezy na tym zeby mi zainponowac, sama nie wiem... Mnie na nim bardzo lezy, ale wyczuc jego intencje to karkolomne zadanie.

Gość mimiiii
zalezy mialo byc a nie lezy ;) ;)

Gość bvcer
mam 22 lata i czuje sie jak pajac ,ktory przegrał życie.

Gość bvcer
i 9 miesięcy

mimiiii-to może po prostu nie chce byc nachalny:D,ale jak tak jest to znaczy,że jest Tobą zainteresowany... jestem z miasta -jak sie zakochałes jak mnie nie znasz:P

Gość karmelia.
no a jak facet jes niesmiały to niby jak to okazuje???:)

Gość hgfer
jeśli wejdziesz mu na kolania i sie uśmiechnie to sie interesuje.GDy cie zrzuci to raczej nie .To metoda dość bezposrednia ,ale też wyraznie skuteczna

Gość mimiiii
Tylko on raczej nie jest niesmialy, tak mi sie przynajmniej wydaje, chyba ze sie maskuje ;) ?! Moze jest niesmialy w kwestii uczuc ? Taki raczej wesolek, pokrecony czlowiek strasznie, z nim nie mozna sie nudzic...

Gość mimiiii
No nie, ja bym nie miala odwagi usiasc mu na kolanach dla sprawdzenia jego intencji ;)

Gość emiiiii
Może boi sie pisać do Ciebie żeby Cie nie spłoszyć.. z drugiej strony może po prostu mieć taki charakter kokieteryjny. Znam kilku chłopaków którzy patrzą w taki sposób, że myślisz, że coś do Ciebie ma a tak naprawde nawet nie przeszło mu nic przez myśl.

Karmelia - jak jest bardzo nieśmiały to może wcale tego nie okazywać, dusić to w sobie i tylko zastanawiać się, jak kobieta to okazuje i czy zachowanie kobiety, która mu się podoba, to jest właśnie to.

Gość karmelia.
a jak jest niesmiły do dziewczyn tylko ?? to co jak zauwazyc czy mu zalezy czy nie ??? panowie moze ktorys powie hmm????

Gość emiiiii
bvcer co Tobie?

Gość hgfer
dreamer ma racje .Co do metody było napisane ,ze jest drastyczna,ale też i skuteczna.

Gość emiiiii
wypróbowałam metode hgfera i podziałała było dobrze ;)

Gość karmelia.
ot tak poprostu na kolana mu usiasc???;) a moze jest jkis inny sposob???

karmelia.-eeee jak jest niesmiały,to baaaaaardzo ciężko zauważyć,u za bardzo smiałego tez cięzko.Zauważyć można u takiego,co jest dośc poważny,realista...

Gość karmelia.
hgfer czy zawsze jak nie zrzuci to znaczy ze mu sie podoba????

Gość mimiiii
Tylko taki bardzo niesmialy to nawet jak mu usiadzisz na kolana to sie speszy i nic nie zrobi :o

Gość emiiiii
nie nie tak po prostu ja to zrobiłam sposobem ale między nami zaczynało iskrzyć... w sumie to były początki. W każdym razie zrobiłam to przy kompie samo jakoś wyszło

Gość karmelia.
Mandylia wydaje mi sie ze on jest troche niesmiały ale do dziewczyn tylko tak poza to fajny facet i wesoły i jak tu zobaczyc czy mu zalezy czy nie ??

Gość mandylia .................
z tych wymiarów jak nic wychodzi że masz malutki biust szkoda :(

Gość hgfer
niby jest troche odważna ,ale od razu dostajemy odpowiedz.Są też inne odwazne metody.Jest inne sposób ,ale niestety nie daje tak jednoznacznej odpowiedzi.